eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
به عزیزی گفتم: صبح به خیر در پاسخم گفت: فرجامت نیک... به وجد آمدم از پاسخش! چه دعایی...! من برای او خیری خواستم به کوتاهی یک صبح، و او خیری برای من خواست به بلندای یک سرنوشت... "فرجامتـــان نیک..."🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای راحت و خوشمزه😋😋 هم برای نهار هم برای شام یه گزینه راحت و عالیه😃😃 انصافا خیلی راحت و بی دردسرم هست🤗😅 خب چی میخوایم؟ مرغ پخته ریش شده به میزان دلخواه پیاز خلالی یک عدد متوسط قارچ حدود سیصد گرم فلفل دلمه هرچقد دوست داشتین ادویه(نمک،فلفل،زردچوبه،پودرسیر وپاپریکا) سس کچاپ دو قاشق غذاخوری اگه نداشتین یه نصف قاشق رب گوجه بزنین پنیر پیتزا به میزان دلخواه ✔️دیگه همه مراحل تو فیلم مشخصه، فقط بعد ریختن پنیر درش رو بزارین حدود پنج دقیقه بمونه تا پنیرا آب شن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا! به دشمنانمان‌ خوشیهای بزرگ عطا کن، تا دست بردارند از حسادت به دلگرمیهای کوچک زندگی ما... سلامت عقل و شرف داشتن را درکنار سلامتی جانهایمان محفوظ بدار تا از یادمان نرود : انسانیت، درستی و گذشت را.... خدایا هرکه با ما بد کرد و بدی را نشانمان‌ داد تو خوبی را نشانشان بده و معجزه ی بزرگ محبت را‌..پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اهل دلي ميگفت : تاريخ تولدت مهم نيست، تاريخ تحولت مهمه. اهل کجا بودنت مهم نيست، اهل و بجا بودنت مهمه. منطقه زندگيت مهم نيست، منطق زندگيت مهمه. درود بر کساني که دعا دارند و ادعا ندارند. نيايش دارند و نمايش ندارند. حيا دارند و ريا ندارند. رسم دارند و اسم ندارند. ‌ ༻‌༻‌🦋༺༺پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چون جنس زردآلوهای من سفت و آبدار نبود و با دو سه دقیقه جوش زود وا رفت من زردآلوهای له شده رو توی آبکش ریختم و کاملا له کردم و از آبکش رد کردم و کمی از شهد غلیظ مربا بهش اضاف کردم و یک ق غ پودر ژلاتین رو توی نصف لیوان آب ریختم تا اسفنجی بشه و نوک ق چ جوهر لیمو رو با یک ق غ آب حل کردم و بهش اضافه کردم و وقتی یکی دو تا جوش خورد از روی حرارت برداشتم و بعد خنک شدن توی شیشه پر کردم و گذاشتم یخچال ‌ مارمالاد هم برای شیرینی و تارت خیلی عالیه و هم میتونین با نون و کره برای صبحانه یا عصرانه نوش جان کنید ‌ من شهد اضافی زردآلو رو که قبل از قوام اومدن جدا کرده بودم برای شربت آبلیمو یا خاکشیر و تخم شربتی استفاده میکنم چون طعمش واقعا عالیه😍😋
هدایت شده از 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️ظهر قشنگتون آکنده از شادی‌هـای بـی پــایــان عـمــرتــون جـــاویــدان امیدوارم خونه دلتون گرم و کاسه عشقتون لبریز باشه ظهرتون به زیبایی گل‌ها🌸🍃
😍 داخل يك بطری ۲۰سی سی گلاب را با ۱۵_۱۰ قطره روغن نارگیل خوب مخلوط کنید یکدست بشه👌 به موها و خصوصا نوک موها بزنید. چند دقیقه بعد شانه کنید
هدایت شده از 
