eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.5هزار عکس
34.7هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروزتان زیباترازگل 🕊🌹🕊 آرزومندم که خدای 🕊🌹🕊 مهربون هدیه دهد 🕊🌹🕊 به شما سبدی پراز 🕊🌹🕊 شادی‌ های بی دلیل 🕊🌹🕊 نگاه پراز امید 🕊🌹🕊 قدمی استوار و 🕊🌹🕊 روزی سرشاراز آرامش 🕊🌹🕊 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐🦋💐 🌺تو را نمی دانم ، 🍃اما من دلم روشن است 🌺به تمام اتفاقات خوب در راه مانده 🍃به تمام روزهای شیرین نیامده 🌺به لبخندی که یک روز 🍃بر لبمان می نشیند 🌺به اجابت شدن دعاهایمان و 🍃به محو شدن غم های دیرینه 🌺روزگارتون بخیر ، حال دلتون خوبپروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
مواد لازم🔻 300 گرم گوشت مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه قارچ گوجه فرنگی نصف استکان روغن مایع 1 ق م نمک 1 ق م پول بیبر 1 ق م فلفل سیاه 3 عدد نان همبرگر سس بشامل🔻 1 ق غ کره 4 ق غ آرد 4 لیوان شیر 1 ق م نمک پنیر پیتزا فلفل قرمز طرز تهیه🔻 پیاز را خرد کرده و به مدت 3_4 دقیقه تفت میدهیم سپس مرغ رو ریخته و تفت میدیم سپس بقیه مواد و ادویه ها را اضافه کرده و در دمای پایین تا زمانیکه آبش کشیده شود میپزیم.نانهارو از وسط بازکرده و داخل سینی فرتون بذارید و مواد را درونش ریخته و سس بشامل و پنیر پیتزا و کمی پودر فلفل (دلبخواه)میریزیم و در فر از قبل گرم شده 200 درجه تا زمانیکه پنیرها آب شوند میزاریم. طرز تهیه سس بشامل🔻 کره را آب کرده و آرد را اضافه میکنیم 3_4 دقیقه تفت میدهیم و سپس شیر را اضافه کرده و در دمای کم مدام هم میزنیم تاکمی غلیظ شود. 🌟
بیشترین سرطان در زنان سرطان سینه و در مردان سرطان پروستات می باشد مصرف میوه های تابستانی مثل هلو و زرد آلو را فراموش نکنیم
❓از ریزش مو هنگام لاغری می ترسید ؟ ✅سوپ جو بخورید ( با آب لیمو طبیعی و بدون خامه و نمک )
در یک کیسه توری یا یک جوراب تمیز زنانه، مقداری جو یا دانه قهوه یا چند تکه ذغال بریزید و بگذارید برای همیشه در یخچال بماند..
✅3 راه برای پیشگیری از یبوست 💥مصرف روزانه سالاد 💥مصرف روزانه سیب 💥ورزش های شکم نکات پزشکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه مرغ خوشمزه با فیله یا سینه و حتی ران با سس پنیر خامه. ‍ فیله مرغ با اسفناج و گوجه با سس پنیرخامه ای . مواد لازم : فیله مرغ سه ق غ کره نمک‌و فلفل آویشن یک ق چ یکعدد پیاز خرد شده نگینی چند حبه سیر له شده گوجه فرنگی خشک آماده شده : نصف پیمانه عصاره مرغ نصف پیمانه خامه شیرنارگیل نصف پیمانه ۱/۳ پیمانه پودر پنیر پارمزان یک پیمانه اسفناج بخارپز طرز تهیه : هر دو طرف فیله ها رو با نمک‌و‌فلفل و آویشن مزه دار کنید . دو ق غ کره و کمی روغن رو در تابه داغ کنید و روی حرارت ملایم هر طرف مرغ رو حدود ۴ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند . . برای تهیه سس : ابتدا پیاز و بعد سیر را به تابه کره و روغن باقیمانده اضافه کنید و سپس گوجه ها رو اضافه کنید . حالا عصاره مرغ رو بریزید . خامه و پنیر پارمزان رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم برنید حدود دو تا سه دقیقه بعد اسفناج بخارپز رو اضافه کنید . چند دقیقه بعد مرغ را بیافزایید و دو سه دقیقه بعد که مرغ به شش آغشته شد بردارید و سرو کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋⁦❤️⁩😋⁦❤️⁩😋⁦❤️⁩ مواد لازم: ماست پرچرب: ۳ لیوان سیر: ۴ حبه سیاه دانه: ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری آب جوش: ۲/۳ لیوان نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: ژلاتین را داخل آب جوش می ریزیم و روی حرارت غیرمستقیم مثل سماور قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود. ماست را با سیاه دانه، نمک و سیر رنده شده مخلوط کرده و به این مخلوط ژلاتین سرد شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کامل یکدست شود. قالب را با کمی روغن چرب کرده و مخلوط ماست را داخل آن می ریزیم و حدود ۳-۲ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. در ظرف مورد نظر بر می گردانیم بعد از تزئین کردند سرو می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: مواد افزودنی به داخل ماست با توجه به ذائقه فرق می کند و یا می توانید بدون هیچ افزودنی فقط با ژلاتین ماست قالبی را درست کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی آلبالو مواد لازم: خامه صبحانه 1پاکت200میلی ماست چکیده 3ق غ آلبالو 500 گرم شکر 1لیوان آب نصف لیموترش طرز تهیه: هسته آلبالوها را جدا کنید و 2 ساعت داخل فریزرگذاشته سپس همراه با شکر ، خامه ، ماست و آبلیمو داخل غذاساز پوره کنید. من خیلی به حالت پوره در نیاوردم و به اندازه ای که کمی تکه های آلبالو مشخص شود هم زدم به اینصورت خوشمزه تر میشود. بعدداخل ظرفی بریزید و در فریزر بذارید تا یخ بزنه،هر 1 ساعت بیرون بیاریدو با قاشق یا چنگال هم بزنید(از کناره های ظرف شروع به منجمد شدن میکند کناره ها رو خوب هم بزنید)و 4 بار اینکار را تکرار کنید.