eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به همگی یه ماگ کیک سیب و دارچین ساده، فوری و خیلی خوشمزه 🍏🍎 مواد لازم: تخم مرغ: ۱ عدد وانیل :۱/۳ ق.چ شکر : ۱/۵ ق.چ دارچین :۱/۳ ق.چ شیر : ۲ ق.غ کره آب شده: ۱ ق.غ بکین پودر:۱/۲ ق.چ آرد : ۳ ق.غ سیب خرد شده: نصف یک عدد متوسط دمای فر : ۱۸۰ درجه سانتیگراد مدت زمان پخت : ۲۰-۲۵ دقیقه درست کنید و کیف کنید😍😋 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه آموزش این کباب متفاوت رو نبینی از دستت رفته بادسرسیتی همراه باش 400 گرم گوشت گوساله 1 ق چ سیر رنده شده 1 چیاز رنده شده (40 گرم) نمک، پاپریکا فلفل قرمز خوب ورز بدید تا یه دست بشه 2 تا سیخ چوبی رو بردارید ،دستاتونو خیس کنید و بعد مثل ویدئو بهش شکل بدید همه رو به همن صورت آماده کنیدو بزارید تو یخچال حالا بریم سراغ بادمجونا روشونو چند تا برش بزنید و بزارید تو فر گرم تا بپزن (200 درجه سانتیگراد به مدت12-15 دقیقه) بعد پوستشونو بگیرید با سیر رنده شده(1 ق چ) ساطوری کنید بعد با کمی روغن و نمک بزارد رو حرارت باشه تا آبش تبخیر بشه ماست (سه چهارم لیوان) رو بزنید تا یه دست بشه بعد بادمجونارو بهش اضافه کنیدو مخلوط کنید بریزید تو ظرف موردنظرو پخشش کنید و روشو هم ماست بریزید خب کبابارو هم تو تابه با حرارت رو به بالا میپزیمشون آماده که شدن بزارید رو بادمجونا برا سسش هم میتونید کره رو با فلفل قرمز مخلوط کنید و روش بریزید وای وای وای نمیدونید چه طعمی داره عاشقش میشی 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استیک_مرغ_سبزیجات با پوره_سیبزمینی سینه مرغ : یک عدد نمک، فلفل، پودرپیاز و جعفری، پاپریکا، پودرسیر ، آویشن: به میزان لازم روغن زیتون: ۳ ق غ سیب زمینی: ۲ عدد شیر: ۲ لیوان جعفری: ۵۰ گرم کره: ۳۰ گرم کدو: ۱ عدد فلفل دلمه ای: یک عدد کلم بروکلی یا کلم برگ: ۱۰۰ گرم . سینه مرغ رو با ادویه و روغن زیتون مزه دار کنید سبزیجات رو تفت بدین، کدوچهار دقیقه، فلفل دلمه ای دو دقیقه ، کلم دو دقیقه سیب زمینی رو با شیر بپزید و با گوشت کوب برقی پوره کنید و ادویه هارو بهش اضافه کنید و در نهایت کره سینه مرغ رو گریل کنید😋😋
شاتوت 1 كیلوگرم آب 1 لیوان شكر 2 لیوان شربت شاتوت به همراه آب سرد، نوشیدنی خنك و بسیار دلچسب در روزهای گرم تابستان است. حتی توصیه می شود به جای نوشیدنی های بازار كه مواد نگهدارنده دارند و در دراز مدت به بدن انسان آسیب می رسانند، از شربت های سالم خانگی مانند شربت شاتوت كه در این جا دستور تهیه آن آورده شده است، استفاده كنید. آب و شكر را مخلوط كرده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند. شاتوت را در كیسه توری قرار دهید و این كیسه را در آب شكر بگذارید. هر چند دقیقه با كفگیر چوبی روی كیسه بزنید تا شیره شاتوت خارج شود. هر چند دقیقه شربت را با قاشق برداشته و از ارتفاع به داخل قابلمه شربت سرازیر كنید تا غلظت آن را ببینید. شربت نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. وقتی شربت غلیظ شد و تا حد ممكن عصاره شاتوت وارد شربت شد، كیسه محتوی شاتوت را خارج كنید. این تفاله شاتوت را دور نریزید بلكه می توانید با بستنی میل كنید و حتی شاتوت خالی و یا به جای قند با چایی نیز خورده می شود. بعد از اینكه شربت سرد شد آن را در شیشه های تمیز و خشك بریزید و در یخچال نگهداری كنید.
