eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 یکشنبه تون عالی 🌸امروزتان پراز موفقیت 🌷و پراز اتفاقات زیبـا 🌸براتون روزی پراز لطف خداوند 🌷دلی آرام 🌸زنـدگی گـرم و 🌷طاعاتی مقبول و 🌸یک دنیـا سلامتی آرزومندم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جز دسرهای مدرن و بوتیکی هم به حساب میاد واسه درست کردنش یک پیمانه شکر رو با یک لیوان اب و یک و نیم لیوان شیر میزاریم روی حرارت مخلوط میکنیم تا ذرات شکر ذوب بشه دو ق غ پودر کاکائو رو به شهد اضافه و مخلوط و در انتها صد گرم شکلات سکه ای رو به شهد داغ اضافه و حرارت رو کم کرده و خوب مخلوط میکنیم تا ذرات شکلات ذوب شده و شهد یکدستی حاصل بشه و حرارت رو خاموش میکنیم یک پیمانه ارد ذرت و یا سه چهارم پیمانه ارد نول رو با یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت مخلوط و سه بار الک کرده و تو تابه با صد گرم کره یا روغن جامد خوب تفت داده تا بوی خامی ارد گرفته و رنگش مقداری تغییر کنه یه پنس نمک اضافه و شهد رو به ارد اضافه و روی حرارت تا چند مین مخلوط میکنیم تا یکدست بشه 💜 ↬ @AshpaziBano
ایده تزیین سفره افطار 🌙 💜 ↬ @AshpaziBano ✔️(فوروارد یادتون نره)
نان لقمه ای فوری تخم مرغ : ۱ عدد ماست : نصف پیمانه(هر ماستی میشه فرق نمیکنه) آرد سفید قنادی :یک و نیم الی دو پیمانه (من دو لیوان استفاده کردم) بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری نمک : نوک قاشق چایخوری ابتدا تخم مرغ و ماست رو با هم مخلوط کردم و با هم زن دستی کمی هم زدم تا صاف و یکدست بشه حالا ارد و بکینگ پودر و نمک الک شده رو به مواد اضافه کردم با دست ورز دادم(زیاد ورز دادن نمیخواد) تا خمیر جمع بشه خمیر رو روی سطح کار با وردنه پهن کردم و با هر قالبی که خواستین قالب بزنید(من با لیوان قالب زدم) توی روغن داغ شناور سرخش کردم 💜 ↬ @AshpaziBano
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ افطار مواد لازم ارد دوو قاشك غذا خوري روغن سينه مرغ ابپز شده قارچ سرخ شده دو ليوان شير فلفل تند نمك ‌ 💜 ↬ @AshpaziBano
10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقالی پلو با ماهیچه ماهیچه ها رو با پیاز، سیر و هویج و کمی روغن تفت بدین به همراه زدچوبه و فلفل سفید، بعد روش آب بریزید و بزارید تا خوب بپزه اگر در قابلمه میزارید ۲ ساعت اگر زودپز نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه کافیه بعد از پخته شدن بهش نمک بزنید و دوباره بزارید روی گازبرنج رو خوب بشورید بزارید خیس بخوره و بهش نمک بزنید بعد از ۱ ساعت بزارید آب جوش بیاد، برنج و بهش اضافه کنید بعد یک جوش باقالی رو بریزید صبر کنید تا چند جوش بخوره حالا نوبت آبکش کمی روغن و آب و زعفرون دم کرده کف ظرف بریزید سیب زمینی یا نان یا کاهو برای تهدیگ‌بزارید یک لایه برنج و باقالی و بعد شوید و این کار رو تکرار کنید اگر از شوید تازه استفاده کنید که عالیه برنج و بزارید دم بکشه 💜 ↬ @AshpaziBano
بستنی وانیل یا شکلاتی: پنج اسکوپ خامه : دو قاشق غذاخوری کارامل: دو قاشق غذاخوری شکلات نوتلا:یک قاشق غذاخوری شیر:یک فنجان دستور ازین ساده تر که نداریم آخه اول به کمک یه قاشق مقدار کمی نوتلا به دیواره های لیوان سرومون میزنیم و از بیست دقیقه قبل داخل فریزر قرارمیدیم بعد همه ی موادی که اون بالا گفتمو داخل پارچ میکسر میریزیم و به مدت یک دقیقه کاملا میکس کنید. و بعدم به لیوان منتقل و با شکلات و فندق و ... نوشیدنی رو تزیین میکنیم . این نوشیدنی قاعده ی خاصی نداره بچه ها میتونین موادو طبق سلیقه ی خودتون کم و زیاد کنین 💜 ↬ @AshpaziBano
اشپزی بانو ایرانی
خوراک بادمجان و پلوی قالبی مواد لازم: بادمجان 5 عدد(قلمی و کشیده) پیاز 1 عدد روغن زیتون 3 قاشق غذ
