5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#همبرگر_خانگی_با_پنیر_رنده_شده
گوشت مورد استفاده در این دستور گوشت گوساله بدون چربی میباشد.
پیاز را نگینی ریز خرد کنید و سبزی جعفری را نیز ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید .
پس از آماده سازی مواد گوشتی قالب بزنید.
توجه داشته باشید اگر از درب ظروف برای قالب زدن استفاده میکنید میبایست کف آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا هنگام خارج کردن مواد، شکل ظاهری آن از بین نرود. روی یک لایه همبرگر پنیر رنده شده بریزید و لایه بعدی را روی آن فیکس کنید و لبه های آنرا ببندید.
در این مرحله بهتر است گوشتهای قالب زده را به مدت یک ساعت درون یخچال استراحت دهید و سپس اقدام به سرخ کردن آن نمایید.
همچنین توصیه میشود داخل تابه شیار دار سرخ کنید تا خوب بپزد
#ترفند_خانه_خانه_داری
#معجزه_نشاسته
👆👆👇👇
اگرمقداری نشاسته را در کمی آب حل کنیم و با قلم مو به اشیای گچی و مرمری بزنیم، در پاکیزگی آنها معجزه می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو خیلی زیبایی؛
نه فقط به خاطر چهرت،
به خاطر قلب بزرگ و مهربونت
به خاطر تکیه گاه بودنت
به خاطر سنگ صبور بودنت
به خاطر لبخند های دلنشین و
آرامش بخشت
به خاطر امنیت و اهمیتی که
به اطرافیانت میدی
با وجود تو زندگی خیلی قشنگتره ...🌺❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میوه ارایی شب یلدا
#شیرینی_زنجبیلی
#شیرینی_عید
سلام یک شیرینی راحت و مواد ساده و خوشمزه .
زنجبیل من کم ریختم داخلش طوری که اصلا محسوس نبود و هیچ کس حتی نفهمید چه شیرینیه 😁🤭 . می تونین بیشتر بریزین اکر دوست دارین .
جای زنجبیل هم می تونین وانیل در حد کم ، هل ، زعفران غلیظ دم کرده ، پودر کاکایو ، دارچین ، نسکافه و ... بریزین .
روغن جامد ۱۲۵ گرم (حدودا نصف لیوان)
پودر قند ۸۰ گرم ( نصف لیوان)
آرد سفید تقریبا ۲۲۵ گرم ( یک و نیم لیوان)
تخم مرغ ۱ عدد
زنجبیل ۱ ق چ
. همه مواد به دمای محیط برسه .
من نصف از روغن صاف قنادی و نصف روعن حیوانی استفاده کردم . جای روغن صاف می تونید از روغن نیمه جامد هم استفاده کنید .
از کره نمیشه استفاده کرد.
پودر قند و آرد رو الک کردم .
روغن و پودر قند رو با همزن خوب ۳ ، ۴ دقیقه خوب زدم . تخم مرغ رو اضافه کردم و یک دقیقه زدم و بعد زنجبیل رو اضافه کردم .
آرد رو کم کم داخلش ریختم و میزان آرد تقریبی هست ممکنه یک کم بیشتر هم استفاده بشه .
بعد با نوک انگشت خمیر رو جمع کردم خمیر چسبندگی نداشته باشه ولی حواستون باشه ارد زیاد نریزین و خمیر بسیار نرم و لطیفی هست ارد زیاد نریزین لطافتش از بین میره .
۲۰ تا ۳۰ دقیقه در محیط استراحت قرار دادم .
بعد بین دو تا کیسه فریزر پهن کردن و با وردنه به قطر ۳ میلی باز کردم .
و بعد قالب زدم و داخل سینی چیدم ، رومال هم زرده تخم مرغ و می تونین حتی کمی زعفران هم اضافه کنید ، یک کم هم خرفه روش ریختم .
فر از یک ربع قبل روشن کردم .
داخل فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم .
شیرینی یک کم از دما افتاد از سینی برداشتم .
نکات :
تعداد هم بسته به اندازه قالبتون داره برای من نزدیک ۶۰ عدد شیرینی شد .
بدون فر داخل فر دست ساز می تونین درست کنین . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم .
مدت ماندگاری هم حدودا یک تا دو ماه می تونه باشه و در ظرف درب بسته محیط خنک نگه داری بشه .
🌟
🍂مهربان معبودم
💫شب خود و دوستانم را
🍂بـه تـو میسپارم
💫آرزوهایم زیاد است
🍂اما ناب ترین آرزویم
💫نعمت سلامتیست
🍂بـرای همه ی عزیزانم
💫صبور باشیم
🍂مشکلات هم تاریخ انقضا دارند
💫شبتون بخیر عزیزان
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#تارت_گردویی
#شیرینی_عید
از جمله شیرینی های مدرن برای عید با بافتی نرم و طعم عالی گردو و شکلات 😌.
