eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای دوستداران بادمجان😋😍 مواد لازم 3 عدد فلفل سبز پیاز بزرگ 2 عدد گوجه فرنگی 1 قاشق چای خوری (پاپریکا) پودر فلفل دلمه ای فلفل سیاه، نمک، روغن 1-2 حبه سیر مراحل تهیه در کلیپ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓در این عصر زیبا 🍰براتـون 🍓یک دنيا لبخنـد 🍰یک دل خرسنـد 🍓و لحظاتی خاطره انگیز 🍰آرزو میکنم 🍓عصـرتون به شـادی 🍰دلتـون پراز مهربانی 🍓عصرتون بخیر ‎‌‌‌‎  ‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌✾࿐༅✧❤️✧ ༅࿐✾ ❤️✨❤️✨❤️✨❤️ 🆔 @pelepeletakhodaaaa
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بفرمایید درجه یک خو شکل و خوشمزه خدمت شما مهربونام💞💞💞 بجای آلبالو از هر میوه ای که دوست دارید میتونید استفاده کنید فقط در اینصورت ژله همون میوه رو استفاده کنید . دستور کیک شکلاتی هم تو پستهای قبل میتونید ببینید . مواد لازم کیک برای پایه چیز کیک ◀️میتونید بجای کیک از مخلوط بیسکویت پودر شده و کره ذوب شده استفاده کنید ژله آلبالو 1 بسته ژله آلوئه ورا نصف بسته پنیر خامه ای 300 گرم ◀️میتونید از پنیر خامه ای لبنه یا پنیر ماسکارپونه استفاده کنید خامه صبحانه 1 بسته 200 گرمی پودر شکر یا پودر قند 2 ق غ(دلخواه) آبجوش برای ژله ها کلاً 2 لیوان آلبالوی هسته گرفته 250 گرم شکر 2 ق غ قالب کمربندی 20 سانتیمتری طرز تهیه ابتدا کیک رو درست کنید میتونید روز قبل هم این کار رو انجام بدید کف و دیواره های قالب کمربندی رو با کاغذ روغنی بپوشونید و کیک رو داخل قالب بزارید 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمام مواد را طبق فیلم مخلوط کنید و خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست اورید .به خمیر ارد زیادی نزنید اگر کمی چسبنده بود ، مقداری روغن روی آن بریزید و خمیر را جمع کنید.داخل کاسه بزارید و روی ظرف با سلفون بپوشانید. 45 دقیقه بگذارید جای گرم تا خمیر تخمیر شود. از خمیر 10-11 چانه درست کنید. با غلتک آن را کمی باز کنید. در صورت امکان سعی کنید مستطیل باز کنید. مانند ویدیو به آن شکل دهید خمیر را رول کنید و آن را در سینی قرار دهید و خط خمیر را در پایین آن قرار دهید. دوباره درون سینی ، روی خمیرها را بپوشانید و آن را به مدت 30 دقیقه دیگر تخمیر کنید. برای قسمت بالا ، زرده تخم مرغ را با شیر هم بزنید و روی نانها را رومال کنید . روی آنها به دلخواه دانه کنجد بپاشید. در فر با حرارت 190 درجه از قبل گرم شده بپزید تا روی نانها قهوه ای طلایی شود. بعد از پخت بلافاصله با پارچه ای روی نان های بپوشانید تا نرم شوند. 10 دقیقه صبر کنید ، پارچه را برداشته و با مواد مورد نظر خود سرو کنید.نوش جان 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
یه نون بسیار خوشمزه و عالی و پرطرفدار 🤗👌. اون دوستانی که طعم زنجبیل رو دوست ندارن می تونن حذف کنن ، دوست دارن شکرش و شیرینیش زیاد بشه می تونن سه چهار قاشق شکر بریزین البته این نون به کم شیرینیش معروفه و خوشمزه است . بخواین بدون فر درست کنن توی تابه روی گاز یا توی فر دست ساز می تونن درست کنن . آرد تقریبا ۳۷۵ گرم (حدودا ۲.۵ لیوان) ( فرقی نداره آرد گندم نانوایی یا آرد سفید قنادی ) تخم مرغ ۱ عدد شیر ولرم ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) ماست ترجیحا پرچرب یا خامه ای ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) کره ۲۵ گرم روعن مایع ۶۰ میلی (۱/۴ لیوان) پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) شکر ۱ ق غ نمک ۱ ق چ زنجبیل ۱ تا ۲ ق غ داخل ظرفی شیر ولرم و شکر رو مخلوط کردم ، پودر خمیر مایه رو ریختم توش یه کوچولو هم زدم ، در ظرف رو گداشتم تا خمیر مایه به عمل بیاد ، حدود ۱۰ دقیقه . داخل یه ظرف بزرگ تخم مرغ رو شکستم و کمی زدم تا از لختگی در بیاد . کره و ماست هم از قبل توی محیط قرار بگیره. کره ، روغن مایع ، نمک ، ماست ، زنجبیل رو بهش اضافه کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم . آردرو الک کردم و کم کم به موادم اضافه کردم . این خمیر چسبندگی داره و نباید چسبندگیش رو با اضافه کردن آرد برطرف کنیم ، باید چسبندگی رو با ورز دادن برطرف بشه و الا بعد از پخت این نون خشک میشه . خوب ورز دادم ، صد بار هم خمیر رو کوبیدم. خمیر رو داخل طرف تمیز گذاشتم و روش رو خوب پوشوندم توی جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت استراحت کنه . