eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🍏برای درمان کم خونی ۱ عدد سیب و ۱ عدد گلابی را پوست گرفته و داخل میکسر بریزید و یک لیوان آب اضافه کنید و میل کنید! 👌خوردن این اسموتی؛ ناشتا معجزه میکنه
جایگزین طبیعی پاستیل‌ها را بشناسید! انواع میوه (برگه زردآلو، انجیر، آلو، هلو، موز، كیوی، سیب، نارنگی و...) را می‌توانید جلوی آفتاب، روی بخاری یا شوفاژ خشك كنید. برگه ها به دلیل طعم شیرین و مزه متنوع جایگزین مناسب پاستیلها یا آبنبات های نرم هستند. ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
تنهايی... مثل ته كفش ميماند،يكباره نگاه می كنی و ميبينی سوراخ شده... يكباره ميفهمی يک چيزی ديگر نيست... خيلی ها فكر ميكنند سلامتی بزرگترين نعمت است،ولی سخت در اشتباهند... وقتی سالم باشی و در تنهايی دست و پابزنی... آنی مريض ميشوی... بدترين نحوست ها می آيد سراغت، غم از در و ديوارت ميبارد، كپک ميزنی... كاش مريض باشی ولی تنها نباشی... عباس_معروفی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میدونی راز خوشمزگی باقالی پلو با ماهیچه تو چیه درست کردنش خیلی اسونه رفقا اول ۱ قاشق چای خوری زعفرون رو با چند تا یخ بریزید تو شیشه حالا ۴ تا ماهیچه رو با زعفرونتون مزه دار کنید نیم ساعت تا ۲ ساعت بعد ۳ تا پیاز ،۱ بوته سیر ،میخوایم بریزید کف تابه یا قابلمه نوک قاشق فلفل سیاه و قرمز و زر چوبه حالا ماهیچه ها رو بچینید روش و ۱ساعت درشو بزارید ،بعد از یک ساعت نمک و زعفرون رو بهش اضافه کنید چند تا چوب دارچین بریزید روش و دوباره بزارین بپزه ،حالا برین سراغ برنج ، ۲ ونیم پیمانه برنج رو ۳ ساعت خیس کنید و با یک پیمانه باقالی و ۳ قاشق شوید خشک و نمک و زرد چوبه و روغن دم بزارید 🌟
از یک شمع هزاران شمع میتوانند روشنایی بگیرند بدون اینکه زندگی آن شمع کوتاه شود شادی با قسمت کردن هرگز کم نمیشود... شبتون بخیر🌜🌜
دین من ساده است ،💚 دین من عقل من است و مرجع آن مهربانی کسی که دروغ نگوید کسی که با مخلوقات خداوند مهربان است،💚 کسی که از رنج دیگران اندوهگین میشود و با شادی دیگران شاد میشود به مقصد رسیده است💚 از هر راهی که رفته باشد . میلاد حضرت عیسی مسیح، بر تمامی مسیحیان جهان تهنیت باد!💚 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز 25 دسامبر 🌼میلاد پیام آور توحید🎄 🌺صلح و مهربانی🎄 🌼سمبل صبر و شکیبایی🎄 🌺پیامبر اولوالعزم🎄 🌼حضرت مسیح(ع)🎄 🌺بـــر تــمــامــی🎄 🌼موحدین جهان تهنیت باد🎄 🎁🎊🎁🎉🎁🎊🎁‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌    ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌‌‌‌‌‌‌‌
مرغ نمکی مواد لازم مرغ ۱ عدد پیاز ۲ عدد کشمش مقداری آلو مقداری گردو مقداری زعفران نمک.فلفل.پودر سیر مرغ رو با زعفران.نمک.فلفل. پودر سیر مزه دار کنید و اجازه بدید استراحت کنه پیاز رو تفت بدید ادویه ها رو اضافه کنید تفت که خورد گردو.الو و کشمش رو اضافه کنید داخل شکم مرغ رو پر کنید بخیه بزنید و داخل قابلمه ای که تا نیمه نمک هست بذارید ۳ ساعت اجازه بدید که مرغ بپزه در آخر هم رومال زعفران و کره بزنید توجه کنید که این مرغ اصلا شور نیست فقط نکته ای که باید رعایت کنین اینه که مرغ رو خیلی خوب خشک کنین که آب پس نده و در نمک حل نشه که مرغتون شور بشه 🌟
✍🏼 تنها آب های آرام هستند که چهره ها را بدون.... انحراف و درست نشان می دهند.. بنابراین.... تنها ذهن های آرام می توانند درک‌شایسته و‌درستی اززندگی داشته‌باشند .. زندگی را رنگ بزن، .... " رنگ شادی " نگذار او رنگت کند.... به " رنگ غم " آب و هوای دلتون آروم ظهرتون بخیر⛅️⛅️☀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
