eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷پنجشنبه تون عااااالی 🍃امیدوارم دلتون شاد 🌷سلامتي و پول 🍃ثروت و برکت 🌷به سمتتون جاری باشه و 🍃همواره غرق آرامش باشید 🌷تقدیم با بهترین آرزوها 🍃آخر هفته خوبی 🌷کنار عزیزان تون داشته باشید
میگویند هروقت خواستی پارچه‌ای بخری؛ آنرا در دستت مچاله كن و بعد رهايش كن، اگر چروک برنداشت، جنس خوبی دارد.. آدم‌ها، نیز همينطورند!! آدم‌هايی كه بر اثر فشارها، و مشكلات، اخلاق، و رفتارشان عوض می‌شود، و «چروك» بر میدارند!! اينها جنس خوبی ندارند، و برای رفاقت، معاشرت، مشارکت، ازدواج و اعطای مسئولیت به ایشان، به هیچ وجه «گزینهٔ مناسبی» نخواهند بود...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه گوجه فرنگی با سبزیجات مواد لازم: 4 عدد گوجه فرنگی (میتوانید به تعداد نفرات اضافه کنید) 1 عدد پیاز 1 عدد بادمجان 1 عدد کدو (به دلخواه) 1 عدد هویج فلفل سبز و یا فلفل قرمز جعفری سیر نمک روغن زیتون طرز تهیه: سبزیجات مکعبی خرد شده و روغن را داخل ماهیتابه بریزید و تفت بدید. گوجه فرنگی ها را از قسمت بالا ببرید و با قاشق داخل گوجه فرنگی ها را خالی کنید. مغز گوجه فرنگی های را پوره کنید و به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید. در ماهیتابه را بذارید و 10_5 دقیقه به این شکل بپزید. وقتی سبزیجات خوب نرم شدند داخل گوجه فرنگی ها را با سبزیجات پر کنید. ظرف پیرکس را کمی چرب کنید کف ظرف جعفری خرد شده بپاشید و گوجه فرنگی ها را روی جعفری بچینید. در فر 200 درجه تا وقتی که گوجه فرنگی کاملا نرم شود حدود 30_25 دقیقه بپزید. بعد از پخت میتوانید گرم و یا سرد سرو کنید. میتوانید روی دلمه ها ماست سیر دار بریزید. نوش جان .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥙 😋 ▫️سه یا چهار عدد سوسیس گوشت ▫️سیب زمینی خام رنده شده سه عدد ▫️پیاز متوسط یک عدد ▫️تخم مرغ یک عدد ▫️زردچوبه و فلفل سیاه یک ق م ▫️آرد نان خشک دو قاشق غذا خوری 🔸این کتلت نیازی به نمک و ادویه بیشتری نداره چون معمولا سوسیس ها خودشون پر ادویه هستن حتما از سوسیس با درصد گوشت مناسب و با کیفیت استفاده کنید میتونید از سوسیس مرغ هم استفاده کنید سوسیس رو چرخ کنید و بقیه مواد رو هم با رنده ریز رنده کنید بعد ترکیب مواد اون رو داخل یخچال بزارید تا استراحت کنه بعد کتلت ها رو سرخ کنید و ازش لذت ببرید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شـادےرابه زنـدگـیت دعـوت ڪـن ڪه مـثل بـرق وبادمیــگذرد،بهـارعمــر لحظه هاتون شیرین سپاس از همراهیتون ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله تزریقی برای ژله بیرنگ میتونید از ژله اماده الوئه ورا استفاده کنید . برای ژله های رنگی از ترکیب ژله با شیر استفاده کنید . ژله بیس : سی گرم شکر، پانزده گرم اگار اگار و ۴۰۰ میلی لیتر اب رو روی حرارت قرار بدید تا شکر و اگار اگار اب شده و یکدست بشن داخل ظرف مورد نظر بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا ببنده . برای ژله شیر : ۱۵۰ میلی لیتر شیر ، پنچاه گرم شکر و هشت گرم ژلاتین رو روی حرارت قرار بدید تا شکر اب بشه بعد تقسیم کنید رنگ دلخواه رو بهش اضافه کنید ، برای سبز از پودر ماچا ، نارنجی اب پرتقال و قرمز پوره توت فرنگی استفاده شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله توت فرنگی یا هر ژله دلخواه دیگه ژله الوورا شیر یا بستنی ژله توت فرنگی رو با یکو نیم لیوان آب جوش درست کنید و همه ذراتشو خوووب حل کنید ژله الوورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید بزارید کنار تا به دمای محیط برسه اون وقت نصف لیوان شیر هم دمای محیطو بهش اضافه کنید و حدود دو دقیقه هم بزنید تا یکدست بشه. می تونید به جای شیر از یک لیوان بستنی وانیلی کوچیک استفاده کنید. حالا مث ویدیو لایه لایه بریزید تا ببنده. هر لایه رو که می ریزید بذارید تا حدی ببنده که چسبناک بشه طوری که به انگشت نچسبه. اگه زیاد بذارید ببنده لایه ها از هم جدا میشن.