خمیر این شیرینی همون خمیر شیرینی های ساده هست و با خمیر تارت که قبلا گذاشتم براتون فرق داره .خمیر تارت نیست .
برای ۱۸ عدد
برای خمیر
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۸۰ گرم
پودر قند ۳۵ گرم ( حدودا ۲ ق غ)
وانیل (۱/۴ ق چ)
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
مواد داخل
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۲۵ گرم ( حدودا یک و نیم ق غ)
کره ۴۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چ
آرد سفید ۳۰ گرم ( یک و نیم ق غ)
گردوی پودر شده تست شده ۲ ق غ
شکلات تخته ای و گردو برای تزیین
همه مواد به دمای محیط برسه .
آرد و پودر قند الک بشه .
برای خمیر :
کره و پودر قند رو با همزن خوب زدم تا تغییر رنگ پیدا کنه . تخم مرغ رو بهش اضافه کردم وانیل هم ریختم و یک کم هم زدم .
آرد رو کم کم داخلش ریختم و مخلوط کردم و خمیر رو با نوک انگشت جمع کردم .یک کم خمیر چسبنده هست .
یک ساعت داخل یخچال استراحت قرار دادم . بعد از استراحت چسبندگی کمتر میشه .
مواد داخل
کره و پودر قند رو با همزم زدم . تخم مرغ رو اضافه کردم وانیل ریختم . آرد و گردوی پودر شده تست شده رو هم ریختم و مخلوط کردم .
در مورد گردوی پودرشده تست شده :
گردو رو که پودر کردم داخل یک تابه با حرارت خیلی ملایم و کم قرار دادم و مرتب هم زدم تا تست بشه .
خمیر بعد از استراحت بین دو تا کیسه فریزر پهن کردم یک کم کفش ارد ریختم .قطر خمیر هم ۳ میلی متر .
بعد قالب های تارت کوچیک رو قرار دادم . خمیر رو داخل هر کدوم پهن کردم . داخلش چنگال زدم .
از مواد میانی داخل قیف بدون ماسوره انداختم و توش رو پر کردم و داخل سینی چیدم.
سینی رو در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .
بعد از پخت به راحتی از قالب جدا میشه .
شکلات تخته ای آب شده رو داخل قیف یک بار مصرف ریختم و روش رو تزیین کردم و یک تکه گردو هم روش قرار دادم .
نکات :
جای کره ، روغن جامد ترجیحا ریخته نشه .طعم و بافت یک مقدار فرق می کنه .
جای گردو ، نارگیل می تونین بریزین .
این قالب های ریز ، یکی دو سایز از قالب کیک یزدی کوچیک هستند .
بدون فر دستگاه های دیگه کار نکردم اطلاع ندارم . با فر دست ساز میشه .
ماندگاری این شیرینی چون کره داخلش هست حدودا دو هفته در محیط خنک در طرف درب بسته .
🌟
#میوه_خشک_خانگی
ویژه_یلدا
ـ بله، برای این کار باید میوه ها را به قطعات کوچک خرد و در یک سینی استیل پهن کنید و روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید. حتی برای جلوگیری از تغییر رنگ و حفظ طعم آن می توان این برش ها را برای مدت کوتاهی درمحلول نمکیقرار داد و به تدریج آنها را روی گرما خشک کرد. هر چه برش ها نازک تر باشند، زودتر خشک می شوند. در تابستان هم می توان این برش ها را پشت پنجره و در مقابل نور خورشید قرار داد.
استفاده از دستگاه های خشک کن میوه و سبزیرا توصیه نمی کنید؟
ـ چرا. استفاده از این دستگاه ها از بهترین راه های خشک کردن میوه و سبزی است و روندخشک کردن را سریع تر می کند و در عین حال، میوه ها و سبزی ها را یکنواخت خشک می کند.
چه روشی را برای نگهداری از این میوه ها و سبزیجات خشک پیشنهاد می کنید؟
ـ ظروف دربسته شیشه ای یا پلاستیکی ضخیمبهترین گزینه اند تا تبادل گاز و رطوبت با هوای بیرون انجام نشود. حتی می توان از بسته های جاذب رطوبت و یا یک قطعه نشاسته بزرگ (در صورتی که با میوه ها تماس نداشته باشد) استفاده کرد و آن را در جای تاریک، خشک و خنک نگهداری کرد.