eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا به جز خودت بہ دیگرے واگذارمان نکن قرار ده بے نیازے در نفسمان. یقین در دلمان و روشنے در دیده مان عشق در قلبمان و روزی پربرکت بر زندگیمان آمـــین🙏 💫شبتون بخیر💫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃🌷شنبہ تون زیبـا 💖از خدا براتون 🌷یک روز زیبا و سرشاراز عشق 🌷همراه با دنیا دنیا آرامش 💖سبد سبد خیر و برکت 🌷بغل بغل خوشبختی 💖و یک عمر سرافرازی خواهانم 🍃🌷روزتون زیبا و در پناه خدا 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 این کتلت گوشت و بادمجون یکی از غذاهای ترکیبی جدید و خوشمزست که اگه از غذاهای تکراری خسته شدید بهتون پیشنهاد میکنیم حتما این کتلت رو درستش کنید😋 گوشت چرخ کرده: ۳۰۰گرم، بادمجون کبابی: ۱۵۰ گرم، پیاز: ۱عدد، سیر: ۳حبه، نمک،زردچوبه، فلفل سیاه و آویشن، آرد سفید یا آرد سوخاری: ۳ق.غ، جعفری خوردشده: ۴ق.غ . بعد از اینکه بادمجونارو کبابی کردیمو پوستشو گرفتیم کاملا ساطوریشون میکنیم تا له بشن بعد با گوشتو پیاز رنده شده و آب گرفته،سیر رنده شده،ادویه ها و آرد مخلوط میکنیمو خوب ورز میدیم بعد جعفریو اضافه و مخلوط میکنیم برای عطر بهتر. از مایمون به اندازه ای که میخواییم برمیداریمو تو دستمون بهش شکل میدیم. تو روغن داغ با حرارت کم دو طرف کتلتارو سرخ میکنیم. این کتلت به خاطر بادمجونی که داخلش داره موقع سرخ شدن زود تغییر رنگ میده و تیره میشه به خاطر همین حرارت باید خیلی کم باشه.
✨صبر معنیش این نیست ڪه بتونی منتظر بمونی 💫صبر یعنی اینڪه بتونی موقع انتظار نگرش خوب و مثبتت رو حفظ ڪنی. ‏💝👌
ظهر اول هفته تون خوش👌👌 بفرمایید ناهار😋😋🥗🌮🥙🥙🥪🍤🥘🍔🌭🌭
🍃🌼 انسانها مانند آب هستند بعضی ، به سرعت و با جوش و خروش از کنارمان عبور می کنند ... بعضی ، لحظاتی ما را در خودشان غـرق میکنند بعضی ، بــــرای نوشیدن ، پاک و تمیز نیستند و صرفاً تشنگی را به یادمان می آورند ... بعضی ، ما را از مسیرِ اصلی مان منحرف می کنند ... بعضی ، گرم هستند و می سوزانند ... بعضی ، سرد هستند و آزار می دهند ... بعضی ، می آیند و همه چیز را با خود می برند ... بـعضی ، تشنگی مان را فرو مینشانند و بعضی ، کنارمان می مانند تا فرصت و امنیتی بـرای زندگی بسازند . بیاید بی هیچ چشمداشتی مهربانترین باشیم 🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بیسکوییت ۲ لیوان و نیم ارد الک شده ۱ لیوان نشاسته کره نرم شده ۳۲۵ گرم پودر قند یا پودر شکر ۱ لیوان هل و وانیل به مقدار لازم تخم مرغ دو عدد ۱ پنس نمک همه مواد کم کم اضاف میکنیم و اخرین مرحله تخم مرغ اضاف میکنیم و نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم و با وردنه خمیر پهن میکنیم قالب میزنیم و سینی فر‌کاغذ روغنی میندازیم و خمیرها قالب میزنیم و میچینیم داخل سینی و میگذاریم داخل فر بعد از خنک شدن بیسکوییت ها مربا تمشک کشیدم یک سمت بیسکوییت و یکی دیگه باز گذاشتم روش نوش جان☘
با مخلوط آب نمک و لیموترش لاغر شوید 👌 برای تهیه این نوشیدنی به مقدار لازم نمک و لیموترش به یک لیوان آب اضافه کنید تا از خواص جادویی این دو عنصر برای سم‌زدایی و کاهش وزن سریع بهره بگیرید ؛ مخلوط نمک و آب لیموترش با کاهش میزان اشتها و سوزاندن کالری‌های اضافه به روند لاغری و سلامت عمومی فرد کمک شایانی میکند