عصر هم مثل صبح زیباست عصر یعنی عشق و عشق یعنی سلامتی شما و سلامتی شما یعنی قشنگی این دنیا ومن در این عصر زیبا دنیایی قشنگ برایتان آرزو دارم عصرتون زمستانی تون زیبا❄️❄️🌨🌨
وانیلی_با ژله_و_دونه_های_انار این دسر واقعا خوشمزست و در عین حال راحته و میتونه یکی از دسرهای شب یلدا باشه .😍 💞 جنس قالبی که باهاش این دسر رو درست کردم فلزیه(روی،روحی) و گنجایشش ۵لیوان اب هستش پس باید دسرم جوری باشه که جمعا بشه ۵لیوان که قالبم رو پرکنه حالا بریم سراغ طرز تهیه ۳لیوان شیر ۴تا ۵ق غ شکر وانیل نوک ق چ خامه صبحانه نصف لیوان پودرژلاتین ۳ق غ اول از همه نصف لیوان از شیر برمیداریم و با ۳ق غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه نیاز نیست بجوشه شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل روبهش اضافه میکنیم و همینطور اون ژلاتینی که بنماری شده. خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه با ملاقه مقداری از شیر برداشته داخلش میریزیم و هم میزنیم تا خامه هم دمای شیر بشه(تا خامه بریده بریده نشه)حالا خامه رو داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم قالب رو از قبل کمی چرب کرده و مایه پاناکوتا رو داخلش میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده و خودشو بگیره. تا پاناکوتا داخل یخچاله انارها رو دون دون کرده و یک بسته ژله انار رو طبق دستور روی جعبش(۱لیوان آبجوش و یک لیوان سرخالی آب سرد که معمولا نصف لیوان آبسرد میریزم کیفیتش بهتر میشه) آماده میکنیم و میزاریمش کنار تا خوووب خنک بشه.وقتی پاناکوتا خودشو گرفت از یخچال درش میاریم دونه های انار رو روی اون میریزیم و همینطور ژله خنک شده رو با قاشق روی دونه های انار ریخته تا ژله تموم بشه و مجددا قالب رو میزاریم یخچال تا حسابی ببنده و سفت بشه.قالب رو ۵دقیقه در محیط آشپزخونه میزاریم بعد با نوک چاقویی اطراف ژله رو از دیواره قالب فاصله میدیم بشقابی دهانه قالب گذاشته و مثل کیک برمیگردونیم.(چون قالب ۵دقیقه در محیط میمونه نیازی به استفاده از آبگرم و سشوار و... نیست ) راااااستی این نکته رو داشت یادم میرفت نیازی نیست پاناکوتا سفته سفت بشه چون اونوقت لایه بعدی بهش نمیچسبه و وقتی میخواین از قالب درش بیارین لایه ها از هم جدا میشن.پاناکوتا روبه سفتی که بود انار و ژله رو بریزید .خیلی نرم و شل نباشه که دونه ها و ژله فرو میرن داخلش و قاطی میشن . این دسر رو ۴۵دقیقه ای آماده کردم چون گذاشتمش فریزر 🌟
این سوهان ترد و فوق العاده خوشمزه است ، کنار چایی حسابی می چسبه 🤗 . خامه صبحانه ۷۵ گرم (حدود ۲ ق غ) شکر ۱۱۰ گرم (نصف لیوان) عسل ۶۰ گرم (۲ ق غ) (جاش گلوکز هم میشه) کره ۲۰ گرم پودر گردو ۱۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان) زعفران غلیظ ۱ ق م آب لیمو ۱ ق م شکر ، خامه ، عسل و کره رو با هم داخل یک تابه ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم ، مرتبا هم زدم . نمی خوایم بجوشه ، فقط گرما حس بشه . بعد که گرم شد بهش زعفران و پودر گردو رو اضافه کردم و هم زدم ، حدود ۵ دقیقه هم بعد اضافه کردن هم زدم و آخر کار آب لیمو رو ریختم و مخلوط کردم . از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم تا خنک بشه . کف سینی کاغذ روغنی انداختم و کاغذ روغنی رو هم چرب کردم . مواد رو داخل قیف یکبار مصرف ریختم و در سینی با فاصله چند سانتی متری با قیف زدم ، چون توی فر پهن میشه. بدون قیف هم میشه و با قاشق می تونید از مواد بردارید و با فاصله در سینی قرار بدید . سینی رو در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه ، ده دقیقه قرار دادم . اگر توی فر شروع کرد به زدن حباب ، یعنی کارتون رو درست انجام دادید . وقتی دور سوهان شروع به قهوه ای شدن کرد ، کافیه و از فر خارج کنید . اگر زیاد توی فر بمونه بوی سوختگی می گیره و می سوزه . برای پخت در فر گازی دما ۲۰۰ تا ۲۴۰ درجه ، حدود ده دقیقه . برای پخت در فر برقی دما ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه ، المنت پایین روشن، حدود ۸ تا ده دقیقه . حتما یک سری بزنید و چک کنید و براساس لم دستگاه و فرتون ، مابقی رو تنظیم کنید. بعد که از فر خارج کردم ، گذاشتم خنک بشه و بعد جدا کردم . عجله نکنید اگر گرم بخواید جدا کنید می چسبه و جدا نمیشه ، خنک بشه راحت جدا میشه . 👈اگر کاغذ روغنی ضخیم دارید بهتره از ضخیم استفاده بشه. برای راحت جدا شدن کاغذ روغنی رو هم با کمی روغن جدا کننده می تونید چرب کنید . 👈جای گردو می تونید از کنجد ، بادام و یا ترکیبی هم از این ها استفاده کنید . 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین پنج شنبه زمستان و دی ماه و ياد درگذشتگان😔 🕯اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ🕯 🙏 التماس دعا 🙏 ❄️ 🕯❄️🕯❄️🕯❄️ اولین پنجشنبه دی ماه است❄️ پنجشنبه ها دلمان هوای عزیزانی را دارد که🤍 مدتهاست از آنها دوریم😔 همان روزی که دل هوایشان را میکند🤍 برای آرامش روحشون هدیه‌ای پیشکش درگذشتگان، پدران و مادران آسمانی کنیم😔🙏 بخوانیم فاتحه و صلوات🙏🕯🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسمت دوم 👆👆 وقتی که کمی طلایی شد گردو رو بهش اضافه میکنم و کمی تفت میدم بعد روش حدود دو لیوان آب و کمی نمک می‌ریزم و میذارم که با حرارت کم بپزه و به روغن بیافته گهگاهی هم باید همش بزنید چون ته میگیره تواین فاصله مواد گوشتی رو به صورت کوفته های کوچیک در میارم و در روغن سرخ میکنم بعد به فسنجون اضافه میکنم همراه با دو سه قاشق غذا خوری رب انار بعد دربشو میذارم تا با حرارت کم خوب جا بیافته بعد که حرارت زیرشو خاموش کردم می‌زارم یک ربع به همون حالت بمونه با درب بسته ،تا کاملا روغنش بیاد روی خورشت و بعدش آماده است اگر میخوایین بافت فسنجون لطیف تر بشه یک قاشق ارد رو با کمی روغن چند ثانیه تفت بدین بعد با اب رقیقش کنیدو در مرحله ی اضافه کردن رب انار به خورشت اضافه کنید ، هم حجم خورشت بیشتر میشه هم بافتش لطیف و خوشمزه تر میشه. نکته⚠️ بعد اضافه کردن رب انار بنابر ذائقتون میتونید از شکر و یا اینکه از ابغوره استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اکثرا فسنجون رو با مرغ درست میکنن ولی اگر بخواهیم که با گوشت قرمز درستش کنیم باید که چرخ شده باشه چون گوشت خورشتی تو فسنجان سفت میشه یه کم من چون همسرم اصلا گوشت مرغ نمیخوره برای همین همیشه فسنجونو