eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
همیشه اندازه قالب هاتون رو داشته باشین با لیوان اب پر کنین بشمارین ببینین با چند لیوان اب پر میشه و براساس اون دسر و ژله درست کنین . برای ژله هم با اب کمتر درست کنین هم زودتر درست میشه و هم راحت تر از قالب بیرون میادش . هر بسته پودر ژله رو با یه لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . برای رنگ اول ژله قرمز رو با یه لیوان آب جوش حل کردم ، از این مقدار ، حدود یه ملاقه برداشتم ، اونی که زیاد هست رو بهش حدود یک چهارم لیوان آب سرد اضافه کردم و داخل قالبم ریختم و گذاشتم یخچال ببنده ،حالا ژله قرمز قسمت دوم رو که توی محیط کاملا سرد شده رو یا با شیر یا با بستنی (من اکثرا بستنی استفاده می کنم ، این بار شیر ریختم ) نصف استکان شیر که توی محیط بود رو اصافه کردم و مخلوط کردم . روی لایه اول ریختم . برای رنگ نارنجی هم به این صورتی که بالا توضیح دادم و لایه ها به همین شکل . نکته فقط حتما حتما باید وقتی ژله ها روتوی قالب می ریزین حتما خنک باشن اگه حتی ولرم هم باشه رنگها قاطی میشن و ژله خراب میشه. و حتنا هر لایه کمی از نیم بند سفت تر شد زله بعدی رو بریزین و الا لایه ها بعد از اینکه خواستین از قالب در بیارین از هم جدا میشه و به هم نمی چسبه . قالب من پلاستیکی بود اول یه کوچولو با ۲ قطره روغن مایع چرب کردم. و ژله رو توش ریختم و برای بیرون آوردن دور ژله رو با چاقو آزاد کردم ، دیس مرطوب روی قالب گذاشتم و برگردوندم . میتونین قالب رو هم چند ثانیه داخل آب ولرم بزارین تا راحت تر جدا بشه . من بعدش که از قالب بیرون اوردم روش ژله که قالب زدم هم برای تزیین چیدم . 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم نمک و فلفل سیاه پیاز رنده شده ‌خلال پسته ۲ قاشق غذاخوری سر پر خلال بادوم ۲ قاشق غذاخوری سر پر کشمش ۲ قاشق غذا خوری شکر ۱ قاشق غذاخوری هویج ۲ عدد زرشک ۲ قاشق غذاخوری برنج ۳ پیمانه روغن ۲ قاشق غذاخوری .. این خورش یا مواد رو به همراه انواع پلو میتونید سرو کنید، عدس پلو یا رشته پلو، امیدوارم درست کنید و لذت ببرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بمب سیب زمینی👨‍🍳 مواد لازم: 🥔سیب زمینی ۵۰۰ گرم 🥡آرد سمولینا ۲۵۰ گرم (دو و نیم پیمانه)(از لوازم قنادی ها قابل تهیه ست،اما میتونید بجاش از آرد معمولی استفاده کنید ولی خواص سمولینا بیشتره و تُرد تر میشه) نمک و فلفل و جعفری به میزان لازم بیکینگ پودر ۲ ق غ 🧀پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم(۱پیمانه) 🥚تخم مرغ ۱ عدد ژامبون و پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا به میزان لازم . 💖برای داخلش میتونید از هر موادی که دوست داشتید مثل مایه ماکارونی یا سبزیجات استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ازنمکی که برای خیار شور استفاده میکنید نمک نمکدان نباشه نمک های که تو کیسه چند کیلوی هستن استفاده کنید نمک کیلوی بهش میگن دونه هاش درشته سوپر مارکتا دارن این اندازه تقریبا برای سه کیلو خیار کافیه خیار رو بشورید وبا دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید دویست