خوراک بادمجان و پلوی قالبی مواد لازم: بادمجان 5 عدد(قلمی و کشیده) پیاز 1 عدد روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری فلفل چارلستون 2 عدد فلفل پاپریکا 2 عدد گوشت گوساله 250 گرم سیر 2 حبه رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی 2 عدد آب داغ 1 لیوان نمک 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری برنج 2 لیوان روغن مایع به مقدار لازم جعفری تازه بمقدار دلخواه . طرز تهیه: .بادمجان ها را شسته و خشک می کنیم و اگر پوست سالم و ظریفی دارد، نیازی نیست پوست آن ها را جدا کنیم. بادمجان ها را برش های طولی نازک می زنیم و درصورت دلخواه به آن ها نمک زده و اجازه می دهیم تلخی آن ها گرفته شود سپس بادمجان ها را آبکشی کرده و خشک می کنیم و در مقدار کمی روغن مایع ، دو طرف برش های بادمجان را سرخ می کنیم. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن_زیتون کمی تفت می دهیم سپس فلفل چارلستون و فلفل پاپریکا را نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم سپس سیر له شده را اضافه می کنیم. گوشت قیمه ای را به سبزیجات اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و تفت می دهیم تا آب گوشت کشیده شود سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و در آخر گوجه فرنگی های رنده شده یا پوره شده را به همراه نمک و فلفل سیاه به مخلوط گوشت اضافه کرده و اجازه می دهیم همه ی مواد به آرامی با هم بپزد. در ظرف دیگری برنج را نیم پز می کنیم. در یک قالب کمربندی برش های بادمجان سرخ شده را روی دیواره ی قالب طوری کنار هم می چینیم که قسمتی از طول بادمجان کف قالب را بپوشاند و قسمت انتهایی آن نیز از لبه ی قالب بیرون بماند برای پوشاندن روی خوراک و کف قالب را نیز با برش های بادمجان می پوشانیم. مخلوط گوشت را درون قالب می ریزیم و آن را کف قالب پهن و یکدست می کنیم سپس برنجِ نیم پز شده را روی مخلوط گوشت ریخته و کمی فشار داده و روی آن را صاف و یکدست می کنیم، یک لیوان آب داغ را روی تمام سطح خوراک می ریزیم و با انتهای برش های بادمجان و باقی مانده ی بادمجان ها، روی برنج را کاملا می پوشانیم. قالب را درون فری که از قبل با دمای 190 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا روی خوراک طلایی شود سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم حدود 15 دقیقه استراحت کند سپس در ظرف مورد نظر برمی گردانیم و با جعفری تازه روی آن را تزیین کرده و سرو می کنیم. .نکات: - به جای گوشت می توانیم از گوشت چرخ کرده استفاده کرد. - این غذا را میتونید در قابلمه نچسب و روی اجاق تهیه کرد .
🌸 (ع) مبارک باد 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
این سالاد دستورهای مختلفی براش هست . اندازه و میزان مواد کاملا براساس علاقه هستش . مواد لازم: سیب زمینی 3 عدد کلم سفید حدودا نصف تا یک سوم یه کلم کوچیک کلم بنفش حدودا نصف تا یک سوم یه کلم کوچیک هویج 1 عدد بزرگ کنسرو ذرت نصف لیوان نخود فرنگی نصف لیوان (من توی خونه موجود اون روز نداشتم ) کالباس 3 تا 4 ورق کشمش پلویی 3 ق غ (یا بیشتر براساس علاقه) خیارشور 2 تا 3 عدد . طرز تهیه: کلم سفید و بنفش رو رو خرد کردم . (نواری دراز بهتره باشه ) .هویج رو رنده کردم . سیب زمینی رو پوست کندم و نگینی خرد کردم و داخل آب جوش و نمک روی حرارت ده دقیقه تا یه ربع گذاشتم موند و جوشید و بعد آبکش کردم . خیارشور رو نگینی خرد کردم . کالباس رو هم‌نواری باریک خرد کردم همه مواد رو با هم مخلوط کردم . برای سس هم ماست و سس مایونز رو مخلوط کمی آب لیمو و نمک و فلفل ریختم و داخل مواد ریختم و دو ساعت یخچال قرار دادم و بعد آماده سرو . پ.ن :دوستان عزیز سالادها انواع مختلفی دارند و حتی تو لین سالاد هم بر اساس علاقه خودتون مي تونید مقدار مواد رو کم و زیاد کنید و یا مپاد دیگه ای رو جایگزین کنید .