❣اونقدر فکر نکن چه جوری میشه بخواد بشه میشه، خدا قشنگ میچینه...🌱 بهش اعتماد کن رفیق👌 ☕️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه پرمشغله ای، این غذای لذیذ و بی‌دردسر رو بهتون پیشنهاد میکنم🤩🤩 داخل یه تابه سه عدد سیب زمینی ورقه شده بریزین یک عدد پیاز رو خلالی خرد و اضافه کنین نمک، فلفل سیاه و پولبیبر روغن مایع بریزین و هم بزنین ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز رنده و آبگيری شده مقداری جعفری خرد شده نمک، فلفل‌سیاه و قرمز، پولبیبر و پودر سیر بریزین و با دست ورز بدین از گوشت ها بردارین با دست به این صورت حالت بدین و داخل تابه روی سیب زمینی ها بچینین بین کباب ها فلفل سبز بچینین و وسط تابه یک عدد گوجه فرنگی بذارین برای سس یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی کمی نمک کمی زرد چوبه یک پیمانه آب باهم مخلوط کنین و روی کباب ها بریزین روی حرارت بذارین و پنجاه دقیقه زمان بدین تا بپزه بفرمایین به همین راحتی آماده شد، با برنج یا نان سرو کنین عطر و طعمش فوق العاده‌س،مطمئنم از خوردنش سیر نمیشین نوش جان😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محاله کسی طعم ملس و متفاوت این آش رو دوست نداشته باشه😍 مقداری روغن یک پیاز خرد شده تفت بدین تا سبک بشه یک قاشق چایخوری زردچوبه دو قاشق غذاخوری رب یک قاشق غذاخوری نعنا خشک اضافه و تفت بدین نخود و لوبیا چیتی پخته شده از هرکدوم یک سوم پیمانه یک سوم پیمانه عدس خام یک دوم پیمانه آلو بخارا خیس خورده آب بریزین و اجازه بدین یکساعت جا بیفته رشته آش به مقدار دلخواه اضافه کنین و در آخر که رشته نرم شد نمک رو اضافه کنید سرو کنین و با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنین درست کنید و نظرتون رو برام بنویسید نوش جان❤️😘
مواد لازم: ساق مرغ: 8 عدد پیاز: 1 عدد فلفل سیاه، ادویه کاری، زردچوبه و نمک برای پخت مرغ داخل آب: به مقدار لازم پودرسوخاری: 1.5 پیمانه آرد سفید: 1.5 پیمانه تخم مرغ: 3 عدد پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز و بصورت خلالی ریز می کنیم. ساق مرغ و همراه با کمی روغن، پیازخلالی، ادویه ها، نمک و سه لیوان آب برای بیست تا سی دقیقه پخته تا ساق های مرغ نیم پز شوند، بعد پخت ساق ها را درآورده و کنار می گذاریم تا خنک شود. تخم مرغ ها را داخل ظرف شکسته و هم می زنیم. پودرسوخاری با پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک مخلوط می کنیم. ساق های مرغ را به آرد سفید، تخم مرغ همزده و پودرسوخاری آغشته می کنیم و داخل روغن داغ با شعله ملایم حدود 10 دقیقه سرخ می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: برای روشن تر شدن مرغ سوخاری می توانید بجای پودرسوخاری از آرد معمولی و بجای فلفل سیاه از فلفل قرمز استفاده کنید. مرغ را تا حدی داخل آب بپزید که وا