eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
. گربه رو خام خام خورد🤢😂☝️🏻 .
پلو 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
_ غذا 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🥚 🥪 😋 🔸سیب زمینی وتخم مرغ ابپز کن پوست بگیر و خیارشور و گوجه فرنگیم کنارش بزار شد یه ساندویج توپ سس هم: ماست کم چرب + جعفری خُرد شده + سیر تازه و رنده شده + کمی نمک مخلوط کن. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
پياز ها رو نگينى ميكنيم و تو روغن تفت ميديم و بعد تكه هاى كوچك سينه مرغ رو كه قبلا با نمك و زردجوبه و فلفل سياه و آبليمو و سماق مزه دار كرديم بهش اضافه ميكنيم و تفت ميديم و تقريبا دو الى سه قاشق آب داخلش ميريزيم تا مواد كمى كاراملى بشه و بعد جعفرى خرد شده و زرشك رو اضافه ميكنيم و بعد حرارت رو خاموش ميكنيم و مواد رو توى نون لواش به هر مدل كه خواستيم يا رولى و يا مثلثى ميپيچيم و تو روغن سرخ ميكنيم و براى هرطرف تقريبا 4 الى 5 دقيقه كافيه. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 ارد برنج دو لیوان شکر دو لیوان اب چهار لیوان گلاب یک لیوان پودر هل نصف ق چ روغن مایع نصف لیوان روغن نیمه جامد یا کره نصف لیوان 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳👩‍🍳 پارت دوم ارد برنج دو لیوان شکر دو لیوان اب چهار لیوان گلاب یک لیوان پودر هل نصف ق چ روغن مایع نصف لیوان روغن نیمه جامد یا کره نصف لیوان 🍚 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
_لوبیاپلو 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
باقلای بدون پوست: دو پیمانه گوشت گوسفندی خرد شده پیاز: یک عدد شوید تازه خرد شده: 300 گرم سیر: سه حبه حبه نمک، فلفل، کره یا روغن و برگ بو: به میزان لازم زردچوبه: یک قاشق چایخوری زعفران دمکرده: به میزان لازم غوره یک پیمانه رب گوجه فرنگی: یك قاشق غذاخوری طرز تهیه پیاز را خرد کرده و با کمی روغن و زردچوبه تفت می‌دهیم. گوشت را افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم. سیر و برگ بو را افزوده، نمك و فلفل زده و اجازه می‌دهیم با کمی آب بپزد. کمی مانده به پخت کامل گوشت، باقلای پخته شده، زعفران غوره و شوید را می‌افزاییم، سپس رب گوجه‌فرنگی را تفت داده و اضافه می‌کنیم. در صورت تمایل از کمی آبغوره بجای غوره به عنوان چاشنی استفاده می‌نماییم. این خورش را با پلوی زعفرانی سرو می‌کنیم. پینوشت: این خورش واقعا خوشمزه و متنوعه من باقلارو توفصلش فریز کردم ؛ میتونین از باقلای خشک هم استفاده کنین ولی قبلش باید کاملا باقلا بپزین و به خورش اضافه کنین. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
سالاد 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
13.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه خوشمزه بابلغورگندم بلغورراخیس میکنیم وقتی نرم شدسیب زمینی پخته.تخم مرغ.آردپیازرنده شده.جعفری خردشده.آرد .رب گوجه فرنگی.ونمک میزنیم ودرروغن سرخ میکنیم. واسه کوچولوهاتون درست کنیدعالیه 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🍅 😋 🔸چهار عدد گوجه فرنگی رو پوست بگیرید تخمه هاشو هم جدا کنید با چهار عدد سیر رنده شده، نصف یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، چند برگ ریحان تازه، نمک و فلفل و آویشن، کمی پاپریکا و دو قاشق روغن زیتون توی دستگاه غذاساز بریزید و کاملا پوره کنید مخلوط رو در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزه و آب اضافیش تبخیر بشه یک قاشق رب گوجه فرنگی هم به بهتر شدنه رنگش کمک میکنه، نمک و فلفلشو اندازه کنید و حرارت رو خاموش کنید. این سس خوشمزه رو برای انواع پیتزا میتونید استفاده کنید و روی خمیر بمالید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