با کوفته ریزه درست میکنم و خیلی هم خوشمزه میشه😋 اموزشش رو قبلا داشتیم تو پیج ولی ایندفعه واستون فیلم گرفتم. من برای فسنجون اول حدود ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو با یه پیاز متوسط رنده شده و نمک و ادویه و کمی پودر نان خوب مخلوط میکنم بعد دوساعتی می‌زارم یخچال تا خوب مزه دار بشه تو این فاصله ۱۵۰ گرم گردو رو خوب آسیاب میکنم به طوری که به روغن بیافته بعد یه پیاز متوسط رو رنده ی درشت میکنم و در مقداری روغن تفت میدم ☝️ادامه☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انار دوتا انار را دون کردم یه بسته ژله الوورا را با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم وبن ماری کردم تا شفاف بشه داخل یه کاسه گرد کوچیک کیسه فریزر گذاشتم وانارهارو ریختم توش وروشون ژله ریختم تا روی انارهارو بپوشونه و کیسه رو محکم بستم عین فیلم پست قبل و داخل کاسه گذاشتم و سه چاهار ساعت گذاشتم یخچال تا سفت بشه وبعد از داخل کیسه خارج کردم وبا پوست انار تزیین کردم این ژله بیرون از یخچال اصلا آب نمیشه ویکی دوروز قبل هم میتونید آماده کنید
دسری پاییزی و دوست داشتنی🌹 برای کرم نارنگی آب نارنگی ۱.۵ لیوان آب سرد نصف لیوان شکر ۷۰ گرم (۱/۳ لیوان) پودر ژلاتین ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ) نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ) کره ۱ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ برای کرم وانیلی شیر ۲ لیوان آب سرد نصف لیوان شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان) پودر ژلاتین ۲۵ گرم (۲.۵ ق غ) خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (نصف بسته) وانیل ۱/۴ ق چ برای آب نارنگی من از ۷ عدد نارنگی استفاده کردم و برش دادم و آبش رو گرفتم و بعد از صافی رد کردم . پودر ژلاتین رو با آب سرد ترکیب و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه . در یک ظرف آب نارنگی ، نشاسته ذرت و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم . مرتبا هم زدم ، کمی که گرم شد ، ژلاتین حل شده که هم دما با مواد باشه ، بهش اضافه کردم و ترکیب کردم . مرتبا روی حرارت هم زدم تا به جوش برسه و بعد وانیل رو ریختم و حرارت رو خاموش کردم و کره رو اضافه کردم . قالب رو خیلی جزیی با روغن چرب کردم و از مواد کرم نارنگی داخلش ریختم و بعد در یخچال قرار دادم . توی این فرصت رفتم سراغ کرم وانیلی . پودر ژلاتین رو با آب سرد ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . در یک ظرف شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد ژلاتین حل شده که هم دما با مواد هست رو اضافه کردم و ترکیب کردم و بعد وانیل ریختم و از حرارت برداشتم ، دیگه نیاز به جوشیدن نداره . کمی که از دما افتاد ، خامه رو کمی با چنگال زدم و داخل موادم ریختم و مخلوط کردم . وقتی کرم نارنگی داخل قالب بسته شده ( خیلی زمان از بسته شدن نگذره تا دو لایه به هم بچسبه ) ، کرم وانیلی (کرم وانیلی هم گرم نباشه و از گرمی افتاده باشه ) روی کرم نارنگی ریختم . در یخچال قرار دادم . بعد از ریختم کرم وانیلی ۵ ،۶ ساعتی حداقل در یخچال بمونه . بعد از اینکه کامل بست دورش رو با کارد آزاد کردم ، چند ثانیه در آب ولرم قرار دادم . و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀اولین پنجشنبه زمستان ست.. 