فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_نازخاتون
بادنجانها را میتوان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست میکنیم و خوب ساطوری میکنیم.
بعد بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار(دلخواه) و آب غوره و پس از آن گل پر، نعنا و سیر رنده شده مخلوط کرده و در ظرف میکشیم.(هر محله ای نازخاتون رو یه مدل درست میکنه من دیدم گوجه هم میریزن اما ما نمیریزیم - میتوانید مخلوط را روی گاز هم بگذارید تا غلیظ بشه البته اما من نمیزارم )
🍳🍭🍩🍽
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات داگ تنوری
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندهای آشپزی
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده هایی برای تزئین نون و پیراشکی
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
محرم رسید!
يادمان باشد:
اول نماز حسين، بعد عزای حسين.
اول شعور حسينی، بعد شور حسينی.
محرم و صفر زمان باليدن است نه فقط ناليدن،
بساطش آموزه است نه موزه.
تمرين خوب نگريستن است نه فقط خوب گريستن...!!!
بیایید امسال آیین محرم را درست برگزار کنیم، آنگونه که شایسته صاحب این ماه حسین بن علی (ع) است.
لبیک یا حسین♠️
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#سالاد_شوید_قالبی
واما طرز تهيه؛
سيب زميني و پختم و گذاشتم خنك شده و نگيني خورد كردم
با خيار شور نگيني و ژامبون نگيني و كمي شويد تازه ريز شده و كمي شويد خشك مخلوط
پيازچه هم ميتونيد داخلش بزنيد سليقه اي
واما طرز تهيه سس سالاد؛
چندتا قاشق سس و چند تا قاشق ماست و نمك فلفل و كمي سركه خرما سركه بالزاميك و ابغوره و روغن زيتون مخلوط و توي سالاد ريختم و هم زدم
سالاد و اماده شده رو تو قالب مشما فريزر پهن كردم سالاد و ريختم و كمي فشرده ش كردم و چند ساعتي تو يخچال گذاشتم و تو ظرف سرو برگردوندم و دورش و با نان تست و روش و با گوجه و شويد و ذرت و خيارشور تزيين كردم
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#کوفته_کشک_اصفهان
طرز تهیه
۶۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱عدد پیاز درشت، سبزی کوفته، نمک، فلفل سفید، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر و نصف پیمانه برنج نیم پز شده خوب ورز میدیم به مدت ۵ دقیقه فقط ورز میدیم تا خوب جا بیفته و همه مواد مخلوط بشه سپس از موادمون به اندازه ۱ عدد پرتقال برداشته و گرد میکنیم و توی سینی میچینیم.همه کوفته ها رو که درست کردیم به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه میذاریم توی فریزر تا ببنده کوفته ها.
در این فرصت توی قابلمه ۱ عدد پیاز رو نگینی خورد کرده و تفت میدیم و بهش زردچوبه و فلفل سیاه و نمک اضافه کرده سپس نصف پیمانه برنج هم اضافه کرده و یه تفت کوچیک میدیم و تقریبا ۲ ق غ خ نعنا خشک و ۲ق غ خ سبزی کوفته اضافه کرده و خوب تفت میدیم و به اندازه ۳ لیوان روش آب جوش میریزیم. آب که به جوش اومد کوفته ها رو از جا یخی دراورده و توی قابلمه میذاریم به آرامی و شعله گاز رو ملایم میکنیم. به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه که پخت بهش ۳ الی ۴ قاشق کشک اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه با کشک هم بپزه و آماده میشه.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#ترشی_بادمجان_شکم_پر
مواد لازم:
بادمجان قلمی 1 کیلوگرم (بادمجان ها نباید زیاد تپل باشند و بادمجان دلمه ای برای این ترشی مناسب نیست)
سرکه به مقدار لازم
سیر 250 گرم
هویچ 200 گرم
سبزی ترشی نعناع و ترخون و.. به مقدار لازم
فلفل سبز 50 گرم
طرز تهیه:
ابتدا موادی که قرار است داخل شکم بادمجان ها را با آن پر کنیم یعنی فلفل, هویج, سیر و سبزی را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم. بادمجان ها را با دادن یک برش عمودی و باز کردن شکم آنها در داخل سرکه به مدت 5 الی 7 دقیقه می پزیم و بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند و سپس شکم بادجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم. بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می نیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی بالاتر از بادجان ها باشد, در ظرف را خوب می بندیم و بعد از 10 الی 12 روز ترشی قابل خوردن است.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیزاین_حلوا
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
ترفند اشپزی
#دم_کشیدن_فوری_برنج
تا بحال پیش آمده که نزدیک صرف شام مهمان براتون بیاد یا به هر علتی تعداد مهمانها اضافه بشه؟ آیا شده که فرصت بسیار کمی برای پخت غذا داشته باشید و حتما هم باید پلو بپزید؟
:-(این راهکار را به خاطر بسپارید تا در موقعیت نگران کننده مانند یک سرآشپز ماهر بدرخشید!
دو قابلمه را آب کنید و بگذارید جوش بیاید. در یکی برنج ها را بحوشانید و آبکش کنید. نمک آنرا اندازه کنید (اگر شور است آب سرد بریزید تا شوری را ببرد)
آبکش را روی قابلمه دیگر که در حال جوشیدن است قرار دهید و در آنرا بگذارید. بخار با شدت زیاد به برنجها برخورد می کند... اینطوری در کمتر از پنج دقیقه برنج دم کشیده و آماده است
در رستورانها که تعداد دقیق غذا معلوم نیست معمولا به این روش عمل می کنند. یعنی تعداد تقریبی برنج آبکش می کنند و برای هر سفارش یک آبکش روی بخار می گذارند ... اگر دقت کرده باشید غذای رستوران با کره سرو میشه چون تو این روش نمیشه روغن زد و همینطور ته دیگی هم وجود نداره...
پس اگه زمانی مهمان ناخوانده براتون اومد هول نشید سریع این روش ی پلو خوشمزه اماده کنید ....
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
#جانم_حسین(ع)❤️
♦️بنویسیدمرا بی سروسامان حسین
جگری سوخته وپاره گریبان حسین
♦️شب بی گریه دراین عشق حرام است مرا
این چنین است شبِ ریزه خورخوان حسین
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