eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
ایــــن ڱل های زیبا تقدیم بہ تک تک شما عزیزان 🍃🌼 لطفابالبخـــــندتحویل بگیـــــــرید روز شادوخوبی داشته باشید🍃🌼
مواد لازم🔻 بادمجان : ۸ عدد پیاز : دو عدد سیر : پنج حبه کشک : دو قاشق غذاخوری روغن : به مقدار لازم آب : یک لیوان زردچوبه :یک قاشق مربا خوری فلفل سیاه : نصف قاشق مربا خوری پودر گردو ، نعناع داغ ، کشک ، پیاز داغ :به میزان دلخواه برای تزیین طرز تهیه🔻 🔵ابتدا بادمجان ها رو پوست گرفته و به مدت چند ساعت داخل آب نمک میزاریم تا زهر بادمجان گرفته شود و طعم تلخی نده. 🔵 بعد بامجان هارو ابکش و بعد سرخ میکنیم (اگر دوس داشتید میتونید بادمجونارو کباب کنید) 🔵 وقتی بادمجان ها سرخ شد اونهارو روی کاغذ روغنی میزاریم تا کاملا روغنش گرفته بشه و غذامون خیلی چرب نباشه و بعدش بادمجان ها رو ساطوری میکنیم تا کاملا له بشن. 🔵 ماهیتابه رو روی گاز میزاریم پیاز و سیر خرد شده رو تفت میدیم بعد زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و در ادامه بادمجان های ساطوری شده رو اضافه میکنیم کامل با هم مخلوط میکنیم (توجه داشته باشید اصلا به غذاتون نمک نزنید) 🔵در اخر دو قاشق کشک رو با یک لیوان آب جوش رقیق میکنیم و به ترکیبمون اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا پانزده دقیق با حرارت کم پخته بشه تا کاملا آبش کشیده بشه 🔵کشک بادمجونمون امادس میتونیم با پودر گردو و پیاز داغ و کشک و نعناع داغ تزیینش کنیم (نعنا داغ رو بیشتر از ۱ دقیقه تفت ندید چون طعم تلخی میگیره) 🔵 اگه دوست داشتین کشکتون دو رنگ باشه میتونید مقداری از کشک رو با زعفران مخلوط کنید و با ماسوره روی کشک بادمجان رو تزیین کنید. 🌟
مواد لازم محلبی سفید🔻 3.5 لیوان شیر (لیوان 200 میلی ، اگر از لیوان دسته دار فرانسه استفاده میکنید چهار پنجم لیوان همان 200 میلی میشود) 4 ق غ شکر 2 ق غ آرد 2 ق غ نشاسته (ذرت یا گندم) 1 ق غ کره نصف پاکت وانیل شکری(2.5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) برای محلبی کاکائویی🔻 3.5 لیوان شیر 6_5 ق غ شکر 2 ق غ آرد 1.5 ق غ نشاسته (نشاسته ذرت یا گندم) 2 ق غ پودر کاکائو 1 ق غ کره نصف پاکت وانیل(2.5 گرم یا وانیل ایرانی کمی) طرز تهیه🔻 بجز کره و وانیل بقیه مواد هر دو محلبی را در قابلمه های جدا بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. در صورت امکان هر دو را همزمان روی اجاق بذارید و تا وقتیکه غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید. بعد از اینکه پخت و غلیظ شد کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا کره حل شود. هر دو محلبی را از روی اجاق بردارید. با توجه به کیفیت آرد اگر محلبی خیلی غلیظ شد میتوانید خیلی کم شیر اضافه کنید. میتوانید داخل ظرف پیرکس مربع و یا داخل قالب کمربندی آماده کنید داخل ظرف پیرکس راحت تر است. کف ظرف بیسکوییت کاکائویی بچینید و مثل فیلم یک ملاقه محلبی سفید روی بیسکوییت و روی آن محلبی کاکائویی بریزید و به این ترتیب ادامه بدید. وقتی تمام محلبی تمام شد روی محلبی بیسکوییت پودر شده بریزید. وقتی به دمای اتاق رسید در یخچال بذارید وقتی سفت شدسرو کنید. 🌟