♻️آیا گردو مصلح انواع پنیر با طبع‌های مختلف می‌باشد؟ 🔸پنیر‌ها با توجه به نوع شیر، طبعشان متفاوت هست ⬅️پنیر تهیه شده از شیر گاو، طبع سرد و تری دارد ⬅️و پنیر تهیه شده از گوسفند و بز، طبع گرمی دارند 🖍فردی که مزاج گرم دارد و پنیر با طبع گرم می‌خورد، در صورت مداومت، سبب افزایش گرمی در بدن شده و اگر گردو را نیز به عنوان مصلح که طبع گرم و خشکی دارد، در کنار پنیر بخورد، سوء مزاج پیدا می‌کند 🖍و افرادی که مزاج خشک دارند، اگر پنیر کهنه و لیقوان که طبع خشکی دارند استفاده کنند، کیفیت خشکی در بدن افزایش پیدا کرده و سوء‌مزاج خشک پیدا می‌کنند 🔖مصرف گردو با پنیرِ بافت نرم خوب هست 🔖مصرف پنیر شب‌ها و دو وعده در هفته کافیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧀پنیر صد گرم کره ، و ۲ پیمانه شیر رو داخل یه قابلمه ریخته و روی حرارت بذارید تا کره ذوب بشه. از روی حرارت بردارید و کمی نمک و شکر بهش بزنین و با همزن خوب یکدست کنین. از یه صافی ردش کنین و دوباره داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ببرین تا کمی گرم بشه . یه لیموی تازه رو آب بگیرید و چهار قاشق غذاخوری از آبِ لیمو رو داخل شیر بریزین. کمی شکر هم اضافه کنین. همونطور که میبینید شیر دلمه میبنده . درشو بذارید و حرارت رو خاموش کنید . بعد از ده دقیقه، داخل یه پارچه تمیز بریزین تا آب اضافیش خارج بشه و بعد روش یه نایلون بزارین . بعد از سه چهار ساعت، یه پنیر ماسکارپونه‌ی خوشمزه داریم😍 بللله به همین آسونی میتونی توی خونه یه همچین پنیر لذیذی درست کنی و از خوردنش لذت ببری 🤩
هدایت شده از  ایده های بانوان
🍃عصرتون بخیر وشادی🍃 الهی در این عصر زیبا، مهر وعشق همنشین شما باشد☕️🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون،گوجه و پياز بدين دست ما شماليا باهاش صد مدل غدا درست ميكنيم😂✋🏻 ملاقورمه يكي از اون غذاهاي خوشمزه و اصيل ما مازندرانياس كه عاشقشيم😋موادش تو خونه ي همه هست درست كنيد مطمئنم هميشه درستش ميكنيد😃👌🏻 مواد لازم مِلاقورمه پياز 🧅٢ عدد گوجه🍅٣ عدد بادمجون🍆٣ عدد جعفري خشك يا نعنا خشك ١ قاشق غذاخوري(من نعنا خشك ريختم) ادويه نمك،فلفل،زردچوبه، آبغوره ✅فيلم رو ببينيد مراحل كامل توي فيلم هست🌹 توي فيلم يادم رفت بگم در آخر نمك و فلفل ميزنيم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧀پنیر صد گرم کره ، و ۲ پیمانه شیر رو داخل یه قابلمه ریخته و روی حرارت بذارید تا کره ذوب بشه. از روی حرارت بردارید و کمی نمک و شکر بهش بزنین و با همزن خوب یکدست کنین. از یه صافی ردش کنین و دوباره داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ببرین تا کمی گرم بشه . یه لیموی تازه رو آب بگیرید و چهار قاشق غذاخوری از آبِ لیمو رو داخل شیر بریزین. کمی شکر هم اضافه کنین. همونطور که میبینید شیر دلمه میبنده . درشو بذارید و حرارت رو خاموش کنید . بعد از ده دقیقه، داخل یه پارچه تمیز بریزین تا آب اضافیش خارج بشه و بعد روش یه نایلون بزارین . بعد از سه چهار ساعت، یه پنیر ماسکارپونه‌ی خوشمزه داریم😍 بللله به همین آسونی میتونی توی خونه یه همچین پنیر لذیذی درست کنی و از خوردنش لذت ببری 🤩
↻زنجبیل چربی سوز ❍ زنجبيل طبع گرم و خشکی داره و بخاطر همین گرم بودن به کم شدن اشتها کمک خیلی زیادی میکنه و بخاطر خشک بودن هم باعث اصلاح مزاج و کاهش وزن هم میشه. بهترین موقع مصرف چای زنجبیل یک ساعت قبل از ناهاره...
