فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهم نیست
هوای بیرون خونه چقدر سرده
مهم اینه که
خونه دلتون گرم باشه
همین الان همین لحظه
بابت تمام نعمات خداوند شکرگزار باش🙏
همین که نفس میکشی
وجود بیکران خداونده
پس شاکر باش🌸👌
#بورک_سبزیجات
مواد لازم:
4 عدد فیلو (یوفکا)
4 عدد بادمجان
1 عدد گوجه فرنگی بزرگ
فلفل قرمز کاپیا 2 عدد
2 عدد فلفل سبز
1 عدد پیاز
4 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری نعنا خشک
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1 پیمانه آب
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری سرکه
1/2 قاشق چایخوری روغن
1 عدد زرده تخم مرغ
کنجد
طرز تهیه:
اول بادمجان ها رو پوست گرفته و به مکعب های کوچک برش بده. بذار یکم داخل آب نمک بمونه بعد آبشو بریز، پیاز رو ریز خرد کن.
گوجه فرنگی رو مکعبی ریز خرد کن.
داخل تابه روغن بریز و پیاز و سپس فلفل ها و گوجه فرنگی رو داخلش تفت بده.
رب گوجه فرنگی رو اضافه کن، ادویه ها رو اضافه کن، بادمجان ها رو اضافه کن، تفت بده تا نرم بشن بعد بذار تا خنک بشن.
حالا سس رو آماده کن، ابتدا آرد و سپس سرکه و آب و روغن رو اضافه کرده و هم بزن تا سس یکدستی به دست بیاد.
یک ورقه خمیر رو مانند کلیپ باز کن به اندازه 4 بند انگشت از هر 4 طرف تا کن بعد دو قاشق غذاخوری سس رو داخل خمیر ریخته و به طور یکنواخت پخش کن.
ملات بادمجان رو به طور یکنواخت روش بمال و سپس تاش کن و به شکل رول درش بیار.(مانند کلیپ)
خمیر رو به عرض سه انگشت برش بده.
همین کار را برای همه مواد انجام بده.
سس باقی مانده رو روی خمیرایی که داخل سینی چیدی بریز و با قلم مو روی خمیر بمال.
سپس تخم مرغ رو با چنگال بزن و دوباره با قلم مو روی خمیر بمال و کنجد رو روش بریز.
بعد بذار داخل فر 175 درجه به مدت نیم ساعت بپز تا طلایی بشه.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_ترش_واش_یا_غورابه به سبک شهسواری
مواد لازم :
مرغ تکه ای سه عدد
سبزی مخصوص ترش واش میکس شده حدود ۴۰۰ گرم
پوره گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم
بادمجان قلمی سه تا چهار عدد
پیاز رنده شده یک عدد
سیر رنده شده دو حبه درشت
اب نارنج یا گوجه سبز به میزان لازم
نمک و فلفلو زردچوبه به میزان لازم
مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کرده و تو روغن سرخ میکنیم پیاز و سیر میکس شده رو با کمی روغن تفت میدیم سپس سبزی رو اضافه با هم تفت میدیم بعد پوره گوجه اضافه میشه خوب تفت میخورن نمک ودادویه اضافه میشه .مرغها رو کف قابلمه میچینیم از مواد سبزی روی مرغ میریزیم دو تا سه لیوان اب جوش اضافه میکنیم و کمی اب نارنج شعله رو کم میکنیم تا مرغ بپزه و مواد به خوردش بره و جا بیفته
بادمجان رو هم ورقه کرده و سرخ میکنیم چند تا داخل خورشت میزاریم چند تا هم نگه میداریم برای تزیین گوجه رو هم از وسط به دونیم کرده داخل روغن سرخ کرده و کنار بادمجان رو خورشت تزیین میکنیم
برنج هم کته درست کردم
بسبار خوشمزه و دلچسب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_پرتقالی_دورنگ😍🤩
برای پودینگ پرتقالی:
۶ فنجان چایخوری آب پرتقال
۱ فنجان چایخوری شکر
۱ فنجان چایخوری نشاسته ذرت
۱ ق چ وانیل
برای پودینگ وانیلی:
۶ فنجان چایخوری شیر
۱ فنجان چایخوری شکر
۱ فنجان چایخوری نشاسته ذرت
۱ ق چ وانیل
ابتدا آب پرتقال هارو میگیریم و به همراه نشاسته و شکر روی حرارت میذاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شه ،همون موقع به طور همزمان داخل قابلمه دیگه، شیر و شکرو نشاسته رو روی حرارت مدام هم میزنیم تا غلیظ شه سپس دو قابلمه رو از روی حرارت برداشته و وانیل رو به هریک اضافه میکنیم داخل ظرف یا قالب روبا آب مرطوب و از دودسر مطابق فیلم میریزیم و دو الی سه ساعت در یخچال میذاریم و با پودر پسته تزیین میکنیم،نووش جاان🌺❤️ 👇
پ ن: دوستای نازنینم تو کلیپ برای پودینگ وانیلی نشاسته یادم رفت بگم 🌹
فـاطـمـیـہ فـصـل بـیـعـت بـا عـلےسـت؛
جـرم زهـرا، گـفـتـن یـک یـا عـلـےسـت!
