eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز یک عدد بادمجان دو عدد سیب زمینی ۲ عدد گوجه ۳ عدد رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری نمک وادویه به میزان لازم شنبلیله یامرزه خشک ۲ قاشق غذاخوری نعنا خشک ۱قاشق غذاخوری تخم مرغ ۲عدد آب به میزان لازم درست کنید بخورید و لذتش رو ببرید👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوهارومتنوع درست کنید بچه هاهم عاشقش میشن سیب زمینی آبپز ۵عدد پودرسوخاری ۲قاشق غذاخوری سرپر نمک وادویه به میزان لازم تخم مرغ یک عدد فلفل دلمه ایی رنگی ۲قاشق غذاخوری جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری سیب زمینی ها روآبپزکرده به باگوشکوب یاپوره کن له میکنیم بهش تخم مرغ،نمک وادویه،فلفل دلمه رنگی،جعفری خردشده وپودرسوخاری اضافه میکنیم موادروباهم مخلوط کرده داخل قیف ریخته ودرروغن مطابق کلیپ حالت میدیم نکته :موادنه خیلی شل ونه خیلی سفت باشه اگرمقدارتخم مرغ کم بودمیتونیدنصف دیگه کم کم به مواداضافه کنید
قــوی بـاش و نتــرس... هــرگـاه بتــرسی، شکست می خــوری. تــرس از تنگدستی، تــرس از شکست، تـــرس از دست دادن! تــرس هیچ قـدرتی برایـت به جـا نمی گذارد! وقتی هراسانی، آنچه که از آن بیم داری را به سوی خود می کشانی... آنقدر قوی باش تا هر روز با زندگی روبه رو شوی... زندگی یک مسابقه نیست... بلکه سفری است که هر قدم از مسیر آن را باید لمس کرد، چشید، و لذت برد… 🌟زندگیتان پر از زیبایی🌟
چقدر دیر می فهمیم زندگی همین روزهاییست که منتظر گذشتنش هستیم. زندگی کوتاه است، زمان بسرعت می گذرد، نه تکراری نه برگشتی، پس از هر لحظه ای که می آید لذت ببرید. ☀️ظهرتون بخیر ☀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ زعفرانی یکی دیگه از روش های پخت مرغه که اگر دوست ندارین از رب استفاده کنین بهترین روش هستش و طعمش هم بی نظیره با انواع پلو مثل زرشک پلو و باقالی پلو هم میشه سرو کرد مواد لازم: مرغ ران و سینه کره ۵۰ گرم زعفران ۵،۶ قاشق آبگرفته پودر هل ۱/۳ قاشق چایخوری پودر دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری پیاز ۱ عدد درشت آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری آب ۱/۲ فنجان حتما درست کنید بخورید و لذتش رو ببرید👌😍 #
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای درست کردنش برای۴تکه مرغ ۱پیاز درشت ریز خرد شده ۱ق غ پر رب آلو (اگه رب آلو در دسترس نیست از رب انار استفاده کنید) ۱ق غ پر رب انار با ۱لیوان آب رقیق میکنیم و اضافه میکنیم آلو بخارا ۸عدد (کاملا ذائقه ای میتونید کم یا زیاد کنید) ۱عدد انار دون شده مراحلش کاملا تو فیلم مشخصه فقط قبل از سرخ شدن مرغ با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار میکنیم... درست کنید بخورید و لذتش رو ببرید👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یلدا پیشا پیش مبارک🐣
بوی یلدا را میشنوی؟انتهای خیابان آذر ... باز هم قرار عاشقانه پاییز و زمستان ... قراری طولانی به بلندای یک شب.... شب عشق بازی برگ و برف... پاییز چمدان به دست ایستاده .... عزم رفتن دارد.... ..آسمان بغض میکند ...میبارد...خدا هم میداند عروس فصل ها چقدر دوست داشتنیست ..دقیقه ای بیشتر مهلت ماندن میدهد .... آخرین نگاه بارانی اش را به درختان عریان میدوزد ..دستی تکان میدهد ......قدمی برمیدارد سنگین و سرد کاسه ای آب میریزم پشت پای پاییز... و....تمام میشود ... پاییز ای آبستن روزهای عاشقی ...رفتنت به خیر ..سفرت بی خطر ظهرتون بخیر "یلدا مبارک"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: ۱-ارده ۳/۴ لیوان ۲-پودر قند ۱ لیوان ۳-شیر خشک قنادی ۱ لیوان ۴-کنجد برای تزئین ۵-خلال پسته برای تزئین نکات: ۱-بافت حلوا با ورز دادن زیاد نشون داده میشه .