eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شیرین عسل خونگی و خوشمزه رو میتونی خیلی راحت و بدون فر تو خونه درستش کنی😋 مواد لازم 👇 پودر ژله ۱بسته آب جوش ۱/۳ لیوان بیسکوییت ساده یا ساقه طلایی ۲بسته شکلات تخته ای ۳۰۰ گرم روغن مایع(۳ ق غ) طرز تهیه👇 پودر ژله را با آب جوش مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار بدید تا ذرات ژلاتین کااملا حل بشه سپس با دور تند همزن آنقدر هم بزنید تا مواد به غلظتی مثل غلظت ماست سون برسه🥰 حالا بین دو بیسکوییت موادتونو (بهش میگیم مارشمالو) پایپ کنید و بذارید نیم ساعت بمونه . شکلات تخته ای رو بن ماری کنید و با روغن مایع ترکیب کنید و سپس شیرین عسل هارو داخلش بغلتونید و بذارید خشک بشه و نوش جان کنید.😋 نکته 👈 درصورت دلخواه میتونید ۲ق غ شکر یا عسل به پودر ژله تون در اول کار اضافه کنید.👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس مایونز بدون تخم مرغ شیر:دوسوم لیوان فرانسوی روغن مایع:1لیوان فرانسوی نمک:نصف قاشق چایخوری شکر:نصف قاشق چایخوری سس خردل:2_3 قاشق غذاخوری آبلیمو:2قاشق غذا خوری ____________________________________ طرز تهیه سس مایونز بدون تخم مرغ ✍️👇 ✅شیر، روغن داخل یه ظرف استوانه‌ای شکل ریختم 15 ثانیه با گوشت کوب برقی همزدم 🔴اگه گوشت کوب برقی در دسترس نیست از مخلوط کن استفاده کنید 🔴 ✅نمک، شکر، آبلیمو، سس خردل اضافه کردم هم زدم تا غلیظ شد ✅سس مایونز حاضره میتونین همون موقع استفاده کنید یا بزارین تو یخچال بمونه یه شب تا سفت سفت بشه ✅این سس یه هفته تا 10 روزماندگاری داره تو یخچال ✅میتونین ادویه دلخواه رو هم بهش اضافه کنید
دلم چای میخواهد... قنـــــــد پهلــــــــــو بایک رفیق ناب که چای را به چای ببندیم و گاهی، استکان را سر بکشیم وبگوییم باز هم یخ کرد......! عصرتون ناب در کنار عزیزانتون
عصـــرها یک معماست درست مانند یک رویــا غروب در آڹ نهفتـــه و شب در کمیـــن او عصر جمعه تون پر از آرامش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ با سبزیجات چوبی تو پاکت😋 موادلازم🔻 سینه مرغ بادمجون فلفل دلمه فلفل شیرین ادویه سیخ چوبی روغن سس باربیکیو دوستان کلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح بیشتر نداره فقط بعد اینکه مواد رو سیخ زدید دوساعت در فریزر بمونه بعد برش بزنیدو سرخ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ عدد گل کلم ۱ عدد کلم بروکلی ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد گوجه خرد کنید و داخل ظرف مناسب فر بریزید ۱ عدد پیاز خرد و تفت بدید روی مواد قبلی بریزید ۳ عدد تخم مرغ، ۱ لیوان شیر، ۱ لیوان آرد سفید، ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا، ۱/۳ لیوان روغن مایع، نمک ، فلفل سیاه ترکیب کنید و روی گل کلم ها بریزید کمی ظرف تکان بدین تا مواد همه جای ظرف پخش بشه نصف سیب زمینی خرد کنید روش بریزید بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه برش بزنید و سرو کنید😋 نوش جان
