چیز کیک با پایه بیسکویت و ژله نوشابه
خامه قنادی یا خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یک عدد
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق
بیسکویت ساقه طلایی ۱ بسته
کره ۱۰۰ گرم
ژله آلوئه ورا یک بسته
نوشابه مشکی گازدار یک لیوان
آب جوش یک لیوان
ابتدا بیسکویت رو خورد کرده و داخل میکسر میزنیم تا کاملا پوره بشه بعد کره را تیکه تیکه کرده و بهش اضافه میکنیم و مجددا میکس میکنیم کف قالب و دیواره هاشو کمی چرب کرده بیسکویت را کف قالب کمربندی ریخته و خوب با کف قاشق پهنش میکنیم تا یکدست بشه بمدت نیم ساعت میزاریم یخچال تا سفت بشه حالا میریم سراغ لایه ی پنیری،پودر ژلاتین را با نصف لیوان اب بنماری کرده میزاریم کنار تا کمی خنک بشه بعد پنیر،خامه و وانیل را با هم مخلوط و با همزن خوب هم میزنیم حالا پودر ژلاتین بنماری شده را اضافه کرده هم میزنیم روی بیسکویت میریزیم دوباره بمدت نیم ساعت میزاریم تو یخچال تا کاملا سفت بشه.
ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان نوشابه مشکی مخلوط میکنیم
آرام هم میزنیم تا گاز آن نرود،روی مایه ی پنیری میریزیم
#گراتن_پاستا
دستور تهیه :👇
نصف بسته پاستا لازم داریم ازاین پاستاهای فرم دار ک با شکل ها و فرم های مختلف از سوپر مارکت میتونید تهیه کنید.
ابتدا مقداری پیاز رو درون تابه با کمی روغن تفت دهید بعد قارچ و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید . سپس کمی فلفل دلمه خرد شده را اضافه کرده نمک و فلفل و کمی زرد چوبه اضافه شود و بعد از پختن کامل خاموش کنید.
پاستا رو بجوشانید من کمی نمک و زرد چوبه حین جوش خوردن اضافه میکنم خوشرنگ تر میشه. بعد از جوشاندن ابکش کنید.
سپس کف ظرف مورد نظر با کمی روغن چرب کرده مقداری سیب زمینی حلقه ای رو کف ظرف بچینید سپس نیمی از پاستا ها رو ریخته بعد یک لایه سس سفید و سپس مواد گوشتی و بعد یک لایه پنیر پیتزا اضافه کنید به همین صورت تا پاستا تمام شه. هر چقد سس سفید رو ببشتر بریزید بهتره.
لایه رویه هم کمی فلفل دلمه و قارچ ریخته و در طبقه وسط فر دمای صد و هشتاد تا زمانی ک روی مواد طلایی شه تقریبا یک ساعت زمان میبره
طرز تهیه سس سفید
دو ق غ ارد سفید رو کمی تفت بدید تا بوی خامی ارد از بین بره سپس پنجاه گرم کره اضافه شود. کره ک اب شد حرارت رو خاموش کنید
دو لیوان شیر را ارام ارام ب ارد و کره اضافه کرده و تند تند هم بزنید وقتی مواد با هم مخلوط شدن دوباره حرارت رو روشن کنیو کمی نمک و فلفل اضافه شود و مدام با حرارت کم هم بزنید تا سس به غلظت فرنی برسد و بعد خاموش کنید و استفاده کنید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش ماندگاری سبزی در یخچال
روش ماندگارى سبزى در یخچال
چطور سبزی را به مدت ده تا دو هفته ميشه در يخچال بدون اينكه زرد بشه نگهدارى كرد؟
همه چى به طور كامل در ويدئو مشخصه 🌱
فقط چند نكته اين كه :👇
✅دستمالتون نخى باشه ، هر چه كوهنه تر بهتر
✅دستمال رو خوب ابش رو بگيرين رو به مرطوبى باشه
✅سبزى رو نشوريد و زياد گِلى نباشه
✅سبزى خوردن رو هم به همين روش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمیدونی این مدل پیاز داغ چقدر با آش کشک خوشمزه میشه خیلی راحت درست میشه اصلاً هم روغن جذب نمیکنه مثل چیپس ترد میشه😍😍😍
