eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از متن های خاص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و من گره خواهم زد چشم ها را با خورشيد دل ها را با عشق سايه ها را با آب شاخه ها را با باد سبزه عمرتان گره خورده با شاديها .. سيزده بدر پیشاپیش مبارک...❤️😍 ❣ 🔰 ☀️ @Sobeh_Shab 🌙
هدایت شده از متن های خاص
☘ ☘سیزده تون بدر دشمنانتون در به در 🍃رفقاتون گل به سر گرفتاریاتون زود بدر ☘خوشیهاتون هزار برابر سیزده بدرتون پیشاپیش مبارک🍃 🔰 ☀️ @Sobeh_Shab 🌙
ترافل داخل قالب 🍫🍰 ‌‌ 🍴مواد لازم🍴 کیک کاکائویی آماده یا کیک خانگی ۲ پاکت مقدار دقیق کیک گفته نشده ابتدا مقدار کمی کیک پودر شده را با بقیه مواد مخلوط کنید و اگر مواد شل بود باز اضافه کنید خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکلات تلخ ۲۰۰ گرم گردو و یا پسته خرد شده نزدیک ۱ لیوان ‌ برای روی ترافل شکلات ۸۰ گرمی ۲ پاکت ‌ ‌ 👩🍳طرز تهیه👩🍳 ۱ کیک را با دستان خود خرد میکنیم تا پودر شود ۲ روی اجاق، خامه رو گرم میکنیم بعد اجاق را خاموش میکنیم و شکلات خرد شده را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات آب بشه ۳ خامه و شکلات مخلوط شده را به کیک اضافه میکنیم سپس گردوی خرد شده را اضافه می کنیم و ورز می دهیم ۴ داخل قالب سایز کوچک و یا داخل سینی فر که کاغذ روغنی یا سلفون انداختید، بریزید و در حالیکه فشار می دهید صاف کنید ۵ شکلات آب شده را روی ترافل می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا شکلات سفت شود ۶ چاقو را روی اجاق گرم می کنیم تا به هنگام برش زدن ترک نخورد نوش جان می کنیم 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano
هدایت شده از پدر & مادر
💚به پاس همراهی شما اعضای محترم هدیه‌ ویژه‌ای که اول صبحی براتون در نظر گرفتم 💛لطفا همگی انگشت مبارڪتونو بزنین روی لینڪ زیر ببینید چی واستون میاد ❤️من اولین نفر بودم این سورپرایز رو براتون فرستادم 👇👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1244659730Ca3e69ab5c1 http://eitaa.com/joinchat/1244659730Ca3e69ab5c1 #هدیه_به_مناسبت_روز_سیزده‌بدر #هدیه_عکس_پروفایل_سیزده‌بدر👆👆 #به_زودی_‌دراینجا☝️☝️
ابتدا دوتا پیاز متوسط یا یه دونه پیاز درشت رو خلالی و با کره تفت میدیم تا سبک بشه . مرغ را هم آغشته به زردچوبه و زعفرون کرده و با پیاز سرخ می کنیم .( با یه دونه هویچ کوچیک فقط زیاد نریزین که طعم مرغ شیرین بشه در آخر این هویچ را دور بریزین) بعد آب جوش اضافه کنید . به اندازه ای که مرغ بپزه نه خیلی زیاد . کمی ادویه پودر سیر، زعفرون فراووون، پاپریکا ، فلفل و نمک اضافه کنید. بعد از یکساعت با چنگال (فقط ظاهرش رو سوراخ سوراخ نکنید از پشت مرغ چنگال بزنید) تست کنید اگر پخته بود . مرغها رو در کره و زعفرون خوب سرخ کنید. حالا توی همون تابه نصف ق رب گوجه فرنگی تفت میدم تا رنگش باز بشه . دو سه تا گوجه فرنگی رسیده رو یا رنده ی ریز یا با غذاساز پوره کرده و به رب اضافه میکنیم تفت میدیم. وقتی آب گوجه تموم شدو به روغن افتاد، آب مرغ و زعفرون را اضافه کرده یه قل که زد مرغها را داخل این سس گذاشته تا طعم دار بشه. بهترین ادویه برای مرغ زعفرونه .... . .اگر احساس کردین نیاز به ترشی داره از آبلیمو کمی استفاده کنید . چون خود گوجه فرنگی کمی ترشی داره . مقدار کمی از هویچ را در آب مرغی که رب نداره در قابلمه ی جدا میپزم و بعد یه تفت میدم در کنار غذا سرو میکنم(.فقط یه ربع برای پخت هویچ کافیه.) پ.ن : استفاده از گوجه فرنگی توی سس مرغ فقط برای پلوی زعفرونی و سرو با نون خوشمزس... اما اگر خواستین مرغ برای باقالی پلو و کشمش و زرشک پلو درست کنید فقط از رب گوجه کم و زعفرون فراوون استفاده کنید.و گوجه فرنگی را حدف کنید... 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano
#مرغ_مجلسی 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano
✅ دسر خوشمزه 😋 بیسکوئیت رو خرد کن. با کمی کره آبشده مخلوط کن. داخل لیوان بریز و فشرده کن. یه لایه دسر کاستارد بریز. موز، خامه فرم گرفته، کره بادام زمینی. تکرار کن تا لیوان پر بشه. با خامه فرم گرفته و کارامل تزئین کن #دسر 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano
🌹آهای سیزدتون بدر، دشمنانتون در به در🌹 💙رفقاتون گل به سر، گرفتاریاتون زود بدر💙 😊خوشیهاتون هزار برابر😊 🙏ان شاالله آرزوهای سیزده بدرتون، امسال برآورده بشه ☁️☀️ ☁️ ☁️ ☁️ ☁️ ☁️ ☁️ ☁️ _🌲🏡🌳______🌳__🌲 🌴 / \ 🌴 / | \ 🌴 /🚘 \ 🌴 / | \ / 🚘\ / 🚘 | \ / 🚘 🚘 / |🚍 \ / 🚘 \ / | \ / | 🚘 سیزده بدرخوبی رو براتون آرزو میکنم 😊 ۱۳ تا بدی ۱۳ تا بلا ۱۳ تا زشتی ۱۳ تا نحسی ۱۳ تا غصه ۱۳ تا ناکامی ۱۳ تا مریضی از وجودتون دور بشه و در عوض ۱۳۹۸ دونه شادی، زیبایی، لطافت و خوشی های پایدار تقدیم وجودتان. پیشاپیش سیزده بدر مبارک 🌹 بفرستین برای بهترین دوستاتون ❤️😍 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano
‌ ✅رول مرغ با نان لواش (بسیار خوشمزه)😋 ✍مواد اولیه : نان ترتیلا یا نان لواش (بسته به اندازه ی نون فرق داره) به میزان نیاز جعفری خرد شده 1/2 پیمانه پیازچه خرد شده 4تا سیر رنده شده 1 ق چ گوجه فرنگی و فلفل سبز (خردشده) 1 پیمانه پنیر چدار رنده شده 1و 1/2 پیمانه سینه مرغ (ریش ریش شده) 2 پیمانه پنیر خامه ای 250 گرم نمک فلفل به میزان نیاز 🍜 طرزتهیه : 1-همه مواد رو باهم مخلوط کنید. 2.نونا رو باز کنید از مواد داخلش قرار بدید و رولش کنید. 3-بگذارید یخچال با خودشو بگیره و بعد با چاقوی تیز برش بزنید. 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano
#برگر_مرغ_رژیمی 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano
مرغ بدون استخوان و بدون پوست 900گرم پودر سیر ۱/۴ قاشق چای خوری پیاز یک عدد پودر سوخاری 60 گرم آب ۴-۶ قاشق چای خوری نمک و فلفل به میزان دلخواه ابتدا چربی های مرغ را بگیرید و آن را تا اندازه ای که زیاد خرد نشود، چرخ کنید. سپس مرغ ریز چرخ شده را درون یک کاسه بریزید و سپس به آن نمک، نان خرد شده یا پودر سوخاری، فلفل، پیازهای ریز شده، پودر سیر و آب اضافه کنید آن را با دستان خود با هم خوب مخلوط کنید. این مخلوط در این مرحله حالت چسبندگی ندارد، به همین دلیل آن را به مدت یک ساعت درون یخچال بگذارید. بعد از یک ساعت، مخلوط را به قطعات ضخیم در اندازه های یک همبرگز به تعداد 10 الی 12 تایی تقسیم کنید. حالا مقدار کمی روغن درون ماهی تابه بریزید و دمای آن را بر روی متوسط و یا کم تنظیم کنید. سپس هر همبرگر مرغ را به مدت ۶-۴ دقیقه در هر طرف و یا تازمانی که پخته شود درون ماهی تابه سرخ کنید. همبرگر شما آماده است و می توانید موادی را که دوست دارید و یا احساس میکنید که غذای شما را خوش طعم می کند به آن بیافزایید. 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano
#مرغ_چیپسی 🍗 1. ۱ لیوان خامه 2. ۱۰۰گرم پنیر چدار رنده شده 3. ۱عدد تخم مرغ 4. ۲لیوان چیپس ذرت خرد شده 5. نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم 6. ۵۰۰گرم گوشت سینه مرغ 7. ۲لیوان چیپس ذرت درشت خرد شده ♨️خامه،پنیر چدار رنده شده،تخم مرغ،چیپس ریز شده ذرت و ادویجات را در کاسه ای بریزید و هم بزنید. گوشت مرغ را بلند و باریک خرد کنید و در این مواد بریزید. سپس با چیپس ذرت درشت خرد شده بپوشانید. در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته اید بچینید. در فر که از قبل با دمای حدود ۲۰۰درجه گرم شده به مدت ۲۰الی ۲۵دقیقه بپزید. گرم سرو نمایید 🍃🍑🍃🍑🍃🍑 ╭ ✵🍝🍔🍝✵ ╮ @ashpazibano