#پیراشکی_سیب 🥯 😋
▫️سیب قرمز یا زرد بزرگ یک عدد
▫️آرد یک پیمانه
▫️تخم مرغ 1 عدد
▫️شکر ۴ ق غذاخوری
▫️نمک 1/4 ق چ
▫️بکینگ پودر یک ق م
▫️وانیل کمی
🔸سیب رو با رنده ریز رنده کنید(لازم نیست آب سیب گرفته بشه). تخم مرغ رو با چنگال یا همزن دستی بزنید تا مخلوط بشه و از لختگی دربیاد بعد شکر و نمک و بیکینگ پودر و وانیل رو بهش اضافه کنید و آرد هم روش الک کنید و با چنگال خوب مخلوط کنید و بعد سیب رنده شده رو اضافه کنید و هم بزنید توی ظرف گود روغن زیاد بریزید و روی حرارت بزارید تا داغ بشه بعد به اندازه یه قاشق غذاخوری یا با قیف بریزید و مدام با قاشق روشون از روغن داغن بریزید تا پف کنه و صبر کنید تا طلایی شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕در ایـن عصر
🌸زیبـای بهاری
💕يـہ دنيـا سـلامتی
🌸يـہ قلب پر از عـشق
💕يـہ عالمہ مهر و نيڪی
🌸آرزوی من برای شما عزيزان
💕براتون عصر قشنگی آرزو میکنم
🌸 عـصـر زیبـاتـون شیـریـن و دلچسب
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه کشک خونگی 👌👌
_توضیحاتم روی کلیپ کامل نوشتم ،فقط یه نکته ای که داره بهتره کشک روموقع خیسوندن در یخچال بذارید چون اگر دمای محیط گرم باشه کپک میزنه
_بعد از سابیدن کشک هم حتما باید در یخچال نگهداری بشه تا دوهفته ماندگاری داره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش مرغ بادمجان 🍆🍗
مواد لازم 👨🏻🍳5 نفر
سينه مرغ >> نيم كيلو
بادمجان دلمه اي >> 3 عدد متوسط
گوجه فرنگي >> 6 عدد
آب جوش >> 2 پيمانه
پياز >> 1 عدد
رب >> 1 قاشق غ خ
آبغوره >> 1 قاشق غ خ
ادويه كاري >> 1 قاشق مربا خوري
نمك>> 1 قاشق چ خ
فلفل سياه >> 1 قاشق مربا خوري
زرد چوبه >> 1 قاشق مربا خوري .
.
>> مدت زمان پخت خورش 1 ساعت >> بادمجان 1 ساعت استراحت كنه كافيه >> بعد از اضافه كردن بادمجان و آبغوره خورش 10 دقيقه بايد بپزه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش مرغ
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#لازانیاسیب_زمینی🧑🍳
سیب زمینی :10عدد
گوشت چرخ کرده: 150-200 گرم
پیاز :1 عدد
فلفل دلمه:1 عدد سیر2حبه
رب گوجه فرنگی: 1 ق.غ
پوره گوجه فرنگی :1فنجان
آب گرم: نصف لیوان
فلفل سیاه وقرمز ونمک
برای سس بشامل
کره: 1.5 قاشق غذاخوری
شیر: 450 میلی لیتر
آرد: 2 قاشق غذاخوری
نمک فلفل جوز هندی پنیرچدار
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ﺁﺭﻭﻡ... ﺁﺭﻭﻡ... رمضان داره
به آخرش نزدیک میشه🌙
████████████▒98/5%
این دعاهای زیبا
در آخرین روزهای رمضان تقدیم بہ شما:
✨الهی اونقدر بخندید که صدای خنده هاتون بشه زیباترین موسیقی کائنات
✨الهی از شادی اونقدر پر بشید که سرریزش همه ی مردم دنیا رو سیراب کنه.
✨الهی روزیتون اونقدر زیاد بشه که امیدی باشید برای رسوندن روزی خیلیا.
✨الهی همیشه بهترین افکار به سراغتون بیان و درست ترین تصمیمات رو بگیرید
✨الهی اونقدر غرق خوشبختی بشید که تا عمق بی انتهای رضایت برسید
✨الهی همیشه تنتون سالم باشه و عاقبت به خیر بشید
✨الهی که همیشه بهترین حال ممکن رو داشته باشید
و ✨الهی که خدا همیشه هواتونو داشته باشه
🎊پیشاپیش عید فطر مبارک🎊
این دعا تقدیم به همه هم گروهیای عزیزم🌹
زنده و پاینده باشید.ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت شش انداز
گردو رو حتما چرخ کنید(حتی بهتره که دوبار چرخ کنید)
اگه دوسدارید گردو بیشتر روغن بندازه میتونید در حین پخت دو یا سه بار چند تا قالب یخ کوچولو به خورش اضافه کنید.
