eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 اگر سرماخورده اید و مدام سرفه می‌کنید، آب نخود پخته داروی درد شماست 👌 آب نخود پخته برای التیام سرفه و عفونت ریوی مفید بوده، درمان‌کننده سینه درد و گرفتگی صداست، سیستم ایمنی را تقویت کرده و از ابتلا به بیماری‌های ویروسی پیشگیری می‌کند ‌‎‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎
🍳 :(تقویت اسپرم)👇 🔺تخم مرغ + پیاز سرخ شده در روغن زیتون 🔺تخم مرغ خالی(نطفه‌دار و رسمی) در روغن زیتون 🔺گوشت+ تخم مرغ🍳🥩 ✍تخم مرغ با پیاز سرخ شده در روغن زیتون نیروی جنسی را زیاد می‌کند و در درمان نازایی نیز مفید می‌باشد(دو مرتبه در هفته خوبه) ✍همچنین خوردن گوشت با تخم‌مرغ هم سفارش خداوند بر پیامبری بوده که از کمی فرزند شکایت کرده، گوشت و تخم مرغ و پیاز سرخ شده با روغن زیتون که یک غذای مقوی برای تقویت نیروی جنسی و افزایش نسل هست( از گوشت چرخ کرده استفاده کنید(گوشت گوسفند)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه ی مرغ متفاوت😍😋 مواد لازم: سینه مرغ🍗 ۳ عدد سیر 🧄۷،۸ حبه سویا سس 🥣۲ قاشق غذاخوری عسل🍯(۹۰ گرم)میتونین حذفش کنین سرکه سیب🍏 ۱ قاشق سوپخوری کره 🧈۴ قاشق غذاخوری آرد گندم برای غلتاندن🥡 ۱ لیوان نمک و فلفل🌶🧂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای جدید با سیب زمینی😋😍 مواد لازم : سیب زمینی 🍟 تخم مرغ 🥚 شیر🥛 آرد🥡 نمک🧂 فلفل دلمه ای قرمز و سبز🫑 جعفری🍀 پنیر پیتزا 🧀
خدایا دوستانے دارم آیینہ تمام نماے مهر رسمشان معرفت و یادشان صفاے دل پس آنگاہ ڪہ دست نیاز بہ سوے تو میاورند پرڪن از آنچہ ڪہ در مرام خدایے توست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ✅مواد لازم: گوشت چرخکرده ۴۰۰گرم پیاز ۲عدد متوسط جعفری خرد شده ۴ق غ فلفل دلمه ایی ۱/۴ (دو تا رنگ) ادویه: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر 🔴اونایی که از بوی گوشت بدشون میاد این مدل کباب خوش عطرش میکنه 🔴موقع سرخ کردن کمی آب و آبلیمو بریزین بینظیرش میکنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 موادی که لازم داری تا برای ۴ نفر آمادش کنی: گوشت گوساله ۳۰۰ گرم پیاز قرمز یک عدد درشت رب یک و نیم قاشق غذاخوری ادویه گوشت ؛ نمک ، فلفل قرمز و زردچوبه هویج ۴ عدد متوسط شکر یک قاشق غذاخوری دارچین یک قاشق چایخوری سر خالی زرشک ۵ قاشق غذاخوری زعفران دم شده غلیظ یک قاشق غذاخوری
🌷🌷🌷 تقدیم به همه بانوان زنی را می شناسم من 🌹 که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق می خواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون امیدش در ته فرداست زنی هم زیر لب گوید🌹 گریزانم از این خانه ولی از خود چنین پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من می زند شانه؟ زنی با تار تنهایی🌹 لباس تور می بافد زنی در کنج تاریکی نماز نور می خواند زنی خو کرده با زنجیر🌹 زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان زنی را می شناسم من🌹 که می میرد ز یک تحقیر ولی آواز می خواند که این است بازی تقدیر زنی با فقر می سازد🌹 زنی با اشک می خوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمی داند زنی واریس پایش را🌹 زنی درد نهانش را ز مردم می کند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ، چه بد بختی زنی را می شناسم من🌹 که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... تقدیم به بانوان گروه ❤️🌺
