eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹یک دعای خیر از ته دل ☘یک روز پر از شادی 🌹یک زندگی آروم ☘در کنار عزیزان تون 🌹یک دنیا سلامتی ☘یک دل بی غصه 🌹در این آدینه زیبا ☘نصیب لحظه ها تون 🌹تـقـدیم بـه شـمـا خـوبـان ☘آدیــــنـــــه مــــبــــارکــــــ
💚☘ مہدےجان😍 روبھ‌قبلھ‌مینشینم،♂️ خستھ‌با‌حالـی‌عجیب ازتھ‌دل‌می‌نویسـم‌✍🏻 أنتَ‌فی‌قلبـی‌حبیب💕🌺🖇 ☘☘☘💚💚💚
ای طرز تهیه پست بعدی کانال👇
کیک پنبه ای که از خوشمزه ترین کیکهاس😋 مواد لازم 3 عدد سفیده تخم مرغ 3 عدد زرده 75 گرم شکر 75 گرم آرد کمی وانیل بیکینگ پودر یک ق چ ابتدا زرده را با شکر بزنید تا کرمی و کشدار بشه بعد وانیل یا رنده پوست پرتقال اگه دوستداشتید اضافه کنید سفیده ها رو بزنید تا سبک بشه و از ظرف هنگامی که وارونه میکنید نریزد. آرد و بیکینگ رو دو بار الک کنید و در دو مرحله بریزید و مخلوط کرده و زیاد هم نزنید در قالب 20 سانتی کاغذ روغنی بگذارید و فقط کف قالب رو چرب کنید دیوارها چرب نشود و مایه را در قالب ریخته و در فر از قبل در دمای 170 درجه گرم شده و برای 30 تا 35 دقیقه بپزید. خامه شیرین نیم کیلویی قنادی با سرعت بالای همزن بزنید تا فرم بگیره اگه دوست داشتید بدلخواه برای شیرینی بیشتر از پودر قند الک شده استفاده کنید. کیک سرد را از وسط برش دهید و خامه بگذارید البته قبل خامه کمی شربت روی کیک بریزید در حد 6 تا 7 قاشق بعد خامه ریخته و لایه ی دوم رو میگذارید و دوباره خامه بزنید و دور تا دورشو خامه بزنید لازم نیست خیلی صاف کنید پودر نارگیل به اطراف و سطح بپاشید و بدلخواه تزیین کنید ☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لحاف مواد لازم کیک: لیوان مورد استفاده 200 میلی هستش تخم مرغ ۴عدد شکر ۱ لیوان روغن مایع ۱ لیوان آب ولرم ۱ لیوان آرد ۳ لیوان پودرکاکائو ۳ ق غ وانیل شکری ۱ پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) بکینگ پودر ۱ پاکت (10 گرم و یا 2.5 ق چ) برای مواد پنیری: پنیر لبنه ۴۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد پودر قند ۳ ق غ نشاسته ۱ ق غ پر (ذرت) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) تخم مرغ و شکر را حداقل 5_6 دقیقه با همزن برقی بزنیدبعدروغن مایع و آب ولرم نزدیک به گرم را اضافه کرده با همزن دستی هم بزنید. تمام مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و آرام هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مربعی بزرگ و یا ظرف مخصوص فر روچرب کرده مایه کیک را داخل آن بریزید. بعدبدون معطلی مواد لبنه ای را نیز حاضر کنید. داخل ظرفی تمام مواد را ریخته یکی دو دقیقه هم زده ،مواد را داخل قیف ریخته همانند ویدئو بصورت مورب بریزید. داخل فر 175 درجه 25 دقیقه بپزید.سپس دمای فر را به 160 درجه کاهش دهید و به این صورت هم 15 دقیقه بپزید. میتوانید با خلال دندان کیک را تست کنید.
