eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍عصرها باید با یڪ فنجان قهوه ےشیرین گوشه اےیاڪنار پنجره اے لم داد و با لبخند گفت : بی خیال ِ همه ےآنهایے ڪه ڪامم را در زندگےتلخ مےڪنند... 😍عصر زیباتون بخير 😋وڪامتون شیرین💙💎 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan 🕊♥️🌹🌹♥️🕊
😍👇 👈تاس کباب و من این مدلی درست میکنم گوشت گوسفند و ترجیحا با استخون باشه تفت میدم با پیاز داغ و رب و ادویه و دو سه لیوان آبجوش و نصف لیوان الو خورشتی میزارم دوساعتی بپزه با حرارت ملایم . بعد سیب زمینی.به .هویج .پیاز درشت فقط از وسط نصفش میکن.....سرخ میکنم و به گوشت اضافه میکنم چهل دقیقه زمان میدم تا خوب جا بیفته نمکشم اخر سر بریزید . ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
گوجه رنده شده یا خرد شده،پیاز،برنج،گشنیز خرد شده فلفل دلمه قرمز،روغن، فلفل چیلی,زردچوبه و ادویه کاری و سیر و نخود فرنگی ،نمک اول پیاز و سیر تفت بدید و‌ بقیه مواد و ادویه رو بهش اضافه کنید بپزه،برنج رو میتونید به مواد اضافه کنید و کته درست کنید یا جدا آبکش کنید با مواد مخلوط کنید. مرغ جدا سرخ میشه💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🫔 😋 ▫️شير ....يك ليوان ▫️آرد ....يك ليوان سرخالي ▫️تخم مرغ....پنج عدد ▫️روغن مايع ...پنج قاشق سوپخوري ▫️زعفران ،نمك،فلفل 🔸ابتدا تخم مرغ و شير رو مخلوط كردم و با همزن زدم تا يكدست بشه،بعد نمك وفلفل و زعفران رو اضافه كردم،سپس آرد را كم كم ريختم و هم زدم تا مايه صاف و يكدست بشه از صافي رد كردم و بعد روغن رو ريختم و كمي هم زدم تا مخلوط بشه،،كف تابه كوچك را كمي چرب كردم،از مايه به اندازه يك قاشق بزرگ داخل تابه ريختم و سريع تابه را حركت دادم تا مايه به صورت يكنواخت و نازك ،كف تابه پخش شود ،وروي حرارت ملايم پخته شود ،سپس به راحتي از تابه جداش كردم و داخلش مواد گوشتي و كمي پنير پيتزاو آويشن ريختم،دو طرفش را روي هم گذاشتم و رول كردم ،،ايتدا داخل آرد زدم و بعد داخل تخم مرغ زده شده و بعد تو آرد سوخاري غلط دادم و سرخ كردم💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ▪️پودر بيسکوئيت ۲۵۰ گرم ▪️کره ۱۵۰ گرم ۲. برای مایه چیز کیک : ▪️۴۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ▪️۲۰۰ گرم خامه قنادی ▪️۱/۵ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ▪️نصف لیوان آب ۳. برای گاناش شکلاتی ▪️پودر کاکائو ¼ پیمانه ▪️پودر قند ⅓ پیمانه ▪️شیر ½ پیمانه ▪️کره ۴ قاشق غذاخوری ▪️عسل ۴ قاشق غذاخوری ▪️نشاسته ذرت ۲ قاشق چایخوری 🌼👉 🌼👉
کیک اسفنجی تخم مرغ خنک ۶ عدد آرد سفید ۱۳۰ گرم( کمتر از یک لیوان حدودا) شکر ۱۵۰ گرم( تقریبا ۲/۳ لیوان ) بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م ) وانیل ۱/۲ ق چ آب جوش ۲ ق غ پودر کاکائو ۲۰ گرم (۲ ق غ) کلیت این کیک: به ازای هر تخم مرغ ۲۵گرم آرد و ۲۵گرم شکر لازم داریم پس با هر مقدار تخم مرغ میتونین درست کنین . زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم . بعد زرده رو با نیمی از شکر و وانیل با همزن می زنیم اول با دور کند و بعد بهش آب جوش رو در حال زدن اضافه می کنیم و بعد دور همزن رو متوسط می کنیم و به هیچوجه زرده رو نباید با دور تند بزنیم . زدن زرده خیلی مهمه توی این کیک که باید خوب زده بشه . پودر کاکائو رو می ریزیم و مخلوط می کنیم . برای سفیده ، مابقی شکر رو به سفیده اضافه کردم و سفیده رو هم خوب با دور تند زدم ،دیگه وقتی کاسه رو کج کردم ، هیچی به زمین نریخت . آرد و بیکینگ پودر رو از قبل ۳ بار الک کردم. حالا سفیده و آردرو طی ۳ مرحله به زرده اضافه کردم . یهویی نریزین کارتون خراب میشه ، هر دفعه که سفیده و آرد رو می ریزین حتماآردروباز هم توش الک کنین ، و هر دفعه که آرد و سفیده رومی ریزیم به صورت دورانی هم بزنین که خیلی خیلی مهمه و الا پف کیکتون از بین میره . و تا جایی دورانی هم بزنین که مواد کاملا هم زده بشه ، زیاد هم زدن هم توی این کیک باعث میشه پف کیک از بین بره . فر رو هم ۱۵ دقیقه قبل روشن کردم کفش کاغذ روغنی انداختم .دیواره ها رو چرب نکردم به هیچ وجه ، توی این کیک دیواره ها چرب نمیشه . بعد موادم رو توش ریختم . قالبم ۲۶ در ۲۶ سانت ،توی فر ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم . کیک رو با چاقو دورش رو آزاد کردم و بعد کاغذ روغنی رو جدا کردم . نکات: اگر به صورت کاکائویی نخواید پودر کاکائو رو حذف و همون میزان آرد به دستور اصافه کنید و دیگه کلا مرحله کاکائو ریختن به زرده حذف میشه و میزان آرد ۱۵۰ گرم . کیک اسفنجی از روز قبل درست بشه و به اصطلاح بیات بشه و بعد روز بعدی برش بخوره تا خرد نشه . این میزان مواد در قالب گرد به قطر۲۰ تا ۲۳ هم میشه درست کرد من می خوام ارتفاع کیکم کم بشه این سایز درست کردم که فقط می خوام به دو قسمت تقسیم بشه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل توپک خرما و بیسکوییت 👆🏻 (برای سفره افطار و مجالس عالیه. طعم خیلی خوبی هم داره.)
