eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.6هزار دنبال‌کننده
31.2هزار عکس
35.6هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد پاستا با تن ماهي و نخودفرنگی طرز تهيه (براي دو نفر) :به دو ليوان پاستا نياز داريم كه بايد آبكشه شده باشه (ماكاروني فرمي).سه چهارم ليوان نخودفرنگي پخته يا كنسروي هم ميخوايم.يدونه تن ماهي رو بيست دقيقه بجوشونيد،وقتي خنك شد درشو باز كنيد و روغنشو بگيريد فقط يك ق غ از روغنش نگه داريد .سه چهارم تن ماهي كافيه.(البته يه قوطي كامل هم ميتونيد استفاده كنيد).دو قاشق غذاخوري پياز ريز خرد شده و دو ق غ هم جعفري ساطوري لازم داريم. مواد بالا رو باهم مخلوط كنيد. براي سس:دو ق آبليموي تازه+يك ق روغن زيتون+يك ق روغن تن ماهي+فلفل سياه و كمي فلفل قرمز و يكم نمك.اين مواد هم تركيب و با سالاد مخلوط كنيد. سالادتون آمادست فقط بهتره يكربع صبر كنيد تا مزه دار بشه بعد ميل كنيد. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
🍪🍪 کوکی کورن فلکس بدون نیاز به پختن! عالیه با یه نوشیدنی گرم👌 یک چهارم پیمانه کره, یک چهارم پیمانه شکر قهوه ایی که البته من کمتر ریختم چون کم شیرین دوست دارم و کورن فلکس خودش هم شیرینی داره کمی, یک دوم پیمانه شیر و کمی دارچین رو با هم روی شعله ملایم گاز بگذارید تا کره اب بشه و یکی دو دقیقه ایی با هم بجوشه.. بعد خاموشش کنید و کورن فلکس ها رو که میتونید کمی خردشون کنید داخلش بریزید , اونقدری که مخلوط تون سفت و شکل پذیر بشه, بعد داخل سینی روی کاغذ روغنی هم میتونید با قاشق بریزید کوچولو کوچولو و هم میتونید مثل من گردشون کنید و بذارید توی یخچال تا سفت بشه..و با یه لیوان نسکافه یا چای نوش جان کنید.. من از دارچین استفاده کردم چون خیلییییی دارچین دوست دارم, شما میتونید از پودر کاکائو داخلش استفاده کنید یا هیچکدوم حتی.. میتونید کمی مغزیجات خرد شده بهش اضافه کنید. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
🌱پنکیک وگان با شیر سویا🍰 مواد لازم : آرد سفید یک پیمانه شکر ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری نمک نصف قاشق چایخوری شیر سویا یک پیمانه سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری وانیل مایع نصف قاشق چایخوری طرز تهیه: مواد خشک را داخل یه کاسه با هم مخلوط کنید. سپس شیر سویا، وانیل و سرکه را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن به هم بزنید. غلظت خمیر مثل ماست همزده هست. تابه نچسبی را روی حرارت متوسط بگذارید تا گرم بشه. کف تابه را خیلی کم روغن نارگیل بزنید(هر روغن گیاهی دیگه ای میشه). از خمیر به اندازه یک چهارم پیمانه در تابه بریزین وقتی سطح پنکیک حباب زد برگردونید. وقتی که حباب هایی وسط پنکیک بوجود آمد یا لبه های آن کمی سفت شد و خودش رو گرفت ، با دقت آنرا بر می گردانیم. پنکیک را گرم سرو کنید. پنکیک وگان همراه با شیره افرا، مربا، انواع میوه های تازه و کره بادام زمینی عالیه. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
🍜🍜 نودل رو بذارید بجوشه تا نرم بشه و بعد آبکشش کنید.. حالا فیله های مرغی رو که از شب قبل با نمک و فلفل و پودر سیر و ابلیمو یا هر ترکیب دیگه ایی که خودتون دوست دارید, مزه دار کردید رو اول توی ارد سوخاری بزنید و بعد رشته های نودل رو دورش بپیچید و توی روغن سرخش کنید .. نوش جان کنید.