🕯پنجشنبه ها دلمان هوای 🥀عزیزانی را دارد که 🕯مدتهاست از آنها دوریم 🥀همان روزی که دل 🕯هوایشان را میکند 🥀برای آرامش روحشون 🕯هدیه‌ای پیشکش درگذشتگان، 🥀پدران و مادران آسمانی کنیم بخوانیم فاتحه و صلوات🙏🕯🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• 🍓 مرباى توت فرنگى طرز تهیه :👇🏻 هر يك كيلو توت فرنگى يك كيلو شكر لازم داره توت فرنگى ها رو تميز كنيد و بشوييد حتما حتما و حتما توت فرنگى‌هايی كه زدگى دارن رو جدا كنيد از توت فرنگى درجه يك براى مربا استفاده كنيد اگه توت فرنگى زدگى داشته باشه (همون قسمت هايى كه نرم شدن و كمى كمرنگ شدن) و باهاش مربا درست كنيد نه رنگ خوبى داره نه مزه خوبى و به مرور كپك ميزنه توت فرنگى ها رو كه تميز كردى و شستى لابه لاش شكر بريز و بزاری شب تا صبح تو يخچال بمونه بعد بزار رو حرارت نسبتا بالا تا بجوش برسه وقتى بجوش رسيد حرارت رو كم كن و بزار بيست دقيقه بجوشه حتما تو اين بيست دقيقه كف هاى روى مربا رو بگير تا مرباى خوشرنگ و شفافى داشته باشى هشت دقيقه اخر بهش يك ق چ جوهر ليمو يا دو ق غ ابليموى تازه اضافه كن و بعد خاموش كن يكم ك از داغى افتاد انتقالش بديد تو یه ظرف ديگه و بزار خنك شه بعد از بيست و چهار ساعت كه تو يخچال موند متوجه رنگ و غلظتش ميشيد اين مربا بشدت خوشمزه و خوش عطره😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قنبر پلو. گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز ۲ عدد برنج ۳ پیمانه کشمش پلویی ۳ ق غ رب انار ۱ تا ۲ ق غ گردو خرد شده ۳ ق غ زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم یه پیاز رو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده ترکیب کردم ، نمک و زردچوبه و فلفل ریختم و خوب ورز دادم .بعد از مواد گوشتی قلقلی درست کردم .داخل تابه همراه روعن با حوصله سرخ کردم . بعد از تابه برداشتم و یه پیاز رو خرد کردم و سرخ کردم ، گردو و کشمش رو هم ریختم . من قلقلی ها رو اینجا نریختم و می خوام موقع سرو روی پلو بچینم ، دست خودتونه می تونید همین جا اضافه کنید .رب انار و کمی زعفران ریختم .یک عده توی این مواد شیره انگور هم می ریزند که من نریختم برنج رو از چند ساعت قبل خیسوندم . داخل آب جوش برنج رو ریختم و بعد که نیم پز شد آبکش کردم . داخل قابلمه لا به لا از برنج و این مواد میانی ریختم و کمی زعفران ریختم و گذاشتم روی حرارت رو به کم که دم بکشه
🌿ریحان مفید برای قلب و برای بیماری های قلبی 🍃جلوگیری از تپش قلب 🍃جلوگیری از حمله قلبی 🍃جلوگیری از گرفتگی رگ ها
⭕️با گوشت پیاز بخورید زیرا: 📍از عفونت جلوگیری میکند 📍هضم گوشت را آسان میکند 📍مضرات گوشت را کاهش میدهد 📍کرم های روده را از بین مـیبرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خوشمزه قارچی فوق العاده مطابق فیلم پیازوفلفل دلمه وفلفل سبزراتفت میدیم بعدقارچ رواضافه میکنیم تفت میدیم تاآبش کشیده شه درظرفهای تکنفره میریزیم پنیرچدارروش میریزم میزاریم فرتاپنیرآب شه نوش جان