خیلی متن قشنگیه 🌼👌🏻 ﻣﺮﺩﯼ ﺑﺎ ﻟﺒﺎﺱ ﻭ ﮐﻔﺸﻬﺎیﮔﺮﺍﻧﻘﯿﻤﺖ ﺑﻪ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ﺧﯿﺮﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻣﯿﮕﺮﯾﺴﺖ. ﻧﺰﺩﯾﮑﺶ ﺷﺪﻡ ﻭ ﺑﻪ ﻧﻘﻄﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺧﯿﺮﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺑﺎ ﺩﻗﺖ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩﻡ، ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ : " ﺍﯾﻦ نیز بگذﺭﺩ " 🌼👌🏻 ﻋﻠﺖ ﺭﺍ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ !؟ ﮔﻔﺖ : ﺍﯾﻦ ﺩﺳﺖ ﺧﻂ ﻣﻦ ﺍﺳﺖ. ﭼﻨﺪﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻧﻘﻄﻪ ﻫﯿﺰم ﻣﯿﻔﺮﻭﺧﺘﻢ ... ﺣﺎﻝ ﺻﺎﺣﺐ ﭼﻨﺪﯾﻦ ﮐﺎﺭﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ : ﭘﺲ ﭼﺮﺍ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺑﺮﮔﺸﺘﯽ؟ ﮔﻔﺖ: ﺁﻣﺪﻡ ﺗﺎ ﺑﺎﺯ ﺑﻨﻮﯾﺴﻢ : " ﺍﯾﻦ نیز بگذرد " 🌼👌🏻 🦋گر به دولت برسی، مست نگردی مردی 🦋گر به ذلت برسی، پست نگردی مردی 🦋اهل عالم همه بازیچه دست هوسند 🦋گر تو بازیچه این دست نگردی مردی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌
😋 سرو سالاد الویه مناسب دورهمی 😍👌 🎀 🌸 🎀 ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 عشــق محـمـّـد بـس است و آل محـمـّـد....🌺 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم🔻 300 گرم گوشت مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه قارچ گوجه فرنگی نصف استکان روغن مایع 1 ق م نمک 1 ق م پول بیبر 1 ق م فلفل سیاه 3 عدد نان همبرگر سس بشامل🔻 1 ق غ کره 4 ق غ آرد 4 لیوان شیر 1 ق م نمک پنیر پیتزا فلفل قرمز طرز تهیه🔻 پیاز را خرد کرده و به مدت 3_4 دقیقه تفت میدهیم سپس مرغ رو ریخته و تفت میدیم سپس بقیه مواد و ادویه ها را اضافه کرده و در دمای پایین تا زمانیکه آبش کشیده شود میپزیم.نانهارو از وسط بازکرده و داخل سینی فرتون بذارید و مواد را درونش ریخته و سس بشامل و پنیر پیتزا و کمی پودر فلفل (دلبخواه)میریزیم و در فر از قبل گرم شده 200 درجه تا زمانیکه پنیرها آب شوند میزاریم. طرز تهیه سس بشامل🔻 کره را آب کرده و آرد را اضافه میکنیم 3_4 دقیقه تفت میدهیم و سپس شیر را اضافه کرده و در دمای کم مدام هم میزنیم تاکمی غلیظ شود. 🌟
32.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳ عدد سیب قرمز، ۱/۵ پیمانه شکر، ۲/۵ پیمانه آب، هل ۳ عدد، لبو ۲-۳ عدد برای تزیین اگه دوست داشتید میتونید کرمفیل شیر یا وانیل رو از لوازم قنادی ها تهیه کنید و استفاده کنید☺️ * حرارت پخت مربا باید خیلی کم باشه و وخت باید در حدی باشه که سیبا له نشن و شکلشون رو از دست ندن! *حتما در حین پخت چند بار سیبارو بغلتونید که همه جای سیب یک رنگ رنگ بگیره. *در آخر لبو رو هم میتونید مرباش‌ میل کنید☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃فرخنده جشن مسلمین، بادا مبارک🌺🎊🌺 🍃میلاد ختم المرسلین، بادا مبارک🌺🎉🌺 آمد بدنیا، آن نور سرمد، ذکر دو عالَم، شد یا محمدﷺ 🍃جان جهان آن مصحف ناطق خوش‌ آمد🌺🎊🌺 🍃فرزند زهرا ، حضرت صادق خوش‌آمد‌🌺🎉🌺 میلاد با سعادت پیامبر مهربانیﷺ💚 و امـام جعفر صـادق علیه