7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم ویدیوی شیرینی رزت با حضور افتخاری گندم😍
خوب گوش بدید میخوام نکته های مهمش رو بگم👇
خب در مورد این شیرینی:
♦️خیلی خوشمزه و کم شیرینه
♦️زمان پختش بین ۱۲ تا ۱۵ دقیقه است و این زمان به اندازه رزت ها و قدرت فر شما بستگی داره.پس حواستون باشه.
♦️ کره اصلا قابل جایگزینی با هیچ روغنی نیست.
اگر بوی کره حيواني رو دوست ندارید میتونید مارگارین به جاش بزنید.
♦️وقتی اطرافش طلایی شد پخته و باید از فر درش بیارین
♦️بعد از پخت روش هنوز نرمه
بهش زمان بدین کامل خنک بشه بعد راحت از کاغذ روغنی جداش کنید
♦️اینکه رزت ها تو فر کمی پهن میشن طبیعیه چون کره ی این شیرینی زیاده ولی از اول زیاد بزرگ رزت نزنید که خیلی دیگه شکلشون رو از دست بدن
♦️حتما تو ظرف دربسته نگهداری بشه
♦️من برای تزئین از شکلات تلخ و شکلات با طعم انگور که بنماری کرده بودم استفاده کردم.
♦️اگر بافت شیرینی براتون مهمه با ترازو انداره گیری دقیق کنید.اندازه ها بر اساس پیمانه حدودی گفته میشه✋
42.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#ترشی_خونگی👩🍳
مواد لازم :
بادمجان یک و نیم کیلو
کرفس ۱۰ شاخه
هویج ۳ عدد بزرگ
خیار دو عدد
سیر ۶ حبه
ادویه ها سامل (تخم گشنیز ۲ قاشق چایخوری -سیاه دانه ۲ قاشق چایخوری -گلپر و نمک هرکدام یک و نیم قاشق چایخوری -زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری سر پر )
سرکه به میزان لازم
🌼👉
🌼👉
#پودینگ_ژله_کیوی
اول از هرچیز قالب سلیکونی را خیس کرده ودرفریزر گذاشته تا کمی یخ بزند .
میتونید چرب هم کنید.
چند عدد کیوی را باکمی آب وشکر پخته چند جوش بزند کافیست تا کیویها در درژله خوب بگیرد.
یک بسته ژله کیوی را طبق دستور روی پاکت رادرست کرده ونصف آنرادرقالب ریخته وکمی که بسته شد کیویها راگذاشته ومابقی ژله کیوی را اضافه ومیزاریم تا کمی بسته شود درحدی که اگه انگشت زدیم حالت چسبناک داشته باشد وتا بسته شدن ژله پودینگ رادرست میکنیم.
1لیترشیر+یک لیوان شکر (میتونید کم یازیاد کنید)+2قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (۴قاشق بریزید غلظت پودینگ بهتر میشه)+3قاشق غذاخوری آرد همگی را درظرف ریخته وروی حرارت گذاشته ومرتب هم میزنیم تابه غلظت برسد ودرآخر کمی وانیل و25گرم کره(یک قاشق غذاخوری)ریخته وچند جوش که زد از روی حرارت برداشته ومیزاریم از حرارت بیفته و روی لایه ژله که نیم بند شده ریخته وبرای چند ساعت (یکشب بمونه )دریخچال تا خودش را کامل بگیرد.
پ.ن.برای اینکه خیالتون راحت باشه واسه بسته شدن پودینگ میتونید یک قاشق غذاخوری پودرژلاتین را با یک استکان سرخالی آب مخلوط وبه روش بن ماری(بخارآب جوش) حل کرده ودرآخر به مواد پودینگ اضافه کنید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹یلدا چهار حرفه و یک دنیا معنی🌹
❤️ی: یاد هم بودن❤️
💚ل: لبریز ازمحبت بودن💚
❤️د: دوست داشتن همدیگر❤️
💚ا: آخرین روز پاییز💚
❤️ تقديم به همه اونايى❤️
🍏که نه دل کسى رو ميشکنن🍏
❤️نه دلى رو ميسوزونن❤️
💚روی گل شما به سرخی انار💚
🍉 زندگیتون به شیرینی هندوانه🍉
🥰خندتون مثل پسته🥰
💯و عمرتون به بلندی یلدا💯
⏰ثانیه هاتون لبریز از آرامش⏰
💚آخرین روزهای آذرمــــــــاه تون💚
❤️بخیر و شادی در کنار عزیزان تون❤
🍉🍉🍉
🍉🍉🍉🍉🍉
🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
\ /
😍
( )
/ \
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
دوست داريد كيك هاتون راحت از قالب در بياد؟؟؟
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
#روغن_جدا_كننده_كيك
فقط كافيه كف و دور تا دور قالب رو با ارده چرب كنيد بله ارده همون كه با كنجد درست ميشه منظورم حلواي ارده نيست منظورم خود ارده هست كه با خرما ميخورن ديگه نيازي به ارد پاشي و روغن نيس، اين روش خيلي بهتره تا روش هاي ديگه اصلا هم طعم كيك رو تغيير نميده عاليه حتما امتحان كنيد ☺️☺️😍🙌🏻به همين راحتي مهم نيس قالبتون از چه جنسيه فقط كافيه كف قالب رو با ارده چرب كنيد اونوقت ميبينيد كه عين اب خوردن كيك از قالب جدا ميشه.