🍲🍜سوپ جو با رب مواد لازم براي چهار تا شش نفر: جو پوست كنده يك ليوان،رب يك و نيم ق غ، هويج خرد شده سه چهارم ليوان،سيب زميني خرد شده يك عدد متوسط،پياز يك عدد متوسط ريز خرد شده،جعفري و گشنيز خرد شده سه ق غ،گوجه فرنگي خرد شده يك عدد(سفت باشه)،نمك،فلفل،زردچوبه،جو پرك دو ق غ براي غلظت سوپ طرز تهيه: جو رو چند ساعت در آب ولرم خيس كنيد. داخل قابلمه پياز خرد شده رو در يك ق روغن تفت بديد تا سبك بشه ،زردچوبه و رب رو اضافه كنيد و تفت بديد بعد جو و آب مرغ يا آب معمولي هم اضافه كنيد،حدودا تا نصف قابلمه آب لازمه، ميتونيد يك عدد قرص عصاره مرغ يا سبزيجات هم با آب مخلوط و اضافه كنيد. دو سه ساعت كه جو پخت هويج و نيم ساعت بعدش سيب زميني و جو پرك رو بريزيد و بذاريد كاملا جا بيفته.يكربع آخر جعفري،گشنيز، گوجه خرد شده و نمك رو بريزيد. براي اينكه #سوپ جو خوب بپزه و جا بيفته و لعابدار بشه بايد حدودا در كل پنج ساعت زمان پخت بديد.هر جا لازم بود كمي آب جوش اضافه كنيد. نوش جان
سوپ کلم بروکلی و پنیر کره یا مارگارین 2 قاشق غذاخوری هویج رنده شده 1/2 فنجان پیاز متوسط خرد شده 1 عدد آرد 2 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای 425 گرم * آب مرغ (یا عصاره مرغ) 1 و 3/4 فنجان شیر 1 فنجان کلم بروکلی خرد شده 255 گرم طرز تهیه: کره را در یک ماهی تابه بزرگ و عمیق روی حرارت بگذارید و آب کنید. سپس هویج و پیاز را اضافه کرده، هم بزنید تا نرم شوند. آرد و کلم بروکلی را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کلم کاملا به آرد آغشته شود. سپس به قابلمه اضافه کنید. حالا شیر، آب مرغ و پنیر را هم اضافه کنید و بگذارید روی حرارت متوسط بپزند تا سوپ آماده شود. ┏━━━•🍃•💞•🍂•━━━┓ ↶【 @Ashpazibano 】↷ ┗━━━•🍂•💞•🍃•━━━┛
😖گرفتن تلخی لیمو عمانی به ۳ روش آسان👌 1. خارج کردن هسته یا تخم لیمو عمانی از آنجایی که درصد بالای از تلخی لیمو عمانی به تخم‌های آن مربوط می‌شود، بنابراین برای جلوگیری از تلخ شدن غذا بهتر از قبل از استفاده از لیمو عمانی، تخم‌ هسته‌های آن‌ خارج شود. برای این کار لیمو عمانی را شکسته و سپس با چاقو تخم‌های آن را خارج کنید. ۲. خیساندن لیمو عمانی در آب ولرم برخی از انواع لیمو عمانی با وجود خارج کردن هسته هایشان باز هم طعم تلخی در خود دارند. برای گرفتن تلخی آن‌ها می‌توانید لیمو‌ها را برای مدت نسبتاً کوتاهی در آب ولرم خیسانده و سپس آن‌ها را بشویید و در غذا بریزید. ۳. جوشاندن لیمو عمانی یکی دیگر از روش‌های گرفتن تلخی لیمو عمانی، جوشاندن آن در آب برای چند دقیقه و دور ریختن آب آن است. پس از این کار می‌توانید از لیمو‌های جوشیده شده در غذا استفاده کنید.
🍗کباب کوبیده مرغ 😋مواد لازم:سینه مرغ بدون پوست و استخوان یک عدد،پیاز بزرگ یک عدد،سیر رنده شده دو حبه یا نصف ق مرباخوری پودر سیر،جعفری ساطوری شده دو ق غ(قابل حذف)،زعفران دم شده غلیظ یک قاشق غ،نمک و فلفل طرز تهیه:سینه مرغ رو به همراه سیر چرخ میکنیم. پیاز رو با رنده ی ریز رنده کنید،آب اضافشو بگیرید و به مرغ اضافه کنید. نمک،فلفل،زعفران ،جعفری تازه رو هم اضافه میکنیم بعد یکم ورز میدیم و حدود یک ساعت در ظرف دردار در یخچال میذاریم.بعد،هم میتونید کباب رو به سیخ بزنید و کباب کنید و هم میتونید در دست حالت بدید و در تابه رژیمی یا گریل،روی شعله بپزید،فقط ته تابه رو خیلی کم چرب کنید. این مواد حدودا شش تا هشت کوبیده متوسط میشه.
😋پاستا با سس قارچ و پنير 🍜 مواد لازم:پاستا سيصد تا چهارصد گرم،قارچ ورقه اي شده پانصد گرم،شير دو ليوان،آرد دو ق غ،پنير پارمزان يا موزارلا نصف ليوان،روغن زيتون سه ق غ،پياز خرد شده يدونه كوچك،سير رنده شده دو حبه درشت،نمك و فلفل سياه و قرمز و آویشن طرز تهيه:پاستا رو آبكش كنيد و كنار بذاريد. در تابه روغن+سير+پياز رو تفت بديد تا سير و پياز نرم بشن(پنج دقيقه) بعد قارچ رو اضافه كنيد و تفت بديد تا فقط حدود يك ق از آب قارچ باقي بمونه .حالا آرد رو اضافه كنيد و يك دقيقه بعد كم كم شير رو بريزيد و حدود پنج تا هفت دقيقه هم بزنيد تا سس کمی غليظ بشه،نمك و فلفل و آویشن رو هم اضافه كنيد.شعله رو خاموش كنيد و پنير رو اضافه كنيد و هم بزنيد و بعد پاستا رو بريزيد. اين غذا بايد سريع سِرو بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا