eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🧇 😋 ▫️ارد 4 پیمانه ▫️کره یا روغن جامد 1پیمانه ▫️شکر 1 پیمانه ▫️زنجبیل 5قاشق چایخوری ▫️تخم مرغ 2عدد ▫️شیر 1/3 پیمانه ▫️پکینگ پودر 1قاشق چایخوری 🔸کره وشکر را با همزن میزنیم تا سفید شود ،شیر ،تخم مرغ زده شده وزنجبیل را اضافه کنید ودر اخر ارد الک شده وپکینگ پودر را اضافه کنید تا خمیری صاف ولطیف به دست اید (ورز داده نشود وفقط مخلوط شود)در پلاستیک بگذارید ودر یخچال دو ساعت استراحت دهید .سپس بین دو کاغذ روغنی با وردنه باز کنیدو با کاتر به شکل دلخواه در آورید.شیرینی ها را در سینی فر چیده ودر فری که از قبل در دمای 160 گرم شده است برای 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا پخته شود ولی تغییر رنگ ندهد 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینکه یک زن قوی هستش که بدون دست کار میکنه خیلی خوبه ولی اینا چیه داره درست میکنه🤢 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 💜 ↬ @AshpaziBano ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات چاکلت ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 💜 ↬ @AshpaziBano ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب و کره،نمک و شکرو داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت متوسط میذاریم و هم میزنیم تا شکروکره حل بشن وقتی شروع به جوشیدن کرد آردو اضافه میکنیم و دو دقیقه با حرارت کم مرتب هم میزنیم تا خمیر شکل بگیره بعد تو ظرف دیگه میریزیم و میذاریم یکم خنک بشه تخم مرغارو به همراه وانیل و بکینگ پودر بهش اضافه میکنیم و با همزن یک دقیقه هم میزنیم تا همه مواد خوب باهم مخلوط بشن. موادو تو قیف میریزیم میتونید از ماسوره ساده یا کنگره دار هم استفاده کنید ولی بدون ماسوره هم میشه. داخل سینی فرو کاغذ روغنی میندازیم و موادو روی سینی با فاصله از هم پایپ میکنیم و میذاریم تو ماکروفر که رو حالت کانوکشن گذاشتیم و از یکربع قبل با دمای ۲۰۰درجه گرم کردیم به مدت ۲۰ دقیقه👌 بعد از اینکه از فر بیرون آوردیم میذاریم نیم ساعت بمونه تا کاملا خنک بشن.داخل فر دستساز هم میتونید درست کنید فقط تایم آماده شدنش بین ۴۰تا۵۰دقیقه هست😊 تو این فاصله خامه قنادی رو داخل ظرفی میریزیم و با همزن حدود ده دقیقه میزنیم تا حجیم بشه و فرم بگیره بعد داخل قیف میریزیم و بعد از اینکه زیر نونهارو سوراخ زدیم داخلشونو با خامه فرم گرفته ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 💜 ↬ @AshpaziBano ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میشه پاستا و یا سس ماکارونی رو بدون قطره ای روغن درست کرد و نگران چرب بودنش نشد و نهایت لذت رو از خوردنش برد 🤤👌🏼 توی این پست اموزشش رو گذاشتم ویدئو رو بیینید لطفا 🥰 ادویه طعمدار کردن سینه مرغ : زردچوبه نمک فلفل سیاه پودرسیر و اویشن ادویه طعمدار کردن سس : نمک پودرسیر فلفل سیاه و پودر لیمو اگر توی رژیم هستین و میخواین به سبک سالمخوری این غذارو اماده کنید بهتره از ماکارونی و پاستای سبوسدار استفاده کنید👌🏼 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 💜 ↬ @AshpaziBano ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ✍ کامل با تمام نکات ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 💜 ↬ @AshpaziBano ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. یکی از شیرینی هایی که هم خیلی پرطرفداره و هم راحت و سریع میتونید تو خونه درست کنید همین نون خامه ای های جذاب و خوشمزست😋 . مواد لازم👇 آب: نصف لیوان(۱۲۰میلی لیتر) کره: ۵۰گرم شکر: ۱ق.م نمک: ۱ پنس آرد: نصف لیوان(۷۰گرم) تخم مرغ: ۲عدد متوسط بکینگ پودر: ۱ق.