نرود. بجای ساق مرغ می توانید از فیله مرغ استفاده کنید که نیاز به نیم پز کردن ندارد. برای مخلوط پودرسوخاری ادویه های متفاوتی وجود دارد که با توجه به ذائقه می توانید استفاده کنید. موقع سرخ کردن مرغ سوخاری روغن باید داغ باشد و درب ظرف را نگذارید تا تخم مرغ داخل غذا باعث کف کردن روغن مایع نشود 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖💫هـمـیـشـه بـهـتـریـن هـا را 🤍💫بــراتــون آرزومــنــدم 💖💫و امـــیــــدوارم 🤍💫هـمـیـشـه سـلامـت و شـاد 💖💫و در آرامـــش بــاشــیــد 🤍💫روزتـــون زیـــبــــا 💖💫تــقـدیــم بــا بــهـتــریــن آرزوهــا پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
چای بِه خواص: 🔸رفع خستگی 🔹آرامش بخش 🔸تقویت معده،قلب،اعصاب مقداری از به‌های خلالی وخشک شده رابهمراه آب سرد روی حرارت قراردهید تا 15دقیقه دم بکشد بالیمو وعسل بنوشید
استفاده از مکمل ویتامین D را طبق توصیه های وزارت بهداشت، بصورت ماهانه ادامه دهید ▫️رئیس دانشکده علوم تغذیه: کمبود ویتامین D می تواند توان ایمنی بدن را پایین بیاورد. بنابراین اگر کمبود ویتامین D داشته باشیم مقابله با ویروس کرونا سخت تر می شود ▫️ویتامین D به اشکال مختلف موجود است هم فرم پاستیل و هم مکمل‌هایی مانند مکمل‌های مولتی ویتامین مینرال یا مکمل‌های تک مینرالی یا تک ویتامینی مثل ویتامین D که لازم است هنگام مصرف به برچسب و دز آن هم توجه لازم مبذول گردد 🌿 🌿 🌻🐝
ﻗﺸﻨﮕﯿﻪ : ﺍﻭﻣﺪﻥ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﯽ ﺣﮑﻤﺖ ﻧﯿﺴﺖ... ﯾﺎ ﻣﯿﺸﻪ ﻓﺮﺩ ﺯﻧﺪﮔﯿـــــــــــــﺖ ﯾﺎ ﻣﯿﺸﻪ ﺩﺭﺱ ﺯﻧﺪﮔﯿـــــــــــــﺖ این دو متن کوتاه ارزش خوندن داره !!! عشق انسان را داغ میکند و دوست داشتن انسان را پخته میکند! هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود.
با این گیاهان، حشرات را از خانه و محیط اطراف خود دور کنید 🤔 🔸اسطوخودوس 🔸رزماری گیاه دارویی تند و تیز رزماری به دلیل عطر و بوی خاص و تند آن، می‌تواند در دور نگهداشتن پشه‌ها موثر باشد. جدا از گیاه آن، روغن رزماری نیز در میان دیگر روغن‌های گیاهی، بیشترین تأثیر را در دفع پشه‌ها دارد 🔸ریحان مجله اکولوژی اکشن گزارشی را منتشر کرده است که بیان می‌کند، گیاه ریحان به ویژه ریحان مویی، یک دافع ۱۰۰ درصدی انواع حشرات به خصوص پشه‌هاست. 🔸نعناع می‌توانید ۱۰ قطره از روغن‌های نعناع، آویشن و رزماری را با آب در یک بطری اسپری مخلوط کنید. سپس محلول را اطراف محل زندگی اسپری کنید 🔸مریم گلی گفته می‌شود گیاه مریم گلی برای خلاص شدن از شر مورچه‌ها، مگس‌ها و پشه‌ها شهرت دارد 🔸علف لیمو این گیاه بسیار شبیه چمن مرکبات است و همچنین دارای خواص ضد پشه‌ای است. 🔸نعناع گربه‌ای نعناع گربه‌ای به گیاه مورد علاقه گربه‌ها شهرت دارد چراکه می‌تواند اثر روانگردان بر آنها داشته باشد اما یکی از انواع گیاهان دور کننده حشرات نیز است.
