37.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی🍆🧄
ترشی شکم پر بادمجون جنوبی
بادمجان کوچک، تره، سير ۲۰۰ گرم، فلفل عنابی ۵۰گرم ما خیلی تند میپسندیم بیشتر میریزیم، رب انار نصف لیوان، شیره خرما نصف لیوان (جایگزینش نبات)، تمر هندی نصف بسته، سرکه سیب، سرکه قرمز، سرکه سفید، زردچوبه 1ق غ سر پر، نمك، فلفل سبز
+ يه شكاف روي بادمجان ايجاد ميكنيم در آب جوشي كه سركه ونمك اضافه كرديم مي پزیم
داخل يك صافي بريزيد تا شيره اي كه داره خارج و خنك بشه. 4ساعت زمان دادم تا آبش کامل کشیده بشه
مواد میانی:
سير ،فلفل ،نمك ،زردچوبه، شیره خرماو باهم خوب بکوبید وداخل شکم بادمجانها بذارید بهتره که اول تمام شکم بادمجانها پر بشه بعد داخل ظرف اصلی قرار بدید
عصاره تمر هندی
نصف بسته تمر هندی رو با سرکه سفید مخلوط کردم و شیره تمر هندی رو گرفتم شیره خرما رو با سرکه سیب و سرکه سفید و سرکه قرمز مخلوط کردم و بعد از اینکه بادمجونا رو داخل ظرف گذاشتم، رب انار روی بادمجونا ریختم و درب شیشه رو محکم بستم و تو جای خنک ۱ هفته گذاشتم.
#آش_گوجه
بلغورگندم نصف لیوان
برنج نیمدانه نصف لیوان
نمک وادویه به میزان لازم
آبغوره یک سوم لیوان
گوجه فرنگی پوره شده یک کیلو
آب به میزان لازم
لوبیاچیتی نصف لیوان
لوبیاچشم بلبلی دوسوم لیوان
سبزی آش ۲۵۰گرم(اسفناج،تره،جعفری،گشنیز)
بلغورگندم وبرنج نیمدانه رو چندساعت قبل خیس میکنیم
پیازرویکمی تفت میدیم بهش برنج نیم دانه،بلغور وزردچوبه اضافه میکنیم حدود۵قیقه که موادباهم تفت خوردن آب رواضافه میکنیم درب قابلمه رومیزاریم اجازه میدیم حدوداسه ساعت تابرنج وبلغورشکفته بشن بعدپوره گوجه رواضافه کرده دوباره یکساعت بهش زمان میدیم تاگوجه رنگ بازکنه درآخرلوبیاچیتی وچشم بلبلی وسبزی آش وآبغوره رواضافه میکنیم وبعدازنیم ساعت ازروی حرارت برمیداریم وآش خوشمزه ماآمادس
نکته :اگرحبوبات شما خام بودمیتونید به همراه بلغوراضافه کنید
برای تزیین روی آش ازپیازداغ میتونیداستفاده کنید
پیشنهادمن به شمااینه که حتمایک باراین آش رودرست کنیدمطمعنم پای ثابت لیست غذاییتون میشه😍
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_بقچهای 🥐
برای خمیر بورک
۱ لیوان شیر
۱ عدد تخم مرغ
۲ ق س آب لیمو
۱ فنجان روغن زیتون(65 گرم ، روغن مایع هم میشه)
۱ ق چ بکینگ پودر
۱ ق م خوری نمک
۳ الی ۳.۵ لیوان آرد
برای لایه های خمیر
۲۵۰ گرم کره
برای داخل بورک:
200
براى خوش عطر و مزه شدن #كوكو_سيب_زمينى👇🏻
💢سبزی خشک می ریزیم که معطر هست مثل ترکیب جعفری،نعنا،شنبلیله هست
#ترفند_آشپزی🥨
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه🍳
املت سوسولی👌
گوجه فرنگی ۴ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پیازچه ۴۰ گرم
آرد گندم ۲ قاشق غداخوری
ادویه به دلخواه ( من از نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و آویشن استفاده کردم)
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
طرز تهیه:
۱. گوجه ها رو به صورت حلقه ای برش میزنیم.
۲. داخل گوجه ها رو جدا میکنیم و خیلی ریز خرد میکنیم.
۳ پیازچه رو خیلی ریز خرد میکنیم و به مواد اضافه می کنیم.
۴. دو عدد تخم مرغ رو داخل مواد میشکنیم.
