15.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دمی گوجه با ته انداز مرغ🍅🍗
مواد لازم:
ران مرغ 🍗
پیاز🧅
فلفل دلمه ای 🫑
نمک،فلفل،دارچین🌶🧂
برنج🍙
گوجه فرنگی 🍅
سیب زمینی 🥔
زعفران💛
18.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍟سیب زمینی با سس گودا🍟
من شخصا در حین پخت این غذا متوجه بهترین تجربه زندگیم شدم ،واقعا این پیش غذا معرکست😋
سس پنیر با سوسیس روی سیب زمینی یعنی عاااااالیه ، باید حتما درستش کنید من عاشق این سسم👨🏻🍳پس بریم تو کارش💪
.
.
مواد لازم:
پنیر ورقه ای گودا: ۶ ورق
شیر: ۱/۲ لیوان
خامه: ۷۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
سیب زمینی: ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
عصاره گوشت: ۱ قرص
پیازچه: برای تریین روش
سوسیس: ۲ عدد هات داگ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب ها آرامشی دارند
از جنس خـدا
پروردگارت همواره
بـا تـو همراه است
امشب
از همان شبهاییست
که برایت یک شب بخیر
خــدایی آرزو کـردم
شبتون غرق در آرامش خـدا
#شـب_خوش
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
با نام خدا
آغاز میکنیم 🌻🍃
خدایا 🍃🌻
تورو به بزرگیت قسم
تورو به مهربونی هات
هرڪسی هرمشڪلی داره
خودت برطرفش ڪن
تا امروز بشه یه روز
بیادماندنی برای همہ🌻🍃
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
#خمیر_پیتزا
مواد لازم خمیر پیتزا :
آرد یک پیمانه + سه چهارم پیمانه
.آب ولرم. نصف پیمانه + یک پنجم پیمانه
نمک. نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون یا مایع. یک قاشق غذاخوری
شکر. یک قاشق مرباخوری
پودر مخمر یک قاشق مرباخوری
.مواد لازم پیتزا قارچ و گوشت:.
گوشت چرخی :. صدو پنجاهگرم
.فلفل دلمه. یک عدد
قارچ. صدو پنجاه تا دویست گرم
سس گوجه. یک ق غ و نمک،ادویه،آویشن
پنیر پیتزا. دویست گرم
اول از همه پودر مخمر وسکر رو مخلوط کنید بعد یک پنجم پیمانه آب گرم رو بهش اضافه وکمی مخلوط کنید ،روشو بپوشونید تا حدود ده دقیقه بمونه و عمل بیاد. سپس مایع خمیر،باقی آب گرم، نمک و روغن زیتونو مخلوط کنید بعدش کل آرد رو بهش اضافه و کمی با قاشق مخلوط کنید،و بعد روی میز کار به مدت ده دقیقه تا یک ربع ورز بدین تا خمیر صاف و یکدست بشه. از اونجایی که نوع آردها با هم متفاوتن در صورتی که موقع ورز دادن احساس نیاز کردین زیر خمیر کمی آرد بپاشین،خمیر من همونطور که در فیلم میبینید موقع ورز دادن نیازی به آرد نداشت، حالا داخل کاسه رو چرب کنین خمیرو تو کاسه قرار بدین و روشو چرب کنید ،کاسهرو با نایلون پوشونده و بذارین یک ساعت در یه جای گرم بمونه و حجیم بشه. این رسپی به شما حدود دو تا خمیر با قطر 25 تا 27سانت میده. میتونین مواد رو دوبرابرکنین تا چهارتا پیتزا داشته باشین یا اگر خمیر اضافی اومد ، خمیر رو به خوبی تو سلفون بپیچین و فریزش کنین تا هر وقت یهویی هوس پیتزا کردین خمیر آماده داشته باشین ،بعد از گذشت یک ساعت پف خمیر رو با دست بگیرید و کمی در کاسه ورزش بدین 🌕
🌟
ماسک سیب برای لک صورت😍
📜مواد لازم:
🔻سیب ۱ عدد
🔻لیموترش ۲ عدد
🔻شیر به میزان لازم
🔻شکر ۳ قاشق غذاخوری
♨️سیب را با مقداری کمی شیر درون مخلوط کن بریزید سپس به مخلوط این مواد آب لیموترش و شکر را اضافه کنید و به خوبی همه این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید سپس مخلوط مواد ماسک را درون ظرف مناسبی بریزید و بجوشانید و اجازه دهید تا به خوبی خنک شوند و ماسک را به مدت 🕐۴۵ دقیقه بر روی پوست صورت خود قرار دهید.
