eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🍛 😋 🔸اصلش با گوشت گوسفندی درست میشه و زیره هم خوب قاعدتا داخلش داره اما من با دخل و تصرف تغییرش دادم و طبق ذائقه ی خودم پختمش و از خوردنش واقعا لذت بردم به این ترتیب آماده شد ... اول نصف سینه مرغ را با پیاز و ادویه پختم.ریش ریشش کردم پ.آب مرغ را صاف کردم و یه پیمانه سر خالی برنج که از قبل خیس کرده به آب مرغ اضافه می کنیم و یک مشت شوید خشک و دو پنجه شنبلیله خشک اضافه می کنیم.اگر اهل زیره باشید تو این مرحله پودر زیره و دارچینم اضافه می کنیم.که من زیره را حذف کردم.حرارت را کم می کنیم اجازه میدیم برنجمون توی این آب پخته بشه و لعاب بده مرغ ریش شده را اضافه می کنیم و وقتی آبش خیلی کم شده با گوشت کوب مواد را با هم میکوبیم.من از فلفل سیاه و دارچین زیاد داخلش استفاده کردم که محشرش کرد.این غذا را با نون یا حتی خالی میشه خورد
🍛 😋 ▫️گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم ▫️پیاز خردشده: یک شماره کوچک ▫️فلفل دلمه‌اي: 3برش ▫️ادویه کاری: یک قاشق چای‌خوری ▫️سیر یا پودرسیر: یک قاشق مرباخوری ▫️سیب‌زمینی استانبولی خردشده: 3 شماره کوچک ▫️دانه ذرت: 2 قاشق غذاخوری 🔸گوشت چرخ‌کرده را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و پیاز رابه ان اضافه می کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویه‌جات رابه ان اضافه می‌کنیم. و خوب تفت می‌دهیم. سیب‌زمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌اي رنگی رابه همراه ذرت به گوشت چرخ‌کرده خود اضافه می کنیم
🍛 😋 🔸من به این ترتیب آماده می کنم.یه پیاز را خرد می کنم و سرخ می کنم.وقتی یکمی طلایی شد گوشت چرخ کرده را بهش اضافه میکنم همراه ادویه زردچوبه و فلفل و نمک و اگر دوست داشتید کمی پودرسیر.چهار تا گوجه را که پوره کردم با یه ق م رب گوجه که رنگش را قشنگ بکنه اضافه می کنم.و اجازه میدم آب گوجه کشیده بشه.جداگانه نخودسبز و هویج نگینی را بخارپز می کنم به باقی مواد اضافه میکنم. و کمی آب اضافه می کنم و اجازه میدم که خوراکمون جا بیف
⛺️ 🔴طرز تهیه🔻🍗 🔸من ی شب قبل مرغ رو از وسط نصف کردم و توی پیاز و نمک و آبلیمو خوابوندم، قبل پخت چن تکه زنجبیل+چن حبه سیر له شده+ کمی دارچین و هل+ادویه کاری+کمی زعفران نمک و فلفل ترکیب میکنیم اینا ادویه مرغ مونن،این ادویه رو ب همه قسمتهای مرغ میزنیم،ی قابلمه رو ب نسبت مرغ مون آماده میکنیم، 🔸توش کمی اب ریخته و ی توری ک بشه مرغ رو روش گذاشت توی قابلمه قرار میدیم ،وقتی اب جوش اومد مرغ رو روی توری قرار میدیم و درب قابلمه رو میزاریم تا بخار پز شه ک این بستگی ب اندازه مرغ تون داره برا من یک ساعت و نیم طول کشید، 🔸بعد پخت میزاریم ۱۵ دقیقه خنک شه کمی بعد توی روغن سرخ میکنیم بهتره در قابلمه رو بزارید تا خوب سرخ شه،مرغ موقع پخت ادویه ها رو ب خودش میگیره،حتی با نگاه کردن بهش دهن آدم آب میفته میتونید با نون یا پلو سرو کنید ♦️من کنارشم ی سس رب انار درست کردم ک باهاش و گزاشتم ی کم غلیظ شه ♦️سیب زمینی رو مثل گل گوجه برش دادم و با خلال دندون فیکس کردم و تو روغن سرخ کردم