۵. دو قاشق غذاخوری آرد اضافه میکنیم و همه ی مواد رو خیلی خوب با چنگال با همزن دستی به هم میزنیم.
۶. ادویه ها رو اضافه میکنیم. من از نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و آویشن استفاده کردم. مواد رو به هم میزنیم.
۷. داخل تابه روغن میریزیم و حلقه های گوجه رو داخل تابه میچینیم. کمی نمک میریزیم و داخل حلقه ها رو با مخلوط تخم مرغی پر میکنیم. اجازه میدیم تا مخلوط تخم مرغی خودشو بگیره و سفت بشه. حالا پشت و رو میکنیم تا سمت دیگه هم سرخ بشه.
۸. در نهایت هم میتونین با زیتون یا به سلیقه ی خودتون تزئین کنین.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهدیگ_طرحدار
.
1 قاشق آرد
2 قاشق ماست
و چندقطره زعفران رو ترکیب کرده
خمیر نه خیلی روان و نه خیلی سفت باشه
داخل قیف میریزیم
داخل قابلمه نچسب رو اصلا چرب نمیکنیم چون موقع کشیدن طرح لیز میخوره و جابه جا میشه
طرح مورد نظر رو میکشیم و قابلمه رو به مدت 3 دقیقه میذاریم
رو گاز تا طرح خودشو بگیره و سفت بشه
سپس برنج ابکش شده رو روش میریزیم آخر سر وقتی خواستیم دم بذاریم روغن میریزیم
امیدوارم این اموزش براتون مفید باشه
برای اینکه بتونید یه طرح رو خوب بکشید نمونه رو بذارید جلوتون و از روش نگاه کنید و بکشید برای اولین بار هم از یه نقاشی ساده شروع کنید تا دستتون راه بیفته
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
33.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_رشته ۵ نفر
نخود ۵۰ گرم، لوبیا چیتی ۱۰۰ گرم، عدس ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم، رشته نصف بسته، سبزی آش نیم کیلو (اسفناج، جعفری، گشنیز، تره و کمی شوید هم من میزنم)، پیاز ۲ عدد بزرگ یا ۳ عدد متوسط، سیر دلخواه، کشک، نمک، فلفل، زردچوبه و نعنا خشک
✅مقدار مواد حدودی هست می تونید کمتر یا بیشتر بریزید.
✅پیاز داغ داخل آش رو ریز و نگینی سرخ کنید
✅پیاز رو از اول اضافه نکنید ، چون روغنش باعث میشه لعاب آش کم بشه
✅بعد از پخت رشته، کمی کشک، نعنا و سیر سرخ شده داخل آش استفاده کنید.
✅اگر لعاب آش کمه 1 ق آرد گندم رو تو 1 لیوان آب سرد باز کرده و به آش اضافه کنید
#آش_ترشی
نخود ۵۰ گرم، لوبیا چیتی ۱۰۰ گرم، عدس ۱۰۰_۱۲۰ گرم، لبو ۲ عدد متوسط، هویج 1 عدد بزرگ،برگه زردآلو نصف پیمانه،آلبالو خشک و یا آلو نصف پیمانه،شیره انگور 1ق غ، سرکه انگور ۳ ق غ، رشته نصف بسته، سبزی آش نیم کیلو (اسفناج، جعفری، گشنیز، تره وشوید)، پیاز ۲ عدد بزرگ ، یا ۳عدد متوسط
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_کیک
دیگه نگران نباش که بلد نیستی خامه کشی کنی یا خامه رو خوب فرم بدی این کیک نیازی به خامه کشی نداره و کلی هم هیجان انگیزه 🥰
.
مواد لازم تو اسلاید آخر هست ، فقط یه نکته رو بگم اونم اینکه چون این سس شیرعسلی داره شیرینیش رو کمی زیاد میکنه بهتره کیکتون کم شیرین باشه که تعادلش حفظ بشه .
