eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم هویچ آب پز سوسیس سرخ شده سیب زمینی نگینی سرخ شده فلفل دلمه سرخ شده ادویه تخم مرغ ۶ عدد طرز تهیه: تمام مواد را در ظرفی ریخته و با تخم مرغها مخلوط میکنیم در تابه ی نچسب میریزیم در حرارت خیلی ملایم دو طرفش رو سرخ میکنیم. .💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🥒تزيين 🙋‍♀ به باسلیقه ها فوروارد کن ♥️ 🥗با ما سفره ای زیبا بچینید👇👩‍🍳 . . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذرت مکزیکی خیابونی😋 مواد لازمش هم برای دو الی سه نفر اینهاست🔻 ذرت بخارپز ۲۵۰ گرم کره سی گرم قارچ صد گرم لیمو ترش تازه یک عدد سس مایونز یک‌ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان ۵۰ گرم پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم آویشن و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز. . . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر موزی😋 لایه پایین🔻 2 بسته بیسکویت پتی بور 100 گرم کره ذوب شده لایه وسط🔻 1 لیتر شیر 2 فنجان شکر 2 قاشق غذاخوری نشاسته آرد 4 قاشق غذاخوری 1 عدد تخم مرغ 1 ق چ وانیل خامه نصف بسته لایه بالایی🔻 خامه 1 بسته 100 گرم شکلات 2عدد موز 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
پنج حقیقت تلخ زندگے ڪه باید بپذیریم: ✍هیچ چیزے در دنیا جز مادر واقعے نیست. ✍ ڪسے ڪه پول ندارد دوستے هم ندارد ✍مردم باطن خوب را دوست ندارند ظاهر خوب را دوست دارند ✍مردم به پول احترام مے گذارند نه به شخصیت ✍از شخصے ڪه بیشترین عشق و علاقه رو بهش دارے بیشترین آسیب رو هم از اون خواهے خورد 💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸در آخرین عصر اردیبهشت زیبا 💓براتون عصری سرشار از عشق 🌸آرامش و شادی 💓و سلامتی آرزو میکنم 🌸امیدوارم درپناه خدای خوبیها 💓همیشه باغ زندگیتون سبز 🌸و پر از طراوت باشه 💓تقدیم با بهترین آرزوها 🌸عصرتون بهشت پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يه روش مرغ شكم پر براتون آوردم، هميشه براى درست كردنش بايد يه مرغ كامل رو استفاده ميكرديم و خب اينجورى به صرفه نيست🍂 اما با اين روش ميشه هر قسمت مرغ رو كه دوست داريد بدون استخوان كنيد و توش رو پر كنيد😍😋 خب همونطور كه گفتم بايد مرغ رو بي استخون كنيد. مواد داخل شكمش👇🏻 برنج پخته روغن زيتون سير پياز فلفل سياه فلفل دلمه اى . از 2 ساعت قبل هم مرغ رو تو روغن زيتون و پودر پاپريكا و پودر سير ميخوابونيم. البته اين هم بگم كه مواد داخل شكم مرغ اختياريه و ميتونيد با هرچي دوست داريد پرش كنيد. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
✅آب دوست مو 💥افزایش ضخامت مو 💥کاهش موخوره 💥کمک به رشد مو و ترمیم ریشه های آسیب دیده ی مو
❣زندگی را سخت بگیری سخت می شود بخند، پرواز کن، موسیقی مورد علاقه ات رو گوش کن زندگی همین الان و اکنونه در اکنون زندگی کن...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت اول مواد لازم 🖊🖊 شیر ترجیحا محلی پرچرب دو لیوان شکر نصف بیشتر لیوان یا یک لیوان سرخالی خامه سه چهارم لیوان نشاسته ذرت یک قاشق سوپ خوری نشاسته گل یک قاشق غذا خوری وانیل هم یک قاشق چایی خوری شکلات تخته ای و روغن هم ب مقدار لازم بسته ب میزان بستنی پارت1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ آرامش آسمان شب سهم قلبتان باشد ✨ و نورستاره ها روشنی بخش ✨ تمام لحظہ هایتان! ✨ خدایا ستاره‌هاۍ آسمانت را ✨ سقف خانہ دوستانم ڪن ✨ تا زندگیشان مانند ستاره بدرخشد شبتون در پناه خدا🙏 پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