اگه بافتش سفت شد یه مقدار ارده اضافه کنید و اگه بافتش شل شد به نسبت مساوی پودر قند و شیر خشک اضافه کنید. ۲- به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل فریزر قرار بدید و بعد از اون داخل یخچال نگه دارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نشاسته گل ۱ لیوان شکر ۱ لیوان آب ۱/۵ لیوان کره ۲۰ گرم گلاب ۲تا۴ قاشق غذاخوری پودر نارگیل گردو درست کنید بخورید و لذتش رو ببرید👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸عصر زیبـاتـون 💗بـخیر و شــادی 🌸لحظه هاتون قشنگ 💗فنجون عشقتون پر مهر 🌸دلاتون گرم از محبت 💗زندگیتون زیبـا 🌸عصرتـون شـاد و دلپذیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصل دستور با ارد مافین ذرت تهیه میشه که خب من حقیقتا تو بازار ندیدم در ضمن کمی هم شیرینه که ترکیبشو با هات داگ نمی پسندم پس روشی که خودم درست کردمو براتون میزارم. ارد ذرت (ارد زرد رنگ نه نشاسته که سفیده) 1پ ارد سفید 1.5پ تخم مرغ 2عدد خامه صبحانه 70گ بکینگ پودر 1.5 ق چ در صورت تمایل 1ق غ شکر در غیر اینصورت کمی نمک روغن مایع 2ق غ پیر چدار رنده شده 50گ جعفری 2ق غ همه موادو مخلوط کنید. و خمیر سفتی بدست بیارید با توجه به کشش اردتون اگر میبینید خمیر شله تا 1/4پ دیگه میتونید ارد اضافه کنید. بعد طبق فیلم بالا در دستگاه وافل ساز داغ و چرب شده بپزید. 🥗🍔
یلدایت مبارک عزیزم😍❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دی ماهی ها سمبل طالع بینی متولدین دی ماه : بز عنصر وجود: خاک شعار: من بکار می گیرم سنگ خوش یمن: انیکس حدید سنگ ماه: اپال سیاه، مالاکیت، موس آکات، کوارتز دودی، عقیق رنگارنگ سیّاره: زحل فلز وجود: سرب شخصیّت: کاردینال، بلندپرواز، حقیقت جو، رهبر رنگ محبوب: سیاه تأثیر پذیر با سیاست راهنمای استراتژیک عجله‌ای در عشق ندارد. نه به سرعت عاشق می‌شود، نه به سادگی راز دل خود را می‌گوید.
مواد لازم: آب گرم: ۲۰۰ میلی لیتر (یک لیوان) شیر گرم: ۲۰۰ میلی لیتر (یک لیوان) روغن: ۲۰۰ میلی لیتر (یک لیوان) شکر: ۲ قاشق غداخوری مخمر فوری: ۱۰ گرم (حدود یک قاشق غذاخوری پُر) نمک: ۱ قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ: ۲ عدد (زرده ها را جدا کنید) آرد: ۶ لیوان طرز تهیه: ابتدا خمیر را آماده کنید. اگر مخمر شما فوری نبود ابتدا با آب و شیر گرم و شکر مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا مخمر فعال شود و کف کند. بعد بقیه مواد را اضافه کنید. میزان آرد را تا اندازه‌ای که خمیر نرمی بدست آید استفاده کنید. بعد از ورز دادن خمیر انرا یکی دو ساعت در محیط خنک استراحت دهید تا حجم ان دوبرابر شود. بعد از تخمیر خمیر؛ آن را به ۱۲ تکه مساوی تقسیم و چونه بگیرید و مجدد برای ۱۵ تا ۳۰ دقیقه استراحت دهید. برای ملات داخلی: سیب زمینی متوسط ​​(آب پز): ۷ عدد پنیر چدار رنده شده: ۱۵۰ - ۱۰۰ گرم نمک و ادویه دلخواه برای رومال نان: زرده تخم مرغ کنجد یا زیره سیاه طرز تهیه: سیب زمینی پخته شده را له کرده و با ادویه و پنیر چدار خوب مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست بدست آید. حالا مثل تصاویر بالا و ویدئوی پست بعدی خمیرها را پهن و مایه‌ی سیب‌زمینی را داخل آن گذاشته و خمیر را جمع کنید. مجدد خمیر را پهن و با دست روی ان را فرم داده و داخل سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی پهن کنید. حالا با قلمو زرده تخم مرغ را روی خمیر رومال کنید و کمی کنجد یا سیاه دانه بپاشید. سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۴۰ درجه و بمدت حدودا ۱۲ دقیقه بپزید. 🌟
ننه سرماقدمت مبارک❄️ زیباییهایت را عزیز میداریم برایمان دعاڪن چرخ روزگارمان درحضور تو به سلامتے و خیر بگردد و برف شادے به دل همه ببارد پیشاپیش زمستان مبارک❄️⛄️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلوچه یلدایی بدون فر و همزن🥳 مواد لازم آرد قنادی / دو پیمانه یا ۲۵۰ گرم تخم مرغ / یک عدد وانیل / یک چهارم قاشق چایخوری شکر / یک دوم پیمانه یا ۱۰۰ گرم روغن مایع / نصف پیمانه یا ۱۲۰ گرم ماست شیرین و سفت / یک چهارم پیمانه یا ۵۰ گرم بکینگ پودر / یک قاشق غذاخوری یا ۸ گرم شربت بار یا عسل / یک قاشق غذاخوری