روکرموز پودر ژله موزی ۱بسته اب سرد یک دوم پیمانه پنیر ماسکارپونه(یا خامه ای)۱۵۰گرم بیسکوئیت پتی بور ۱بسته شکر دوسوم پیمانه وانیل یک هشتم قاشق چایخوری زرده تخم مرغ ۲عدد شیر ۲پیمانه اب جوش یک ونیم پیمانه پودر ژلاتین ۳قاشق غذا خوری خامه فرم گرفته ۲۵۰ گرم(من۲۰۰گرم خامه صبحانه زدم) نشاسته ذرت ۳قاشق غذا خوری موز ۲ عدد طرز تهیه:پودر ژله در یک ونیم پیمانه اب جوش خوب حل کرده می گذاریم سرد شود.پودر ژلاتین را روی اب سرد دستور می پاشیم و همزده ژلاتین در اب سرد حالت ابری پیدا می کند روی بخار اب گذاشنه تا شفاف شود ژله را در قالب ریخته در یخچال قرار میدهیم تا ببندد(((( من اول نصف مایع ژله رو ریختم گذاشتم یخچال وقتی نیم بند شد یه موز رو حلقه حلقه کردم و چیدم رو ژله نیم بند شده و باقی ژله موزمو ریختم روش ))))) . زرده ها شکر و وانیل را با همزن زده تا کشدار شود.در انتها ارد نشاسته ذرت را اضافه می کنیم.شیر را جوش اورده به زرده ها اضافه می کنیم.مواد را روی حرارت گذاشته و هم میزنیم تا غلیظ شود سپس برداشته میگذاریم تا خنک شود.خامه فرم گرفته یا خامه صبحانه را با پنیر با دور کند همزن میزنیم.کرم را به مخلوط فوق اضافه می کنیم.ژلاتین شفاف شده را به مواد کرم می افزاییم. بیسکوئیت و موز خرد شده را به کرم اضافه می کنیم. کرم را روی ژله بسته شده میریزیم و به مدت سه تا۴ساعت دریخچال میگذاریم.سپس از قالب خارج کرده و در ظرف دلخواه تزیین می کنیم. نکته:من در انتهای کار نصف پیمانه شکلات چیپسی هم همزمان با اضافه کردن بیسکوییت به موز و کرم اضافه کردم که خیلی خوشمزه شد از شکلات تخته ای خورد شده هم میشه استفاده کرد نکته:بیسکوییت زیاد نباید خرد بشه هر بیسکوییت چهار قسمت بشه کافیه نوش جان
مواد لازم : سیب زمینی پخته پوره شده پیاز ادویه :نمک.فلفل سیاه و قرمز.زردچوبه.آویشن سس فلفل به دلخواه (گلوریا یا تاباسکو) سبزیجات شامل :جعفری .پیازچه و تره ساطوری شده پیاز و نگینی خرد میکنیم ، و با کمی روغن تفت میدیم تا سبک بشه ، بعد ادویه هارو بهش اضافه میکنیم یک دقیقه تفت میدیم تا عطرش آزاد بشه ، سیب زمینی پوره شده رو بهش اضافه میکنیم و در آخر سبزی های ساطوری شده رو ، و خوب مخلوط میکنیم ‌ تا یکدست بشن. از روی حرارت برداشته و اجازه میدیم تا موادمون خنک بشه. طبق اسلاید سوم ، نان رو قیچی میکنیم ،یک قاشق از مواد رو داخل نان سمبوسه میریزیم (من به دلخواه کمی پنیرپیتزا و ژامبون مرغ هم به سمبوسه ام اضافه کردم*) و بعد از پیچیدن ،داخل روغن داغ با حرارت متوسط حدود ۲ دقیقه سرخش میکنیم ‌. ♡نان لواش حتما باید نرم و تازه باشه . ♡بعد از پیچیدن زود سرخش کنید تا نان خشک نشه . ♡موادتون باید خنک باشه ، بعد داخل نان بزارید و بپیچید. ♡میتونید از خمیر یوفکا یا جادویی هم برای درست کردن سمبوسه استفاده کنید
پندانه 🔴برای الماس شدن تلاش کن ✍همگی لبوفروش‌ها را دیده‌ایم که فریاد می‌زنند: لبو لبو... و همیشه هم سرشان شلوغ است و مشتریانشان زیاد. اما تا به حال الماس‌فروشی را ندیده‌ایم که فریاد بزند: الماس الماس... آن‌ها صبور هستند، مدت‌های زیادی حتی سالیان زیادی زمان می‌برد تا الماس آن‌ها به فروش برود چون هرکسی سراغ الماس نمی‌آید. کسانی خریدارش هستند که قدرش را می‌دانند، قیمتش را می‌پردازند و شیوه نگهداری از آن را بلد هستند. هیچ‌وقت الماس برای اینکه دور و برش شلوغ باشد و زود به فروش برود، مانند لبو نمی‌شود. برای الماس شدن باید صبوری کرد، باید با تمام وجود تلاش کرد و خالص بود.