eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلت یه نوشیدنی خنک و تابستونی میخواد؟ پس پیشنهاد میکنم حتما دالگونا رو امتحان کنی🌝 . مواد لازمش هم در دسترسه ولی یه نوشیدنی شیک و انرژی زا تحویل میگیری😉 . مواد لازم: قهوه فوری یا نسکافه گلد یک ق غ سرپر شکر دو ق غ آبجوش ۴ق غ شیر نصف لیوان یخ چی پف دلخواه . قهوه فوری و شکر و آبجوش رو با هم مخلوط کنید و با همزن برقی یا دستی به اندازه ای بزنید که کرمی و سبک بشه حدود پنج دقیقه کافیه . تو لیوان یخ بریزید بعد شیر رو اضافه کنید بعد از مواد نسکافه زده شده بریزید و قسمت جذاب ماجرا چی پف رو اضافه کنید دوباره قهوه و بعد چی پف بعد هم نوش جان کنید🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_سلام بچه ها حالتون خوبه 😍😘 _تهیه ی رب انار تو خونه این روزا خیلی ساده ست _قبلنا که این وسایل برقی نبوده خداییش سخت بوده ولی الان دیگه دستگاه مخلوط کن در هر خونه ای پیدا میشه وراحت میشه باهاش آب انار رو بگیرید ،سخت ترین مرحله ی رب انار ،دون کردن اناره که اونم اگر با دوستی ،خواهری ،همسایه ای ،بشینید هم انار دون کنید هم گل بگیدو بشنوید خیلی زود تموم میشه خیلیم خوش میگذره _اگر انارتون با کیفیت و پوست نازک و آبدار باشه ، هشت کیلو انار یک کیلو رب انار میده ولی اگر کیفیت انار معمولی باشه ده کیلو انار یک کیلو رب انار _هرچی مقدار انار کمتر باشه رب انار کمتر رو حرارت میمونه و قرمز تر میشه ،اگر در یخچال نگهداری کنید این رنگ قرمز رو پنج شش ماه حفظ می‌کنه_
کره همدمای محیط75گرم پودر قند50گرم تخم مرغ1عدد وانیل1/4ق چ آرد150گرم بکینگ پودر1/4ق چ کره و پودر قند را با همزن بزنید سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید کمی همزده بعد عارد و بکینگ پودر را با هم الک و ب مواد اضافه کنید با قاشق خوب هم بزنید بعد با نوک انگشت مواد را یکدست کنید زیاد هم ورز ندید ک ب روغن بیفته در حد جمع شدن خمیربمدت یک ساعت بزارید داخل یخچال استراحت کنه بعد بین دو نایلون باز کنید (من گلوله های 12گرمی گرفتم و داخل قالب شکل دادم)حدود یک سانت بعد داخل قالب تارت پهن کنید و شکل بدید بعد روی خمیرو با چنگال سوراخ ایجاد کنیدو ب مقدارکافی از مواد میانی داخلش بریزید و داخل فر از پیش گرم شده بمدت 30دقیقه و 170درجه اجازه پخت بدید بعد از پخت با عسل یا شربت بار رومال کنید و با شکلات تزیین کنید ⭕️⭕️⭕️مواد میانی تخم مرغ درشت1عدد کره آب شده25گرم آرد30گرم شکر50گرم وانیل کمی پودر هل1ق چ گردو 50تا70گرم شکر+تخم مرغ+وانیل را با همزن بزنیدبعد آرد را اضهفه کنیدو بعد کره آب شده و پودر هل را اضافه و ترکیب کنید و در عاخر گردوی ریز خرد شده را اضافه کنید 🔴🔴🔴نکات 🔴من یه مقدار از گردو رو عاسیاب کردم یه مقدارشو ریز ک زیر دندون حس بشه و سلیقه ایه 🔴میتونید داخل قالب بزرگ یا تکنفره درست کنید 🌟