مواد لازم برای تهیه ی نان سیمیت آرد ۳ لیوان آب یک لیوان تخم مرغ یک عدد خمیر مایه خشک فوری ۵ قاشق چایخوری روغن مایع یک چهارم لیوان شکر چهار قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری شیره انگور و کنجد به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا شکر را با آب ولرم ( داغی آب اصلا نباید با انگشت حس بشه وگرنه خمیرمایه داخل آب داغ به اصطلاح کشته میشه ) حل کنید و خمیر مایه رو بهش اضافه کرده درپوش بزارید به مدت پنج دقیقه بعد روغن ،تخم مرغ ، نمک رو با هم در ظرف بزرگی مخلوط کرده خمیر مایه عمل اومده رو بهش اضافه کرده همبزنید و آرد الک شده رو بریزید داخلش تا خمیر تقریبا چسبناکی به دست بیاد( تا نصف لیوان بیشتر هم می تونید بهش آرد اضافه کنید ) بعد روشو بپوشونید و چهل دقیقه در جای گرم اجازه بدید پف کنه . بعد پف خمیر رو بگیرید و به شکل دلخواه در بیارید و با شیره انگور که با مقداری آب رقیق کردید رومال کرده کنجد بپاشید و به مدت نیم ساعت داخل فر از قبل گرم شده (داخل فر بهتره یک کاسه آب جوش بزارید تا محیط فر مرطوب باشه ) قرار داده تا نونهاتون بپزند . 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قدرتی شگرف دارد... هنگامی که برای انسانها آرزوی سعادت میکنی، نیروی درونت به تمامی انسانهای پاک طینت متصل می شود؛ و راهی می شوی برای عبور تمامی دعاهای خیری که از تمامی مردم فرستاده شده؛ و آنگاه انرژی دعاها، و برکت انسانهای روی زمین وارد زندگیت می شود! برای هم دعای خیر کنیم. الهی كه مهر، بركت، عشق، محبت و سلامتى همنشین تان باشد... شبتون اروم🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: بال کبابی دو قاشق غذاخوری روغن مایع پاپریکا و پودر سیر و رب گوجه فرنگی و رب فلفل و ماست و نمک و فلفل و 🔥 و دیگر هیچ 🤫😃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 سبزی آش(گشنیز ؛جعفری؛تره؛اسفناج و ریحون و برگ چغندر فلفل) ۱کیلو روغن برا پیازداغ نخودِپخته ۱ لیوان لوبیا چیتی ۱لیوان بلغور گندم نصف لیوان برنج ۱سوم لیوان گوجه فرنگی ۱عدد بزرگ رب۲ق غ فلفل سبز تازه چندعدد.نمک ماست چکیده ۵۰۰گرم ابتدا پیاز هارو خردمیکنیم و توی روغن داغ سرخشون میکنیم همین که کمی سبک و طلایی شدن زردچوبه بهش اضافه میکنیم بعد بلغور و نخود ولوبیا رو بهش اضافه میکنیم آبجوش میریزیم وشعله رو کم میکنیم مواد نیمپز که شد ۴،۵قاشق عدس خیس شده رو میریزیم ومیزارم کامل بپزه و لعاب بده بعد پخته شدن سبزی آش خردشده وشسته شده آب قلم رو هم میریزم یه همی میزنیم یه کم که سبزیها پختن فلفل و برنج وگوجه فرنگی خردشده ومیریزیم و هم میزنیم نمکشوچک میکنیم و میزاریم تا سبزی بپزه (حدود۱۵ دقیقه)وغذا جابیوفته بعد شعله روخاموش میکنیم درظرف دیگه برا روی آش پیاز داغ میکنیم رب وفلفل قرمز وسیاه میزنیم وتفت میدم سیرهارو له میکنیم ماست رو آماده میکنیم وآش رو درظرف سرو میکشیم ماست وسیر میزنیم وخوب قاطی میکنی وباپیازداغ ورب تزیین میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😍 تهچین رو این مدلی درست کنید، هم خیلی راحته هم جذاب😍😁 . همه چی تو ویدئو مشخصه، فقط اندازه ی مواد رو بگم: تخم مرغ یک عدد ماست نصف لیوان زعفرون دم کرده فراوون نصف سینه مرغ زرشک برنج یک ونیم پیمانه روغن یک سوم لیوان گلاب دو ق.غ عرق هل کمی ادویه(نمک،فلفل سیاه، دارچین) . نکته: حتما برنج رو کمی زنده،آبکش کنید که تهچین شفته نشه. نکته:حدود پنجاه دقیقه برای اینکه تهچین دم بکشه،کافیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فقرهمان گرد وخاکی است که بر کتابهای فروش نرفته یک کتاب فروشی می نشیند، فقر شب را بی غذا سرکردن نیست، فقر روز را بی اندیشه سپری کردن است... "دکتر شریعتی" ‌