🥘 😋 🔸اول یه پیاز رو خرد کنید و تفت بدید، بعد گوشت خورشتی رو هم اضافه کنید و تفت بدید ، زردچوبه و فلفل سیاه و رب گوجه هم اضافه کنید و تفت بدید. لوبیا سفید هم که از روز قبل خیس کردید به قابلمه اضافه کنید و آب بریزید تا بپزه، وقتی گوشت و لوبیا کاملا پخته شد نمک اضافه کنید، حالا کمی آبغوره داخلش بریزید و بادمجان سرخ شده و گوجه فرنگی سرخ شده و غوره رو بهش اضافه کنید ، ده دقیقه کافیه که اینا بپزه، بعد از ده دقیقه خاموش کنید و سیب زمینی سرخ شده هم کنارش بزارید و با پلو نوش جان کنید
❣ 📖 السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نُورَ اللَّهِ الَّذِي يَهْتَدِي بِهِ الْمُهْتَدُونَ وَ يُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ... ✨سلام بر تو ای نور خداوند که هدایت یافتگان به مدد آن ، راه را از بیراهه می شناسند و مومنان به یمن آن نجات می‌یابند... 📚 زیارت امام زمان در روز جمعه
دوستان این کیک را داخل هرقالب دلخواهی می تونین تهیه کنید داخل فر روی گاز وحتی دستگاه ساندویچ ساز هم قابل پخت هست،من داخل قالب تک نفره ریختم وبه شکل دونات دراوردم،خوب بریم سراغ دستور ومیزان مواد،این اندازه ای که می نویسم همین تعدادی میشه که داخل قالب هست: خرمای بدون هسته 5عدد(رطب استفاده کردین پوستش را بگیرید) شیره انگور 2ق غ (ازشیره خرما یا توت هم میشه استفاده کرد) عسل 3 ق غ مغزیجات دلخواه 1/3لیوان مثلا گردو ،بادام ریز شده یا حتی کنجد پودر نارگیل 1/3لیوان کره اب شده 5 ق غ(کره را اب کنید وسپس 5 ق بردارید) شیر 6ق غ موز یک عدد خییلی کوچک یا نصف یک موز بزرگ ارد سفید 2/3 لیوان حدود 100 گرم بیکینگ پودر 1و 1/4ق چ پر تخم مرغ 1عدد پودرهل یا پودر دارچین 1/4ق چ همه مواد به جز آرد وبیکینگ پودر را داخل مخلوط کن بریزید وخوب میکس کنید،سپس مواد معجون را داخل ظرف مناسبی برگردانید مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله به آن اضافه کنید وبا لیسک درحد یکدست شدن هم بزنید، مایه کیک رادرون قالب دلخواه ریخته (قالب را با کره سرد خوب چرب وسپس آرد پاشی کنید)درفر ازقبل گرم شده 180درجه حدود بیست تا سی دقیقه بگذارید ،،، پخت کیک راچک کنید، پس از سرد شدن با شکلات ذوب شده ویا عسل سرو کنید، چون شیرینی کمی داره ،من شکلات زدم وبا شکلات خوشمزه بود، 🌟
یه شیرینی شهددار مقوی برای افطار مواد لازم دسر رول گردو برای شربت؛: شکر 3 لیوان 3.5 لیوان آب 1 قاشق چایخوری آب لیمو برای خمیر؛ 2 قاشق غذاخوری کره 1 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری ماست سمولینا نصف پیمانه 1 بسته وانیل 1 بسته بیکینگ پودر نصف پیمانه روغن 1 قاشق غذاخوری سرکه 3 پیمانه آرد برای داخل؛ 1 فنجان گردو ریز خرد شده طرز تهیه: ابتدا با تهیه شربت برای دسر شروع می کنیم. آب و شکر را می جوشانیم. وقتی شروع به جوشیدن کرد آبلیمو را اضافه می کنیم و 7-6 دقیقه می جوشانیم و از روی اجاق برداشته و می گذاریم تا خنک شود. حالا برای خمیر دسرمون کره و تخم مرغ و سمولینا و ماست و روغن و