توضیحات کلیپ کامله
🌹تمام ترس هاتو به خدا بسپار
🎈تمام احساس نا امنی خودت رو به خدا بسپار
🌹تمام حسرت هات رو به خدا بسپار
🎈تمام استرس و اضطرابت رو به خدا بسپار
🌹همه سر در گمی ها رو به خدا بسپار
🎈همه نا امیدی ها و نشدنی هات رو به خدا بسپار
🌹همه سوالات بی جوابت رو به خدا بسپار
🎈اون هیچوقت ناامیدتنمیکنه..!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک انار
این دسر اناری گوگولی و خوشمزه😋خوبیش اینه که با هر قاشقی که میخوری دونه های انار زیر دندونت حس میکنی😍 و یه خوبی دیگش اینه که تک نفرست و سرو کردنش خیلی شیک تر و راحت تره🤌پس سیوش کن که واسه شب یلدا داشته باشیش 🥰
⭕️پودینک باید روی حرارت ملایم باشه مدام هم بزنیدتا به غلظت فرنی برسه،حتما💯بذارید خنک بشه بعد روی بیسگوییت بریزید.
⭕️ژله انار هم خنک بشه بعد روی پودینگ بریزید.
⭕️اگر موقع جدا کردن کاغذ دسر به کاسه چسبیده بود یه کوچولو کاسه رو تو آب گرم بذارید و بعد به راحتی جدا میشه🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قشنگترین آرزو رو سهراب سپهری
کرده اونجا که میگه
آرزویم اینست،
آنقدَر سیر بخندی.
که ندانی غم چیست...🍂
#ترفند_آشپزی
برای نگهداری مربا به مدت طولانی آن را در شیشه های کوچک با دربهای محکم بریزید و آنها را درون قابلمه ای که تا روی شیشه ها را آب بگیرد به مدت ده دقیقه بجوشانید پس از آن آنها را بصورت ب عکس به مدت ده دقیقه بگذارید تا خنک شود و هوای آن خارج شود . سپس میتوانید آنها را حتی داخل کابینت نگهداری کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش مارمالاد آلبالو☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_خانه_داری
تمیز کردن قاشق چنگالها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروردگارا
در این شب ڪه
نوید بخش امید
و رحمت توست
هر آنڪه چشم بخواب برد
قلبش سرشار از امید
و زندگی اش سرشار
از رحمت و بـرکت تـو بـاد ...
شبتون در پناه حق تعالی
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
پائیز میرود،
تا یکسال بعد،
دوباره خاطرات انسانها را،
با برگهایش،
بر چهل گیس زمین
بدوزد؛
شاید بخاطر همین است،
اخرین روز پائیز،
آنقدر بلند است،
تا آدمها،
در یلدا،
یک دل سیر ،
با هم حرفهایشان را بگویند،
آنگاه
دوباره
خاتون فصلها
از راه میرسد؛
و حرفهای ناگفته
یکسال آدمها را میشنود؛
پائیز ،میراث یکسال دلتنگیست؛
یلدا،یکسال حرفهای ناگفته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اشکنه_بادمجان_بانوپز
پیاز یک عدد
بادمجان دو عدد
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه ۳ عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
شنبلیله یامرزه خشک ۲ قاشق غذاخوری
نعنا خشک ۱قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲عدد
آب به میزان لازم
درست کنید بخورید و لذتش رو ببرید👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوهارومتنوع درست کنید بچه هاهم عاشقش میشن
سیب زمینی آبپز ۵عدد
پودرسوخاری ۲قاشق غذاخوری سرپر
نمک وادویه به میزان لازم
تخم مرغ یک عدد
فلفل دلمه ایی رنگی ۲قاشق غذاخوری
جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری
سیب زمینی ها روآبپزکرده به باگوشکوب یاپوره کن له میکنیم بهش تخم مرغ،نمک وادویه،فلفل دلمه رنگی،جعفری خردشده وپودرسوخاری اضافه میکنیم موادروباهم مخلوط کرده داخل قیف ریخته ودرروغن مطابق کلیپ حالت میدیم
نکته :موادنه خیلی شل ونه خیلی سفت باشه
اگرمقدارتخم مرغ کم بودمیتونیدنصف دیگه کم کم به مواداضافه کنید
قــوی بـاش و نتــرس...
هــرگـاه بتــرسی، شکست می خــوری.
تــرس از تنگدستی، تــرس از شکست، تـــرس از دست دادن!
تــرس هیچ قـدرتی برایـت به جـا نمی گذارد!
وقتی هراسانی، آنچه که از آن بیم داری را به سوی خود می کشانی...
آنقدر قوی باش تا هر روز با زندگی روبه رو شوی...
زندگی یک مسابقه نیست...
بلکه سفری است که هر قدم از مسیر آن را
باید لمس کرد،
چشید،
و لذت برد…
🌟زندگیتان پر از زیبایی🌟