eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#آش_بادمجان_کرمانشاه مواد لازم گوشت گوسفند 200 گرم؛ بادمجان 1 کیلوگرم؛ نخود 1 لیوان؛ عدس 1 لیوان کشک 1 لیوان ؛ سیر ٦ حبه؛ پیاز 3 عدد؛ نعناع داغ مقدار لازم؛ نمک و فلفل مقدار لازم نخود را از شب قبل خيس كنيد. گوشت را با پياز و سير و نمك و فلفل سياه بپزيد و ريش ريش كنيد؛ بادمجان را خورد كنيد و با كمي نمك و زردچوبه در روغن تفت كنيد تا نرم شود كمي بادمجان را له كنيد سپس با سير خورد شده و حبوبات و گوشت و مقداري آب براي ٢ الي ٣ ساعت بگذاريد تا جا بيفتد. ٣٠ دقيقه به انتهاي پخت؛ كشك و فلفل قرمز را اضافه كنيد وبا نعنا داغ و كشك و سي داغ و پياز داغ تزيين كنيد. @ashpazibano 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
‍ #سالاد_ترشی_مشهد(شوری) مواد لازم ادویه ترشی به میزان دلخواه سرکه قرمز4 لیوان گوجه فرنگی4 کیلو موسیر(در صورت دلخواه)50 گرم سبزی معطر(نعنا ،گشنیز،ریحان ،ترخون،جعفری)500 گرم ساقه کرفس3 ساقه خیار3 عدد هویج3 عدد سیر1 بوته کلم برک سفید1 گل کلم1 عدد کوچک نمک به مقدار لازم فلفل سبز تند100 گرم دستور پخت سالاد ترشی مشهد(شوری) یک سالاد و ترشی خوش طعم تمام سبزیجات را شسته وریز خرد میکنیم روی یه پارچه تمیز پهن کرده تا خشک شود. سبزی معطر ترشی را هم شسته وخشک کرده وساطوری میکنیم. گوجه فرنگی رایا رنده کرده یا در غذاساز ریخته وپوره کنید. گوجه را به همراه کمی نمک در قابلمه ریخته وروی حرارت به مدت یکربع بماند.در ازای هر کیلو گوجه 1 لیوان سرکه قرمز میریزیم. تمواد سبزیجات را در یک کاسه بزرگ باهم مخلوط کرده وادویه ترشی میزنیم وپوره گوجه را که کمی از حرارت افتاده را اضافه کنید.یک شبانه روز در همان ظرف بماند(چون ممکنه سرریز بشه).بعد داخل شیشه ریخته ودر جای خنک نکهداری کنید .ترشی بعد از یک هفته آماده است. @ashpazibano 🥒🥦🥑🍆🍅🥒🥦🥑🌶🥕
#کباب_صرب مواد لازم برای 3 تا 4 نفر 500 گرم گوشت گوساله چرخ‌شده 200 گرم سوسیس چرخ‌شده 2 /1 ق س سیر رنده شده 2 ق س پنیر پیتزای چرخ شده 2 ق س ریحان تازه خرد شده 2 ق س پودر سوخاری 2 ق س نعنای تازه خرد شده به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم روغن طرز تهیه: 1. در یک کاسه مناسب گوشت چرخ‌کرده را با سوسیس چرخ‌کرده خوب مخلوط کرده و ورز دهید، سپس سیر، پنیر پیتزا، ریحان، نعنا و به میزان لازم نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را خوب ورز دهید تا کاملاً چسبناک شوند. 2. در یک ظرف مناسب پودر سوخاری را بریزید. از مخلوط مقداری بردارید و آن را خوب گرد کنید، سپس داخل پودر سوخاری بغلتانید. حالا آن را به سیخ بکشید. هر تعداد که می‌شود به همین شکل کباب‌ها را آماده کنید. 3.  در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا سیخ‌ها را داخل تابه قرار دهید تا کباب‌ها کاملاً سرخ شده و آماده شوند. 4.  بعدازآنکه کباب‌ها آماده شدند، آنها را از تابه درآورده، در ظرف موردنظرتان بچینید و سرو کنید. یه جور دیگه به جای نعنا و ریحان از هر سبزی معطری که در منزل دارید می توانید استفاده کنی @ashpazibano 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵
#کراکر_نمکی_با_هویج مواد اولیه هویج (رنده شده)حدود یک‌و‌نیم فنجان آب نصف فنجان پنیر چدار کاله نصف فنجان تخم مرغ دو عدد آرد گندمیک فنجان طرز تهیه هویج رنده شده و آب را در یک کاسه نشکن مخلوط کرده و برای مدت 3 دقیقه در مایکروفر قرار دهید. هویج‌ها را آبکشی کرده و با پارچه‌ای آب آن را کاملاً خشک کنید. هویج، پنیر و تخم‌مرغ را در مخلوط‌کن ریخته و کاملاً باهم مخلوط‌کنید. در این مرحله آرد را به صورت مرحله‌به‌مرحله اضافه کرده و هم‌زمان هم بزنید تا مایع شیرینی‌ها کمی سفت شود. سطح میز تخته یا میز کار را با آرد آغشته کنید. خمیرمایه کراکر را در کف سطح به‌قدری پهن کنید که ضخامت آن به 1 الی 2 سانتی‌متر برسد. حالا این خمیر پهن شده را در اشکال موردنظر خود ببرید. تکه‌های بریده شده خمیر مایع کراکر را روی کاغذ پوستی گذاشته و در سینی شیرینی‌پزی قرار دهید. سطح کاغذ را می‌توانید با کمی نمک پوشش دهید. کراکرها را حدود 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا لبه‌های آن‌ها رنگی قهوه‌ای مانند به خود بگیرند. حالا  کراکرها را در فضای باز قرار دهید تا کمی هوا بخورد. @ashpazibano 🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
