eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای کامل میتونید سرو کنید. ابتدا بامجونو پوست میکنیم شکمش رو برش میزنیم عمیق برش نزنید.بعد خوب سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. در تابه ای سینه مرغ ریز خرد شده رو خوب میپزیم بعد یک عدد فلفل سبز و نصف فلفل دلمه ای و پیاز رو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد دوعدد گوجه رو خرد میکنیم و اضافه میکنیم. بعد نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و اویشن و پاپریکا و پونه کوهی اضافه میکنیم خوب تفت میدیم تاطعم مواد به خورد هم برن و پخته بشن. بعد داخل شکم بادمجونها میریزیم و در ظرف مورد نظر میریزیم و ظرف رو کمی از سس (رب گوجه و نمک وفلفل و اب و درصورت تمایل پیاز سرخ شده و رنده شده) پر میکنیم. روشو پنیر پیتزا میریزیم و در فر با دمای 180 دقیقه و مدت زمان 25 دقیقه بعد نوش جان
✨در این عصر معنوی الهی🙏 هر کسی هر جایی هر مشکلی داره بحق خانم فاطمه الزهرا 🖤 گره از کارش باز بشه🙏 🙏
اگر آتش 🔥می دانست که سرانجامش خاکستر است، هرگز با اینهمه غرور زبانه نمی کشید... وقتی عصبانی هستید... مواظب حرف زدنتان باشید... عصبانیت شما فروکش خواهد کرد... ولی حرفهایتان یک جایی باقی می مانند...💔 برای همیشه..!!!
تا حالا با آب گوجه فرنگی ترشی درست کردی؟ گل کلم ، هویج ،گوجه، فلفل تند، سیر، کرفس، سرکه ، نمک گوجه :شش کیلو گل کلم :دو تا سه عدد متوسط هویج:یک کیلو کرفس:یک بوته نمک:به میزان لازم سرکه :دو لیوان فلفل تند و سیر :هرکدام دویست گرم گوجه ها را بشور ،چهار قاچ کن و داخل یک مخلوط کن یا غذا ساز بریز تا پوره بشه ،سرکه و نمک رو بهش اضافه کن و داخل یک قابلمه روی حرارت بزار وقتی که جوش اومد چند دقیقه زمان بده تا چند قل بزنه،بعد بزار کنار تا کامل سرد بشه. . سبزیجاتی که داریم رو خرد کن و بعد از شستن و خشک کردن به پوره گوجه جوشیده و سرد شده اضافه کن و در آخر تو شیشه بریز،درشیشه رو ببند و تو یخچال بزار. . . ✔️میزان سرکه و نمک به ذائقه شما بستگی داره و قابل تغییره ✔️بهتره تو ظرف شیشه ای این ترشی نگهداری بشه و حتما داخل یخچال باشه. ✔️این ترشی به روش های مختلفی درست میشه 🌟
مواد لازم🔻 لوبيا سبز خرد شده 400 گرم هويچ پخته نگینی خرد شده 2 عدد متوسط سيب زميني نگینی خرد شده 1 عدد متوسط فلفل دلمه قرمز ریز خرد شده 1عدد کوچک تخم مرغ 4 عدد پياز داغ 2 قاشق غذا خوري آرد 1 قاشق غذاخوری زردچوبه، نمک، فلفل سیاه،فلفل قرمز به مقدار لازم پاپریکا یک قاشق چایخوری پودرسیر یک قاشق چایخوری طرز تهیه🔻 برای این کوکو، ابتدا لوبيا سبز را بعد از پاک کردن و شستن ، کاملا خشک کرده و ریز خرد کنيد. بایک لیوان آب روی حرارت بگذارید تابپزد بعد داخل آبکش بریزید تا آب اضافیش کشیده بشه وکاملا خنک بشه. سيب زميني را پوست بگيريد وبشورید و نگینی خرد کنید و بعد سرخش کنید وکنار بگذارید تاخنک بشه. هویج رو هم پخته و نگینی خرد کنید. یکعدد پیاز روهم خرد کنید وسرخ کنید و کنار بگذارید. تخم‌ مرغها رو بهمراه زردچوبه+فلفل سیاه+فلفل قرمز+پاپریکا+نمک مخلوط کنید وخوب هم بزنید تاتخم