ابتدا سينه مرغ رو به شكل فيله برش ميزنيم كه من از خوده فيله مرغ استفاده كردم حدوداً ١٦ عدد فيله . در يك ظرف يك ليوان ماست به همراه نصف آب ليموي تازه( ليمو سنگي درشت) و نصف ق غ پودر پاپريكا و پودر سير و پودر فلفل سياه هر كدوم نصف ق چ و دو ق غ جعفري تازه خردشده و نمك همه رو با هم مخلوط ميكنم و فيله هاي مرغ رو توي اين مواد ميذاريم به مدت يكساعت تا طعم بگيره . . براي اينكه سيخ بزنيد يك پياز درشت رو دو نيم ميكنيم و بعد سيخ چوبي رو وسط پياز ميذاريم و فيله ها رو بصورت ضربدري به سيخ ميزنيم و در آخر نصف گوجه فرنگي رو به سيخ ميزنيم . توجه داشته باشيد نوك سيخ چوبي بيرون نباشه زماني كه در فر ميذاريد باعث آتش سوزي نشه كاملا پوشيده باشه ويا اينكه اضافه شو با قيچي كوتاه كنيد .اگر هم در حالت پخت سيخ افتاد ، نگران نباشيد بطور خوابيده گريل كنيد و گهگاهي با دست بچرخونيد تا بطور كامل اطرافش گريل بشه به مدت ٤٠ دقيقه با دماي ١٨٠ ( فقط با شعله بالاي فر اگر بطور ايستاده ميخوايد گريل كنيد و اما اگر بطور خوابيده باشه اول شعله پايين رو روشن ميكنيد و زماني كه آب فيله ها تبخير شد بعد شعله بالاي فر روشن كنيد تا گريل شود تمام اين مراحل رو با ديد چشم مراقب باشيد چون بستگي به ضخامت فيله ها دارد) مثل هميشه با ديد چشم مراقب باشيد .طرز تهيه سبزيجات : دو عدد پيازه درشت رو خلالي كرده و با مقدار كمي روغن تفت داده و به همراه زردچوبه و ادويه كاري ( ادويه كاري رو ميتونيد حذف كنيد ) سپس قارچ اسلايس شده رو به همراه پودر آويشن اضافه ميكنيم و تفت ميديم و در آخر فلفل دلمه رنگي اضافه ميكنيم تا كمي نرم بشن در آخر با مرغ پخته شده مخلوط ميكنيم .سيب زميني خام رو بصورت درشت خرد كرده و با مقدار كمي روغن و پودر آويشن يا هر نوع سبزيجاتي كه دوست داريد و پودرسير و پودر پاپريكا مخلوط كردم و در كنار مرغ گذاشتم تا پخته و گريل بشن 🌟
🍃آرامش بخش 🍃رفع یبوست 🍃درمان کمخونی 🍃بهبودسرماخوردگی 🍃کاهش دردهای استخوانی و... ♻️ ۱تکه چوب دارچین، ۱عددسیب خورد شده، آبجوش۴ل، همه داخل قوری،۳۰دقیقه دم بکشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-•-•-------❀•🍂🍂•❀ --------•-• 🍁 🍁 ✨صلوات: بهترين هديه ازطرف 🌸 خداوند براي انسان است. ✨صلوات : تحفه‌اي از بهشت است. 🌸صلوات : روح را جلا مي‌دهد. ✨صلوات : عطري است كه 🌸دهان انسان را خوشبو مي‌كند. ✨صلوات : نوري در بهشت است. 🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌸
