فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد کلم با مرغ استریپس
#کوکی_کنجدی
مواد لازم:
کنجد خام ۱۵۰ گرم
شکر قهوه ای ۶۰گرم
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
کنجد و شکر قهوه ای را محلوط کنید سپس سفیده و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.مواد باید انسجام داشته باشن ولی خیلی سفت هم نباشن. پس اگرانسجام کافی نداشتن کم کم کنجد اضافه کنید .
در سینی بر کاغذ روغنی بندازید با اسکوپ بستنی یا قاشق از مواد بردارید با قاشق کاملا فشرده کنید و روی کاغذ روغنی بذارید با پشت قاشق تختش کنید تا کاملا مغزپخت بشه.
با فاصله بذارید.
در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ در فرهای برقی و ۱۰-۱۵ درجه بیشتر در فرهای گازی به مدت حدودا ۱۰-۱۴ دقیقه قرار بدید.(اطراف کوکی رنگ بگیره آمادست).
بعد از خنک شدن از سینی جدا کنید پیشنهاد می کنم به یک طرف کوکی عسل بمالید و پودر پسته بزنید خیلی خوشمزه تر میشه.
#نون_پنجره_ای 🧇 😋
▫️آرد قنادی یک پیمانه
▫️نشاسته گل نصف پیمانه
▫️تخم مرغ سه عدد
▫️گلاب یک سوم پیمانه
▫️شیر دوسوم پیمانه
▫️وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🔸ابتدا نشاسته وگلاب وشیروخوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد وانیل ویکی یکی تخم مرغهارو اضافه میکنیم حالا آرد وکم کم اضافه ومخلوط میکنیم وسپس ازصافی رد میکنیم
بک ظرف ومیزاریم روی حرارت وروغن میریزیم واجازه میدیم گرم بشه سپس قالب ومیزاریم داخل روغن تاگرم بشه وبعد داخل مایه شیرینی میزنیم ودر روغن سرخ میکنیم(هایلایت نون پنجره ای وببینید متوجه میشید) وسپس روی دستمال گذاشته تاروغنش کشیده بشه بعدازخنک شدن روی اونها پودرقند الک میکنیم
سعی کنید ظرفتون کوچیک باشه تادرمصرف روغن صرفه جویی کنید
قالب نباید زیاد داغ بشه چون مواد به قالب نمیچسبه
شیرباید سردباشه تانشاسته کاملاحل میشه
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#دسر_لاکچری👩🍳
بریم سراغ مواد لازمش
کیک آماده یا خونگی یا تیتاپ
خامه قنادی (فرم گرفته)
توت فرنگی🍓
#شامى_ترش ⛺️
🔴طرز تهیه🔻🍘
🔸سيصدگرم گوشت چرخ شده رو با يه پياز متوسط رنده شده و يه سيب زمينى كوچك رنده شده و كمى جعفرى و نمك و فلفل و زردچوبه رو با هم مخلوط كردم و سرخشون كردم وتو يه تابه ديگه چند تا گوجه فرنگى رو خرد كردم وتو روغن تفت دادم و يك پيمانه اب جوش روبا نصف پيمانه ابغوره اضافه كردم و شامى هارو توى سسمون چيدم و بعد از ده دقيقه شامى مون اماده است...
#خورش_قیمه ⛺️
🔴طرز تهیه🔻 🥘
🔸لپه رو چند ساعت قبل خيس كنيد،ى پياز بزرگ رو خرد كنيد و تفت بديد نمك ،فلفل،ادويه كارى،زردچوبه رو اضافه كنيد،گوشت خرد شده ى گوسفندى رو اضافه كنيد و با پياز تفت بديد بعد لپه رو هم اضافه كنيد،يك ربع به اهم تفت بديد و بعد رب رو اضافه كنيد و هم بزنيد تا بوى خامى رب گرفته بشه ،
🔸ابجوش رو اضافه كنيد و بزاريد با شعله ى كم تا بپزه،يك ساعت قبل از اماده شدن ليمو و كمى ابليمو و الوبخارا اضافه كنيد،در اخر ى كوچولو هم دارچين اضافه كنيد(سعى كنيد خورشتتون خيلى ابدار نباشه،رب و روغن خورشت نبايد كم باشه)در اخر هم سيب زمينى و بادمجون كنارش سرخ کنید
#شله_بریون_زیره 🍛 😋
🔸اصلش با گوشت گوسفندی درست میشه و زیره هم خوب قاعدتا داخلش داره اما من با دخل و تصرف تغییرش دادم و طبق ذائقه ی خودم پختمش و از خوردنش واقعا لذت بردم
به این ترتیب آماده شد ... اول نصف سینه مرغ را با پیاز و ادویه پختم.ریش ریشش کردم پ.آب مرغ را صاف کردم و یه پیمانه سر خالی برنج که از قبل خیس کرده به آب مرغ اضافه می کنیم و یک مشت شوید خشک و دو پنجه شنبلیله خشک اضافه می کنیم.اگر اهل زیره باشید تو این مرحله پودر زیره و دارچینم اضافه می کنیم.که من زیره را حذف کردم.حرارت را کم می کنیم اجازه میدیم برنجمون توی این آب پخته بشه و لعاب بده مرغ ریش شده را اضافه می کنیم و وقتی آبش خیلی کم شده با گوشت کوب مواد را با هم میکوبیم.من از فلفل سیاه و دارچین زیاد داخلش استفاده کردم که محشرش کرد.این غذا را با نون یا حتی خالی میشه خورد
#خوراک_گوشت_چرخ_کرده 🍛 😋
▫️گوشت چرخکرده: 200 گرم
▫️پیاز خردشده: یک شماره کوچک
▫️فلفل دلمهاي: 3برش
▫️ادویه کاری: یک قاشق چایخوری
▫️سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری
▫️سیبزمینی استانبولی خردشده: 3 شماره کوچک
▫️دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری
🔸گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه میریزیم و پیاز رابه ان اضافه می کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویهجات رابه ان اضافه میکنیم. و خوب تفت میدهیم. سیبزمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیبزمینی و فلفل دلمهاي رنگی رابه همراه ذرت به گوشت چرخکرده خود اضافه می کنیم
#خوراک_نخود_فرنگی 🍛 😋
🔸من به این ترتیب آماده می کنم.یه پیاز را خرد می کنم و سرخ می کنم.وقتی یکمی طلایی شد گوشت چرخ کرده را بهش اضافه میکنم همراه ادویه زردچوبه و فلفل و نمک و اگر دوست داشتید کمی پودرسیر.چهار تا گوجه را که پوره کردم با یه ق م رب گوجه که رنگش را قشنگ بکنه اضافه می کنم.و اجازه میدم آب گوجه کشیده بشه.جداگانه نخودسبز و هویج نگینی را بخارپز می کنم به باقی مواد اضافه میکنم. و کمی آب اضافه می کنم و اجازه میدم که خوراکمون جا بیف