وپنجاه گرم سبزی(ترخون جعفری ریحان نعنا شوید) رو تمیز کرده لازم نیست خورد کنید فقط چند تکه شه کافیه بشورید کاملا آبش بره چند عدد فلفل تند تندی خیار شور ذایقه آیه چند حبه سیر آب ده لیوان دسته دار فرانسه نمک نصف لیوان یک ذره بیشتر از نصف لیوان سرکه سفیدیک ونیم لیوان تا دولیوان( سرکه انگور) آب رو بزارید بجوشه ونمک رو اضافه کنید وقتی جوشید ونمک تو آب حل شد بزارید سرد شه سرکه رو اضافه کنید بقیه کارو رو طبق فیلم انجام بدید درشو محکم ببنید هوا نده وبزارید تو تو دمای اشپزخانه و تاریک باشه بعد از یک هفته قابل خوردنه بعد از این مدت بزارید تو یخچال یا جایدخنک یزارید حتماااا آب روی تمام خیار وسبزی رو بگیره اگر خیار وسبزی آب داشته باشه کپک میزنه کم نمک باشه خیار سفید رنگ میشه بعضی خیار رو با خلال دندان سوراخ میکنن من سوراخ نکردم
🥗 😋 کلم سفید ریز رنده شده کلم قرم، ریز رنده شده هویج ریز رنده شده کشمش پلویی شوید خرد شده کف قالب مورد نظر را با نایلون یک تکه می پوشانیم سپس همه مواد را باتک تک سس مایونز غلیظ مخلوط می کنیم ۱ کلم قرمز را ریخته وخوب صاف میکنیم ۲ کلم سفید ۳ کشمش پلویی ۴ هویج ۵ کلم سفید با شوید بعد در یخچال گذاشته هر چقدر در یخچال بیشتر بمونه بهتر ما یک روز قبل درست کرده بودیم ونیم ساعت مونده به سرو غذا از قالب در اوردیم در ظرف مورد نظر بر گردانده ونایلون را از سالاد جدا می کنیم بعد بسته به سلیقه تزیین می کنیم.
🍲 😋 🔸آب و2ق نمک را در1قابلمه ریخته تا به جوش آید.2 ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود 7 دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش می‌کنیم سس را همراه نمک و فلفل در1 ظرف بزرگ ریخته، هم می‌زنیم. سپس نصفخیارشور خرد کرده، نصف کنسرو ذرت، نصف کالباس خرد کرده نصف قوطی نخودفرنگی ودوعددهویج پخته را به سس اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. ماکارونی آبکش شده و ، مخلوط می‌کنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود. سالاد را2ساعت در یخچال می‌گذاریم تا جا افتاده، آماده شود━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت آلو اسفناج😋 مواد لازم🔻 اسفناج یک کیلو گوشت گوسفندی ۲۰۰گرم آلو خورشتی ۶عدد(برای هر نفر دوعدد) پیاز یک عدد عصاره گوشت نصف قرص نمک و فلفل به میزان لازم روغن و آب *این مقدار مواد برای ۳تا۴ نفر است* طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا اسفناج ها را خوب شسته و خرد میکنیم. ۲_درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قراد میدهیم،اسفناج ابتدا حجم زیادی دارد اما کم کم آب خود را از دست داده و حجم آن کم میشود،در این موقع دو سه قاشق روغن ریخته و اسفناج ها را به خوبی تفت دهید.