سرکه رو داخل کاسه ریخته و این مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم. 1 بسته وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید. با اضافه کردن آرد به صورت کنترل شده شروع به ورز دادن خمیر می کنیم. خمیری نرم و نچسب خواهد بود. حالا این خمیر را بین 2 کاغذ روغنی گرفته و به کمک وردنه باز می کنیم. مواظب باشیم حالا کاغذ روغنی روی آن را برداریم و لبه های خمیر را با چاقو صاف کنیم تا شکل مربع کامل شود. با قاشق روی این خمیر گردوی خیلی ریز خرد شده بپاشید. در صورت دلخواه می توانید از فندق استفاده کنید اما من گردو را ترجیح می دهم. بعد از پهن كردن گردو با دست كمي فشار مي دهيم. حالا خمیر را از وسط نصف می کنیم. سپس دوباره آن را به دو قسمت تقسیم کرده و به 4 قسمت تقسیم می کنیم. بعد با برش دادن این قطعات به صورت نازک (به ضخامت دو انگشت) نوارهای نازکی به دست می‌آوریم و این نوارها را به صورت رول می‌پیچیم. با دست کمی فشار می دهیم تا در حین پخت باز نشوند. حالا بعد از اینکه کف سینی فر را کمی روغن زدیم، رول هایی را که آماده کردیم روی سینی می چینیم. بگذارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزد. وقتی دسرمون از فر در اومد در حالی که داغه شربت سرد رو با ملاقه رویش میریزیم و میذاریم صبر کنه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸میگویند : 🌷یکی از خصوصیات گـل 🌸اینست که وقتی آنرا 🌷هدیه میدهی 🌸طرف مقابل لبخند میزند 🌷لطفا لبخند بزنید 😊 🌸و این سبد گـل را 🌷بـه رسم دوستی 🌸از مـن بپذیرید 🌷شـادیهایتان بسیـار 🌸دوستان بسیـار عـزیزم روزتون بخیروشادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗✨آدینه تون عالی و شاد 🌷✨گلستانی زیبا تقدیمتان 💗✨یک دسته ستاره ارمغانتان 🌷✨یک باغ پر از گلهای زیبا 💗✨تقدیم به قلب مهربانتان 💗✨دوستان خوبم 🌷✨امیدوارم 💗✨ یه جمعه عالی راکنار خانواده 🌷✨و عزیزانتون سپری کنید 💗✨لحظه هاتون آرام و 🌷✨کاشانه تون پرازمحبت باشه 💗✨تقدیمتون عزیزانم
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا اللهم عجل لولیک الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗🍗🍗 ۲ عدد سینه مرغ ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه ۱ لیوان شیر ۱۰۰ گرم آرد سوخاری ۵۰ گرم پنیر پارمسان ۱ قاشق چایخوری چاشنی لیمو و فلفل بعد دو طرفشو پودر سوخاری بزنید روش ۲ قاشق غذاخوری فقط با ۲ قاشق روغن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام رفقاااا آموزش خوشمزه داریم 🎀مواد لازم: . آب گرم:۱فنجان شیر گرم:۱فنجان روغن:۱فنجان شکر ریز: ۲ق.غ مخمر تازه:۴قاشق مرباخوری آرد:۶فنجان پنیر خامه ای:۱فنجان(پنیر دیگه هم خواستید میتونید جایگزین کنید) پنیر چدار:۱ فنجان جعفری نمک ❗پ.ن: بهتره مواد خمیر هم دما باشن(شیر،آب روغن) ❗پ.ن:مواد داخلش اختیاریه میتونید عوضش کنید
