eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
❤️ اول فروردین سالروز ولادت عمار ولایت سردار سرافراز و دشمن شکن، شهید سپهبد گرامیباد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو اسفناج . . مواد اولیه به ازای ۴ نفر : ۵۰۰ گرم سبزی اسفناج ۱ عدد پیاز متوسط ۴ عدد تخم مرغ ادویه : نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه
یه پاستا جینگول پینگولی آوردم، خوراک جشن تولدها و مهمونیاس👌😋 میدونی چقدر ساده و فوریه😀 کافیه ✅مقداری پاستا را با نمک و روغن بریزی تو آب جوش بعد از ده دقیقه آبکشش کنی. ✅بعد همه پاستاها را به سیخ بکش. ✅روی پاستا یه لایه سس کچاب بمال. ✅روی سس کمی پنیر پیتزا ✅مواد رویی هم پنیر پیتزا، ژامبون خرد شده، ذرت و فلفل دلمه خرد شده اس. ✅سینی فر را با روغن مایع چرب کن. ✅پاستاهای آماده شده را داخل سینی بچین. ✅ده دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه طبقه وسط فر و تمام. امروز با اینکه دستم بند شیره درست کردن بود این پست را براتون اماده کردم، لطفا حسابی حمایتش کنید تا فردا پست شیره انگور را هم براتون بزارم. ‌
🍟 😋 ماست چکیده۱پ مایونز۱پ شیر٣ق غ آبلیمو۱ق غ پودرسیر۱ق چ فلفل سیاه۱ق چ سیر له شده۱حبه نمک۱ق چ سرکه سیب۱ق غ جعفری خردشده۲ق غ موادرومخلوط کنید بذارین یخچال و ببینیدچی میشه ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐♥️ ♥️⭐ ‍ ‍ خداحافظ سال ١۴٠٠👋 12 ماه گذشت🌝 💔بعضیها دلشون شڪست..... 😠بعضیها دل شڪوندن.... 😍خیلے هاعاشق شدن و خیلے ها تنها.. 😔خییلے ها از بینمون رفتن.... 😊خیلے ها بینمون اومدن.... 😭گریه ڪردیم وخندیدیم..... 😷زندگے برخلاف آرزوهامون گذشت آرزو دارم بهارے ڪه در پیش رو دارید آغاز روزهایے باشه ڪه آرزوشو دارین 🙏 ‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استیک سیبزمینی پنیری😋 مواد لازم🔻 سیب زمینی ......3 عدد متوسط پنیر پیتزا.........200 گرم آرد..........4 قاشق غذاخوری نعناع خشک.... به میزان دلخواه نمک و فلفل...... به میزان لازم طرز تهیه🔻 ابتدا سیب زمینی ها را آبپز میکنیم.سپس پوره میکنیم و پنیر پیتزا را بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفل و آرد رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا به شکل خمیر در بیاد.توی کیسه فریزر میریزیم و با وردنه صاف میکنیم و میزاریم خنک بشه.سپس طبق فیلم برش میزنیم و توی روغن سرخش میکنیم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته دیگ مجلسی👌 آرد ۲ قاشق غذاخوری آب یک لیوان روغن به میزان لازم زعفران یا(زردچوبه) هل به دلخواه ابتدا آرد و زعفران وهل رو در ظرف با آب مخلوط کنید تا یکدست بشه در مرحله بعد قابلمه رو روی گاز گذاشته کمی داغ بشه. حالا روغن ریخته کمی که داغ شد مواد مخلوط شده را در کف قابلمه پخش کنید بعد برنج رو اضافه میکنم و روی برنج رو صاف میکنم. حرارت گاز رو ملایم کنید تا کم کم طی مدت یک ساعت برنج دم بکشه و ته دیگ طلایی بشه😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️در اولین عصر فصل بهار 💞یه دعا از ته دل برای شما خوبان ♥️ان شاءلله فصل بهار ماهی ناب، شاد 💞سرشاراز اتفاق های خوب و خوش ♥️تکرار نشدنی و همراه با سلامتی 💞برای همه باشه ♥️بهترینها را براتون آرزو میکنم 💞تـقدیم به همه شمـا خـوبان ♥️ عصر بهاریتون بخیر 🌸عیدتون مبارک🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون حالتون چطور خوبید؟ اینم با ورژن جدید از هلو سفت کم مزه خبری نیست . دلیل اینکه از هلوهای رسیده استفاده کردم هم شیرینتر وهم میخوام اب کمپوت غلظت داشته باشه چون شکر کم میریزیم اب دیگه غلظت نداره اما اینطوری هم خوشمزه وسالم تره هلو پوست گرفتم ازوسط برش دادم دونشو دراوردم داخل شیشه ها ریختم برای هر شیشه هشصد گرمی یک قاشق شکر ریختم اب جوش بهش اضافه کردم درب ها محکم بیت داخل قابلمه گذاشتم اب جوش ریختم تا نصف شیشه ها بعد گذاشتم از زمان جوش دقیقه رو حرارت بعد اونارو از قابلمه خارج کردم وشیشه هارو برعکس گذاشتم رو کانتر تا زمانی که سرد شدن اون برگردوندم ، نوش جان. از شکر فراوان هم خبری نیست. حالا اگر میخواین شیرینتر درست کنید. برای هر شیشه باید یک فنجون شکر استفاده کنید اگر هلو ها سفت هستن یک ربع باید رو گاز باشن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخکرده ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم رو با یک عدد پیاز بزرگ رنده شده و نمک و فلفل سیاه ودارچین خوب ورز بدید به اندازه قابلمه ای که میخواید استفاده کنید صاف کنید بگذارید تا پخته بشه بعد برنج رو ابکش کنید یک لایه با زعفران مخلوط کنید میتونید کنجد بریزید کف قابلمه لایه زعفرونی رو بریزید روش کباب پخته شده رو بگذارید و روش برنج برنج سفید بریزید و با پشت قاشق فشرده کنید و دم بگدارید و درکنار گوجه سرخ شده میل کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️☝️ 🍊🍋🍎🍏🍌🥭🍑🍒🍓🥝 🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭 💞کلیــک کنیــد💞👇
🍟 😋 ماست چکیده۱پ مایونز۱پ شیر٣ق غ آبلیمو۱ق غ پودرسیر۱ق چ فلفل سیاه۱ق چ سیر له شده۱حبه نمک۱ق چ سرکه سیب۱ق غ جعفری خردشده۲ق غ موادرومخلوط کنید بذارین یخچال و ببینیدچی میشه ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰صبحتون معطر بہ 🍋بوی مهربانی 🍰دلتون غرق 🍋عشق و محبت 🍰لبتون خنـدون 🍋زندگیتون مملو از آرامش 🍰دقیقه هاتون بی نظیر 🍋و لحظاتتون شیرین و ناب🍋 🍰صبحتون بخیر دوستان گلم
این دونات به سبک چینی و بسیار راحت تهیه می شود. آرد 2 پیمانه پودر شکر 2 ق چ نمک یک دوم ق چ بیکینگ پودر دو و یک دوم ق چ کره خورد شده 90 گرم شیر سه چهارم پیمانه روغن مایع برای سرخ کردن پودر شکر برای تزیین در یک کاسه آرد و شکر و نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و کره را اضافه می کنیم و با دست چنگ زده تا زمانی که مخلوط شده و به صورت خرده نان در آید سپس شیر را اضافه می کنیم تا جایی که با مواد مخلوط شود هم میزنیم. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده پهن می کنیم و با قالب دایره ای قالب میزنیم و در روغن داغ سرخ کرده و روی الک یا دستمال گذاشته تا روغن آن خارج شده زمانی که هنوز داغ بود در پودر شکر می غلطانیم و سرو می کنیم 🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه مقوی 😍😍😍 تقدیم به همه شما . جو دوسرپرک: ۴ قاشق غذا خوری موز: ۱ عدد (نصف برای داخل کار، نصف برای تزیین) فندق: ۲۰ عدد، ۱۰ عدد برای داخل ظرف، ۱۰ عدد برای تزیین شیر سویا (یا شیر کم چرب): حدود یک لیوان عسل: ۲ قاشق چای‌خوری (یا بیشتر) برای تریین دارچین : کم (اختیاری-برای تزیین) . بعد از مخلوط کردن جو دوسر، شیرسویا، موز و فندق، ۵ دقیقه صبر کنید تا جو کامل نرم بشه. امیدوارم که لذت ببرید
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
ایتالیایی😋🍫‌ ‌ مواد لازم:👇 115 گرم شکلات 50 درصد یک و نیم پیمانه شیر کامل دو قاشق سوپخوری شکر دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت روش تهيه:👇 شکلات و مقداری شیر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنها را با قاشق چوبی دائم هم بزنید تا مخلوط و شکلات ها آب شوند. بقیه شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس شکر را باید اضافه کنید و وقتی حل و آب شد، نشاسته ذرت را به تدریج اضافه کنید و دایم هم بزنید تا نوشیدنی به غلظت دلخواه برسد. وقتی کاملا غلیظ و تقریبا سفت شد، از روی حرارت بردارید و در ماگ دلخواه سرو کنید. ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: شکلات ذوب شده ۲۰۰ گرم (نصف پیمانه) لیوان یک بار مصرف ۲ عدد خامه ۵۰۰ میلی لیتر (۱ پیمانه) سس کارامل و میوه برای تزیین . .