پیازها را پوست بکنید خیلی نازک به صورت خلالی خرد کنید بزارید آب به جوش بیاد نمک اضافه کنید پیازها را هم اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بجوشه تا پیازها شیشه ای بشه آبکش کنید روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آبش کشیده بشه بعد داخل روغن داغ با شعله ملایم بذارید آروم سر خ شن و بعد روی دستمال بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه و ترد بمونن
من همیشه این مدل پیاز داغ را زیاد درست می کنم داخل ظرف دربسته میریزیم و داخل فریزر نگهداری می کنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بامیه_صبحانه
2 تخم مرغ ، بزرگ
1 فنجان آرد همه منظوره
1 قاشق چایخوری دارچین ، آسیاب شده
1 قند دارچین
3/4 فنجان چیپس شکلات تیره
2 قاشق غذاخوری شکر گرانول
1/4 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل ، خالص
1 روغن نباتی
6 قاشق غذاخوری کره
3/4 فنجان خامه سنگین
1 فنجان آب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر خوشمزه و راحت خونگی😋😋😋
خیلی سالم و به صرفه👌👌👌
یه بار درست کنی دیگه از بیرون پنیر نمی خری😉😉😉😉😉
❤️این آموزش رو سیو کن که یقین دارم به دردت میخوره❤️
مواد لازم:
۴کیلو شیر محلی
۱۶قاشق غذاخوری سرکه سفید(به ازای هر یک کیلو شیر ، ۴ قاشق غذاخوری سرکه)
کمی نمک
۵۰گرم کره
چندقاشق شیر مجدد
طرز تهیه:👇👇👇
ابتدا شیر رو بزارین به جوش بیاد.
بعد از اینکه جوش اومد زیرش رو کم کنین و سرکه رو اضافه کنین.
کم کم می بینین شیر بریده بریده میشه و پنیر تشکیل میشه. چند لحظه صبر کنید تا آب پنیر سبز رنگ بشه بعد پنیر رو داخل صافی و بعد داخل یه توری تمیز بریزید.
آب اضافیش که رفت داخل مخلوط کن یا میکسربریزین و بهش نمک ، کره و چند قاشق شیر اضافه کنین و حسابی میکسرکنین تا یکدست بشه و اگه دیدید سفته مجدد شیر بریزید.
حالا تو ظرف در بسته بریزید و بزارید یخچال چند ساعت بمونه بعد #پنیر آماده هست.
با زیره و سیاه دانه تزئین کنید.
نوش جونتون ❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# مرغ_سوخاری☝️☝️
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
🌶
هدایت شده از گسترده مارال
سه سوته نقاش شو 😍🤗
بیا اینجا کلی نقاشی گوگولی و کیوت یاد بگیر😘😱💕
خودم حرفه ای شدم بدون هزینه♥️✌️🏽
همه نقاشیامو از اینجا یاد گرفتم😎🤤
بزن روی لینک زیر تا یاد بگیری 😍👇🏾
https://eitaa.com/joinchat/1126301791C8061dc3012
نقاشی رواینجا حرفه ای یاد بگیر💯😲🤞🏿
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🦁کدوم آموزش رو میخوای 😍🤡👇
🟡نقاشی فانتزی 🍄 ⚫نقاشیسیاهقلم ✏
🟣نقاشیمدادرنگی🖍 🔵نقاشیآبرنگ👩🎨
🔴نقاشی گواش🎨 🟢نقاشیدیجیتالی📟
🐧اگه بهت گفتن نقاشی بلد نیستی بیا اینجا🥰🥳👇
https://eitaa.com/joinchat/1126301791C8061dc3012
خدایا در این روز معنوی
شهادت بانوی دو عالم
حضرت فاطمه زهرا(س)
به مشکلات همه راه حل
به دوستانم سلامتی
به دردمندان دوا
به بی کسان پناه و
و به دلهایشان امید
به زندگی عطا بفرما
آمیـــن یا رب العالمین 🤲
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🔴سرانجام کانال حاج آقا پناهیان و رائفی پور در ایتا افتتاح شد.
