فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
🌸هر روزتان نوروز
🌸نورزتان پیــروز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣❣❣❣
ان شالله سالے پر از
موفقیت ؛ شادی
و خوشحالے داشته باشید
عیدتون مبارڪ😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فلن_کیک🔝
💞کلیــک کنیــد💞👇
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_گوشت
ابتدا نان تست ها رو تا ده دقیقه توی شیر بخوابونید بعد گوشت_چرخکرده و پیاز و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه و نان ها را اضافه و کامل ورز داده به صورت کتلت های کوچک درآورید حال ته ظرف رو به روغن آغشته کرده به ترتیب بادمجون و کتلت ها و گوجه های حلقه شده همراه با نمک و فلفل بچینید پنیرموزارلا رو به صورت اختیاری اضافه کنید و ظرف را داخل فر دمای ۲۰۰ درجه قرار داده بعد سی دقیقه درآورید.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸 دیــروزت خــوب یـا بــد ڪَذشـت
🍃🌸 مــہم نــیسـت امـروز روز دیـڪَریــستـ
🍃🌸قــدرے شــادے بــا خـود بـہ خـانہ بـبـر
🍃🌸راه خــانہ ات را ڪہ یـاد ڪَرفـــــــــت
🍃🌸فــردا بــا پـاے خـودشـ مے آیدشڪ نکن
🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃♥️🍃
🍃ظهرتون بـــہ خیــر و شــادے🌸
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی سابله فرانسوی
مواد لازم:
تخممرغ ........ ۱ عدد
کره ............. ۲۰۰ گرم
پودر قند......... ۱ پیمانه
آرد ............. ۳ پیمانه
وانیل.............. ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
کره و شکر را با همزن هم بزنید تا کرم رنگ شود.بعد تخممرغ و وانیل را اضافه کنید. سپس آرد الک شده را اضافه کنید .
بعد با دست ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید که به دست نچسبد.
خمیر را داخل پلاستیک قرار دهید و در یخچال به مدت ۱ ساعت استراحت دهید.
مقداری از خمیر را جدا کنید و بین دو کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید و به شکل دلخواه قالب بزنید.دوباره ۱۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
به بقیه خمیر ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و خمیر را دوباره ورز دهید. بقیه مراحل را تکرار کنید.
فر را از قبل در دمای ۱۸۰ سانتیگراد گرم کنید و شیرینی را به مدت ۱۲ دقیقه بپزید.
بعد از پخت اجازه دهید تا کاملا سرد شود از کاغذ جدا کنید.
بعد روی یک شیرینی مربا یا نوتلا بریزید و یک شیرینی دیگر روی آن قرار دهید.با شکلات ذوب شده روی آن را تزیین کنید.
نوش جان 😍
19.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد سزار
کاهو ۱ عدد
فیله یا سینه مرغ ۱۵۰گرم
نان تست ۳الی۴عدد
سیر ۲حبه
روغن زیتون ۳ق س
مواد لازم سس سزار
سس مایونز ۲ق غ
سس خردل ۱ق غ
روغن زیتون ۱/۴پیمانه
سرکه بالزامیک ۲ق س
سیر تازه ۲حبه پوره شده
لیموی تازه ۱عدد
پنیر پارمزان ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا کاهو رو به اندازه های درشت خورد کرده شسته تا آب آن خشک شود.
دور نان تست (قسمت های قهوهای) را جدا کرده ،و نان ها را به مربع های ۲ سانتی برش می زنیم. با پودر سیر و روغن زیتون آغشته کرده به مدت یک ساعت کنار گذاشته تا نان ها طعم دار شود.
فیله های مرغ با پیاز،نمک و فلفل،روغن زیتون ، پاپریکا،نصف لیموی تازه مخلوط کنید به مدت ۲ساعت اجازه دهید تا فیله ها مزه دار شوند.
برای سس سالاد
مایونز ،سس خردل،سیر پوره شده،نمک ،فلفل سیاه ،کمی پودر سیر ،روغن زیتون ،سرکه بالزامیک، پنیر پارمزان مخلوط کرده یا همه مواد سس در مخلوط کنید بریزید تا یکدست شود. برای رقیق شدن سس لیموی تازه استفاده کنید که من ۲ق غ خوری هم آب اضافه کردم.کنار گذاشته تا مواد سس به خورد هم برود
🥗
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#شکلات_خونگی🍫🍬
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته ( شکلاتی استفاده کردم )
شکلات صبحانه یا نوتلا ۴ تا ۵ ق غ
مغزیجات ۱/۳ لیوان ( به دلخواه )
شکلات چیپسی ۱/۳ لیوان ( به دلخواه )
شکلات تخته ای ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
نون قیفی ۲۵ عدد
✨