خبر خوب اینکه این چیز کیک خوشمزه نیازی به فر و همزن نداره با کمترین امکانات خوشمزه ترین رو درست کن😉 مواد لازم🔻 بیسکویت پودر شده ۱۰۰ گرم کره ذوب شده ۴ق سوپ خوری خامه شیرین شده ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم وانیل ۱/۴ ق چ پودر ژله انار یک بسته انار دانه شده به میزان لازم طرز تهیه🔻 بیسکویت پودر شده را با کره مخلوط میکنیم کف ظرف مورد نظر یک لایه از مواد بیسکویتی ریخته پرس میکنیم ضخامت این لایه یک سانت باشه ( به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید) بعد خامه و پنیر خامه ای و وانیل را مخلوط میکنیم و لایه دوم را ریخته ضخامت این لایه هم به اندازه لایه قبل باشد سطح آن را صاف کرده (به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم) حالا با دانه های انار روی سطح پنیری را پوشانده ژله انار را طبق دستور آن آماده کرده خنک که شد آرام روی دانه های انار میریزیم تا ژله روی انار رو بپوشاند در یخچال میگذاریم تا ژله ببنده ،چیز کیک ما آمادست. ⚠️برای این دسر میتونید از قالب کمربندی یا از رینگ یا کپسول های کاغذی که در داخل قالب مافین قرار میگیرند استفاده کنید. 🌟
🍏 استفاده منظم از آب سیب سبز میتواند ۲۳ درصد از آسم را کاهش دهد و افرادی که سیگار میکشند از بیماری های انسدادی ریه حفظ شوند.
🤔 دود عنبر نسارا چه خواصی دارد و درمان کننده چه بیماری هایی است ⁉️ 〽️ درمان سرماخوردگی درمان سینوزیت درمان میگرن و سردرد درمان کهیر، اگزما هر نوع خارش پوستی در درمان و بهبود زخم ختنه زخم‌های پس از سوختگی در درمان خون‌دماغ گوش‌درد و عفونت گوش بهبود علائم صرع 〽️ کاهش خونریزی و کوتاه کردن دوره عادت ماهیانه بانوان استفاده می‌شود. ❗️ عنبرنسا از الاغ ماده به دست می آید ⚠️ توجه داشته باشید عنبرنسا یک درمان کننده در طب سنتی است و در طب اسلامی این ماده توصیه نمیشود زیرا ; ❗️ این ماده فقط عفونت و چرک را مدتی خشک میکند و بعد از سپری شدن مدت کوتاهی دوباره مشکل برمیگردد ... 📬 تهیه از عطاری ها
فيله ها رو با نمك و فلفل سياه،آويشن و پاپريكا و كمى روغن زيتون مزه دار ميكنيم و بعد دو تا تهم مرغ رو با يك سوم ليوان شير خوب مخلوط ميكينم و كنار ميذاريم،فيله ها رو ابتدا زر ارد گندم مى غلتونيم و بعد تو تخم مرغ ميزنيم و بعد داخل ارد سوخارى مى غلتونيم و بعد تو روغن داغ با حرارت ملايم سرخ ميكنيم روى اون ترد ها هم مخلوط پنير خامه اى و پودر گردو ريختم و روش گردو گذاشتم سيب زمينى هارو هم سه دقيقه داخل ابجوش ريختم و بعد ابكش كردم و اب سرد روش ريختم و توى روغن داغ سرخ كردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام خوشگلا ،فست فود عالی اوردم مواد لازم نان تست کره موزارلا پارامزان پپرونی سس گوجه فرنگی ریحان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســلام صبح بخیر🌸🍃 عاقبتتون بـخیر ان شاءلله امروز🌸🍃 ازآسمان و زمین هرچه خوشبختی سلامتی،برکت و🌸🍃 هرچه خوبی است چـو باران رحـمت 🌸🍃 برزندگیتان ببارد روزتـان بخیر و نیکی🌸🍃 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
شکر معمولی به میزان لازم رنگ خوراکی در رنگهای دلخواه شکری که میخوایم رنگی کنیم رو توی کیسه فریزر ریخته و رنگ خوراکی بهش اضافه،کیسه رو گره میزنیم حسابی تکون میدیم شکر رو درون ظرفی ریخته و حدود۳ساعت در محلی خشک و خنک میذاریم نوش جان 💖 ❁🍟🥦🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول یه پیاز درشت رو خلالی کنید کمی تفت بدید برگ بو چوب دارچین و یک حبه سیر اضافه کنید. گوشت هارو روش بذارید و فلفل قرمز زردچوبه و ادویه کاری بزنید.کمی تفت بدید آب یک تا دو لیوان بریزید و بذارید بپزه و کم آب بشه.نیم ساعت آخر بهش نمک بزنید و بذارید خوب کم آب بشه. برنج رو در آب جوش بریزید پنج دقیقه آخر باقالی اضافه کنید و بعد آبکش کنید.در قابلمه یک لایه برنج و یک لایه شوید تازه یا خشک بریزید .