🖤بمناسبت ایام فاطمیه 🖤
👈از همه ی هموطنان عزیزم میخوام تا در کانال《 پناهیان ورائفی پور 》عضو شوند و از مطالب و سخنرانی های جذاب آنها استفاده کنند.🙏
https://eitaa.com/joinchat/4271964208Cb021e3d781
https://eitaa.com/joinchat/4271964208Cb021e3d781
پیشنهادعضویت👆👆👆
#پیراشکی_کرمدار
طرفدارها و متقاضی های پیراشکی کرم دار بسیار زیاد هستش .پیراشکی کرم دار هم دقیقا دستور دونات هست و توش یه کرم داره . با دستور زیر ۹ تا پیراشکی و ۶ تا دونات شد . در کل ۱۵ تا میشه .#شیرینی_معصومه
تخم مرغ ۱ عدد
شیرولرم نصف لیوان
آرد سفید قنادی تقریبا ۲ لیوان
پودر خمیر مایه ۱ ق م(لوازم قنادی ها ، سوپری ها ، نانوایی ها دارند )
کره ۳۵ گرم
شکر ۲ ق غ
نمک ۱/۴ ق چ
یه قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو داخلش ریختم ، یه کوچولو هم زدم . در ظرف رو گذاشتم تا خمیر مایه به عمل بیاد .حدود ۱۰ دقیقه .
تخم مرغ رو با چنگال کمی زدم ، بقیه شکر و نمک رو ریختم و هم زدم ، کره هم که توی دمای محیط نرم شده بود و خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم .
آرد الک شده ، به تدریج اضافه کردم . مقدار آرد همیشه تقریبی هستش به اندازه تخم مرغ ها بستگی داره . کم کم آرد رو اضافه کردم تا خمیربه دست نچسبه .بعد خمیررو حدود ده دقیقه ورز دادم و صد بار روی صفحه کارم کوبیدم .
خمیر رو داخل ظرف تمیزگذاشتم روش یه پارچه تمیز کشیدم . جای نسبتا گرم یه ساعت استراحت کنه .
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . بعد با کاتر گرد قالب زدم . مهم نیستش همین جوری سلیقه ای انتخاب کردم . با ته لیوان و ... هممیشه .
خمیر رو با وردنه قطر ۱ سانت پهن کردم و بعد قالب زدم . و داخل سینی که کمی کفش آرد پاشی کرده بودم از یه وسیله ای مثل کاردک و یا کفگیر استفاده کردم .
روش پارچه کشیدم و نیم ساعت استراحت دادم .
حالا توی یه قابلمه کوچک روغن ریختم و با حرارت کم و با کفگیر دونات رو برداشتم و توی روغن انداختم .
#کرم_پیراشکی :
نصف لیوان شیر سرد و یه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و یه قاشق غذاخوری آرد سفید و یک سوم لیوان شکر رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار دادم و مدام هم زدم تا از غلظت فرنی یه خرده سفت تر بشه و آخرش هم یک چهارم ق چ وانیل و یک ق غ کره ریختم و از حرارت برداشتم .
#گاناش :هم 50 گرم خامه صبحانه رو داخل طرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم ، وقتی جوشید 50 گرم شکلات تخته ای رو بهش اصافه کردم و هم زدم تا شکلات به خوردش بره ، بعد از حرارت برداشتم و وقتی از حرارت افتاد ، دونات خنک رو توش زدم و در آوردم . می تونین ساده و یا با پودر قند هم سرو کنین
🌟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨⚕️توصيه پزشكان برتر ایران 🇮🇷براي درمان ریشه ای سفیدی مو 🤚🏼
نكته جالبشم اينه که ما براي اثبات حرفامون اول خودمون رو مورد آزمايش 🧪قرار دادیم و بعد نتيجه رو داخل صدا و سيما عنوان كردیم 📰
👨⚕️ميتونيد مشاوره رايگان تلفني 🤳 هم ازمون بگيريد با ارسال عدد 17 به سامانه 10008443
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼ #شهادت_حضرت_محسن
️💚 ️امام صادق علیه السلام فرمودند:
▪ ماجرای شهادت محسن ابن علی علیه السلام و سیلی خوردن مادرم زهرا سلام الله علیها از آنچه در کربلا برای ما اتفاق افتاد سخت تر و سنگین تر است.