(اگر کم تفت بدید خورش سبز میشود و اگر زیاد تفت بدید خورش تلخ و سیاه میشود) ۳_در قابلمه ای دیگر پیاز را در روغن تفت داده سپس گوشت را اضافه کنید تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. ۴_اسفناج های سرخ شده را اضافه کنید. ۵_سپس آب را افزوده. *از همون اول مقدار آب را اندازه بریزید که موقع پخت مجبور نشید هعی به خورش آب اضافه کنید،بی مزه میشه ها* ۶_درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید پواد نیم پز شود سپس نمک و فلفل سیاه را بیافزایید. ۷_یک رب بیست دقیقه به اواخر پخت خورش آلو ها را اضافه کنید. *این خورش نباید زیاد آب داشته باشه،باید به روغن افتاده باشه*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه اول خمیر مایه رو عمل میاریم. شکر رو به آب ولرم اضافه کنید و بعد خمیرمایه رو بپاشید روش و کمی هم بزنید تا خمیرمایه مرطوب بشه. روی ظرف رو بپوشونید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه پف کنه و عمل بیاد. برای درست کردن خمیر، تو یه کاسه بزرگ آب ولرم، شکر، نمک و روغن مایع رو مخلوط کنید بعد خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کنید. حالا وقتشه آرد رو اضافه کنید. آرد رو کم کم اضافه کنید تا زمانیکه خمیر نسبتاً شلی بدست بیاد. در نهایت خمیر کمی چسبنده ست، دستتون رو چرب کنید و خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز بدید تا لطیف بشه. روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و در جای نسبتا گرم یکساعت بهش استراحت بدید. بعد از استراحت پفش رو بگیرید. کف سینی رو با کره یا روغن چرب کنید. خمیر رو به شکل دلخواه پهن کنید. نوک چاقو رو چرب کنید و روی خمیر شیار بندازید و بعد رومالش کنید. روی خمیر کنجد و سیاهدانه بپاشید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بزارید بپزه. در آخر هم گریل رو روشن کنید تا روی نون خوشرنگ بشه. بلافاصله بعد از پخت نون رو از سینی خارج کنید و روی توری سیمی یا پارچه نخی بزارید. 🌹
31.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل بامیه👆🏻👆🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان بربری خانگی مواد لازم شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری آب ولرم ۱ و ۱/۴ لیوان روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری سیاهدانه و کنجد مقداری مواد لازم برای عمل آوردن خمیرمایه: آب ولرم ۱/۴ لیوان شکر ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری سرخالی مواد لازم رومال: آرد ۲ قاشق غذاخوری شیر یا آب حدود ۱/۴ لیوان شیر رو کم کم به آرد اضافه کنید تا به غلظت فرنی برسه و برای رومال ازش استفاده کنید. میتونید بجای این مخلوط از مخلوط زرده و زعفران استفاده کنید.
🥗 😋 ▫️هویج ۱ عدد ▫️مرغ پخته و خرد شده یک پیمانه ▫️خیارشور ۲۵۰ گرم ▫️سیب زمینی ۴عدد بزرگ ▫️نخود فرنگی نصف پیمانه ▫️پیازچه در صورت تمایل مقداری ▫️نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی ▫️شوید و سس مایونز به اندازه کافی 🔸هویج رو مکعبی خرد و میپزیم سیب زمینی هم مکعبی خرد کرده اب رو رو حرارت میزاریم تا بجوشه بعد سیب زمینی رو با مقداری نمک رو داخلش ریخته میزاریم تا بپزه ولی مواظب باشید که له نشه و زود تو ابکش خالی کنید خیارشور رو هم خرد کرده مرغ رو هم پخته و خرد میکنیم و در انتها تمومی مواد رو با هم مخلوط کرده و ترجیحا یک شب داخل یخچال میزاریم تا مواد به خورد هم برن و خوشمزه تر بشن من دو ق غ سرکه سفید هم به این سالاد اضافه کردم که طعمش رو بی نظیر میکنه میتونیم از ماست پرچرب به نسبت مساوی با سس مایونز برای این سالاد استفاده کنیم در ضمن این سالاد رو با کالباس درست میکنن ولی از اونجایی که کالباس مصرف نمیکنم مرغ پخته رو جایگزینش کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