تخم مرغ ۴ عدد شکر ۲۳۰ گرم ( تقریبا یک لیوان) روغن مایع ۱۵۰ گرم ( دو سوم لیوان) شیر یا ماست ۱۵۰ گرم (دو سوم لیوان) آرد سفید ۳۵۰ گرم (دو و یک سوم لیوان) بیکینگ پودر ۷ گرم ( تقریبا ۱ ق غ سر صاف) وانیل ۱/۴ ق چ پودر قهوه ۱ تا ۲ ق م (از پودر نسکافه هم میشه استفاده کرد) آب ۲ ق غ مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه ، وانیل رو هم اضافه کردم . روغن مایع رو ریختم و یک دقیقه هم زدم . پودر قهوه رو با خیلی کم آب حل کردم و داخلش ریختم و مخلوط کردم . شیر یا ماست رو هم اضافه کردم و خیلی کم مخلوط کردم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم . این جا زیاد هم نمی زنبم فقط در حد مخلوط شدن ترکیب می کنیم . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم .قالب میان تهی به قطر ۲۵ سانت رو چرب کردم . (اینجا قالب رو با کمی کره چرب کردم و آرد پاشیدم ، چرب کردن با روغن جدا کننده و یا ارده هم عالی هست ) مایه کیک رو داخلش ریختم و داخل فر ۱۷۰ درجه حدودا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط قرار دادم . دمای فرها فرق دارد حتما خودتون چک کنید . به دلخواه روش سس قهوه ریختم . سس قهوه : ۱۲۰ گرم خامه قنادی یا صبحانه رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مستقیم ( روش بن ماری) قرار دادم تا گرم بشه و بعد ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای سفید که خرد کردم رو داخلش ریختم . یک ق م پودر قهوه (نسکافه) داخلش ریختم و مخلوط کردم تا زمانی که یکدست بشه و از حرارت برداشتم کمی که از حرارت افتاد روی کیک ریختم . دوستان گلم می تونید در فر دست ساز و یا تابه روی گاز درست کنید . داخل تابه کاغذ روغنی بندازید دو لا ترجیحا بزارید روی گاز که گرم بشه یک ربع مثل فر ، و بعد مایه کیک رو بریزید داخلش و در ظرف رو بزارید . حرارت شما ملایم رو به کم باشه از شعله پخش کن ترجیحا استفاده کنید . حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تایم نیاز هست اما این تایم خیلی تقریبی است و حتما باز خودتون چک کنید . اگر تابه دوطرفه است می تونید برگردونید که اون طرف کیک هم کمی روش خوش رنگ تر میشود 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ماست دو ق غ آرد دو ق غ آب سرد چهار ق غ بکینگ پودر نصف ق چ نمک یک ق چ زردچوبه نصف ق چ تمام مواد رو مخلوط میکنیم روی مرغ می ریزیم رو داخلش می می ریزیم آغشته شد داخل آرد سوخاری میچرخونیم و داخل روغن سرخ میکنیم حرارت روغن زیاد باشه تا سریع سرخ بشه و آب نندازه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای طعم دهی مواد من از سس چیلی استفاده کردم،شنا میتونید به مواد مرغ ،زعفران یا سس باربیکیو یا سس خردل بنا به سلیقه خودتون اضافه کنید به مواد مرغ 1 قاشق نشاسته ذرت برای افزایش لطافت اضافه میشه...بهتره حذفش نکنید در تابه زیاد روغن نریزید ...همین اندازه که قسمت کنجدی در روغن قرار بگیره کافیه...سمت دیگه هم نیازی به سرخ شدن نداره😇 😋😋😋اینقدر این تست خوشمزه ست که نگوووووو...