اين كيك بينهايت خوشمزه
#كيك_زعفروني_گلاب
خوشمزه خونگي
مواد لازم: ارد سفيد قنادي دو ليوان،- تخم مرغ سه عدد- وانيل نوك ق چ- بكينگ پودر يك ق م- زعفران دم كرده غليظ دو ق غ- گلاب يك چهارم ليوان- شكر يك و نيم ليوان دانه ريز- روغن مايع نصف ليوان- ماست يك ليوان- ابتدا فر رو روشن كن تا داغ بشه، ارد و بكينگ رو دو بار الك كن بزار كنار،تخم مرغ رو كه به دماي ميحيط رسيده با شكر و وانيل حسابي بزن تا كرم رنگ بشه شش دقيقه هم بزن، بعد زعفران رو بريز و بعد ماست يك دقيقه بزن، بعد روغن و گلاب و يك دقيقه بزن، ارد رو سه مرحله اضافه كن و هر مرحله ده ثانيه هم بزن تا ارد مخلوط بشه، قالبت كه از قبل با كره يا روغن جامد چرب كردي كنجد بپاش حسابي بپاش، يا ارد پاشي كن ولي ارد رو كم بزن، يا ارد يا كنجد، با كنجد خيلي خوشمزه شده بود، جنس قالب من تفلون هستش،مواد رو بريز بزار طبقه وسط دماي فر ها با هم فرق دارن من صد و نود گذاشتم تا يك ساعت اخر كارم فر بالا روروشن كردم تا طلايي بشه،بعد قالب رو در بيارده دقيقه بزار تا كيك راحت در بياد، من با ليسك لبه هاي كيك رو جدا كردم همون كه تو تصوير هست، از جنس سيليكوني هستش و انعطاف پذيره، وسطش هم با سيخ چوبي لبه هاش رو جدا كردم و اروم اروم جدا كردم، كيك يكم عرق ميكنه تو اين ده دقيقه و راحت برميگرده. در ضمن نميدونم تو قابلمه ميشه درست كرد يانه، و اينكه من فقط با فر كار ميكنم و اطلاعي راجع به دستگاه هاي ديگه ندارم
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جیب تاجر
☝️☝️☝️👇👇👇
جیب تاچر یک نوع فينگرفود راحت
داخلش رو میتونین با هر چی دوست دارین پر کنین
مواد لازم :
نان تست 1 بسته.
تخم مرغ 1عدد.
شیر 3 قاشق غذاخوری.
پودر سوخاری ریز به مقدار لازم.
مواد لازم برای داخل فينگر فود :
سینه ی مرغ پخته و ریز شده نصف یک عدد.
خیار شور ریز شده 4 عدد.
گوجه فرنگی ریز شده 3 عدد.
ذرت پخته شده نصف لیوان .
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری.
طرز تهیه :
ابتدا سینه ی مرغ را میپزیم بعد ریز خرد میکنیم، خیار شور و گوجه فرنگی را هم ریز خرد میکنیم و با ذرت پخته شده و سس مایونز مخلوط می کنیم.
چهار طرف نان های تست را با چاقو برش میدهیم، بعد دو تا دو تا نانهای تست را روی هم گذاشته با وردنه صاف میکنیم، به وسیله ی یک قالب گرد نان ها را کاتر زده و با کمک کمی آب دور تا دور نان ها را بهم می چسبانیم، حالا یک عدد تخم مرغ را با کمی شیر مخلوط می کنیم. نان ها را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و شیر زده بعد با پودر سوخاری آغشته میکنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم، نان ها در حین سرخ شدن پف میکنن.
سپس آنها را روی دستمال گذاشته تا روغن اضافی خارج شود. پس از سرد شدن نان ها را از وسط با کمک چاقو نصف کرده و داخلشون رو با مواد پر میکنیم.
اضافه های نان را میتونین پودر کنین و پس از خشک شدن داخل کتلت استفاده کنین.
🌟
خوشبختی وقتی بوجود میاد
که چیزی که بهش فکر میکنی
و چیزی که میگی و کاری که میکنی
با هم هماهنگ باشن.!
#مهاتماگاندی
11.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لازانیا
بریم واسه یه لازانیای رستورانی خیلی خیلی لذیذ 🤤🤤🤤😋
✅ اگه از این کلیپ لذت بردید لطفا اونو با دوستاتون به اشتراک بذارید ک بیشتر دیده بشه 🙏🏻
👨🏻🍳توضیحات مورد نیاز داخل ویدیو کامل تشریف دارن اما میزان مواد لازم رو حتما از روی کپشن بردارید
مواد لازم برای دوتا شکموی بخور اینکاره 🤤😁
برای مایه گوشت
* گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
* پیاز متوسط ۱ عدد (رنده و آبگیری بشه)
* قارچ ۱۰۰ گرم * آویشن یا اراگانو درشت (سلیقه ایی)
* رب گوجه ۲ ق غ
* پودر سیر ۱ ق چ
* نمک و فلفل سیاه بمقدار لازم
برای سس بشامل
* کره ۱۰۰ گ
* ارد ۱ ق غ سرخالی
* آب یا شیر ۱ پ
* خامه ۲ ق غ
* نمک و فلفل سیاه بمقدار لازم
برای سس کاورینگ
* رب گوجه ۱ ق غ
* آب ۱/۵ پ
* اوراگانو یا آویشن (درشت ترجیحا) ۱ ق چ
* نمک بمقدار لازم
امیدوارم این پست براتون مفید باشه
♥️