8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینه مرغ ۲ تکه
نان تست ۲ تا ۳ عدد(یا باگت)
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
آب سرد ۱/۸ پیمانه
نمک
فلفل سیاه ، فلفل قرمز
آویشن ۱/۲ قاشق چ
پودر سیر ۱/۴ قاشق چ
پاپریکا ۱ قاشق چ
.
نان تست رو دورگیری کنید و بعد به قطعات کوچیکتر تقسیم کنید داخل دستگاه بریزید و چند پالس بزنید تا پودر بشه.
سینه مرغ رو خرد شده، پیاز، سیر و ادویه ها رو اضافه کنید و باز دستگاه رو روشن کنید و خوب میکس کنید تا مواد خوب باهم مخلوط بشن در آخر آب سرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملا یکدست بشن.
مواد رو داخل ظرف در بسته بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدید.
بعد از این مدت مواد رو از یخچال خارج کنید و بهش فرم بدید اول تو تخم مرغ همزده و بعد در آرد سوخاری بغلطونید و بعد در روغن داغ و با حرارت متوسط سرخ کنید.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزای آخر سالتون قشنگ❤️
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ناگت_مرغ
میتونید از قبل درست کنید و تو فریزر بزارید تا روزایی که کلی کار دارید و یه غذای خوشمزه میخواین از فریزر خارج کنید و سرخش کنید.
🔴میتونید بعد از اینکه ناگت ها رو تو پودر سوخاری غلطوندید نیم ساعت تو فریزر بزارید و بعد سرخشون کنید.
🔴شعله زیاد نباشه چون روی ناگت ها سرخ میشه ولی داخلشون مغز پخت نمیشه
🔴تنوع ناگت خیلی زیاد و شما هم میتونید به هر شکلی که دوست دارید فرم بدید بهش.
🔴قطر ناگت هاتون خیلی زخیم نباشه
🔴مقدار نمک و فلفل بسته به سلیقه و ذائقه ی شما متفاوته که میتونید کم و زیادش کنید.
🔴اگر خواستید ناگت قالبی بزنید مواد رو داخل یه سینی به قطر ۱ سانت پهن کنید و بعد به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل فریزرقرار بدید و بعد از فریزر خارج کنید و قالب بزنید و بعد در تخم مرغ و پودر سوخاری بغلطونید و سرخ کنید.
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفندو خلاقیت با میوه ها
🍊🍎🍐🍓🍍🥝🍉
ازاین تزیینات برای شب یلدا ومهمانی هاتون بهره ببرید😋
سوختن غمهایتان🔥
در آتش چهارشنبه سوری🔥
آرزوی من است.
دلتان شاد ،غمهایتان بر باد.🔥
امروز و هر روزتان خجسته🔥
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رول_سبزیجات_مرغ
موادلازم برای خمیر:
تخم مرغ 4 عدد
ارد 1/2لیوان
شیر سرد1/3لیوان
نمک وفلفل سیاه کمی
روغن مایع 2ق غ
جعفری ریزریزخردشده 1/2لیوان_ازفلفل دلمه ای رنگی هم میشه استفاده کرد ولی بایدخیییلی ریزخردکنیدوگرنه موقع رول، خمیرترک میخوره_
اردونمک وفلفل سیاه الک شده رادرون ظرفی بریزیدشیرسردراکم کم به ان اضافه کنیدبامفتول هم بزنیدتایکدست شودروغن مایع راهم اضافه کنیدوهم بزنید،
زرده های تخم مرغ راباهمزن وکمی نمک هم بزنیدتاحجیم وکرم رنگ شودسپس زرده هارابه مایه اضافه کنیدوبامفتول یکدست کنید،سفیده هارانیزدرون ظرفی دیگرجداگانه بزنیدتافرم گرفته وبابرگرداندن ظرف نریزد،سفیده هارانیزاضافه کنیدوبامفتول یالیسک مخلوط کنیددرنهایت سبزیجات ریزشده رااضافه کنیدودرحدیکدست شدن مخلوط کنید،
قالب 30*20تفلون راباکره چرب کنید مایه رادرون قالب بریزید صاف کنید درفرازقبل گرم 180درجه حدودپنج تاده دقیقه همین که روی رولت بسته وپخته شدکافیست وخارج کنید،کمی روی نان رابپوشانید سپس بایک حوله تمیزیاپارچه یاکاغذروغنی رول کنید واجازه دهیدتارولت ازدمابیفتد و خنک شو