#فاطمیه
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🖤 ای وای مادرم 😭
🏴 ایام #فاطمیه و ايام شهادت سیدةالسادات، امّ الائمة، حضرت زهرا سلام الله علیها را محضر صاحب عصر و زمان، آقا امام مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف و خدمت شما بزرگواران تسلیت و تعزیت عرض میکنیم🏴
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
کپی حرام
💓
#تاس_کباب_کلم_قمری
🔷مواد لازم :
🔹گوشت ماهیچه یا راسته گوسفند ( درشت خرد شده ) : 500 گرم
🔹روغن مایع : به مقدار لازم
🔹پیاز ( حلقه ای خرد شده ) : 2 عدد
🔹نمک و پور فلفل سیاه: به مقدار لازم
🔹زرد چوبه ( پودر شده ) : 1 قاشق سوپ خوری
🔹گرد غوره : 1 قاشق چای خوری
🔹کلم قمری ( حلقه ای خرد شده ) :
500 گرم
🔹چوب دارچین : 2 تکه
🔹رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپ خوری
♨️طرز تهیه :
گوشت را در قابلمه ای حاوی روغن داغ و روی حرارت ملایم بچینید. روی آن یک ردیف پیاز ، مقداری فلفل ، نیمی از زرد چوبه و نیمی از گرد غوره را بریزید. کلم قمری و چوب دارچین را روی آن قرار دهید ، سپس مقداری آب به آن بیفزایید ، حرارت را زیاد کنید تا جوش آید. پس از جوش آمدن ، حرارت را ملایم کنید تا گوشت به مدت سه ساعت بپزد و آب آن کاملاً کشیده شود. رب گوجه فرنگی را در تابه ای حاوی روغن داغ ، تفت دهید تا خوش رنگ شود ، سپس آن را به همراه مقداری نمک ، فلفل ، بقیه زرد چوبه و بقیه گرد غوره ، در یک ساعت آخر پخت گوشت ، به قابلمه اضافه کرده و بگذارید تاس کباب ، کاملاً جا بیفتد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی برشته با ماالشعیر😋
این روش برای نازک روکش کردن ماهی فوق العادست، روکشی که بعد از سرخ شدن برشته و تُرد میشه، خوبی این لایه اینه که نازکه و موقع جویدن خیلی زود میتونی به بافت ماهی برسی.
خارج از ایران این لایه رو با آبجو درست میکنن که داخل ایران میتونیم از ماالشعیر کلاسیک به جاش استفاده کنیم، طعمی که مالت جو به این لایه میده خوشمزَش میکنه و از طرفی هم باعث میشه بعد از تماس با آرد حالت خمیری خوبی دور ماهی رو بگیره.
👇ادامه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وجودهیچکس غمهاراازبین نمیبرد
اماکمک میکندبا وجودغمها
محکم بایستیم
مثل چترکه باران رامتوقف نمیکند
اماکمک میکندآسوده زیرباران
بایستیم
انسانهابه مهربانی یکدیگرتکیه میکنند🤗👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یخچالی هویج
یک و نیم کیلو هویج
یک و نیم لیوان شکر
۵ ق غ نشاسته
۲ بسته وانیل (معادل ایرانی ۱/۲ ق چ وانیل پودری)
رنده پوست یک عدد لیمو ترش
آب یک عدد لیمو ترش
۲ بسته بیسکوییت پتی بور
هویج رو پوست بکنید و خرد کنید .۵ لیوان آب بریزید و بزارید بپزه . بعد از پخت با بلندر میکس کنید .
نشاسته رو با یک استکان آب مخلوط کنید تا نشاسته حل شود .
داخل پوره هویج ، شکر و آب لیمو و رنده پوست لیمو و وانیل و نشاسته حل شده را بریزید و روی حرارت قرار دهید کمی تا به غلظت مناسب برسد .
بعد بیسکوییت ها را به دلخواه چیده و لا به لا از مواد قرار دهید .
در یخچال قرار دهید و بعد آماده سرو می باشد
•|🕊|•
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ
-سلامجانانهمهردرقلب✋🏼♥️
#فاطمیه
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
مواد لازم🔻
تخم مرغ:۱ عدد
شکر:نصف پیمانه
پودرهل یا وانیل:یک چهارم ق چ
ماست:نصف پیمانه«ماست بدون آب باشه»
گلاب:۱ق غ«درصورت تمایل»
آرد :۱ پیمانه
بکینگ پودر:۱ ق چ
من ۱قاشق چایخوری رنده پوست سبز پرتقال هم ریختم چون طعمش و خیلی دوست دارم اگر دوست دارید شما هم بریزید،وقتی اون پوست پرتقال زیر دندون میاد مزه ش محشر میشه،فقط سعی کنید قسمت داخلی پوست که سفیده رنده نشه.
⚠️نکات مهم🔻
حتما حتما روغن باید داغ باشه تا کیکهارو داخلش بریزید.
موقع سرخ شدن بعد از اینکه دوطرف سرخ شد مدام زیر و رو کنید تا دوطرفش یکنواخت سرخ بشه.
ارد و بکینگ پودر و حتما الک کنید تا بافتش سبک بشه.
بعد از سرخ شدن رو دستمال مخصوص آشپزخانه بزارید تا روغنش جذب دستمال بشه.
این مقدار مواد ۱۰ عدد بهتون کیک میده اندازه یک قاشق اگر موادش و داخل تابه بریزید.
اگر تعداد بیشتری کیک میخواید مواد و دوسه برابر کنید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢چند ترفند در پوست کندن میوه ها
🍂🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤 #استوری
💚فاطمیه، ماه خون ماه غم است
🖤فاطمیه ،یک محرم ماتم است
💚فاطمیه،چشم گل پر شبنم است
🖤فاطمیه،عمرگل هاکم کم است
💚فاطمیه،دیده مهدی تراست
🖤اشک ریزان در عزای مادر است
🏴 ایام فاطمیه، تسلیت باد......