و نپپپپررررس . با این میزان حدود 30 تا 40 عدد مربع کوچولو تست مرغ کنجدی دارید😺 من از نون تست کوچولو استفاده کردم...اگه در دسترس نداشتید نون تست معمولی رو برش بزنید تا به صورت 4 مربع کوچیک در بیاد یا میتونید نون رو برش مثلثی بزنید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨ ✨ 👌 🌺🍃 خوبه یاد بگیریم که: دخالت در زندگی دیگران "کنجکاوی" نیست "فضولیه" تندگویی و قضاوت در مورد دیگران "انتقاد" نیست ،"توهینه" هر کار یا حرفی که در آخرش بگی "شوخی کردم" شوخی نیست ؛ حمله به شخصیت اون فرد هست بازی با احساسات مردم و سرکار گذاشتنشون "زرنگی" نیست اسمش "بی وجدانیه" خراب کردن یه نفر توی جمع "جوک" نیست اسمش "کمبوده"... ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌♡••♡••♡••♡••♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نشاسته گل(گندم) ۱/۲ لیوان آب انار ۱ لیوان(میتونید از آب یا مخلوط آب و آب انار استفاده کنید) پودر ژله انار ۱ بسته شکر ۱ لیوان پودر ژلاتین ۱ ق م آب ۳ ق غ گلاب ۳ یا ۴ ق غ من از ظرف به سایز ۱۶ در ۲۰ استفاده کردم طرز تهیه کف ظرف کمی آب بپاشید و روش مشما قرار بدید روی مشما رو با روغن مایع چرب کنید. پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید و روی بخار کتری بزارید تا دونه های ژلاتین حل بشه. نشاسته رو با آب انار مخلوط کرده و از صافی رد کنید بعد پودر ژله انار و شکر رو بهش اضافه کنید. روی حرارت کم مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه بعد ژلاتین و گلاب رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا به غلظت مناسب برسه. حتما حرارت کم باشه تا خامی نشاسته گرفته بشه. بلافاصله داخل ظرف بریزید و حداقل ۸ ساعت تو یخچال بزارید تا خودشو بگیره و سفت بشه. بعد باچاقو یا کاتر به سایز دلخواه برش بدید و بعد در نشاسته ذرت یا پودر نارگیل بغلتونید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁یک عصر پر آرامـش ☕️یک زندگی آروم 🍁و یک دعای خیر از ته دل ☕️نصیب لحظه‌هاتون 🍁عصر زیبای سه شنبه تون ☕️بخیر و سلامتی
کره ۱۰۰گرم روغن مایع ۲ق غ(من اینسری نزدم) تخم مرغ ۱عدد آرد ۱۸۰ تا ۲۰۰ گرم حدود یک ویک سوم لیوان(کم کم ریخته میشه تاجایی که خمیر کاملا لطیفی شکل بگیره) بیکینگ پودر ۱ق چ شکر دانه ریز ۵۰ گرم حدود یک چهارم لیوان (پودرقندهم میشه زد) وانیل کمی کره نرم شده در دمای محیط ( یا روغن جامد) وروغن مایع را با شکر ووانیل باهمزن خوب خوب بزنید تا کاملا پفکی وکرم رنگ وسبک بشه،سپس تخم مرغ همدمای محیط (تخم مرغ سردنباشه،اگر سردباشه موقع اضافه کردن به کره ،کره حالت بریده میشه)راافزوده خوب هم بزنید تا تخم مرغ کاملا مخلوط شود،درنهایت مخلوط الک شده ارد وبیکینگ پودر را کم کم ریخته،ابتدای کار با لیسک ودرنهایت کممی با نوک انگشتان دست خمیر را یکدست کنید،ارد زیادی نریزین خمیر کاملا لطیف هست، خمیر رادر نایلون و محیط