اینبار به جای درست کردن کباب تابه ای مواد گوشتی رو توی دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم. مواد کباب شامل گوشت چرخکرده+پیاز درشت +کمی آرد سوخاری که خیلی تردش میکنه+نمک و فلفل و زردچوبه و کمی پودر زیره سبز . برای ته دیگ هم مقداری از برنج رو با زعفران آبکرده مخلوط کردم و کف قابلمه روغن ریختم ،لایه زعفرانی رو کف قابلمه پهن کردم و روی اون برنج سفید ریختم و گذاشتم دم بکشه
دسر بوراتوس شیر 1 لیوان بستنی لیوانی وانیلی 1 عدد (3 ق غ) پنیر ماسکارپونه 200 گرم( یک بسته) پودر ژلاتین 20 گرم ( 2 ق غ) دسر دنت 2 عدد (با هر طعمی دوست داشته باشین ، من از توت فرنگی استفاده کردم) ( هر عدد 100 گرم هست مجموع 200 گرم) شکر 1 تا 3 ق غ ( میزان شکر ریختن نریختن بسته به دایقه خودتون داره) نصف لیوان آب سرد و پودر ژلاتین رو داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و شفاف بشه (به روش بن ماری). توی یه ظرف دیگه شیر و بستنی رو ریختم و روی شعله قرار دادم تا گرم بشه و مخلوط دیگه نیازی به جوشیدن نداره ، من یک قاشق شکر ریختم چون شیرین زیاد دوست ندارم کلا دست خودتونه تا سه قاشق شکر هم جا داره و عالیه وقتی شیر و بستنی گرم و مخلوط شد ، ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و یه کوچولو هم زدم و از حرارت برداشتم ، گذاشتم کنار که از دما بیفته . دنت و پنیر ماسکارپونه رو توی یه ظرف دیگه جداگانه مخلوط و با همزن دستی زدم تا یکدست بشه ، خوب بزنین تا یکدست بشه و بعد هم داخل موادم ریختم و خوب هم زدم تا یکدست بشه . من دو قطره رنگ خوراکی هم برای خوش رنگ تر شدنش ریختم نیازی هم نداره ، یعنی دل به خواهی هست دیگه داخل قالب مورد نظر ریختم ، نیاز به چرب کردن نداره (نهایتا با یکی دو قطره روعن مایع چرب کنید) قالب رو توی یخچال الی 8 ساعت قرار دادم تا دسرم بسته بشه و بعدش دورش رو با کارد آزاد کردم و بعد داخل دیس برگردوندم . نکات : جای پودر زلاتین ، پودر ژله نمیشه . میزان شکر واقعا بستگی به ذایقه خودتون داره من خودم همیشه چیز کم شیدین دوست دارم خیلی کم شکر ریختم . دست خودتونه هر چه قدر بخواید . پنیر ماسکارپونه ترجیحا استفاده بشه پنیرهای خامه ای نمک دارن و طعم دسر رو تغییر میده . 🌟
خُــدا هـسـت سـرِ آن سفـره خالی که پر از اشڪ یتیم است خدا هست پشت دیوار گِـلي پیرزنی گفت: خُـدا هست ڪودکی رفت ڪنار تخته، گوشه تیـرڪِ این تخته نوشت: در دل ڪوچک من، درد زیاد است ولی یاد خدا هست... مادری گفت دلم میلرزد ڪودکانم چه بپوشند، چه بگویم که بدانند نداری درد است، پدر از شـرم سرش پایین بود زیر لب زمزمه مــيكرد : خدا هست ...       ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫شب ها آرامشی دارند 🕊از جنـس خـــدا 💫پـروردگـارت همواره 🕊با تـو هـمراه اسـت 💫امشب از همان شبهایی ست 🕊کـه بـرایت یـک 💫شـب بخیر خــدایی آرزو کردم پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
🌸یکشنبه تون بی نظیر ❣ان شاءالله امروز 🌸دسته دسته خوشبختی ❣سبد سبد سلامتی 🌸قطار قطار خیرو برکت ❣و نفس نفس 🌸عطر و یاد خدا ❣در زندگیتون جاری باشه 🌸و زیباترین روز و بهترین ❣ساعتها روپیش رو داشته باشید 💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر چقدر که می توانید سفر کنید چیزهای جدید یاد بگیرید کتاب بخوانید یاد بگیرید از زندگی راضی باشید ایمان داشته باشید همین ها شما را در مسیر خوشبختی قرار خواهد داد سلام 👋 پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
هونکار بَیَندی (خان پسند) بادمجان کبابی یک کیلو گوشت گوسفندی پانصد گرم پیاز نگینی خرد شده دو عدد گوجه فرنگی دو عدد آرد سه ق س شیر یک لیوان پنیر موزارلا صد گرم جعفری خردشده یک ق س نمک، فلفل سیاه گوشت را قیمه ای خرد کرده و همراه پیاز تفت دهید و آب اضافه کنید تا بپزدو آب آن تمام شود گوجه ها را پوست کنده و مکعبی ریز خرد کنید روی حرارت بدون روغن تفت دهید تا آب گوجه تبخیر بشه و گوجه ها بپزه (میتونید کمی هم رب همراه روغن تفت دهید و به گوجه اضافه کنید ) گوشت پخته شده را به گوجه اضافه کرده نمک و فلفل بزنید و کنار بگذارید. در ظرفی دیگر آرد را همراه کمی روغن و کره تفت بدید سپس بادمجانهای کبابی که پوست کنده و ساطوری خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید شیر و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و صبر کنید تا غلیظ شود پنیر را به بادمجان اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید بادمجان را در ظرف سروتون کشیده و روی آن گوشت پخته ریخته و کمی جعفری خرد شده بپاشید💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