•☁️☘• |هيچ‌وقت به هیچکس جز خدا کاملا اعتماد نکن. آدما رو دوست داشته باش، اما از ته دلت به خدا اعتماد کامل داشته باش.⚡️🥅| "🍫🤍" - -
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این شب دل انگیز✨ از خــدای مـهربـان✨ بـراتـون یک حـس قـشنگ ✨ یک شادی بی دلیل✨ یک نفس عطر خـدا✨ یک بغل یـاد دوست ✨ یک دنیا آرزوهای خوب✨ و آرامـش خـواستـارم ....✨ شبتون بخیر و سرشـار از ارامش✨👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین روز هفته و آخرین روز ماهتون بخیر🕊🍂 الهی قلب زیبـاتـون به زلالی آب🕊🍂 کـارهـای روزمـره‌تــون 🕊🍂 روان و جـاری ...‌‌‌‌.......🕊🍂 امـروزتـون سرشـاراز 🕊🍂 مـوفـقیت و پـیـروزی 🕊🍂 سلام صبحتون بخیر🕊🍂 شنـبـه تـون عـالـی 🕊🍂
🍛 😋 🔸من به این ترتیب آماده می کنم.یه پیاز را خرد می کنم و سرخ می کنم.وقتی یکمی طلایی شد گوشت چرخ کرده را بهش اضافه میکنم همراه ادویه زردچوبه و فلفل و نمک و اگر دوست داشتید کمی پودرسیر.چهار تا گوجه را که پوره کردم با یه ق م رب گوجه که رنگش را قشنگ بکنه اضافه می کنم.و اجازه میدم آب گوجه کشیده بشه.جداگانه نخودسبز و هویج نگینی را بخارپز می کنم به باقی مواد اضافه میکنم. و کمی آب اضافه می کنم و اجازه میدم که خوراکمون جا بیف
⛺️ 🔴طرز تهیه🔻🍗 🔸من ی شب قبل مرغ رو از وسط نصف کردم و توی پیاز و نمک و آبلیمو خوابوندم، قبل پخت چن تکه زنجبیل+چن حبه سیر له شده+ کمی دارچین و هل+ادویه کاری+کمی زعفران نمک و فلفل ترکیب میکنیم اینا ادویه مرغ مونن،این ادویه رو ب همه قسمتهای مرغ میزنیم،ی قابلمه رو ب نسبت مرغ مون آماده میکنیم، 🔸توش کمی اب ریخته و ی توری ک بشه مرغ رو روش گذاشت توی قابلمه قرار میدیم ،وقتی اب جوش اومد مرغ رو روی توری قرار میدیم و درب قابلمه رو میزاریم تا بخار پز شه ک این بستگی ب اندازه مرغ تون داره برا من یک ساعت و نیم طول کشید، 🔸بعد پخت میزاریم ۱۵ دقیقه خنک شه کمی بعد توی روغن سرخ میکنیم بهتره در قابلمه رو بزارید تا خوب سرخ شه،مرغ موقع پخت ادویه ها رو ب خودش میگیره،حتی با نگاه کردن بهش دهن آدم آب میفته میتونید با نون یا پلو سرو کنید ♦️من کنارشم ی سس رب انار درست کردم ک باهاش و گزاشتم ی کم غلیظ شه ♦️سیب زمینی رو مثل گل گوجه برش دادم و با خلال دندون فیکس کردم و تو روغن سرخ کردم
🫗 😋 🔸ابتدا خرما را یک شب خیس کنید مقدار آب به گونه ای باشد که روی خرما را بگیرد سپس خرما را با دست نرم کرده و درون کیسه نخی بریزید آنرا درون صافی تحت فشار قرار داده تا آب خرما خارج شود دوباره آب روی خرما بریزید و مخلوط کنید این بار کمتر از قبل و باز درون کیسه ریخته و آب خرما را جدا کنید. سپس آب خرما را روی حرارت بالا بگذارید تا بجوشد در اوایل کار مرتب کف روی آنرا بگیرید سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا غلیظ شود غلظت آن طوری باشد که در محیط خارج از یخچال بتوان نگهداری کرد.کمی رقیق تر از عسل باشد.پس از آنکه خنک شد صاف کرده درون ظرف نگهداری کنید.از 6 کیلو خرما حدود 2الی 2/5کیلو شیره بدست می آید. از شیره خرما حلواها و دسرهای متنوعی می توان درست کرد.