کمی استراحت دهید حدود یک ساعت، سپس طبق فیلم یا به شکل گل یا به شکل ساده بگیرید، فقط برای درست کردن گل گوله های خمیر راخیییلی کوچک بگیرین چون داخل فر هم کمی پف می کنه به همین خاطر بیش ازاندازه بزرگ نشوند، در فر ازقبل گرم ۱۷۰درجه حدود ۱۵ تا ۲۰دقیقه، کمی زیر اونها طلایی بشه کافیه،زیاد بمونه داخل فرخشک میشه،چک کنید که مغز اونها هم پخته باشه وخمیر نباشه، برای خمیر شکلاتی هم کمی ازخمیر ساده برداشتم وبا مقداری پودر کاکائو مخلوط کردم، پس از سرد شدن بین آنها کرم شکلاتی یا نوتلا یا کرم کاکائو و.....بگذارید، کرم شکلاتی: ۵۰ گرم کره نرم شده در دمای محیط راباهمزن خوب بزنید سپس ۱/۴لیوان پودرقندریخته خوب مخلوط کنید درنهایت ۱ق غ پودرکاکائو و۱ق غ پودرنسکافه،خوب هم بزنید تا کرم منسجم شود 🌟
کاپ کیک پرتقالی کاپ کیک های خوشمزه و نرم و لطیف برای ۲۳ عدد تخم مرغ ۳ عدد آب پرتقال ۱۲۰ میلی ( نصف لیوان )( حدودا دو تا پرتقال رو آبش رو گرفتم ) شکر۲۳۰ گرم ( یک لیوان) کره ۱۰۰ گرم روغن مایع ۵۰ میلی (۱/۴ لیوان) آرد سفید ۲۲۵ گرم (۱.۵ لیوان) رنده پوست پرتقال ۱ ق م ( قسمت سفید رو رنده نکنین ) بیکینگ پودر ۵ گرم( ۱ ق م) همه مواد به دمای محیط رسیده باشه . می تونین جای کره روغن مایع بریزین در کل می تونین کره رو حذف و کلا نصف لیوان روغن مایع یه کمی بیشتر بریزین . کره نرم رو با شکر با همزن ۵ دقیقه خدب زدم . بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن خوب زدم . رنده پوست پرتقال رو هم اضافه کردم . بعد روغن مایع رو ریختم و کمی هم زدم و بعد آب پرتقال رو ریختم و یه کوچولو هم زدم . دیگه همزن رو کنار گذاشتم . بیکینگ پودر و آرد رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک یا قاشق مخلوط کردم ، اینجا هم میگم حالا باید دیگه زیاد هم نزنین در حد مخلوط شدن تا پف کیک نخوابه . داخل قالب کاپ کیک ها و یا من از قالب کیک یزدی اینجا استفاده کردم کپسول رو داهلش انداختم و از مواد تا دو سوم قالب ریختم . اگر بخواید کیک رو توی یه قالب درست کنین قالب میان تهی با قطر ۲۳ خوبه . بهتره توی کیک های میوه ای برای پخت بهتر کیک ها از قالب میان تهی استفاده بشه . فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم . آخر هم دو دقیقه شعله بالا گریل رو روشن کردم تا روش خوش رنگ بشه . اگر بخواید باز توی یه قالب درست کنین تایم پخت حدودا ۴۵ تا ۵۰ دقیقه . بدون فر شما می تونید این کیک ها رو چه در تابه دو طرفه روی گاز و چه در فر دست ساز روی گاز درست کنید برای سس پرتقالی : ۱۲۰ میلی (نصف لیوان )آب پرتقال طبیعی رو با ۸ گرم(۱ ق غ) نشاسته ذرت و ۲ تا ۳ ق غ شکر و ۶ گرم (۱ ق م) پودر ژلاتین مخلوط و روی حرارت قرار دادم تا کمی غلیظ بشه و بعد از روی حرارت برداشتم و کمی از حرارت افتاد روی کیک ریختم . نکته : جای پودر ژلاتین می تونین از ۱ ق غ پودر ژله پرتقال استفاده کنید . میزان شکر بستگی به شیرینی و ترشی اب پرتقال تون تنظیم کنید . نشاسته ذرت جایگزین ندارد . کلا سس پرتقالی دل به خواهی هست . 🌟
