eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼اعتماد به نفس یکی از مهم‌ترین بخش‌های زندگی به شمار می‌آید... 🌸به گفته‌های دیگران هیچ اهمیتی ندهید، همیشه به خودتان بگویید، 🌺من بهترینم...
🕊برخیز که جان است و جهان است و جوانی🌷 🕊خورشید برآمد بنگر نورفشانی هر سوی نشانی است ز مخلوق به خالق🌷 🕊قانع نشود عاشق بی‌دل به نشانی سلاممممم صبحتون بخیر امیدوارم آخرین روز امسال رو بخیرو خوشی پشت سر بزاریم کنار هم.براتون بهترینها و آرزو میکنم و امیدوارم سال جدید سال پرخیر و برکتی واسه همتون باشه. امروزتون مملو از شادی و آرامش و مهر 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 〰️🌱،، ♥،، 🌱〰️ 🌷
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: 400 گرم گوشت گوساله چرخ‌کرده(کمی نیم چرب) 1 عدد پیاز رنده شده 7 قاشق‌غذاخوری آرد سوخاری 1 عدد تخم‌مرغ 1 قاشق‌مرباخوری پودر فلفل قرمز از 1 قاشق‌مرباخوری مقداری کمتر نمک نصف قاشق‌مرباخوری زیره مقدار کمی فلفل‌سیاه جعفری ریز خرد شده برای سس روی آن: 1 قاشق‌غذاخوری کره 1 عدد پیاز(بصورت نیم حلقه خرد شده) 1 عدد هویج(رنده شده) 1 عدد فلفل کاپیای قرمز کوچک(فلفل ترکیه‌ای)(بصورت نیم حلقه خرد شده و یا فلفل دلمه ای) 4_3 عدد قارچ بزرگ(نازک خرد شده) 150 میلی‌ خامه صبحانه 150 میلی‌ شیر 1 قاشق‌غذاخوری نشاسته 1 قاشق‌چایخوری نمک 1 قاشق‌چایخوری پودر فلفل قرمز نصف قاشق‌چایخوری فلفل‌سیاه جعفری ریز خرد شده پنیر پیتزا و یا موزارلای رنده شده(من موزارلا استفاده کردم)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ ‍ آروم،آروم،بهار داره دانلود ميشه ████████████▒ 99/5% اینڪ بهار🌸 تا دروازہ هاى شهر رسیدہ🌺 و رستاخیز دوبارہ در گیتى دمیدہ🌸 و من در دعایے خاضعانہ🌺 بہ درگاہ مدبر هستے🌸 احسن الحال را 🌺 براے شما آرزو میڪنم !🌸🙏🌺
🌸🎊🌸 ‍ خدایا 🙏 🌸 نمیدانم چه تقدیری 🎊مرا عطا فرموده ای اما 🌸برای دوستان من عطا فرما 🙏 🌸هزار و چهارصد ویک امید 🎊هزار و چهارصدویک بهروزی 🌸هزار و چهارصدویک لبخند زیبا 🎊 سال نو بر شما 🌸همراهان عزیز مبارک باد
فیله یا سینه مرغ رو با نمک و فلفل سیاه سیر و آب پیاز مرینیت میکنیم جعفری رو خرد سپس میکس میکنیم مقداری پودر گردو اضافه کرده در نهایت خامه یه سس غلیظ بدست بیاد فیله رو داخل این سس هشت ساعت خوابانده سپس به سیخ کشیده و کباب کنید
شیرینی اسکار🥮 🥚مواد لازم🥚 کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۵۰ گرم هل ساییده نصف ق م خ وانیل نصف ق م خ آرد ۱۵۰ گرم گردوی نگینی ۱۵۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد سفیده تخم مرغ ۱ عدد 🥮طرز تهیه🥮 کره و پودر قند را ۵ دقیقه با همزن می زنیم، تا کرم رنگ و حجیم شود، بعد زرده ،هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم . کم کم آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم باید خمیر کمی شل باشه نه سفت. از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنیم . دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم. (گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید،شیرینی در سفیده نباید بماند). سپس داخل گردوها می اندازیم و با گردو خوب می پوشانیم،کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها روی آن میچینیم،حدودا ۴۰ دقیقه و با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد طبقه وسط فر قرار میدهیم. شیرینی ها را از فر درآورده و کمی که از حرارت افتاد یک قاشق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود. (میتوانید قبل از پخت وسط شیرینی ها را با انگشت کمی گود کنید و بعد از پخت آن را با مارمالاد تزیین کنید). 🌹نوش جان🌹