👌👌👌 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشکش نگاه مهربونتون در این روز زیبا گل را برای زندگیتان و کوتاهی عمرش را برای غمهایتان آرزومند روزتون به زیبایی گـــل امضای خدا پای تمام آرزوهاتون روز زیباتون خوش🍁🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات 125 گرم از شکلات مرغوب استفاده کنید چون همه طعم این دسر به نوع شکلات بستگی داره شیر پرچرب 2 لیوان(500 میلی لیتر) خامه نصف لیوان(125 گرم) پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری شکر به میزان دلخواه من از شکلات تلخ 85%استفاده کردم و 2 قاشق شکر اضافه کردم اگه شکلات شیرین استفاده کردید میتونید شکر را حذف کنید. شیر را در شیرجوش بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و صبر کنید تا اسفنجی شود. از نشانه های فاسد شدن ژلاتین عدم اسفنجی شدن آن است. بعد از اینکه ژلاتین اسفنجی شد،شیرجوش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین کاملا ذوب و یکدست شود. (گاهی مواد را هم بزنید) در طی مراحل تهیه به هیچ عنوان شیر نباید به نقطه جوش برسد وگرنه ژلاتین بریده بریده و دسر خراب میشود. سپس شکلات را اضافه و هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب و یکدست شود. در این مرحله مواد را بچشید و در صورت نیاز بنا به ذائقه خود شکر اضافه و هم بزنید تا شکر حل شود. حرارت را خاموش کنید. سپس خامه را هم اضافه و با همزن دستی مخلوط کرده تا در مواد کاملا حل و یکدست شود. خامه بهتر است به دمای محیط رسیده و با قاشق همزده شده و بعد به دسر اضافه شود. به جای خامه صبحانه میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید. مایه دسر آماده است آنرا در قالب مورد نظر که کمی چرب شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدلی که براتون گذاشتم از روی گل ژِربِرا الهام گرفته شده که رنگهای مختلفی داره. تزریق قسمت وسط گل(پرچم گل) مثل مدل قبلی(گل خار)هست. بعد از تزریق قسمت وسط،دو ردیف گلبرگ کوچک با رنگ نارنجی تزریق میکنیم.به اینصورت که سوزن رو در ژله وارد کنید و آروم به چپ و راست حرکت بدید و همزمان خامه رو تزریق کنید. بعد هم دو ردیف گلبرگ بزرگ تزریق میکنیم به اینصورت که ابتدا سوزن رو وارد کنید و بعد سوزن رو به سمت خارج حرکت بدید و در زمان خروج همزمان تزریق انجام بدید تا رگبرگ اصلی ایجاد بشه و بعد دو طرف رگبرگ اصلی به صورت پرانتز کشیده سوزن رو حرکت و همزمان تزریق انجام بدید تا گلبرگها شکل بگیرن. برای تزریق برگ هم در آخر دقیقا مثل تزریق گلبرگها عمل میکنیم فقط پرانتزی که با سوزن دو طرف رگبرگ اصلی میزنیم بزرگتر هست و در آخر داخل برگها رو با رنگ سبز پر میکنیم. برای خارج کردن از ظرف ابتدا دور تا دور ژله رو با نوک کارد آزاد و چند لحظه ظرف را روی بخار کتری یا در آب جوش قرار بدید و راحت در ظرف سرو برگردونید. بهتره حتما از کاسه یکبار مصرف شفاف استفاده کنید چون ژله خیلی راحت ازش جدا میشه و فقط کافیه قبلش کمی ظرف رو چرب کنید.
دی ماهی یعنی ... صلابت ، استوار ، حساس ، زود رنج دی ماهی یعنی... صبور بودن در تمام لحظه های زندگی دی ماهی یعنی... یک کوه پر از غرور و دی ماهی بودن یعنی....عشق مطلق تولد تک تکتون مبارک عشقااا😍
مواد حلوا خشک گیلان ۱.روغن جامد یک پیمانه ۲.ارد برنج ۳ پیمانه ۳.ارد گندم یک پیمانه ۰۴پودرهل یک ق سوپخوری ۰۵دارچین یک ق چایخوری ۰۶گردو پودر شده یک پیمانه ۰۷زعفران دم کرده یک ق سوپخوری شربت حلوا ۰۱اب یک پیمانه ۰۲شکر نصف پیمانه ۰۳شیره انگور نصف پیمانه ۰۱روغن جامد توی ماهی تابه بریزید پس از آب شدن ارد اضافه کنید روی جرات ملایم تفت دهید تا خامی ارد گرفته شود ولی رنگ ان تغییر نکند ۰۲پودرهل و دارچین اضافه کنید واز روی حرارت بردارید بگذارید تا سرد شود ۰۳برای شربت آب وشکر روی حرارت بگذارید تا حل شود وشیره انگور اضافه کنید از روی حرارت بردارید کمی خنک شود ۰۴ارد تفت داده وسرد شده همراه گردو پودر شده و زعفران دم کرده به شربت اضافه کنید وسریع هم بزنید ۰۵ظرف دیواره دارای ابعاد۲۰در۳۰سانتی را با روغن چرب کنید ۰۶مواد درحالی که گرم است داخل ظرف چرب شده پهن کنید روی آن پسته بپاشید وبا کیسه فریز ر روی حلوا را صاف کنید وبعد یکساعت استراحت برش بزنید ۰
حلوای خشک گیلان
همدیگر را یافتن🍂 هنر نیست🍂 هنر این است که🍂 همدیگر را گم نکنیم...🍂