زندگى دايره ايست از شادى، غم، روزهاى سخت و روزهاى خوب، اگه الان تو روزهاى سختت هستى، ايمان داشته باش كه روزهاى خوبت تو راه هستن😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه ترش 🍛 . . موادی که نیاز داریم🥩🧅 گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم پیاز درشت ۱ عدد زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، کمی پودر دارچین و نمک سیب زمینی عدد رب گوجه ۱ ق چ رب انار ۲ ق غ تمر هندی ۱۰۰ گرم . . . . . - نمک رو از همون اول اضافه کنید، نه تنها گوشتتون دیر نمیپزه، بلکه پروتئنای گوشت شکسته میشه و گوشت پنبه ای تحویل میگیرین😉 - هرچی سیب زمینی پخته بیشتر باشه غذاتون غلیظ تر میشه و ترشی غذا کمتر میشه، پس به اندازه دلخواهتون اضافه کنید . -سیب زمینی سرخ کرده هم دلخواه هست😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی ۶عدد متوسط خامه صبحانه ۲۵۰گرم شیر یک لیوان دسته دار کره ۲۵گرم پنیر پیتزا ۲۰۰گرم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم روغن زیتون به مقدار لازم ابتدا سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه کمی هم نمک اضافه میکنیم تا خوب بپزه بعد پوستشو جدا میکنیم بعد از الک رد میکنیم تا کاملا سیب زمینی ها یکدست بشن بعد شیر و کره رو اضافه میکنیم وبعد خامه رو اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم در آخرمواد روی حرارت خیلی کم که پنیر آب بشه میزاریم و پنیرو کم کم اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا گشدار بشه اگه احساس کردید پنیرش کم هست می تونید دوباره اضافه کنید دقت داشته باشید مرتب هم بزنید وگرنا خوب کش نمیاد ودر آخر هم نمک و فلفل اضافه میکنیم
💢اگر می خواهید رنگ پیازداغ طلایی و خوشرنگ شود، قبل از سرخ کردن روی پیازها کمی آرد بپاشید
تکنیک برای نگهداری پنیر👌 🔻 آب جوشیده گرم و بی نمک، پنیر سفت را نرم می‌کند. 🔻 آب جوشیده و سرد شده بی نمک، پنیر نرم را سفت می‌کند. اگه پنیر طعم نداره فقط یه ذره نمک توی آب حل کنید و پنیر رو داخلش قرار بدید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔸مثل گل شمعدانی یک گیاه مثل گل شمعدانی به محض اینکه یک برگ آن زرد شد بچین! چرا؟ چون گازهایی تولید می کند که اگر به برگ های سبز بخورد آنها را هم زرد می کند. رفیق ناباب مثال همان برگ های زرد را دارد باید قیچی کرد؛ وگرنه آدمی را مثل خود میکند. امیرالمومنین فرمود: "باین اهل الشر تبن عنهم" از آدم های بد فاصله بگیر تا در امان بمانی.
⛺️ 🔴طرز تهیه🔻🥘 🔸يك پياز بزرگ و ريز خرد كرده و تفت ميديم و بهش سه تا سير له شده اضافه ميكنيم و بعد سبزي (گشنيز به مقدار لازم و شنبليه يك پنجم مقدار گشنيز)ميريزيم و باهم تفت ميديم تا رنگ سبزي عوض بشه (خيلي نميخواد مثل قرمه سبزي سرخ بشه ) و توو اين فاصله ميگو رو تفت ميديم و به سبزي اضافه ميكنيم بعد آب تمبر هندي( دوسوم بسته تمبر هندي رو يك ساعت توو آب گرم خيس ميكنيم و بعد از صافي رد ميكنيم ) 🔸و دو ليوان آب اضافه ميكنيم و رو حرارت زياد تا جوش بياد بعد حرارتو كم ميكنيم و تقريبا يك ساعت زمان ميخواد تا خورش جا بيافته نيم ساعت آخر ميتونيد به سليقه خودتون سيبزميني نگيني كنيد و بريزيد داخلش...(ميزان تمبر هندي رابطه مستقيم با ترشي خورش داره هرچي تمبر بيشتر باشه خورش ترش تر ميشه)
یک فنجان آرامش یک دل شاد و بی غصه یک زندگی آروم و ناب و یک دعای خیر ته دلی نصیب لحظه هاتون