✨هفته ای ۳ بار
ویتامین A، ویتامین ضروری پوست
👈کمبود ویتامین a باعث خشکی و زبری پوست، چین و چروک، خشکی مو، شوره سر، کنده شدن پوست ناخن، جوش صورت و بدن و ظاهری خسته میشود.
منابع غذایی ویتامین a عبارتاند از: جگر، روغن کبد ماهی، شیر و لبنیات، زرده تخممرغ، کره پاستوریزه، هویج، هندوانه، گوجهفرنگی و سبزیجات سبز برگی شکل.
"مرنگ"
سفیده تخم مرغ 2 عدد
هر سفیده حدودا 30 تا 35 گرمه بستگی به اندازه تخم مرغتون داره
شکر 130 گرم
شکر همیشه وزنش باید دو برابر سفیده ها باشه بهتره از ترازو استفاده کنین
شکرتون حتما باید دانه ریز باشه اگر شکرتون دانه درشت بود آسیابش کنین یا از لوازم قنادیا شکر دانه ریز بگیرین
اب لیمو ترش تازه بدون لرد و پالپ از صافی رد شده
یک قاشق چایخوری
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
میتونین از اسانس های روغنی وانیل هم استفاده کنین
اگر از اسانس های روغنی استفاده کردین مقدارش رو کم کنین چون رگ تلخی دارن
قیف و ماسوره
کاغذ روغنی
برای رنگ کردن حتما از رنگهای پودری و یا ژله ای باید استفاده کنین
اول ازهمه از سفیده های تازه استفاده کنین و حتما 30 دقیقه سفیده را در دمای محیط قرار بدین تا با محیط هم دما بشه
مواظب باشین که اصلا زرده قاطی سفیده ها نباشه
ظرف و پره های همزن حتما تمیز و خشک و عاری از چربی باشند
سفیده هارو داخل ظرف پیرکس یا ظرف خود همزنتون بریزین فر را با کمترین درجه حدود 100 تا 120 روشن کنین از 1 ساعت قبل بزارین گرم شه
در فرتون نباید بسته باشه یه قاشق چوبی چیزی بزارین لاش که کامل بسته نباشه به این کار میگن فر سرد
خب حالا سفیده هارو ابتدا با دور کند بعد با دور تند همزن خوب میزنیم تا پف کنه به حدی که وقتی ظرفتون رو برگردوندین سفیده ها ازش نریزن
بعد شکر را کم کم به صورت بارانی اضافه میکنیم در تمام مراحل یک لحظه هم نباید همزن خاموش بشه وقتی خوب کشدار و فومی شکل شد وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدیم تا حدی که عین خامه فرم گرفته قنادی که اماده تزئینه بشه توی قیف میریزیمش و روی کاغذ روغنی شکوفه میزنیم نیاز به چرب کردن نداره و در فر قرار میدیم حواستون باشه در فر رو کیپ نکنین و سینی فر در دور ترین طبقه از شعله فر باشه حدودا 1 ساعت باید بمونه بعد از یکساعت بدون اینکه در فر رو باز کنین شعله فر رو خاموش کنین و بزارین 30 دقیقه شیرینی ها تو همون حالت تو فر بمونه و بعد خارج کنین و بزارین خنک شه از کاغذ جدا کنین
در جای خشک و خنک در ظرف در بسته نگهدارین که هوا نکشه
♥️
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خاگینه😍😋
مواد لازم :
تخم مرغ چهار عدد
ماست سه قاشق غذا خوری
آرد چهار قاشق غذا خوری
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
وانیل نصف قاشق مربا خوری
زعفران یک قاشق غذا خوری
مواد میانی:
گردوی خورد شده سه قاشق غذاخوری
دارچین یک قاشق چایخوری
پودر گل سرخ یک قاشق مربا خوری
شربت به مقدار لازم
مواد لازم برای شربت:
شکر یک لیوان
آب نصف لیوان
زعفران دم کرده دو قاشق غذا خوری
گلاب دو قاشق غذا خوری
طر. تهیه:
مواد خاگینه رو با هم ترکیب میکنیم و در ماهیتابه با دو سه قاشق روغن دو طرفش و سرخ می کنیم و با شربت کمی مرطوب کرده اجازه میدیم از داغی بیوفته،مواد میانی رو روی سطح خاگینه پخش میکنیم و رول کرده و بعد با چاقوی تیز برش میزنیم.
.