🍪 😋 ▫️آرد 70 گرم ▫️بیکینگ پودر 1 ق چ خ ▫️تخم مرغ 1 عدد ▫️کره 50 گرم ▫️شكلات تلخ 70 گرم ▫️شکر نصف پیمانه (میتونین كمترش كنين) ▫️نمک نوک ق چ خ ▫️وانیل نوک ق چ خ 🔸كره و شكلات رو با هم به روش بنماری آب میکنیم. تخم مرغ و شكر رو با همزن دستی میزنیم تا از لختگی دربياد، وانيل، نمک و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم، بعد شكلات و كره رو اضافه کرده و خوب با قاشق هم میزنیم تا ترکیب يكدست بشه. حالا آرد الک شده رو آروم آروم اضافه كرده و هم میزنیم. موادمون نه خيلی شل باشه نه خيلی سفت.كف سينی رو کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر رو به اندازه های یه گردو برداشته و با فاصله میچینیم و حدود 12 دقیقه توی فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم
⛺️ 🔴طرز تهیه🔻🥘 🔸 يك عدد پياز درشت رو نگينى خرد كرده تفت ميديم ، بعد ٣٠٠گرم گوشت راسته گوساله و يا گوشت گوسفندي كه ريز خرد شده رو بهش اضافه و بعد از كمى سرخ كردن با زردچوبه و فلفل ميگذاريم تا بپزه ، بعد از اينكه گوشت نرم شد ، ١٥٠گرم خلال بادام رو كه قبلا خيس كرده ايم رو كمى تفت داده و به همراه دو عدد ليمو عمانى و سه قاشق زعفران آبكرده ونمك به گوشت اضافه ميكنيم ، 🔸يك قاشق رب و يا يك ليوان گوجه فرنگى رنده شده را هم در روغن كمى سرخ كرده به خورشت مى افزاييم ، بعد از اتمام پخت سه چهار قاشق زرشك سياه به غذا اضافه ميكنيم و بعد از يكى دوجوش كه خورد غذا آماده است ، طعمش عاليه بخصوص اگر از روغن كرمانشاهى استفاده كنيد كه ديگه خورشت بادامتون اورجينال خواهد شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصاره قلم رکن اصلی خوشمزه تر شدن سوپ و آشِ😍 قلم هارو با آب و نمک بزارید ۱ ساعت بمونه و بشورین با آب ، ۲ عدد پیاز ، چند حبه سیر ، ۲ عدد برگ بو بزارید ۴-۵ ساعت بپزه آبکش کنید آب رو داخل ظرف بریزید کناره های استخوان رو جدا کنید و‌میکس کنید و بزارید داخل یخچال تا ببنده در آخر هم برش بزنید یه مدت طولانی میتونید این عصاره هارو تو‌فریزر نگهداری کنید و تو‌سوپ و آش و غذا ازش استفاده کنید😋 🥦 آشپزے با عشق
animation.gif
961.4K
ظهر یعنے عشق    و عشق یعنے سلامتے شما و سلامتے شما          یعنے قشنگے این دنیا و من امروز دنیایے قشنگ براتون آرزو دارم              "ظهرتون بخیر یاران جااااان ‎‌‌‌ ͇
درونِ هر کس، انعکاسی از اطرافش نقش می‌بنده... حواس‌مون به دور و بر مون هست؟ ❖ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌
برخی لحظه ها هستند که دوست داری میتونستی زندگی را در آنهـا متوقف کنی .... آرزو میکنـم زندگیتــون پر از این لحظه های شیرین باشه ❤️💙 💙❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
 🍂تنها چیزی که طعمش 🍁هیچوقت عوض نمی شود 🍂دوست داشتن و 🍁دوست داشته شدن است 🍂که همیشه شیرین و دلچسبه 🍁روزگارتون سرشار از 🍂محبت و دوست داشتن ها ❤️ عصر زیباتون بخیر❤️‍
🥔 😋 🔸سیب زمینی پخته را رنده کرده و با همه ی مواد خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.اگرخمیر چسبیده بود کمی دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.خمیر را بین دو کاغذ روغنی بزارید و با وردنه پهن کنید و قالب بزنید حتما زیر خمیر و رویش را آرد پاشی کنید و در آخر هم در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید
🥯 😋 ▫️تخم مرغ یک عدد ▫️ماست نصف لیوان ▫️بکینگ پودردوق چ ▫️وانيل و پودر هل كمي ▫️ارد تاجایی که خمیر به دست نچسبه 🔸همه مواد رو با هم قاطی میکنیم خمیر رو روی سطحی که ارد پاشی کردیم پهن میکنیم و قالب میزنیم و توی روغن شناور سرخ میکنیم بعد خاگینه رو همینطور که داغه توی شیره که سرد شده میریزیم یه کم بمونه و شیره به خوردش بره مواد شیره دو لیوان شکر يك لیوان اب و کمی زعفران رو میزاریم تا غلیظ بشه
🥙 😋😍 ▫️سيب زميني متوسط پخته ٣ عدد ▫️پيازچه ١٢ عدد ▫️جعفري خرد شده ٢ قاشق غذاخوري ▫️نمك ، زرد چوبه، فلفل قرمز ▫️٢ عدد تخم مرغ ▫️زعفرون در صورت تمايل 🔸سیب زمینی پخته سرد شده را پوست گرفته و رنده کنید. پيازچه و جعفري خرد كنيد بهش اضافه كنيد ٢ عدد تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک و زعفرون دم كرده بزنید تا یکدست شود. همه مواد را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود. روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ کنید از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوري برداشته و در روغن بریزید (روی حرارت متوسط) و روی آنرا با قاشق کمی صاف کرده و دور آن را صاف کنید. و سرخ كنيد .نوش جان . نكته: مواد كوكوبايد كاملا سرد باشد بعد مخلوط كنيد وسرخ كنيد وگرنه كوكو وا ميره 🥗🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه ترش 🍛 . . موادی که نیاز داریم🥩🧅 گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم پیاز درشت ۱ عدد زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، کمی پودر دارچین و نمک سیب زمینی عدد رب گوجه ۱ ق چ رب انار ۲ ق غ تمر هندی ۱۰۰ گرم . . . . . - نمک رو از همون اول اضافه کنید، نه تنها گوشتتون دیر نمیپزه، بلکه پروتئنای گوشت شکسته میشه و گوشت پنبه ای تحویل میگیرین😉 - هرچی سیب زمینی پخته بیشتر باشه غذاتون غلیظ تر میشه و ترشی غذا کمتر میشه، پس به اندازه دلخواهتون اضافه کنید . -سیب زمینی سرخ کرده هم دلخواه هست😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزان قبل از استفاده مرغ رو حتمایکساعت تو ابو نمک بزارید یا با آب بزارید رو شعله گاز کفش که بالا اومد دور بریزید و مصرف کنید تا بوی مرغ گرفته بشه من امروز تو آب ونمک گذاشتم طعم زعفران وکره 😋😋 پیاز فراوان رو خلالی خرد کنید کف ماهی تابه کمی روغن وکره بریزید کره که آب شد پیاز رو اضافه کرده وتکه های مرغ رو روش میچینم ودرشو میزاریم و شعله رو خیییییلی کم میکنم تا پیاز ها آب بندازن ومرغ باهاش بپزه بعد از نیم ساعتی در ماهی تابه رو برداشته نمک وفلفل قرمز میزنیم دوباره درشو میزاریم تا نیم ساعت دیگه،سپس تکه های مرغ رو برمیگردونیم وزعفران دم کرده اضافه کرده دوباره درشو میزاریم تا پیازها ومرغ با هم سرخ بشن به همین راحتی☺ عزیزان تو این نوع پخت به هیچ وجهههه آب وزردچوبه نزنید طعم کره رو دوست ندارید فقط روغن بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا نان تست ها رو تا ده دقیقه توی شیر بخوابونید بعد گوشت_چرخکرده و پیاز و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه و نان ها را اضافه و کامل ورز داده به صورت کتلت های کوچک درآورید حال ته ظرف رو به روغن آغشته کرده به ترتیب بادمجون و کتلت ها و گوجه های حلقه شده همراه با نمک و فلفل بچینید پنیرموزارلا رو به صورت اختیاری اضافه کنید و ظرف را داخل فر دمای ۲۰۰ درجه قرار داده بعد سی دقیقه درآورید.