السلام💜 بر همه مسلمانان مبارک باد🎉 🎊 🌺 عاشقان عيدتان مبارک 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه عصرها هوس کیک خونگی میکنی، پیشنهاد من این کیک عصرانه فوق العاده عالی و خوشرنگ و پنبه ایه🤩👍🏻 🌱مواد لازم 🌱 آرد ۱/۵ لیوان فرانسوی تخم مرغ ۳عدد شکر ۲/۳ لیوان شیر ۱/۲ لیوان روغن ۱/۲ لیوان وانیل ۱/۲ ق چ بکینگ پودر ۱ق م پودر هل ۱ق چ زعفران غلیظ ۲ق غ 🌱ابتدا شعله پخش کن رو روی گاز قرار بدید تا گرم بشه 🌱تخم مرغ شکر وانیل و هل رو خوب بزنید تا کرمی و کشدار بشه 🌱شیر و روغن و زعفران غلیظ رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید 🌱آرد و بکینگ پودر رو الک و اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید 🌱کف قالب یا قابلمه (۱۸الی ۲۰سانتی) رو کاغذ روغنی یا چرب و آرد پاشی کنید و مایه کیک رو بریزید 🌱روی حرارت قرار بدید و حتما برای قابلمه دمکنی بذارید و بعد ۴۵ دقیقه چک کنید اگه پخته بود خاموش کنید(اگه هم هنوز جا داشت ده تا ۱۵ دقیقه دیگه زمان بدید 🌱درجه حرارت فر برای کسی که میخواد توی فر درست کنه، ۱۷۰ درجه طبقه وسط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ نیم کیلو نمک نصف تا 1 ق چ آرد سفید 4 ق غ ماءالشعییر یا همان دلستر ساده بدون طعم یا سودای گازدار بدون طعم یک شیشه کوچک سیر رنده شده 2 حبه زیره سبز ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا به میزان لازم و دلخواه بیکینگ پودر نصف ق چ سیخ چوبی به تعداد لازم در ابتدا سینه های مرغ رو خرد کنید و با نمک و آب یخ حدود نیم ساعت اجازه بدید در یخچال استراحت کند تا ترد شود. سپس آرد سفید و ادویه هارو مخلوط کنید، سیر رنده شده، ماءالشعیر را کم کم اضافه کنین به حدی اضافه کنید تا موادتون به غلظت فرنی باشه و بیکینگ پودر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .در انتها مرغ هارو به سیخ بکشید و به مواد آغشته کنید و داخل کمی روغن داغ سرخ کنید پ.ن: برای مغز پخت شدن مرغ ها اول اجازه بدید روغن داغ شود و وقتی داغ شد شعله را ملایم کنید و مرغ هارو داخل تابه قرار داده تا هم سرخ شود هم مغز پخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه عصرها هوس کیک خونگی میکنی، پیشنهاد من این کیک عصرانه فوق العاده عالی و خوشرنگ و پنبه ایه🤩👍🏻 🌱مواد لازم 🌱 آرد ۱/۵ لیوان فرانسوی تخم مرغ ۳عدد شکر ۲/۳ لیوان شیر ۱/۲ لیوان روغن ۱/۲ لیوان وانیل ۱/۲ ق چ بکینگ پودر ۱ق م پودر هل ۱ق چ زعفران غلیظ ۲ق غ 🌱ابتدا شعله پخش کن رو روی گاز قرار بدید تا گرم بشه 🌱تخم مرغ شکر وانیل و هل رو خوب بزنید تا کرمی و کشدار بشه 🌱شیر و روغن و زعفران غلیظ رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید 🌱آرد و بکینگ پودر رو الک و اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید 🌱کف قالب یا قابلمه (۱۸الی ۲۰سانتی) رو کاغذ روغنی یا چرب و آرد پاشی کنید و مایه کیک رو بریزید 🌱روی حرارت قرار بدید و حتما برای قابلمه دمکنی بذارید و بعد ۴۵ دقیقه چک کنید اگه پخته بود خاموش کنید(اگه هم هنوز جا داشت ده تا ۱۵ دقیقه دیگه زمان بدید 🌱درجه حرارت فر برای کسی که میخواد توی فر درست کنه، ۱۷۰ درجه طبقه وسط