چ وانیل: نصف ق.چ خامه قنادی: ۲۵۰گرم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 💜 ↬ @AshpaziBano ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت سوم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 💜 ↬ @AshpaziBano ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمی گوجه با ته انداز مرغ ... 😍 . . یه چیزی: برای اینکه برنجتون شفته نشه اگر ۴ پیمونه برنج دارید ۳ پیمانه آب مرغ مافی هستش چون گوجه هم آب میندازه ... . . موادی که لازم داری تا بتونی برای ۴ نفر درستش کنی: برنج ۴ پیمانه گوجه ۵ عدد متوسط پیاز یک عدد متوسط سیب زمینی یک عدد متوسط برای پختن مرغ ۱ پیاز و نصف فلفل دلمه ای کافیه ران مرغ ۲ عدد کامل ادویه مرغ: ادویه کاری، نمک و فلفل قرمز ادویه پلو: زردچوبه و‌نمک ‎ 💜 ↬ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 زیارت حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف در روز جمعه چند دقیقه وقت بگذاریم برای زیارت امام زمان عج 💐اللهم عجل لولیک الفرج💐 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات چاکلت کافی شاپی از اون خوشمزه‌هاییه که تو این فصل حسسسابی میچسبه! 😍 با ما همراه شو. یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت، دو قاشق غذاخوری شکر، دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو، و دو لیوان شیر رو اضافه و با هم مخلوط کنید. روی حرارت بذارید و وقتی داغ شد، ۵۰ گرم شکلات کاکائویی رو اضافه کنین . در آخر هم یک قاشق غذاخوری خامه صبحانه بریزید و یکدست کنین . یادتون نره از این خوششمزه ی جذذاب که کلی هم طرفدار داره ، غافل نشید. 😘 نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلے تند رفت🌺🍃 ڪودڪے هایم با آن دوچرخه قراضه اش🚲 ڪاش ... همیشه پنچر مے ماند ... قدر لحظه هارو بدونیم...🌺🍃 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردنش داخل فیلم کاملا مشخصه ولی باز براتون مینویسم خصوصا برای ناشنوایان یا کم شنوایان عزیز👇🏼👇🏼⁣⁣ ⁣⁣ اول از همه پوست فیله مرغ رو بگیرید،و حدودا به چهار قسمت مساوی تقسیمش کنید و بهش نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر و روغن زیتون(یا هر روغنی که دارید)بزنید ⁣⁣ ⁣⁣ بعد فیله هاتون رو داخل ارد سفید بزنید ،حالا نودل رو حدودا ۳دقیقه داخل ابی که جوش اومده بندازید تا بپزه و نرم بشه (ادویه داخل نودل هم بریزید )و ⁣⁣ بعد آبکش کنید ⁣⁣ حالا نودل هارو مثل فیلم دور فیله بپیچید و با فشار دست فشرده ارش کنید ⁣⁣ ⁣⁣ آخر سر هم داخل روغن شناور و داغ سرخش کنید و نوش جون کنید⁣⁣ ⁣⁣ ‌‎👈🏻👈🏻اگر برای مهمونی درست مبکنید میتونید از شب قبل فیله هارو بپیچید و داخل ظرف در دار بذارید مهمونا اومدن سرخشون کنید )فقط فیله هارو روی هم نذارید ،یه ریف داخل ظرف بچینید روش یه لایه کاغذ روغنی یا کیسه فیریزر بذارید بعد لایه بعدی و بچینید وگرنه بهم میچسبن ⁣⁣ ⁣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت دوم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 💜 ↬ @AshpaziBano ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت سوم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 💜 ↬ @AshpaziBano ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات عیدتو خودت درست کن😍 اونم با آسون ترین و و ساده ترین مواد😋 مغزش به دلخواهه که من از گردو و پسته استفاده کردم ولی شما میتونین از فندق و بادوم و حتی کنجد هم استفاده کنین😇 مواد لازم👇 صد و پنجاه گرم شکلات شیری پنجاه گرم شکلات سفید ده گرم کره پنجاه گرم مغز دلخواه صد و پنجاه گرم شیر عسلی خلال پسته