سلام دوستانم درست کرده بودم با یه تزیین ابتدایی 😅گفتم بزارم شاید بعضی هاتون مثل من که اکثرا فرصت خیلی تزیینات پردردسر ندارید بزارم شاید ای با شه با وسایلی که تو همه ی خونه ها هست اون گل ها رو که با تراش و هویج درست کردم و پیچوندم تا مث گل بشه اون طرح های قلب هم کمی سس رو زعفرونی کردم و ریختنم تو قیف و طرح زدم و اون مدل رو با خیار درست کردم البته یه تیکه ازش فیلم گرفتم پست بعدی👇 به این صورت که خیار رو حلقه ای به سه برش میزنید ولی تا انتها نمیرید برش وسط باید باریک باشه نسبت به برش اول و سوم تا بتونید برش وسط رو حلقه کنید به داخل تا این طرح دربیاد میتونید دونه ای بزارید میتونید تو هم بزارید که مدل گندمی میشه که تو فیلمش گذاشتم من الویه ام مواد ترکیبیش از سیب زمینی پخته،سینه مرغ، نخود فرنگی، خیارشور، کمی هویج، تخم مرغ، مخلوطی از سس و کمی ماست ✌ موفق باشید 🌹 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
قورمه_گوشت نگهداری_گوشت_بیرون از فریزر این روش مامانمه هر سال که قربونی میبرن مقداری گوشت رو سرخ میکنن😋😋😋 و کنسرو بی نهایت خوشمزه میشه دنبه گوسفند رو ریز خرد کنید و بریزید توی قابلمه و روی حرارت گوشت رو به اندازه های دلخواه خرد کنید و بریزید توش تا دنبه ها آب بشن هعی هم بزنید بعد که بوی گوشت در اومد خاموش کنید توی شیشه های مورد نظرتو بریزید و کامل پر کنید و سر و ته بزارید توی آب تا دماش بیفته حتما درب شیشه هاتون فلزی باشه ۶ماه با این روش میتونید از گوشت هاتون بیرون از فریزر نگهداری کنید شما از چه روش هایی استفاده میکیند زیر این پست بگید همه استفاده کنن😘😘. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸چقدر بودن درجمع گرم خانواده ♥️دراین جمعه 🌸بهاری می چسبه ♥️الهی که باحضور این عزیزترینها 🌸دلتون همیشه شاد ♥️خندههاتون از ته دل 🌸خانه ها تون آروم ♥️و زندگیتون گرم باشه 🌸عصر آدینه تون بخیر و نیکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با یخ که برای پذیرایی معرکس👌 مواد لازم: ۱۰۰ گرم شکلات سفید ۱۰۰ گرم شکلات ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۱۵۰ گرم خامه قنادی ۴ ق غ شکر ابتدا قالب یخ رو با اب پر کرده و چوب بستنی میذاریم و فریزر قرار میدیم تا ببنده شکلات هارو در ظرف جداگانه روی بخار کتری قرار میدیم تا ذوب شه سپس میذاریم یه گوشه تا مقداری از حرارت بیوفته سپس یخ هارو از قالب جدا میکنیم و در شکلات ذوب شده بزنید و روی کاغذ روغنی قرار بدین و در فریزر بذارین تا شکلات ببنده و وقتی که شکلات بست ۳ دقیقه بیرون قرار دهید تا کمی آب شه و سپس یخ رو به آرامی تکان دهید و از شکلات جدا کنید خامه و پنیر ماسکارپونه و شکر رو با همزن زده۵ دقیقه و داخل کاسه های شکلات بریزیدو و آنهارو با میوه و یا آجیل تزیین و سرو کنید نکته: حتما بذارین شکلات از حرارت بیوفته و کاملا سرد شه بعد یخ‌رو بزنید ‏داخل شکلات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 سینه مرغ ۲ تکه نان تست ۲ تا ۳ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه آب سرد ۱/۸ پیمانه نمک فلفل سیاه ، فلفل قرمز آویشن ۱/۲ قاشق چ پودر سیر ۱/۴ قاشق چ پاپریکا ۱ قاشق چ 🍗