یه لیوان آلو و چهار ق زرشک رو از یک ساعت قبل خیس کردم. دو تا پیاز متوسط رو خلالی خرد و نیمه سرخ کردم. سینه مرغ رو تیکه و بهش اصافه کردم و با کمی زردچوبه تفت دادم. بعد دو ق.غ رب اضافه کردم و تفت دادم. آلو و زرشک رو به همراه چهار لیوان آب بهش اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جابیفته و یه آب غلیظ ازش بمونه. یک ربع آخر پخت هم مقداری زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه کردم. موقع سرو هم اگه دوس داشتید کمی زرشک رو جدا سرخ کرده و روی خورش بریزید. 🍔
🔻مصرف کلم به صورت خام، پخته و یا آبپز در سرکه، برای یکبار در هفته، احتمال بروز سرطان روده بزرگ را 66 درصد کاهش می دهد.
💎اگر زیاد جوش میزنید، حتما نوشیدن روزی یک لیوان خاکشیر را در برنامه غذایی قرار دهید ! خاکشیرخنکه وگرمی روز های داغ را خنثی میکند و به پوستتان جلای خاصی میدهد !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕💕 روزتون و با خنده های قشنگ این دوتا خوشگل شاد قشنگ کنین😄 واقعا چقدر دنیای بچه ها قشنگه یه جوراب میتونه اینهمه شادی بیاره 😂😂😂 کاش ما هم مثل بچه ها اینقدر ساده میتونستیم بخندیم ✨ روزتون بـخیــــر🌹
(لقمه های پنیری سرخ شده) 🥯 😋 ▫️ارد سفید 2 لیوان و 2 ق غ ▫️تخم مرغ 1عدد ▫️اب ولرم نصف لیوان ▫️خمیر مایه 2 ق چ ▫️شیرخشک 3 ق غ ▫️پنیر خامه ای 3 ق غ ▫️‌شکر 1 ق غ 🔸همه مواد و خوب با دست مخلوط میکنیم ورط میدیم تا به دست نچسبه خمیر رو روی میز کار با وردنه باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میل قالب میزنیم روی یک پارچه تمیز خمیر قالب زده شده رو میچینیم و روشو میپوشونیم به مدت نیم ساعت سپس داخل روغن شناور سرخ میکنیم میتونید عسل بریزید یا هم داخل شربت ولرم برای چند دقیقه بریزید و بیرون بیارید من عسل ریختم من نصف خمیر رو قالب دونات زدم و نصف دیگه با چاقو مکعبی برش زدم
🍲 😋 ▫️عدس 1 پیمانه  ▫️ برنج 1 پیمانه ▫️پیازچه   3-5 عدد ▫️ فلفل سبز 3 عدد ▫️کاهو برای تزئین ▫️ روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل به مقدار لازم 🔸عدس را از شب قبل در آب خیس کنید. برنج را بشویید و ابکش کنید. سپس همراه با کمی آب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا برنج دم بکشد.  همزمان عدس ها را نیز بپزید تا اندازه ای که فقط نرم شود. سپس ابکش کنید و همراه با برنج پخته در یخچال بگذارید تا خنک شوند. ته ظرف سرو سالاد به مقدار لازم برگ های کاهو قرار دهید. در کاسه ای عدس و برنج پخته سرد شده ، پیازچه و فلفل سبز که نگینی خرد کرده اید بریزید. نمک ، ابلیمو ، فلفل همراه با مقدار مناسب روغن زیتون به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و مواد مخلوط شده را روی کاهو ها بریزید و سالاد را سرو کنید. نکته : میتوانید بجای پیازچه از پیازهای کوچک نیز استفاده کنید. فلفل سبز را نیز میتوانید با فلفل دلمه ای جایگزین کنید. در این سالاد از حبوبات دیگری مانند ماش یا نخود پخته نیز میتوانید استفاده کنید