و بادوم برای تزیین طرز تهیه👇 همه ی مواد بجز مغز رو باهم ترکیب میکنیم و بن ماری میکنیم تا شکلات ذوب بشه و غلظتش مطابق کلیپ بشه بعد مغز رو اضافه و ترکیب میکنیم یکدست بشه کف یه ظرف گود ورق آلمینیوم میذاریم و مواد رو داخل ظرف میریزیم و سطح مواد رو صاف میکنیم کاغذ آلمینیوم نداشتین میتونین قالب رو کمی چرب کنین ولی آلمینیوم بهتره با مواد دلخواه تزیین میکنیم و یکم فشار میدیم فیکس بشه به مدت یه ساعت میذاریم یخچال تا خودشو بگیره و بعد از ظرف خارج میکنیم و کاغذ المینیوم رو جدا میکنیم در آخر به شکل و اندازه ی دلخواه برش میزنیم نوش جان❤😍 .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 💜 ↬ @AshpaziBano ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت دوم ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 💜 ↬ @AshpaziBano ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوردن داگ ۱لیوان ارد و ۱لیوان اردذرت و ۱ق م جوش شیرین و ۱ق م بیکینگ پودرو ۱ق م شکر را مخلوط کنید. ۲عدد تخم مرغ اضافه کنید کمی مخلوط و ۱لیوان شیر را کم کم اضافه کنید تا غلظت مایع ما مثل کیک بشه یعنی نه سفت که بعدا خمیری بشه ونه شل باشه که چکه کنه وروی سوسیس را پوشش نده به غلظت مناسب که رسید سر ظرف را ببندید وبهش یه استراحت نیم ساعته بدین مواد حباب میزنه وپوک می شه کمی مواد را مخلوط کنید تا یکدست بشه سیخهای چوبی را از وسط دوقسمت کتید ودر یه سر سوسیس فرو کتید بعد سوسیس را به ارد سفید کاملا اغشته کنید مایع را توی یه لیوان دیواره بلند تا سه چهارم لیوان را پر کنید سوسیس آغشته به ارد را توی مواد بزنید ودر روغن کاملا داغ ونسبتا زیاد سرخ کتید یه طرفش که سرخ شد برگردونید اا طرف دیگش هم سرخ بشه وروی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه من نمک به موادم نزدم چون سوسیس خودش نمکش خوبه شما دوست داشتید کمی نمک بزنید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 💜 ↬ @AshpaziBano ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
مواّد لـازِم🔻 گوشت چَرخ کرده/ 300گِرَم بِرِنج نیم پَز/ 3٫5 پیمانه گوجه فَرَنگی/ 1عَدَد متوسط رُبِ گوجه فَرَنگی/ 2ق غ فِلفِل دُلمه ای رنگی/ نِصفِ دوتا فِلفِل دُلمه ای پیاز/ 1عَدَد بُزُرگ سُماق/ به میزانِ لـازِم فِلفِل سیاه/ به میزانِ لـازِم فِلفِل قِرمِز/ به میزانِ لـازِم نَمَک/ به میزانِ لـازِم طَرزِ تَهیّه🔻 1. ابتدا گوشت چَرخ کرده رو به هَمراهِ پیاز بِنداز داخلِ میکسر و خوب میکسشون کن. 2. حالا اَدویه ها رو اضافه کن و یه دور دیگه میکسشون کن. 3. حالا همونجوری که داخل ویدیو دیدی، گوشت رو دُرُست کن و داخِل یه تابه مقداری روغَن بریز و گوشت رو بذار تا خودِش رو بگیره(لـازِم نیست بپزه یا سُرخ بشه)، گوشت کاملاً آبدارِ و خُشک نشده. میریم سُراغِ سُسِ مَخصوص🔻 1. دوتا پیاز متوسط رو خِلالی خُرد کن و داخلِ یه تابه یه قاشُق غَذاخوری کره به همراه کمی روغَن بریز و پیاز هایِ خِلالی شُده رو بهشون اضافه کن. 2. پیاز ها که عَسلی شُدن، فِلفِل دُلمه ای هایِ رنگی رو که نِگینی خُردشون کردی اضافه کن و تَفت بده. 3. حالا به میزانِ لـازِم بهش سُماق و نَمَک رو اضافه کن. 4. دو قاشُق غَذا خوری رُب گوجه فَرَنگی رو اضافه کن و به مدّت 5 دقیقه تَفت بده و دیگه سُسِ ما آمادَست. •داخلِ قابلمه یِ مورد نَظرمون تَه دیگ موردِ نظرمون رو میذاریم و یه لایه برنج میریزیم و رویِ برنج کباب رو به هَمراهِ سُسی که دُرُست کردیم و چَند حَلقه گوجه فَرَنگی میذاریم و همینطور ادامه میدیم و مواّد رو فشرده میکنیم و لایه آخر رویِ برنج مقداری زَعفِران دَم شُده میریزیم و میذاریم به آرومی دَم بکشه.