🔷مواد لازم 🔹3 سيب زميني 🔹1 قاشق غذاخوري كره 🔹نمك 🔹1 تخم مرغ 🔹5 قاشق غذاخوري پنير شدر رنده شده 🔹1 قاشق بكينگ پودر 🔹3 قاشق غذاخوري پيازچه 🔹2 تا 3 ليوان برنج پخته شده 🔹1 قاشق غذاخوري آرد 🔷ماده مياني : پنير موزاريلا ( ميتوانيد گوشت چرخ كرده يا مرغ جايگزين كنيد ) ♨️طرز تهيه 👈🏻 سيب زميني ها را آبپز كنيد ، سپس آن ها را پوست بگيريد و له كنيد. سيب زميني ها را با كره مخلوط كنيد. نمك ، تخم مرغ ، پنير رنده شده ، بكينگ پودر و پيازچه را اضافه كنيد. برنج پخته شده را به تدريج به سيب زميني اضافه كنيد و مخلوط كنيد ، و آرد را بريزيد. آن را با دستتان شكل دهيد و پنير موزاريلا را ميان آن بگذاريد. در ماهيتابه سرخ كنيد تا وقتي كه رنگ طلايي بگيرد. 🌟
ژله رنده ای رنگین کمان مواد لازم: ژله ی آلوورا ۲ بسته ژله توتفرنگی ۱ بسته ژله پرتقال ۱ بسته ژله موز ۱ بسته ژله لیمو ۱ بسته ژله بلوبری ۱ بسته ژله انگور ۱ بسته شیر پرچرب به مقدار لازم طرز تهیه: اول هر بسته ژله رنگی رو جدا گانه در یک لیوان آب جوش حل میکنیم و روی سماور در حال جوش میذاریم تا ذراتش شفاف شود و میذاریم هر کدوم از ژله ها خنک بشن ،شیر رو هم از قبل از یخچال دربیارید تا به دمای محیط برسد،بعد از اینکه هر کدوم از ژله ها خنک شدن به هر کدوم نصف فنجان شیری که به دمای محیط رسیده اضافه میکنیم و هم میزنیم،هر کدوم از ژله هایی که بهش شیر اضافه کردیمو تو کاسه های چرب شده میریزیم و کاسه ها رو بمدت ۵ ساعت داخل یخچال میذاریم تا ژله ها کاملا ببندن،بعد از اینکه ژله ها بستن،۲ بسته ژله ی آلوورا را فقط در سه لیوان آب جوش حل میکنیم بدون اینکه بهش آب سرد اضافه کنیم و اجازه میدیم ذراتش کاملا حل شود و آلوورا خنک شود.اول ژله شیر توتفرنگی را از کاسه خارج میکنیم و رنده میکنیم و قالب موردنظرو چرب میکنیم و ژله رنده شده توتفرنگی توش میریزیم و روش آلوورای خنک شده میریزیم و میذاریم تو یخچال تا تقریبا ببندد،حالا ژله شیر پرتقالو رنده میکنیم و روی لایه اول میریزیم و روش آلوورای خنک شده میریزیم و دوباره میذاریم تو یخچال تا تقریبا ببندد،سپس ژله موز رو رنده میکنیم و توی قالب میریزیم و روش آلوورا میریزیم وبه همین ترتیب ژله لیمو و بلوبری و انگور را به ترتیب رنده میکنیم و روی لایه های قبلی میریزیم و روشون آلوورا میریزیم،البته هر رنگ که تقریبا خودشو گرفت رنگ بعدی رو میریزیم تا قالب پرشود و درآخر قالبو بمدت ۵ الی ۶ ساعت داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببندد سپس قالبو چند ثانیه داخل آب گرم میذاریم و کناره هاشو با چاقو آزاد میکنیم و ظرف موردنظرو که با کمی آب خیس کردیم روش میذاریم و برمیگردونیم و قالبو به آرامی از ژله جدا میکنیم.