7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیب_تازه
• اگه میخوای کل سال سیب تازه داشته باشی این راهشه😍
آب یک عدد لیمو ترش تازه رو داخل آب بریزید.
۲ کیلو سیب قرمز شسته شده رو از وسط نصف کنید.
سر و ته و هسته هاشو بگیرید.
خرد کنید و داخل آب بریزید و بذارید ۵ دقیقه بمونه.
وقتی ک از آب خارج کردید بریزید توی شیشه.
توی هر شیشه ۱ ق غ شکر اضافه کنید
و آب بریزید تا روی سطح سیب هارو بگیره.
درشو مطابق فیلم(۲ تا عقب یکی جلو) ببندید.
داخل قابلمه حوله یا دستمال بذارید
شیشه هارو بچینید و تا نصف آب بریزید.
روی حرارت بذارید
وقتی قل زد بیست دقیقه بذارید بجوشه
حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید شیشه ها همونجا سرد بشن.
داخل یخچال تا چند ماه میتونید نگهداری کنید.
نوش جان♥️
16.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما میگین ویفر یا وِیْفِر🤪؟ من خودم میگم ویفر ولی تو فیلم گفتم الان همه ایراد میگیرن نگفتم😄
همین اول بگم شما تو هر طعم بخوای میتونی درست کنی من شکلاتی درست کردم، موزی هم درست کردم خیلی خوشمزس😋
خب چی میخوایم؟
آرد گندم یا شیرینی پزی یک لیوان
پودر قند یک لیوان
روغن مایع حدود یک لیوان (باید کم کم بریزین ممکنه کمتر یا بیشتر استفاده بشه)
اسانس دلخواه پنج تا شیش قطره
اگر کاکائویی درست کردین (دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو)
✔️آرد رو خیلی تفت ندین که تغییر رنگ بده
✔️غلظت مایع ویفر تقریبا مثل فرنی هستش یکم روونتر
✔️مایع ویفر رو داغ داغ نریزید بزارید یکم خنک شه ولی سردم نشه، دست میزنین یکمی هنوز گرمی حس بشه اون موقع بریزید رو نون
✔️تعداد لایه ها دست خودتونه، حدود دو ساعت تو یخچال یا سه تا چهار ساعت تو محیط آشپزخونه بمونه بعد میتونین برش بزنین
′🖤..!
مادر
ڪه نباشد..
نظم خانه بهم مے ریزد؛
نگاه ڪن،
علے نجف
حسن بقیع
حسین ڪربلا
زینب دمشق
و مهدے را نمیدانم ڪجا بیابم؟
#فاطمیه
کربلایی سجاد محمدی4_5796507181444501097.mp3
زمان:
حجم:
4.32M
#فاطمیه
برای بچه سید سخته بگه مادرم زمین افتاد😭😭😭
#دلبربینشونعلی 🥀
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#همبرگر_خانگی_با_پنیر_رنده_شده
گوشت مورد استفاده در این دستور گوشت گوساله بدون چربی میباشد.
پیاز را نگینی ریز خرد کنید و سبزی جعفری را نیز ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید .
پس از آماده سازی مواد گوشتی قالب بزنید.
توجه داشته باشید اگر از درب ظروف برای قالب زدن استفاده میکنید میبایست کف آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا هنگام خارج کردن مواد، شکل ظاهری آن از بین نرود. روی یک لایه همبرگر پنیر رنده شده بریزید و لایه بعدی را روی آن فیکس کنید و لبه های آنرا ببندید.
در این مرحله بهتر است گوشتهای قالب زده را به مدت یک ساعت درون یخچال استراحت دهید و سپس اقدام به سرخ کردن آن نمایید.
