eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عجایب جهان
قسمـت جدیـد سریال یـ ـاغے منـتشـر شـد👇🏿😍💥 🔴✅(( قسمت 10 جدید ))✅🔴 https://eitaa.com/joinchat/2183069786C32ebefb365 https://eitaa.com/joinchat/2183069786C32ebefb365 😻🤞🏽 رایـگان کن😻🤞🏽 ‌ ‌
شادی اگر تقسیم شود، دو برابر میشود غم اگرتقسیم شود،نصف میشود همیشه با دیگران بخندیم و هرگز به دیگران نخندیمپروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
هدایت شده از  ایده های بانوان
♨️قول میدم 95% لباسا رو جایی ندیدی😍 دنیای لباس بهترین برندهای ایرانی تنوع زياد قيمتهای مناسب كيفيت بالا😙👇🏻👇🏻👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/83558402C8217cc72e4 ارسال رایگان😃☝️
اشپزی بانو ایرانی
♨️قول میدم 95% لباسا رو جایی ندیدی😍 دنیای لباس #مجلسی #شومیز #مانتو #لباس_راحتی
‌** ‌زندگی کوتاه است ... پس طوری لباس بپوشید که تک تک آن‌ها به حساب بیایند ** 😍 فقط بیا مدلا رو ببین لذذذت ببر 😍 ‌
🌿🌱 🍆بادمجان 🥣بادمجان چه به صورت بخارپز و چه سرخ‌شده یا کباب شده به همراه پنیر پارمیزان طعم منحصر به فردی پیدا می‌کند، بنابراین پس از پخت این سبزی، روی آن پودر پنیر پارمیزان بپاشید. 🍅گوجه‌فرنگی 🍽اگر گوجه‌فرنگی را تفت می‌دهید، بهتر است به آن کمی سرکه بالزامیک و شوید خشک اضافه کنید در غیر این صورت گوجه‌فرنگی با ریحان ساطوری شده و پنیر موتزارلا می‌تواند بهترین طعم را داشته باشد. 🥗نخودفرنگی 🥙این سبزی به اندازه کافی طعم دارد بنابراین لازم نیست به آن ادویه‌ای خاص بزنید. 🥦گل‌کلم 🥣بهتر است گل‌کلم را در مخلوط تخم‌مرغ و آرد غوطه‌ور و سپس در کمی روغن سرخ کرد. 🌱کدو سبز 🍾مخلوط روغن زیتون، پودر سیر، فلفل سیاه و کمی هم پنیر فتا برای مزه‌دار کردن این سبزی بهترین انتخاب است. 🥕هویج 🍯تنها طعم‌دهنده‌ای که برای این سبزی پیشنهاد می‌کنیم، عسل است. به این ترتیب هم طعم و هم بوی خاصی پیدا می‌کند.
🍈 😋 🔸یک کیلو زیتون سبز بدون هسته رو خرد میکنم . نیم کیلو هویج رو بخار پز میکنم و رنده درشت میزنم .(این بار هویج رو کمتر ریختم ) یک بوته بزرگ سیر رو خیلی ریز خرد میکنم . یک یا دو قاشق رب گوجه فرنگی رو با یک لیوان سرکه رقیق کنید . (اندازه رب بستگی به غلظت اون داره ) 🔸مواد رو مخلوط کنید ، نمک و فلفل بزنید و سس رو روی اون بریزید بعد هم بزنید . سرکه رو کم کم اضافه کنید تا یه سس غلیظ بدست بیاد نباید سرکه خیلی زیاد باشه ♦️این ترشی رو توی یخچال نگه دارید و از سه روز بعد قابل استفاده است
هدایت شده از  ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از موهات خسته شدی🤔🤔 💫مشکلت وز وفر بودن موهاته🤔🤔 💫دوست داری لخت بشن🤔🤔 💫هزینه کراتینه کردنشون زیاده🤔🤔 💫بدو بیا اینجا یه محصول جدید وبی نظیر رو بهت معرفی کنم😍 https://eitaa.com/joinchat/2157838459Cbbe3d86efa قیمت استثنایی 😃😳😱
