eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸این دعاهای زیبا ✨در آخرین روز فصل بهار تقدیم شما 🌸الهی اونقدر بخندید که صدای ✨ خنده هاتون بشه زیباترین موسیقی کائنات 🌸الهی از شادی اونقدر پر بشید که ✨سرریزش همه ی مردم دنیا رو سیراب کنه. 🌸الهی روزیتون اونقدر زیاد بشه که ✨امیدی باشید برای رسوندن روزی خیلیا 🌸الهی همیشه بهترین افکار به سراغتون بیان ✨و درست ترین تصمیمات رو بگیرید 🌸الهی اونقدر غرق خوشبختی بشید که ✨تا عمق بی انتهای رضایت برسید 🌸الهی همیشه تنتون سالم باشه ✨و عاقبت به خیر بشید 🌸الهی که همیشه بهترین ✨حال ممکن رو داشته باشید 🌸و الهی که خدا همیشه هواتونو داشته باشه ✨آخر ماهتون قشنگ 🌸پیشاپیش فصل تابستان مبارک ✨این دعاهای زیبا تقدیم به 🌸همه شماها که خیلی دوستشون دارم ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌🍃🌹🍃 💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
گفت: من مونس ڪسانی هستم ڪه مرا یاد ڪنند گفتم : چه آسان به دست می آیی گفت : پس آسان از دستم نده💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
2ليوان شير، 1پاكت كرم شانتي، 1كاسه البالو، 1پاكت ژله البالو، 1بسته بيسكوييت يولاف دار (جو دوسر) (یا ساقه طلايي)، شكلات چيپسي ميزان دلخواه. ژله البالو رو با دو ليوان اب داغ حل كنيد. شير و كرم شانتي رو با همزن بزنيد .البالو رو با ميكسرميكس كنيد و ژله و کرم شانتی رو اضافه كنيد. بيسكويت ها رو داخلش خرد كنيد.داخل قالبتون سفلون بكشيد و مواد رو داخلش بريزيد و روش رو با سفلون بپوشونيد.چند ساعت يا يك شب در يخچال قرار دهيد. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
11.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این غذا تجربه‌ی لذت‌بخشی رو برات میسازه و طعمِ ملسِ رو‌ به شیرین داره، ترشیِ کمی که از آلو و‌ قیصی میاد در کنار شیرینیِ پیاز، کشمش و قیصی مزه نهایی این غذا رو میسازن که تا مدت‌ها زیرِ زبونت میمونه😍 گوشتِ مرغ هم به خوبی مزه و عطر محتویات رو به خودش میگیره. 🍲 موادی که برای پُختنش لازم داری: پیاز خلالی (هرچی بیشتر، خوشمزه‌تر)، مرغ، قیصی، ، کشمش، نمک، شکر (به دلخواه)، زردچوبه، آب و رب گوجه‌فرنگی. ✍🏽 1. اول از همه، رو با نمک ماساژ میدن تا طعم جذاب‌تری بگیره و بهتر سرخ بشه؛ بعد میرن سراغ تفت دادنش با زردچوبه. . 2. مرحله‌ی بعدی، سرخ کردن تکه‌های مرغه‌؛ با و نمک. . 3. مرغ‌ که آماده شد، رو داخل روغن تفت میدن. . 4. آلوها رو هم سرخ میکنن و همراه با و قیصی داخل قابلمه قرار میدن. بعد کمی آب روی مواد میریزن تا آروم بجوشه. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺سلامےبہ زیبایےعـشق 🍀✨بہ لطافــت دل 🌺"ظهر قشنڪَتوڹ بخیر"☀️ ‌‌‌‌‎‌          ‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌ ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ظهرتون گلباران ✨آرزو میکنم در این ظهر قشنگ ✨پروانہ دلتون شـاد ✨عـاقبتتون بخیرو زیبا ✨زندگَیتون بدون حسرت ✨عشقتون آسمانے و ✨حال دلتون خوبه خوب باشه ✨ظهرتون بخیر یاران جااان💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی پذیرایی👩‍🍳 برای خمير: تخم مرغ 1 عدد شیر 1 لیوان آرد 1 لیوان وانیل 10 گرم پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 5 گرم شکر نصف لیوان روغن نصف لیوان مواد میانی: خامه فرم گرفته تزئین: شکلات ذوب شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی تَرَک دو سوم2/3 تا 1 پیمانه شکر نصف پیمانه پودر کاکائو 1/4 پیمانه روغن مایع 2 عدد تخم مرغ 1/4 ق چ وانیل پودری 1 پیمانه آرد شیرینی پزی 1 ق چ بیکینگ پودر نمک 1/4ق چ مقداری پودرقند برای غلتاندن
❤️بایک✨ 💛دنیا ✨ 💚عشق✨ 💙تقدیم ✨ 💜به شما✨ 💖خوبان✨ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ‌‌👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه برای چهار نفر برای درست کردن این سوپ بینهایت خوشمزه ما نیاز داریم به چهار لیوان اب مرغ گشنیز خرد شده یک لیوان ماست ترش دو پیمانه نمک و فلفل ب مقدار لازم دو حبه سیر له شده یا رنده شده جو پرک دو لیوان هویج نگینی خرد شده نصف لیوان ابتدا هویج را به همراه جو پرک ( جو پرک رو نیم ساعت از قبل با مقداری اب بخیسانید و بعد ابکش کنید) و آب مرغ به مدت نیم ساعت اجازه بدید مواد با هم‌پخته شن بعد از نیم ساعت سیر له شده و گشنیز را اضافه کرده و مجدد درب قابلمه را به حالت نیمه بسته گذاشته و اجازه دهید کاملا همه مواد با هم پخته شن بعد از این زمان از مواد کمی تست کنید اگه سبزی و جو پرک کاملا پخته شدن و آب های اضافی تبخیر شدن ( ماست که اضافه میشه ی مقدار سوپ رو شل میکنه )، حرارت را حسابی کم کرده و بعد ماست را اضافه کرده و سریع هم میزنیم و بعد از ده دقیقه خاموش کرده و نوش جان کنید