همچنین توصیه میشود داخل تابه شیار دار سرخ کنید تا خوب بپزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یلدا یعنی🍉🍃🍉
یادمان باشد
زندگی آنقدر کوتاه است
که یک دقیقه بیشتر
باهم بودن را
بایدجشن گرفت😍
پیش بسوی یلدایی🏃♀🏃♀
پرازعشق ومهرومحبت❤
پرازصله رحم👨👩👧👧
پرازدوستی💑
پرازشادی😊
پرازباهم بودن🌹🍃
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
کپی حرام
#ترشی_میوه
مواد لازم :
میوه های فصل و اگر در زمستان خواستید این ترشی و درست کنید میتونید از مرباهایی که درست کردید یا میوه هایی مثل البالو یا گوجه سبز که در اب نمک نگهداری کردید هم بریزید من فراموش کردم از گوجه سبزام بریزم (من از هلو، سیب، الو، انگور و ... استفاده کردم)
تمر هندی یک بسته
نمک به میزان لازم
عسل یک ق غ اگر مربا ریختید نیاز به استفاده از عسل نیست
سرکه نصف لیوان دسته دار
رب انار 3 ق غ
رب الو هم داشتید 2 ق غ بریزید
کلیپ و با ویس گوش کنید لطفا
دستور تهیه :
ابتدا تمر هندی و با 2 لیوان اب جوشی که ولرم شده یک شبانه روز خیس کنید و بعد از صافی رد کنید ، رب انار و الو و سرکه ونمک رو اضافه کنید و میوه ها را برش بزنید ، مخلوط تمر هندی و سرکه و رب الو و انار و بهش اضافه کنید داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید بعد از یکماه اماده اس
دوستان توجه کنید
آبی که استفاده میکنید حتما جوشیده بلشه
سرکه حتمن بریزید
طعمش و بچشید و بسته به ذائقه خودتون ملسش کنید
میتونید تو ی ظرف بزرگتر بریزید و هر میوه ای که اضافی داشتید برش بزنید و به ترشی اضافه کنید (همینطور میوه های زمستونی)
نوش جان
دوستان در واقع این ترشی میوه رو میتونید به عنوان یک ترکیب خوشمزه در هر ساعتی از روز میل کنید بسیار خوشمزه و ترکیب عالی هست
🌟
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان
مواد لازم:
آب گرم 750 گرم
آرد یک و نیم کیلو
مخمر آبجو خشک( یا همان مخمر نان) 7 گرم یا مخمر آبجو تازه 5 گرم
شکر 2 قاشق چای خوری
نمک 2 قاشق چایخوری
روغن 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
آب را با مخمر آبجو ، شکر ، روغن و نمک مخلوط کنید. آرد را هم به تدریج اضافه کنید و ورز دهید. خمیر را به کاسه ای منتقل کنید ، روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و بگذارید تا دو برابر شود (حداقل برای دو ساعت). بعد از دو ساعت خمیر را ورز دهید و یک قابلامه را با یک پارچه بپوشانید ، کمی آرد بپاشید ، خمیر را به آن منتقل کنید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید سه ساعت دیگر استراحت کند.
پس از سه ساعت، خمیر را مجدداً ورز دهید و قابلمه را با کاغذ روغنی یا پارچه های نازک تنظیف بپوشانید و خمیر را به آن منتقل کنید و با پارچه روی آن را بپوشانید و بگذارید دو ساعت دیگر استراحت کند.
بعد از دو ساعت، پارچه را برداشته و یک صلیب را روی خمیر برش داده و به مدت 5٠ دقیقه پخت کنید. درپوش را برداشته و ١5 دقیقه دیگر بپزید. (از قابلمه ای استفاده کنید که بتواند داخل اجاق شود) بعد از پخت ، نان را درون یک پارچه بپوشانید تا خنک شود و بگذارید چند ساعت استراحت کند. روز بعد ، شما یک نان کاملا خوشمزه خواهید داشت.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بی ریاترین رفیق
"مـادر"
باگذشت ترین رفیق
"پـدر"
غمخوارترین رفیق
"خواهـر"
سختگیرترین رفیق
"بـرادر"
مهـربانتـرین رفیق
"مـادربزرگ"
صبـورتـرین رفیق
"پـدربزرگ"
و بهتـریـن رفیق
"شمــا