فلفل دلمه ای گوشتی حدود 10_8 عدد فلفل دلمه ای: برنج نصف لیوان گوشت چرخ کرده گوساله 200گرم پیاز کوچک 1عدد سیر 2-3حبه جعفری خرد شده مقداری نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، فلفل قرمز پرک شده ، نعناع خشک گوجه فرنگی 1عدد روغن مایع نصف استکان رب گوجه فرنگی1 ق غ ،رب گوجه فرنگی 1 ق م برای مرحله آخر آب جوش 1/5لیوان طرز تهیه: پیاز ، سیر و جعفری را ریز خرد کنید. پوست گوجه فرنگی را جدا کنید و مکعبی خرد کنید(گوجه فرنگی برای بستن سر دلمه ها استفاده میشود). برنج شسته شده ، جعفری ، رب ، ادویه ها ، پیاز ، سیر و جعفری را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(تمام مواد خام است). کمی روغن بریزید بقیه را برای سس استفاده میکنید. اگر نیاز بود میتوانید کمی هم روغن به مواد اضافه کنید. خوب هم بزنید. سر فلفل ها را ببرید و داخل فلفل ها را خالی کنید و بشویید. داخل فلفل ها را با مواد گوشتی پر کنید سر فلفل به اندازه یک بند انگشت خالی بماند تا موقع پخت بیرون نریزد. روغن باقیمانده را داخل قابلمه ای که میخواهید دلمه ها را بپزید بریزید،رب باقیمانده اضافه کنید و تفت بدید. 1 لیوان آب بریزید. فلفل ها را داخل قابلمه بچینید. سر دلمه ها را با گوجه فرنگی خرد شده پر کنید و کمی نمک بپاشید. نصف لیوان آب باقیمانده را هم بریزید در قابلمه را بذارید و بپزید. وقتی جوشید اجاق را روی حرارت متوسط بذارید و حدود 35_30 دقیقه بپزید. کنترل کنید اگر برنج پخته باشد دلمه آماده است. از روی اجاق بردارید و حداقل نیم ساعت با در بسته نگه دارید. تمام دلمه ها را حتما بعد از پخت استراحت بدید سپس سرو کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱خــدايــا ✨آرامش را سر ليست 🌱تـمامِ اتفاقات ✨زندگي مان قرار بده 🌱آرامـش را تـنها ✨از تــو ميخواهیم 🌱الهی بـه ✨دوستان و عزیزانم 🌱خوابی آرام و فـردایی ✨پراز خیر و برکت عطاکن 🌱شبتون خوش و در پناه خدا 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به وقت صبح دل را تازه یابی🌸🍃 همه ذرّات در آوازه یابی به وقت صبح دل را شاد گردان حقیقت جان و دل آباد گردان🌸🍃 سه شنبه_تون_پر_ازبهترینها👌 💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
🌸 ســـــــلام صبــح زیبـاتــون بـخیــــر سه شــنبـه‌تــون پـراز مـوفـقیـت 🌸قـلبتــون مـملـو از عـشــق زنــدگـیتــون ســرشـار از نـیکی 🌸 الـهـی ســاحـل زنـدگـیتــون هـمیـشــه آرام و لحظـه‌هـاتـــون تـوأم با خـوشــبختــی🙏🏻 🌸 شــروع روزی خــوش و  پـرخیــر و بـرکــت بــراتـــون آرزومـنـــدم✌🏻🙏🏻 💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
مواد لازم: آرد دو ليوان، شكر پنج قاشق غذاخورى، تخم مرغ دو عدد، بيكينگ پودر دو قاشق مرباخورى، روغن يك سوم ليوان، شير يك و نيم ليوان، وانيل يك سوم قاشق چايخورى. همه مواد را با هم مخلوط كرده و با همزن دستى مى زنيم تا يكدست شود. سپس از مواد در دستگاه وافل ساز كه از قبل گرم كرده ايم و چرب شده مى ريزيم يا در قالب وافل ريخته و بيست دقيقه در دماى دويست درجه سانتيگراد در فر قرار مى دهيم. پس از پخت بسته به سليقه با انواع كره، مربا، شكلات هاى صبحانه و ميوه سرو مى کنیم