موقع سرخ کردن پیاز و بادمجونا هم یکم زردچوبه بهش اضافه کنید😘
موادلازم
خورش ششانداز :
گردو(چرخشده) 250گرم
روغنکنجد 2قاشقغذاخوری
پیاز 2عددمتوسط
سیر 2حبه
ربانار 2قاشقغذاخوری
آبانار ترش 2پیمانه
آب 2پیمانه
بادمجانقلمی 5عدد
زردچوبه 1قاشقچایخوری
دارچین 1/2قاشقچایخوری
نمک
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_جو_لاکچری
مواد لازم براي چهار نَفَر :
1: جو پرك يك و نيم ليوان (نيم ليوان )
2: يك عدد هويج رنده شده با رنده درشت 🥕
3: يك عدد پياز
4: پانزده شاخه جعفري 🍀
5: قارچ چهار يا پنج عدد كوچك 🍄
6: آب مرغ پنج تا شش ليوان 🥣
7:مرغ خورد شده به اندازه يك پياله
سس سوپ :
1: دو قاشق غذاخوري آرد
2: يك ليوان شير 🥛
3: ده تا پانزده گرم كره .
.
مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم .
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#مرباي_غنچه_گل_محمدي 😋🌸🌸
▫️شکر 2لیوان
▫️غنچه گل محمدی 1 لیوان یا ۱۵۰ گرم،
▫️آب لیمو 2 ق غ
▫️آب 2/5 ليوان
🔸ابتدا شکر را با ۲٫۵ لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.ساقه غنچهها را بگیرید و کاسبرگها را جدا کنید. دقت کنید حالت غنچه گل حفظ شود و شکل ظاهری غنچه به هم نریزد. غنچهها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید و در شهد بریزید و با حرارت ملایم بپزید. در ظرف را نبندید و باز بگذارید تا رنگ گل تغییر نکند. وقتی غنچهها نرم شد و شهد شروع به حباب زدن کرد آب لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر صبر کنید تا با آب لیمو بجوشد. این مربای معطر را پس از خنک شدن در شیشه بریزید و در جای خنک و دور از نور نگه دارید.
♕گفتم دعــا چیست؟ ♕
گفتند طلب نیاز از بی نیاز
♕گفتم التماس دعا چیست؟ ♕
گفتند خوبان را در درگاه خدا واسطه
قرار دادن
♕پس با افتخار می گویم ای خوبان
التماس دعا🌺🌺♕
#ماه_رمضان
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #رساله_تمام_مراجع ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
#شيريني_كره_اي 🧇 😋
▫️پودر قند ٥٠ گرم
▫️كره نرم ٧٥ گرم
▫️زرده تخم مرغ ١ عدد
▫️پودر هل ١/٢ ق چ
▫️آرد ١٢٠ تا ١٤٠ گرم
🔸پودر قند و كره رو با همزن ٣ تا٤ دقيقه بزنيد تا نرم و سبك بشه، زرده و هل رو اضافه كرده ٢ دقيقه ديگه بزنيد. حالا آرد الك شده رو تا حدي كه يه خمير نرم بشه اضافه كنيد و مخلوط كنيد.
خمير رو روي كاغذ روغني پهن كرده و قالب ميزنيم.
توي سيني كه كاغذ داره ميزاريم و ميره توي فر گرم شده با حرارت ١٧٥ درجه براي مدت حدودا ١٥ دقيقه و تمام.
نهايتا روش رو شكلات سفيد بن ماري زدم و با گل سرخ و پودر پسته تزئينش كردم
هدایت شده از عجایب جهان
✅ سه صلوات بفرست نیت کن ورو یکی ازسوره ها بزن ببین خدا به مناسبت عید فطر😍 چه تقدیر قشنگی برات رقم زده 🎁 🍂
🍂یـــــس🔴
🍂کـــــوثر⭕️
🍂بقره🔵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# مقوی ترین_ معجون رژیمی
#حلوا_سوهان_مغزدار_چهار_آرد
موادلازم:
آرد گندم یک لیوان ویک سوم لیوان
آرد جوانه گندم دوسوم لیوان
آرد برنج یک لیوان
آرد نخودچی یک لیوان
روغن جامد یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
کره حیوانی ۱۰۰ گ
خامه صبحانه ۴ق غ
شربت 👇
شکر سه لیوان و نیم تا چهار لیوان (بسته به شیرین بودن دلخواه حلواتون)
زعفران دم کرده غلیظ چهار ق غ
هل ساییده یک ق چ
یا یک سوم لیوان عرق هل
آب سه لیوان و نیم
چوب دارچین یک تکه
مغز گردو و بادام و پسته وفندق چرخ شده دوسوم لیوان
طرزتهیه👇
ابتدا برای شربت آب و شکر و زعفران و هل و دارچین و رو روی حرارت بزارین شکر حل بشه بعد که جوش آمد خاموش کنیدبزارین کنار ،بریم برای درست کردن حلوا
برای این حلوا حتما باید آرد جوانه گندم باشه ..
ابتدا آرد گندم رو با حرارت کم تفت بدین
کمی تغییر رنگ پیدا کرد آرد جوانه گندم و آرد برنج و آرد نخودچی رو با هم ترکیب کنید و داخلش بدین و بزارید مجدد روی حرارت متوسط نه کم باشه نه زیاد حدود پنج دقیقه تفت بدین بیشتر نشه مرتب هم همزنید بعد این تایم ،روغن جامد و روغن مایع رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کنه سپس مغزیجات رو داخلش میدیم و کمی با مواد خوب تفت میدیم .
کره و خامه رو تو ظرف دیگه ای جداگانه بزارید روی حرارت ملایم تا خامه یکدست بشه و کمی گرم بشه بعد زیر آرد رو خاموش میکنیم خامه و کره رو اضافه میکنیم مرتب هم میزنیم تا یکدست بشه بعد دو سه دقیقه دیگر تفت بدین
سپس آرد رو از روی حرارت بردارین شیره رو کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید و مرتب هم بزنید و ب اصطلاح گهواره کنید.
☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صدای پای عید میآید
و دل مومن بر سر
دو راهی آمدن
عیـد رمضان و
رفتن ماه رمضان بلا تکلیف است🌸
🌸از آمدن آن یک دل شاد
باشد یا از رفتن این یک محزون🌸
پیشاپیش عید فطر مبارک🌸🎊🌸#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با ما باشید برای آموزش سیر ترشی مروارید فوری و فوق العاده 😋
ابتدا سیر حبه میکنیم داخل ظرف
آب گرم میزیم و میزاریم ۳۰ دقیقه بمونه تا پوست سیر ها به راحتی جدا بشه
بعد اینکه پوست کندیم، سیر ها خشک میکنیم میریزیم داخل شیشیه
۱ قاشق نمک دریا میریزیم
تا ۱/۳ شیشه را با سرکه پر میکنیم
مابقی شیشه را با آب جوشیده سرد پر میکنیم
روی سیرها ۱ حلقه لیمو ترش میزاریم در شیشه میبندیم
1⃣پارت اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_دلمه 🌶🌶🍅🍆🥕🧄🧅
درپشت شیشه ترشی🫑، یادهایی که کلم وار در درونش قلدوری میکند، ترشی دلمه خاطرات شرابی که در خمره سرکه میشد به یادم می آورد😍
سلام بچه ها 😍میتونید با درست کردن این نوع ترشی کسب درآمد کنید😍فصل پاییز که میشه ترشی درست کردنا هم شروع میشه امروز براتون ترشی دلمه درست کردم چون حسابی جاش پشت پنجره خونمون خالی بود🫑
مواد لازم:
کلم یک عدد
سیر چند حبه
فلفل دلمه ای رنگی به تعداد دلخواه
خیار
هویج
سبزی کرفس
سیاه دانه
نمک سنگ
سرکه
آب
همه مواد رو بشویید خرد کنید وباهم مخلوط کنید
وداخل فلفل ها بریزید، من برای این که مواد خیلی ترش نشه و دلو نزنه، با آب مخلوط کردم نصف آب نصف سرکه و نمک سنگ رو جوش ندم وبه مواد اضافه کردم، محیط خنک نگه دارید بعد از یکماه میتونید با لذت میل کنید 😋😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهیه کروسان ساده🥐
مواد لازم:
250 میلی لیتر شیر گرم (1 لیوان بزرگ)
100 میلی لیتر روغن(کمی کمتر از 1 قاشق چای خوری)
کره 30 گرم
سفیده تخم مرغ 1 عدد
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
470-500 گرم آرد (3.5-4 لیوان آب معمولی)
21 گرم مخمر تازه
نصف بسته بیکینگ پودر
برای مواد روی کروسان:
1 زرده تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری شیر
.
طرز تهیه:
تمامی مواد گفته شده رو در یک ظرف بریزید و تا جایی نچسبد هم بزنید و ورز دهید سپس به مدت 40-45 دقیقه روی خمیر را بپوشانید تا کاملا آماده شود.
خمیر تخمیر شده را روی صفحه قرار دهید و با وردنه پهن کنید.
با کمک رول برش به 16 قسمت مساوی برش دهید.
قسمت وسیع خمیر را که به شکل مثلث برش زده اید برش زده و بدون بستن لبه ها به شکل رول بپیچید.
آنها را روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید و بگذارید.
زرده تخم مرغ و شیر را روی آن بمالید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 200 در به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید تا طلایی شود.