‌ محبوب روزهاے تنهایی با هر طلوع همراه می‌شوم... با قاصدڪ و باد... با نسیم و شبنم... براے رساندن این پیغام به تو: صبح بخیر... اے دلیلِ خوبِ آغازِ هر روزِ من! 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از اين ژله ها درست کنید 😍😍 خیلی فانتزی و خوشگله😬💪 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‍‌‍‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌ . . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروزتان زیبا❤️ دلتون شاد و روزگارتان پرازمعجزات خداوند آرزومندم امروز عزم‌ت راسخ نیرویت بی‌پایان🎋🍃 سلامتیت پایدار کامیابیت روز افزون دست یاری دهنده‌ات پرتوان باشد❤️ . . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥕 اگر شما هم از دسرهای تکراری خسته شدید‌ این فرنی درست کنید که طعمش بی نظیر‌ ‌ 🥕 چی میخواد؟‌ شیرسرد:دو‌ و نیم لیوان‌ هویج پخته: یک و‌نصفی‌ وانیل: نصف ق م‌ نشاسته ذرت: چهار ق غ‌ شکر: پنج ق غ‌ رنگ خوراکی: اختیاری‌ ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️🌿این زندگے ♦️🌿خیلے کوتاه‌تر از اینہ کہ: ♦️🌿 بہ بگذره! ♦️🌿و نیز ♦️🌿 ارزشمندتر از اونـہ کہ : ♦️🌿 بخوان بشن!💔 ♦️🌿 پس، لبخنــ☺️ـــد بزن و ♦️🌿 زیبــــا و ساده و ♦️🌿«صمیمانه » 🌿ظهر بهاریتون بخیر ‌‎‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸گفت: 🎀محبت را کیست لایق 🌸گفتم: 🎀او که یادت میکند 🌸در هر دقایق... 🎀تقدیم به شما 🌸دوستان خوبم 🎀که یادتان همیشه 🌸ماندگار است در خاطرم 🌸روزتــون قـشنگـــــ🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میتونید مواد رو نصف کنید شکر یک لیوان کره پنجاه گرم خامه صبحانه یک دوم لیوان شکر رو بریزید تو قابلمه کف قابلمه پخش کنید رو هم انباشته نشه شعله خیییلی کم باشه وگرنه شکر زود میسوزه حدود بیست دقیقه شاید بیشتر طول میکشه تا شکر کم کم اب بشه و طلای بشه نباید هم بزنید وقتی شکر آب شد وطلای شد کم کم بزنید تا مثل عسل روان بشه شکر باید کاملا آب بشه وقتی که شکر آب شد کره که به دمای محیط رسیده بهش اضافه میکنیم مدام هم میرنیم تا شکر واب با هم مخلوط بشه سپس خامه رو اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا سس غلیظ ویکدست بشه عزیزان توجه کنید خامه باید به صورت بن ماری حتما گرم بشه بن ماری( بزارید رو بخار کتری) کدبانوهای عزیز اگه شکر خوب آب نشه بعد از اضافه کردن کره وخامهدونه هاش سفت میشه و قابل خوردن نیست بعد از اضافه کردن خامه شکر دوباره کمی سفت میشه با زدن مداوم دوباره آب میشه اگه بعد از غلیظ شدن سس دیدید دونه های شکر هنوز کنی آب نشده وزیر دندون میاد از الک رد کنید مشکلی نیست حتما از قابلمه ضخیم استفاده کنید مواظب دستتون باشید بعد از اضافه کردن خامه سس بالا میاد بعد از آماده شدن سس را تو شیشه بریزد وبزارید یخچال تا یک هفته ماندگاری داره موقع استفاده به روش بن ماری گرم کنید چون بعد از سرد شدن کمی سفت میشه 🌟