: ڪروڪت گوشت و پنیر مواد لازم : گوشت چرخ كرده ٥٠٠گرم تخم مرغ دو عدد نمك يك ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها فلفل نصف ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها آويشن نصف ق.م پياز رنده شده و آب گرفته يك عدد متوسط سير رنده شده دوحبه دستور تهیه : آرد سوخاري و آرد سفيد به ميزان لازم گوشت چرخ كرده رو با نمك و فلفل و آويشن و پياز ورز ميديديد،به اندازه پنجاه گرم ازش برداريد ،كف دست پهنش كنيد ،بينش پنير موزارلا بذاريد و به شكل لوله اي بهش فرم بديد،تخم مرغهارو با يك ق.چ نمك و فلفل بزنيد تا از لختگي دربياد،كروكتهارو اول در آرد سفيد بغلتونيد،بعد تخم مرغ ،در آخر آرد سوخاري ،بذاريد يكساعت داخل فريزر، بعد در روغن داغ و شناور سرخ كنيد 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براے درست ڪردن این مرغ خوشمزه مرغ را هم با پوست هم بدون پوست میتونید درست ڪنید بهتره از چند ساعت قبل مرغ را نمک بزنید وبعد بشورید تا نمک به جسم مرغ بره وخوش طعم بشه ادامه ڪار....... این مقدار مواد واسه نصف تا یه مرغه .... مرغ را بذارید توے ظرف یه پیاز نگینے ریز خردشده و دوتا سه حبه پوره سیر ورنده ریز یه پیاز و یک قاشق غذاخورے ڪاملا سر پر رب گوجه و سه قاشق سس ڪچاپ و دوتا سه قاشق رب انار وزردچوبه وفلفل سیاه و حدود پنج قاشق روغن بهتره زیتون باشه همه را خوب مخلوط ڪرده تا همه جاے مرغ آغشته به این مواد بشه بعد توے ظرف پخت بریزید ویه فلفل دلمه روش بریزید و یک ونیم تا دولیوان اب ڪه یه دونه عصاره را بهاش مخلوط ڪردیم اضافه ودرشو بذارید روے حرارت ملایم وگاهگاهے هم با قاشق از سس روے مرغ بریزید تا وقتیڪه مرغ پخته وسس هم نسبتا غلیظ بشه طعمے عالے وبسیار سالم ومیهمان پسند👌 نڪته.... هیچڪدوم از مواد را بهتره حذف نڪنید 🌹
🥗 😋 ▫️كاهو پيچ ▫️خيار ▫️گوجه ▫️زيتون ▫️پودر سير ▫️فلفل ▫️پياز ▫️سركه بالزاميك ▫️روغن زيتون بي بو ▫️پنير فتا 🔸براي اين سالاد بايد همه مواد رو درشت خرد كنيد،كاهوها رو كه خرد كرديد پياز (خيلي كم)و گوجه و خيار هم حلقه اي خرد ميكنيد روغن زيتون و فلفل و پودر سير(خيلي كم)وسركه بالزاميك رو اضافه ميكنيد خوب مخلوط ميكنيد داخل ظرف ميريزين روي سالاد چندتا زيتون اضافه ميكنيد (اصل اين سالاد با زيتون سياه هست اما چون زيتون سياه خوب خيلي كم پيدا ميشه ميتونين از زيتون سبز بي هسته هم استفاده كنيد)و پنير رو هم مربع مربع خرد كنيد بهش اضافه كنيد اين سالاد نمك لازم نداره چون پنيرِ توش نمك سالاد رو فراهم ميكنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با نان پفکی ۱ لیتر آب ولرم(۴ لیوان دسته دار) پودر خمیر فوری ۱ بسته(۱۱ گرم) نمک و شکر هر کدوم ۱ ق چ آرد سفید تقریبا ۱۵۰۰ گرم آب ولرم و نمک و‌شکر و‌ پودر خمیر فوری رو مخلوط و آرد الک شده رو به تدریج اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم به مدت ده دقیقه در ظرف در بسته در جای گرم یکساعت استراحت میدیم داخل تابه رو با روغن نباتی چرب و خمیر رو پهن میکنیم و روی شعله خیلی کم یکساعت قرار میدیم(توجه کنید خیلی خیلی کم حرارت باشه) و سپس برمیگردونیم و ۳۰ دقیقه دیگه بدون در میذاریم تا بپزه و یکساعت دور حوله بپیچید تا خنک شود نوش جاااان🌺 🌹