💠مڪمل حجم دهنده انــــــــــدام پرطرفدارترین محصول حجم دهی اندام 😍قابل استفاده برای خانم ها وآقایان👌 👌ڪیفیت فوق اااالعاده 👌تاثیرگذاری عالییییی 😉حجـــــم دهی عضلات 😉فرم دهی اندام؛گونه وصورت 😉سفت کننده اندام افتاده تنھا کانال تخصصی چاقی در ایتا ⚠️زیبایی وتناسـب اندام باورنکردنی⚠️ https://eitaa.com/joinchat/3658612779C8606cec003 با بیش از ۱۰ سال سابقه فروش☺️👆👆
هدایت شده از عجایب جهان
باورت میشه چاقی صورت و بدن اینقدر آسون بوده باشه ومادست به هزار جور قرص و کرم زدیم؟!؟!؟ 🔴بسته ویژه آقایان؛ چاقی بدون برگشت👇 https://eitaa.com/joinchat/3658612779C8606cec003 🔵بسته ویژه بانوان؛ چاقی بدون برگشت👇 https://eitaa.com/joinchat/3658612779C8606cec003
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ظهرتون معطر بہ ✨بوے مهربانی ✨دلتون غرق عشق و محبت ✨لبتـون خنـدون ✨زندگیتون مملو از آرامش ✨دقیقہ هاتون بے نظیر ✨ظهرتون زیبا ودلنشین یاران 🍃 🤞👌🌹🍃👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳🧑‍🍳 ماهی فلفل سیاه ،نمک و زردچوبه آرد شیر پودر سوخاری روغن شوید برنج یه حبه سیر 🐟🍚
هدایت شده از عجایب جهان
🌿عطاری مجازی فدک🌿 🌿 اینجا بصورت آنلاین با کمترین هزینه نسبت به بازار خرید کن ... 🔅فروش خونگی خودت ارتقاء بده ❌ شرمنده جنس بی کیفیت نداریم ✅ با ما همراه باشید ضرر نمکنی👇👇 🌳عمده و جزیی 🌳 🌿پخش محصولات مزرعه فدک🌿👇 https://eitaa.com/joinchat/4022468747Ce813aca125
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸💫عصرتون عالی و بینظیر ⚪️💫دلتون شاد 🌸💫و روزگارتون پراز ⚪️💫معجزات خداونــد 🌸💫آرزومندم امــروز ⚪️💫عزمت راسخ 🌸💫نیرویت بی‌ پایان ⚪️💫سلامتی‌ات پایدار 🌸💫کامیابی‌ات روز افزون ⚪️💫دست یاری دهنده‌ات 🌸💫پرتوان باشــد ⚪️💫روزتون پراز 🌸💫موفقیت و کامیابی 🌸💫تقدیم به شما خوبان ⚪️💫در پناه زیبا آفرین هستی 🌸💫سلامت و تندرست باشید
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصيه پزشكان برتر ایران 🇮🇷براي درمان ریشه ای سفیدی مو 🤚🏼 نكته جالبشم اينه که ما براي اثبات حرفامون اول خودمون رو مورد آزمايش 🧪قرار دادیم و بعد نتيجه رو داخل صدا و سيما عنوان كردیم 📰 👨‍⚕️ميتونيد مشاوره رايگان تلفني 🤳 هم ازمون بگيريد با ارسال عدد 15 به سامانه 50009120 ضمنا برای کسایی که تا پنجشنبه 30 تیر ماه پیامک ارسال کنند یک سورپرایز خیلیییی ویژه داریم 🙈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته قلقلی بهمراه پوره سیب زمینی و سس برای کوفته ها: 500 گرم گوشت چرخ کرده پرچرب 1 پیاز😳 نمک، فلفل سیاه و قرمز یک کاسه کوچک، جعفری خرد شده برای پوره سیب زمینی: 4 سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری کره نمک و فلفل سیاه یک مشت، پنیر کاشار، پیتزا یا موزارلا رنده شده همه مواد کوفته هارو 5 دقیقه ورز بدین. بعد با یک قاشق غذاخوری کره سرخ کنید، بعدش روی دستمال بزارین روغن و آب اضافی اش بره.