سال جدید🌸🍃 نگرشتون را نسبت به زندگی عوض کنید 🍃🌸این یعنے اینکه خودتون رو از خوشی هاے دنیا و زندگے , محروم نکنید در مقابل مشکلات , تسلیم نشوید و زانوے غم بغل نگیرید. 🌸🍃 🍃🌸خودتون رو دوست داشته باشید و به خودتون و خواسته هاتون احترام بذارید😇 🍃🌸یادتون باشد بهترین دوست شما "تصویر ذهنے های خوب شما از خودتون " است 🌸🍃 🍃🌸دیگران را دوست بدارید حتی کسانے که با شما همراه و هم عقیده نیستند🌺🍃 ‌‌ از کسے متنفر نباشید که روزگارتون رنگ تنفر نگیرد و سیاهے جذب نکند🌺🍃 🍃🌸از هیچ کس توقعے نداشته باشید که جز دلگیرے پیامدے به همراه ندارد. یادتون باشد که شاید کسے هم از شما توقعی دارد و شما نمیدانید.!🌺🍃 پس سال جدید زیبا و پر امید زندگی کنید ...🌸🍃 چندان هم که فکر میکنید وقت نیست‼️ 🌸🍃🌸
13.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوبیا پلو با سالاد شیرازی تقدیم به همه شما . برای هر نفر: گوجه: ۳ عدد لوبیا: ۱۲۰ گرم روغن زیتون و ۲ تا چوب دارچین (گوجه رنده شده با لوبیا خورد شده و روغن دارچین نیم ساعت بپزه) . پیاز: ۲ عدد متوسط روغن گوشت چرخ‌کرده: ۸۰ گرم زرد چوبه: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری چوب دارچین: ۳ تیکه فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری (ادویه ها برای ۳ نفر هم جوابه) رب گوجه: ۱ قاشق سس گوشت که ۱۵ دقیقه سرخ شد، لوبیا و آب رو بریز و اجازه بده ۱ ساعت بپزه. . برنج(۱۰۰ گرم برای هر نفر) و با نمک بریز تو آب‌جوش، حدود ۱۰ دقیقه بعد آبکش کن و سس و برنج رو لایه لایه بچین. حواست باشه چوب دارچین رو خارج کن. اگه از پیاز به عنوان ته‌دیگ استفاده میکنید، حرارت برای دم کشیدن باید خیییییلی کم باشه. . سالاد شیرازی: خیار گوجه پیاز آبلیمو یا آبغوره فلفل سیاه نعنا یا ریحون خشک . تمام نوش جونتون💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته‌انداز (یا ته‌چین) عطری تقدیم به همه شما... . رون یا سینه مرغ زیره سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری برگ بو: ۱ عدد نمک: ۱ قاشق چای‌خوری روغن زیتون (یا معمولی): ۴ قاشق غذا‌خوری زعفران (زردچوبه هم میشه) . هر طرف مرغ رو ۵ دقیقه سرخ کنید و برنج شسته شده و نمک و روغن و آب رو بریزید. به ازای هر پیمانه برنج، ۱/۵ پیمانه آب. . آب که تبخیر شد حرارت کم کنید تا دم بکشه. . سس پیاز: پیاز: ۲ تا سیر: ۴ حبه سرخ کنید و هر وقت احساس کردید خشکه، فن نواب رو بزنید (با آب کم) ۷ دقیقه بعد فلفل‌سیاه، زیره و نمک و بزن، ۱۰ دقیقه بعدش رب رو بزن. یک ظرف آب بذارید پیشتون هر وقت خشک شد، فن نواب. انقدر ادامه بدید تا مثل مال من بشه. . ته‌انداز هم بعد از ۷۰-۸۰ دقیقه آماده‌س. نوش جونتون.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از امروزهمه چیز آخرین است🌼🍃 آخرین یکشنبه 🌸🍃 آخرین گردگیری🌼🍃 آخرین اتمام حجت ها🌸🍃 باخودمون وحالمون وآرزوهامون🌼🍃 چیزی نمانده تاعید🌸🍃 آخرین روزهای سالتون قشنگ 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرایی 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
_سالاد 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
سالاد 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