یک سالاد کامل و خوشمزه😋 مواد لازم:6 نفر 3 لیوان مرغ پخته شده 1/2 یک کاهو خرد شده 1 لیوان نخود فرنگی 1 لیوان ذرت 1 لیوان زیتون بدون هسته (سبز یا سیاه) 1 لیوان کرفس خرد شده 1 لیوان گوجه فرنگی گیلاس یا معمولی خرد شده مواد سس: 1 لیوان ماست یونانی 1 قاشق غذا خوری سس خردل یا سس مایونز 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 2 حبه سیر رنده شده 1 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری) نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا تمام مواد سس را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید تا کامل ترکیب شوند و در یخچال گذاشته،سپس یک کاسه شیشه ای با عمق زیاد را برای سرو سالاد آماده کنید و کف ظرف مرغ خرد شده ریخته و در لایه های بعد گوجه فرنگی،زیتون،نخود فرنگی،کرفس،ذرت و لایه آخر کاهو گذاشته ،این سالاد را میتوانید حداکثر 24 ساعت قبل از سرو در یخچال نگهدارید ،و موقع سرو با سس سالاد مخلوط و نوش جان کنید🤗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این شب دل انگیز✨ از خــدای مـهربـان✨ بـراتـون یک حـس قـشنگ ✨ یک شادی بی دلیل✨ یک نفس عطر خـدا✨ یک بغل یـاد دوست ✨ یک دنیا آرزوهای خوب✨ و آرامـش خـواستـارم ....✨ شبتون بخیر و سرشـار از ارامش✨👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
بیاییم زندگی راسخت نگیریم بدانیم که خدایی هست وامیدوصالی🌼🍃 لحظه‌ها میگذرند چه خوش که درگذرلحظه‌ها عشق وشادی رابه هم هدیه کنیم وبه یکدیگربیاموزیم چگونه زندگی کردن را🌼🍃 سلام صبح آدینه بخیر
🍠 😋 🔸رنگ دهنده طبیعی که برای رنگ کردن انواع دسر_شیرینی_نوشیدنی_سوپ و انواع خوراک استفاده کرد 🔸چغندر قرمزتازه راشسته وپوست گرفته وبه صورت حلقه های نازک برش میزنیم ودر هوای آزاد یا روی بخاری یا شوفاژ خشک میکنیم وبعد آسیاب میکنیم واز رنگ زیباش لذت میبریم 🍔🍗🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای تیرامیسوی هلو آب کمپوت یک پیمانه اب و رنده پوست لیمو ترش یک عدد خامه قنادی یک پیمانه پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم همه سوپر مارکتا دارن بیسکویت لیدی فینگر به مقدار لازم کمپوت هلو نصف قوطی پودر دارچین وخلال پسته برای تزیین اب کپیوت رو با آب وپوست لیمو ترش مخلوط وکنار میزاریم خامه وپنیر رو با هم مخلوط وحدود دو دقیقه میزنیم تا مخلوط ویکدست بشه ته لیوان دسر خوری از مایه پنیر وخامه بریزید بیسکویت لیدی فینگر را به مخلوط آب کمپوت بزنید تا خیس بشه ولی له نشه سپس روی مخلوط پنیر وخامه بچینید وبرشهای از هلوی کمپوتی دوباره خامه پنیر.....به همین ترتیب لایه لایه بزارید تا تموم بشه ودر نهایت با دارچین وخلال پسته تزیین کنید به جای هلو از کمپوت گلابی وسیب هم میتونید استفاده کنید ولی هلو خوشمزه تره😍