♥️•☜امام رضا علیه السلام ✍🏻از افراط درخوردن تخم مرغ بپرهیزید؛ زیرا این افراط ڪبد را از عمل منظم باز میدارد 📚رساله طب الرضا به ما بپیوندید 👇 ⇲
مینی پیتا
مواد لازم: آب گرم: ۲۰۰ میلی لیتر (یک لیوان) شیر گرم: ۲۰۰ میلی لیتر (یک لیوان) روغن: ۲۰۰ میلی لیتر (یک لیوان) شکر: ۲ قاشق غداخوری مخمر فوری: ۱۰ گرم (حدود یک قاشق غذاخوری پُر) نمک: ۱ قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ: ۲ عدد (زرده ها را جدا کنید) آرد: ۶ لیوان طرز تهیه: ابتدا خمیر را آماده کنید. اگر مخمر شما فوری نبود ابتدا با آب و شیر گرم و شکر مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا مخمر فعال شود و کف کند. بعد بقیه مواد را اضافه کنید. میزان آرد را تا اندازه‌ای که خمیر نرمی بدست آید استفاده کنید. بعد از ورز دادن خمیر انرا یکی دو ساعت در محیط خنک استراحت دهید تا حجم ان دوبرابر شود. بعد از تخمیر خمیر؛ آن را به ۱۲ تکه مساوی تقسیم و چونه بگیرید و مجدد برای ۱۵ تا ۳۰ دقیقه استراحت دهید. برای ملات داخلی: سیب زمینی متوسط ​​(آب پز): ۷ عدد پنیر چدار رنده شده: ۱۵۰ - ۱۰۰ گرم نمک و ادویه دلخواه برای رومال نان: زرده تخم مرغ کنجد یا زیره سیاه طرز تهیه: سیب زمینی پخته شده را له کرده و با ادویه و پنیر چدار خوب مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست بدست آید. حالا مثل تصاویر بالا و ویدئوی پست بعدی خمیرها را پهن و مایه‌ی سیب‌زمینی را داخل آن گذاشته و خمیر را جمع کنید. مجدد خمیر را پهن و با دست روی ان را فرم داده و داخل سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی پهن کنید. حالا با قلمو زرده تخم مرغ را روی خمیر رومال کنید و کمی کنجد یا سیاه دانه بپاشید. سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۴۰ درجه و بمدت حدودا ۱۲ دقیقه بپزید. 🌟
سلام دوستان گلم حلوای عربی یا شیر خشک یه حلوا بسیار خوشمزه و نرم و عالی که طرفداران زیادی داره 😋. شیر خشک منطور شیر خشک نیدو هستش نه شیر خشک بچه . فله ای ها کمی شور هستند و طعم حلوا رو تغییر میدن . آرد سفید شیرینی پزی ۱ لیوان (۱۵۰ گرم) شیر خشک ۱ لیوان (۱۵۰ گرم) شکر ۱ لیوان (۲۰۰ گرم) آب ۱ لیوان(۲۵۰ میلی) گلاب ۱/۳ لیوان (۸۰ میلی) پودر هل نصف ق چ روغن مایع ۱/۳ لیوان (۸۰ میلی) کره ۵۰ گرم روغن جامد ۲۵ گرم ( ۱ ق غ) آرد رو الک کردم و داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم و روی حرارت کم شروع کردم به تفت دادم و بو دادم . میزان رنگ حلوا به خودتون بستگی داره که دوست دارید رنگش روشن و یا تیره باشه . بعد آرد بو داده رو دوباره الک کردم و داخل ظرفم ریختم . شیر خشک رو هم الک کردم و بهش اصافه کردم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم و هی هم زدم یه کم شیر خشک گوله میشه ایراد نداره هی هم بزنین . شیر خشک زود در معرض حرارت می سوزه . حواستون باشه لحظه ای غفلت نکنین . دوباره مخلوط آرد و شیر خشک رو الک کردم . برای تهیه شربت : آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم تا درات شکر حل بشه . بعد زعفران و گلاب و هل رو اضافه کردم و از حرارت برداشتم . به مخلوط ارد و شیر خشک کره و روغن ها رو اضافه کردم ( کره برای نرمی حلوا خوبه . روعن مایع هم برای براق شدن خوبه . پس بهتره از سه نوعش هم استفاده بشه یا ترکیب روعن مایع همراه با روعن جامد یا کره) (میزان روعن ها کلا تقریبی هست و به نوع ارد هم تاثیر میزاره توجه کنید ) روی حرارت کمی تفت خورد و بعد شربت رو بهش اضافه کردم . شربت اگر خنک باشه حلوا کشدار میشه . بعد از ریختن شربت خوب هم زدم تا گوله ای نمونه برای من گوله اصلا نشد و میزارین ردی حرارت بمونه تا به غلطت دلخواهمون برسه بعصی ها شل تر از این مقدار از حرارت برمی دارن 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خــــــدایا 🙏 عزیزی که این نوشته را میخواند بر بال آرزوهایش پرواز کن🕊 او را دریاب در تمامی لحظات آنچه را به بهترین بندگان عطا می فرمایی به او هم عطا فرما الهی آمیـــن 🙏 ⭐شب زیباتون در پناه پروردگار مهربان🌙