#فلافل
250 گرم نخود
1 عدد پیاز متوسط
3 حبه سیر
1 قاشق مرباخوری رب گوجه
1 عدد سیب زمینی نسبتا کوچیک
2 قاشق چایخوری ادویه کاری
نمک و فلفل به مقدار لازم
بکینگ پودر مخصوص فلافل یک قاشق مرباخوری
نخود رو حداقل 48 ساعت با اب سرد خیس کنید و آب نخود رو مرتب عوض کنید. سپس نخود را ابکش کنید و نخود را دوبار با چرخ گوشت چرخ کرده پیاز و سیر را رنده کنید و نصف اب پیاز رو بگیرید سپس سیب زمینی رنده شده که ابش رو خوب گرفتید و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم سپس قالب زده و سرخ می کنیم بعد از سرخ شدن روی دستمال اشپزخانه بذارید تا روغن رو جذب کند.
1- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد.
2- میتوان بجای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کرد.
4- برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت با حرارت ملایم.
يه غذاى خوشمزه و راحت و شيك،دو تا نون تست را روى هم بذاريد و وردنه بكشيد تا كاملن پرس بشن،بعد با يه قالب دايره اى شكل قالب بزنيد،اول توى تخم مرغ بزنيد و بعد توى آرد سوخارى و سرخش كنيد.بعد از سرخ شدن دايره رو از وسط ببريد،داخلش كاملن خاليه،كمى سس مايونز بماليد و با هرچى دوست داشتيد پر كنيد.من مرغ و پياز داغ و فلفل دلمه اى و قارچ ريختم.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
😋پاستا با سس قارچ و پنير
🍜
مواد لازم:پاستا سيصد تا چهارصد گرم،قارچ ورقه اي شده پانصد گرم،شير دو ليوان،آرد دو ق غ،پنير پارمزان يا موزارلا نصف ليوان،روغن زيتون سه ق غ،پياز خرد شده يدونه كوچك،سير رنده شده دو حبه درشت،نمك و فلفل سياه و قرمز و آویشن
طرز تهيه:پاستا رو آبكش كنيد و كنار بذاريد.
در تابه روغن+سير+پياز رو تفت بديد تا سير و پياز نرم بشن(پنج دقيقه) بعد قارچ رو اضافه كنيد و تفت بديد تا فقط حدود يك ق از آب قارچ باقي بمونه .حالا آرد رو اضافه كنيد و يك دقيقه بعد كم كم شير رو بريزيد و حدود پنج تا هفت دقيقه هم بزنيد تا سس کمی غليظ بشه،نمك و فلفل و آویشن رو هم اضافه كنيد.شعله رو خاموش كنيد و پنير رو اضافه كنيد و هم بزنيد و بعد پاستا رو بريزيد.
اين غذا بايد سريع سِرو بشه.
داغ یک دشت شهیدوغم یک دشت اسیر
این همه بار گران بر تن بیمار من است
◾شهادت امام علی ابن الحسین، زین العابدین(ع) تسلیت باد◾
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه گوجه فرنگی با سبزیجات
مواد لازم:
4 عدد گوجه فرنگی (میتوانید به تعداد نفرات اضافه کنید)
1 عدد پیاز
1 عدد بادمجان
1 عدد کدو (به دلخواه)
1 عدد هویج
فلفل سبز و یا فلفل قرمز
جعفری
سیر
نمک
روغن زیتون
طرز تهیه:
سبزیجات مکعبی خرد شده و روغن را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. گوجه فرنگی ها را از قسمت بالا ببرید و با قاشق داخل گوجه فرنگی ها را خالی کنید. مغز گوجه فرنگی های را پوره کنید و به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید. در ماهیتابه را بذارید و 10_5 دقیقه به این شکل بپزید. وقتی سبزیجات خوب نرم شدند داخل گوجه فرنگی ها را با سبزیجات پر کنید. ظرف پیرکس را کمی چرب کنید کف ظرف جعفری خرد شده بپاشید و گوجه فرنگی ها را روی جعفری بچینید. در فر 200 درجه تا وقتی که گوجه فرنگی کاملا نرم شود حدود 30_25 دقیقه بپزید. بعد از پخت میتوانید گرم و یا سرد سرو کنید. میتوانید روی دلمه ها ماست سیر دار بریزید. نوش جان
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستانم خودم شب میخواستم مرغ درسته درسته کنم مونده بودم سبزیجات کنارشو چجوری بپزم،این کلیپ به خودم ایده داد گفتم واسه شماهم بزارمش
امیدوارم مفید باشه براتون،موادشم مشخصه فقط ادویه هاش رو واستون مینویسم
نمک،فلفل قرمز،آویشن،روغن زیتون،سیر ۱۰حبه،فلفل سیاه
سینی رو،طبقه بالاو درجه بالایه فرتون بزارید اما چک کنید،بعد که پخت چند لحظه روش رو وردارید تایکم خوشرنگتر بشه اما بالاسرش وایستین که نسوزه
نوش جونتون
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_شیر
اول از همه بگم که چیزی که در فیلم میبینید حدود یک و نیم تا دو برابر دستور هست...
برای یک لیوان آرد سفید حدود نصف لیوان مخلوط روغن مایع و کره استفاده میشه البته میزان جذب روغن در آردهای مختلف فرق داره پس اگه دیدید بعد از اضافه کردن روغن هنوز آرد حالت خشک داره قاشق قاشق روغن اضافه کنید.
من معمولا علاوه بر کره حدود یکی دو قاشق هم روغن جامد برای افزایش لطافت حلوا همیشه اضافه میکنم
شکر هم به ذائقه شما بستگی داره برای یک لیوان آرد معمولا یک لیوان شکر کافیه(البته من کمتر از یک لیوان معمولا می ریزم)ولی اگه دوست دارید شیرین تر بشه شکر رو بیشتر کنید
برای یک لیوان آرد،2 لیوان شیر و نصف تا دو سوم لیوان گلاب در نظر میگیریم...اگه خواستید گلاب رو کمتر کنید به جای اون باید شیر رو بیشتر کنید.
بچه ها توی فیلم مقدار شیر رو اشتباه تایپ کردم🙊🙈
مواد شربت رو در حدی روی حرارت نگه دارید که فقط شکر حل بشه بعد گلاب و زعفران رو اضافه و حرارت رو خاموش کنید...پس دقت کنید شربت نجوشه چون حجمش کم میشه و حلوا در نهایت خشک میشه
شربت رو به تدریج اضافه و مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا شربت جذب آرد و روغن بشه و حلوا کم کم خودشو بگیره و وسط ظرف جمع بشه
در نهایت تابه رو به حالت گهواره کردن به چپ و راست تکون بدید تا حلوا یکدست بشه
شربت حلوا رو وقتی اضافه میکنید حتما حرارت رو کاملا کم یا خاموش کنید وگرنه شربت سریع تبخیر و حلوا سفت و خشک میشه.
┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @AshPaziBano 】↷
┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