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . از خمیر چونه هایی برداشتم ، و با کف دستم روش فشار دادم و به شکل گرد در آوردم ، میتونین با قالب هم کاتر بزنین . بعد این خمیر های گرد رو داخل سینی فر چیدم ، با یه قالب گرد مثل در نوشابه روش مهر زدم . روی خمیر ها رو با یه پارچه پوشوندم و گذاشتم ۲۰ دقیقه استراحت کنه . بعد از استراحت روی نون ها رو با یه زرده تخم مرغ و زعفران و یه ق م شیر رومال زدم . نون ها رو توی فر ۱۸۰ درجه که از یه ربع قبل فر رو روشن کردم به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . در ضمن ظرف حاوی آب هم درون فر فراموش نشه که باعث رطوبت میشه و نون ها خشک نمیشن 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول_سبزیجات یکی از اسانترین طرز تهیه مرغ هست سینه مرغ به تعدادی که نیاز هست تهیه میشه و در موادی مثل فلفل ونمک وپودر سوخاری و آب لیمو و پاپریکا و آب پیاز و روغن زیتون و رب فلفل قرمز و مرینت میشه( مواد بر اساس ذائقه می تونه متغیر باشه) سپس فلفل دلمه ای قرمز و سبز، هویج، سیب‌زمینی وپنیر موزارلا که به یک اندازه بریده شده اند داخل سینه مرغ گذاشته شده ورول می‌شود. با یک خلال چوبی فیکس میشه و داخل سینی فر قرار داده میشه
موس شکلاتی 🍘‌‌ ‌ ‌ طرز تهیه:👇👇👇 ۱. دو عدد سفیده تخم مرغ رو با همزن خوب میزنیم تا زمانیکه وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه و در یخچال قرار میدیم. ۲. دو ق غ پودر ژلاتین رو روی یک سوم پیمانه آب میپاشیم و بعد از اینکه اسفنجی شد بن ماری میکنیم. ۳. دو عدد زرده رو با یک چهارم پیمانه سرخالی شکر و نصف ق چ وانیل خوووب میزنیم تا رنگش کاملا روشن بشه. سپس نصف پیمانه شیر گرم شده (نباید بجوشه) رو کم کم به زرده ها اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم. بعد ژلاتین بن ماری شده رو اضافه میکنیم و سپس ۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته و سفیده ها رو اضافه کرده و به آرامی مخلوط میکنیم در آخر هم ۱۵۰ گرم شکلات (مارک کارات) ذوب و خنک شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. ۴. بعد از مخلوط کردن (اگه دوست داشتید رنگ موس تیره تر بشه می تونید یکی دو ق پودر کاکائو الک شده و یا پنجاه گرم شکلات ذوب شده اضافه کنید.) موس رو حدود بیست دقیقه در یخچال قرار میدیم تا کاملا خنک بشه. ‌‌ ✔نکات : ۱. برای بن ماری کردن شکلات هم اگه شکلات رو رنده بزنید به راحتی روی حرارت غیر مستقیم ذوب میشه. ۲. زرده تخم مرغ چون با شیر داغ مخلوط میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم تخم مرغ 3 عدد ماست 1 لیوان شکر یک استکان آرد سمولینا 500 گرم پکینگ پودر1ق چ وانیل نصف ق چ آرد 3 ق غ موادلازم بالا را با هم مخلوط کنید و قالب مستطیلی را چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید و با کارد ببرید (حدود مشخص بشه) بادامهارو بچینید و در فر ازقبل گرم شده داغ 175 درجه تا زمانی که روی آن طلایی بشه بپزید موادلازم شربت شکر 4 لیوان آب 4 لیوان یک برش لیموی تازه بزرگ شکر و آب را روی حرارت بجوش بیارید تا شکر حل بشه ( حدود 15 دقیقه) آب لیموی تازه را بگیرید و خود لیمو هم داخلش بندازید پنج دقیقه بعد خاموش کنید کیک را که از فر خارج کردید بازهم برش بزنید -نکته - هم کیک هم شربت هردو باید داغ باشند شربت داغ رو روی کیک داغ بریزید و 2_3 ساعت بگذارید بمونه تا شربت بخورد کیک بره بعد با پودر پسته تزیین کنید
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹🍃 🌸🍃پراز عطر گلهای بهشتی 🌹🍃الهـی خـدا 🌸🍃پـشت و پنـاهتـون بـاشـه 🌹🍃یه روز عالی ،یه روز موفق 🌸🍃یه روز پربرکت ،یه روزشـاد 🌹🍃و پـر از آرامـش و سلامتی 🌸🍃رو بـراتـون مقدر کنـه پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌼دوشنبه تون شکوفه بارون 🍃🌼یک اقیانوس عشق 🍃🌼یک دریا مهربانی 🍃🌼یک آسمان آرامش 🍃🌼یک دنیا شور و شعف 🍃🌼یک روز عالی 🍃🌼هزاران لبخند زیبا 🍃🌼را برای تک تکتون آرزومندم 🍃🌼روزتون زیبا و در پناه خداوندپروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