#شکلات_صبحانه_خانگی مواد لازم پودر کاکائویک لیوان شکریک لیوان شیر کم چرب یک لیتر کره پاستوریزه 50 گرم طرز تهیه در یک ظرف بزرگ پودر کاکائو و شکر را مخلوط‌ کنید تا کاملا باهم یکدست شوند. اگر این ترکیب به‌خوبی یکدست نشود در فرآیند پخت گلوله می‌شوند. شیر را به این ترکیب اضافه کنید و کاملاً باهم مخلوط‌کنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و به‌خوبی هم می‌زنیم تا زمانی که به قبل از حالت جوشیدن برسد. شعله را کم می‌کنیم، سپس ترکیب را به‌قدری مخلوط می‌کنیم که شکلات کاملاً غلیظ شود. (این فرآیند 45 دقیقه تا 1 ساعت طول می‌کشد) سپس کره را اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا کره ذوب شود. سپس شکلات را دوباره هم می‌زنیم تا مجدداً ترکیب غلیظ خود را به دست آورد. حالا باید زیر شعله را خاموش‌کنید و اجازه دهید تا شکلات خنک شود @ashpazibano 🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
چـجوری بفهمیم ربی که میخوریم رب گوجست یا توش کدو و سیب زمینی ریختن جای گوجه 1⃣ رُب را 10 برابر رقیق تر کنید 2⃣بعد منجمد 3⃣ مواد به کاربرده شده مشخص میشن ‍ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazibano ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شوید_پلو_با_میگو تعداد نفر4نفر مواد لازم    مواد لازم   مقدار لازم میگو پوست کنده400 گرم برنج2 پیمانه کره1 قاشق غ زعفران دم کرده مقدار کافی شوید خرد شده3 الی 4 قاشق پیاز نگینی1 عددسیر خرد شده1 عددنمک و فلفل به اندازه کافی ابتدا میگو رو پاک کنید وکنار بزارید بعد برنج رو ابکش کنید وبا شوید خشک مخلوط کنید .بزارید دم بکشه .تو این فاصله که برنج دم میکشه یک عدد پیاز را خرد کرده وسرخ کنیدسپس یکی دوتا سیر را رنده کرده وبه پیاز اضافه کنید بعد کمی زردچوبه اضافه کرده وتفت بدید وحالا میگو رو بریزید وتفت بدید در اخر زعفران رو ریخته ونمک وفلفل.حالا میگو اماده اس میتونید لابه لای برنج بریزید ویا جدا سرو کنید (.من همراه با میگو کشمش هم سرو میکنم) (به دلخواه)در نهایت پلو را با برنج زعفرانی و(کشمش ومیگو وپیاز داغ وسیب زمینی سرخ شده )(به دلخواه)تزیین کردم @ashpazibano 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
#رولت_مرغ 🍗 ♨️ سینه مرغ، پیاز، جو پرک با هم چرخ میکنیم. ادویه میزنیم و ورز میدیم بعد روی یک نایلون پهن میکنیم و مواد میانی که مخلوط شده را روی ان میریزیم و رول میکنیم و بعد سرخ میکنیم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazibano
#ایده_تزیین_سالاد خانم رمضانخانی عزیز @ashpazibano 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
#کوکو_تره تره نیم کیلو تخم مرغ محلی ۵ عدد نمک طبیعی دریا یا پودر سنگ نمک وزرد چوبه به میزان لازم طرز تهیه: تره را خرد کرده ونمک وزردچوبه را به آن اضافه کنید. بعد تخم مرغ ها را شکسته وبه مواد اضافه کرده وتمام مواد را خوب هم بزنید تاکاملا باهم مخلوط شوند. سپس مخلوط را درتابه بریزید وبا روغن شحم یا زیتون یا دنبه تفت بدهید. خواص: باعث قطع خونریزی در افرادی که بواسیر خونی دارند یا خونریزی هرجای دیگر بدن. برای کمبود پلاکت مفید است. مقوی وتقویت کننده بدن است @ashpazebano 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