روغن و آب مونده رو نندازین بیرون. برای سس گوجه فرنگی: روغن و آب مونده از سرخ کردن کوفته ها 1 گوجه فرنگی رنده شده بدون پوست 1 حبه سیر پودر فلفل قرمز همه مواد سس رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا غلیظ شه. روی پوره کوفته هارو بچینین و کمی فشار بدین و روش سس بریزین و در فر گرم شده 180 درجه، 15 دقیقه بپزین.بعد دربیارین و پنیر کاشار، پیتزا یا موزارلا بهمراه مقداری جعفری بریزین روش و دوباره بدین فر.غذا حاضره. میتونین پنیرهارو کلا حذف کنین کمتر روغن بندازه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : مرغ : ۲ کیلوگرم ماست یا دوغ کفیر : ۳۰۰ گرم نمک و فلفل سیاه و پودرچیلی و پاپریکا به مقدار لازم طرز تهیه : مرغ ها را پس از ریز کردن و شسته و خشک می کنیم. داخل ظرف فر مرغ ها را ریخته ، دوغ کفیر و نمک و فلفل و پاپریکا و چیلی را اضافه کرده و هم می زنیم. روی ظرف را با فویل پوشانده ، داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه یکساعت می پزیم، فویل را برداشته ۱۰ دقیقه دیگه به خوبی روی مرغ ها را گریل می کنیم.
هدایت شده از عجایب جهان
وبینار رایگان تندخوانی| تقویت حافظه اگر هنوز توی مطالعه کردن کُندی 🤦‍♂️ حواس پرت و بدون تمرکزی 🤯 موقع مطالعه خوابت میگیره 😴 زمان کم میاری و استرس میگیری 😨 فراموشکاری و بی دقت 🧠 تابستون بهترین فرصت و این وبینار بهترین محل واسه رفع این مشکلاته ⚠️جهت شرکت در این وبینار با ظرفیت 500 نفر همین الان مشخصاتت را به این آیدی بفرست 👇 @emadi_help2 👈اطلاعات جامع تر در کانال 👉
اشپزی بانو ایرانی
وبینار رایگان تندخوانی| تقویت حافظه اگر هنوز توی مطالعه کردن کُندی 🤦‍♂️ حواس پرت و بدون تمرکزی 🤯 مو
⛔ فقط خواستم بگم تا الان ( 5 روز مونده) 253 نفرش تکمیل شده، مطمنم عاشق این وبینار میشی 😍👆 ⚠️بزودی این اطلاع رسانی حذف میشه⚠️
آخرين پنجشنبه تیر ماه و ياد درگذشتگان😔 🌼 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ🌼 🙏 التماس دعا 🙏 🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼 🌿پنجشنبه ها و بوی حلوای خیرات یاد آدم های رفته و عکس های یادگاری دلتنگی های اجباری...💔😔 🌿در آخرین پنجشنبه تیر ماه یادی کنیم از درگذشتگان، پدران و مادران آسمانی با ذکر فاتحه و صلوات🌿🙏
هدایت شده از عجایب جهان
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است. ⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیت‌های فیک!!! اگر متوجه نشده‌اید اروم اروم اینجا بیاین👇❌🔴 https://eitaa.com/joinchat/3414491159C08948488cd بچه مچه نیاد خواهشا😒☝️🚷
مواد لازم : 1/5 کیلو گوجه فرنگی 300 گرم فلفل سبز ریز یک لیوان سرکه انگور 6 یا 7 حبه سیر 2 ق غ نمک دریا نخود خام یه مشت اول پوست گوجه ها رو گرفته و تو میکسر اونا رو خورد میکنیم . دم فلفل ها رو چیده در ظرف تمیزی ریخته و سرکه و نمک و سیرهای خورد شده و چند عدد نخود خام و پوره ی گوجه فرنگی رو هم افزوده درون شیشه های تمیز پر میکنیم و روش حدود یک ق غ روغن زیتون اضافه میکنیم و چند برگ جعفری روش قرار میدیم . این ترشی رو حتما در یخچال بزارید و بعد از حدود3 هفته آماده سرو هست . نوش جونتون 🌟