▪و فرمودند:
اولین کسی که در قیامت برای او حکم می شود محسن ابن علی علیه السلام است که قاتلش مورد بازخواست قرار میگیرد. سپس قنفذ و صاحبش عمر بن خطاب را می آورند و آن دو را با تازیانه هایی از آتش می زنند. كه اگر يك تازيانه از آن تازيانهها به تمام درياها بيفتد، همه آب آنها از مشرق تا مغرب، به جوشش درمي آيد، و اگر آن را بر كوههاي دنيا بگذارند، همه آنها ذوب شده و به خاكستر مبدّل ميگردند.
📚 بحار الانوار ج ۲۸ ص ۶۴
💚 امیرالمومنین علیه السلام در قنوت نماز می فرمودند: خدایا به خاطر جنینی که سقط کردند و پهلویی که شکستند و سندی که پاره کردند آنان را لعنت کن.
📚المصباح الکفعمی ۵۵۲.
آن فرقه که زهرای جوان را کشتند
ناموس خدای مهربان را کشــــتند
ای وای که با کشتن محسن پسرش
یک سوم سادات جهان را کشــــتند.
▪️ایام شهادت حضرت زهرا
▪️سلام الله علیها تسلیت باد#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
هدایت شده از گسترده 5 ستاره 🌟🌟🌟🌟🌟
🛑این پیام حاوی خبرهای خوب است🛑
💥 این #مزون با لباساش ایتـــــــــــا رو #ترکووووونده 💥
#تی_تی
💝 #ارزانترین و با #کیفیت_تــرین پوشاک زنانه در ایران
#ارسال_رایگان_ب_سراسر_کشور 😍
محاله بیای خرید نکنی😍
مطمئـــن باش ضــرر نمیکنے 😉☺️❤️
فروش بصورت حضوری و آنلاین
https://eitaa.com/joinchat/737411073Cb2a6931306
هدایت شده از تبلیغات عجایب
بهت قول میدم امسال قشنگترین پاییز زمستون زندگیت باشه😍
بیشتر بگیر کمتر هزینه کن😍😍
https://eitaa.com/joinchat/737411073Cb2a6931306
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیر_تازه
سلام🌺
نگهداری سیر به مدت طولانی
بهترین راه جهت آماده کردن سیر برای نگهداری در فریزر این است که، حبههای سیر را پوست بگیرید آنها را در مخلوطکن ریخته و بهصورت یکدست خرد کنید. سپس پورهی سیر را نایلون فریزیر ویا داخل قالب یخ ریخته و یا روی سطح یک ورقهی سیلیکونی بهصورت نازک پهن کنید و در فریزر بگذارید تا منجمد شود بعدازآن سیرهای منجمد شده را در ظرف درداری بگذارید و درون فریزر به مدت طولانی نگهداری کنید.سیر تازه را میتوان ۸ الی ۱۲ ماه داخل فریزر نگهداری کرد. نگهداری بیشتر ارزش غذایی سیر را از بین میبرد،
چیز کیک با پایه بیسکویت و ژله نوشابه
خامه قنادی یا خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یک عدد
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق
بیسکویت ساقه طلایی ۱ بسته
کره ۱۰۰ گرم
ژله آلوئه ورا یک بسته
نوشابه مشکی گازدار یک لیوان
آب جوش یک لیوان
ابتدا بیسکویت رو خورد کرده و داخل میکسر میزنیم تا کاملا پوره بشه بعد کره را تیکه تیکه کرده و بهش اضافه میکنیم و مجددا میکس میکنیم کف قالب و دیواره هاشو کمی چرب کرده بیسکویت را کف قالب کمربندی ریخته و خوب با کف قاشق پهنش میکنیم تا یکدست بشه بمدت نیم ساعت میزاریم یخچال تا سفت بشه حالا میریم سراغ لایه ی پنیری،پودر ژلاتین را با نصف لیوان اب بنماری کرده میزاریم کنار تا کمی خنک بشه بعد پنیر،خامه و وانیل را با هم مخلوط و با همزن خوب هم میزنیم حالا پودر ژلاتین بنماری شده را اضافه کرده هم میزنیم روی بیسکویت میریزیم دوباره بمدت نیم ساعت میزاریم تو یخچال تا کاملا سفت بشه.
ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان نوشابه مشکی مخلوط میکنیم
آرام هم میزنیم تا گاز آن نرود،روی مایه ی پنیری میریزیم
🌟