رولت تخم مرغ با برنج پخته(کره ای) مواد لازم برای۴ نفر تخم مرغ ۶ عدد برنج پخته ۱ پیمانه سوسیس نگینی ۴ قاشق غذا خوری سس سویا ۲ قاشق غذا خوری سبزیجات ریزشده(هویج،ذرت،پیازچه،کدو،کلم) ۴ قاشق غذا خوری طرز تهیه ۱- برنج پخته رو با سبزیجات و سس سویا و سوسیس مخلوط کنید. ۲- تخم مرغ ها رو در ظرفی بشکنید و کمی با چنگال بزنید و کف تابه رو کمی روغن بریزید و یک لایه نازک تخم مرغ بریزید وقتی کمی نیمه پز شد برنج رو روش بریزید و به آرومی با دو تا کفگیر رول کنید. ۳- اگر خواستید رول تخم مرغ ضخیم تر بشه وقتی رول کردین اونو به کنار تابه بکشید و باز هم تخم مرغ توی تابه بریزید و وقتی پخت باز هم رولش کنید. سایر نکات میتونید سوسیس رو سرخ نکنید و درسته بین تخم مرغ بذارید. اگر سس سویا در دسترستون نبود از سس کچاپ استفاده کنید.
"کرم بیسکوییت" برای بیسکوییتش دوستان میتونین از های بای ساده یا شکلاتی استفاده کنین اگر دم دستتون نبود میتونین با بیسکوییت پتی بور و یا هر بیسکوییت دیگه ای که دوست دارین درست کنین های بای حدودا 4 پاکت لازم میشه چون کوچیکتره بسته هاش چیپس شکلات به دلخواه و اما اصل کار کرم دسر هست زرده تخم مرغ 2 عدد شکر 1 پیمانه نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری پر آرد سفید و یا گندم 3 قاشق غذاخوری شیر 1 لیتر وانیل نوک قاشق چایخوری خب اول از همه یه قالب گرد و یا هر قالبی که دوست دارین بردارین و کف قالب رو یه سلیفون بزرگ پهن کنین که کامل کف قالب رو بگیره و لبه هاش اضافه بیاد از قالب حالا بریم سراغ کرم زرده تخم مرغ و شکر با همزن دستی خوب مخلوط کنین تا کرم رنگ و کشدار بشه حالا شیر سرد رو اضافه کنین و هم بزنین وقتی یکدست شد نشاسته و ارد رو اضافه کنین با همزن دستی خوب مخلوط کنین تا ارد و نشاسته در شیر باز شه حالا مواد رو روی حرارت ملایم گاز میزاریم مرتب بهمش میزنیم تا غلیظ شه وقتی غلیظ شد وانیل رو اضافه کنین و از روی حرارت بردارین حالا بیسکوییت ها و کرم رو توی قالب مثل شکل میچینیم و روش چیپس شکلات میپاشیم وقتی کامل شد لبه های سلیفون رو روی قالب جمع میکنیم و قالب را برای 4 تا 5 ساعت میزاریم تو یخچال بعد از چند ساعت قالب را از یخچال خارج کرده سلیفون روش رو کنار میزنیم و در ظرف دلخواه برمیگردونیم سلیفنو رو کامل برمیداریم و به دلخواه تزئین میکنیم میتونین از سس شکلات برای روش استفاده کنین 🌟
الهی تو بخواهی؛ عوض هر که نخواهد🤲🤲 🍁در این عصر زیبا ☕️تنور دلتون گرم 🍁زندگیتون سرشاراز آرامش ☕️لحظه هاتون بدون غم و 🍁چرخ روزگار به کامتون باشه
🔻بادام زمینی موجب گشاد شدن رگ‌ها و تسهیل جریان خون می‌شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می‌کند.. مواد مغذی در بادام زمینی مانند فولیک اسید و اسیدفیتیک تأثیراتی ضد سرطان دارند.