مرغها کف کنند. در يک کاسه متناسب با اندازه مواد ، تمام مواد(لوبیا سبز،هویج،فلفل دلمه،سیب زمینی،پیاز داغ)باهم مخلوط وبعد آرد و پودرسیر و تخم مرغهای زده شده رو اضافه کنید وخوب با هم مخلوط کنید توجه کنيد هم زدن به اندازه و شدتي نباشد که مواد را له کند! بعد از مخلوط شدن مواد ، مايه کوکو را به مدت 10- 15دقيقه داخل يخچال قرار بدید تا کاملا مزه دار و کمي سفت بشه. بعد تابه رو روی حرارت گذاشتم(همون روغنی که سیب زمینی سرخ کردم)قالب رو داخل روغن گذاشتم اجازه بدید باحرارت کم روغن وقالب داغ شوند.بعد از مواد داخل قالب ریختم و گذاشتم تایکطرفش سرخ بشه بعدقالب رو جدا کرده و کوکو را برگردانيد تا روي ديگر آن هم سرخ شود. 🌟
پای مرغ را جایگزین قرص های گران قیمت غضروف ساز کنید 👌 پای مرغ دارای مقدار زیادی ژلاتین و مواد غضروف ساز است که برای سلامت استخوان ها معجزه است ! پزشکان به افرادی که دچار کمبود کلسیم و پوکی استخوان و آرتروز شده اند، توصیه میکنند از پای مرغ استفاده کنند تا معجزه اش را مشاهده کنند
⁉️ علت !؟ 💊حرص خوردن بیش از حد 💊حسّاس و زود رنج بودن عصبی شدن خوردن بیش از حد غذاهای با طبیعت سرد بی خوابی به مدت طولانی •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ مواظب اعمالتان باشید چون 🌻از دشمنے تا دوست یک لبخند 🌻از جدائے تا پیوند یک قدم 🌻از توقف تا پیشرفت یک حرڪت 🌻از عداوت تا صمیمیت یک گذشت 🌻از عقبگرد تا جهش یک جرأت 🌻از نفرت تا علاقه یک محبت 🌻از شڪست تا پیروزے یک شهامت 🌻از خسته تا سخاوت یک همت 🌻از صلح تا جنگ یک جرقه 🌻از آزادے تا زندان یک غفلت 🌻از مرگ تا زندگے یک نفس ‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌
سلام به روی ماهتون😘 مسمای بادمجون از اون غذاهای لذیذه که واقعا نمیشه ازش گذشت اگه با غوره تازه باشه که دیگه هیچی مسمای بادمجون رو هم میشه با مرغ پخت و هم با گوشت قرمز که این سلیقه ای هست مواد لازم: بادمجان ۵عدد مرغ ۳ تکه گوجه ۱ عدد غوره رب ۳ ق پیاز ۱عدد نمک. فلفل پولبیبر. زعفران. فلفل سیاه طرز تهیه: طرز پخت رو کامل تو فیلم توضیح دادم فقط چندتا نکته مهم رو که تو فیلم هم گفتم اینجا دوباره میگم👇🏼 ❌️نکته: وقتی مرغ رو تو آب میپزیم کفی ایجاد میشه که همه به اشتباه فکر میکنن هورمون هایی که به مرغ زدن هست ولی کاملا اشتباهه این کف همون پروتئین مرغ هست که هنگام حرارت دیدن به کف تبدیل میشه در اصل بهتره از غذا خارج نشه ولی ما برای شفاف شدن آب مرغ تمام کف روی آب رو جمع میکنیم ❌️نکته: بادمجان خیلی روغن جذب میکنه، برای جلوگیری از این موضوع قسمت سفت ماست که آب نداشته باشه رو بردارید و با فرچه یا با دست روی بادمجان بزنید و بعد بادمجان رو تو روغن نسبتا داغ سرخ کنید اینجوری با کمترین روغن و خیلی یکدست و قشنگ بادمجانها سرخ میشه ❌️نکته: زعفران رو بسابید و بعد با چند تکه بزارید حدود ۴ دقیقه بمونه و بعد با اضافه کردن کمی آب جوش بهش شک بدید و بزارید ۴ دقیقه دیگه بمونه اینجوری زعفران بهترین رنگ و عطر رو از خودش خارج میکنه ❌️نکته: مرغ رو همیشه بعد از پخت در آب سرخ کنید تا طعمش لذیذتر از همیشه بشه 🌟اگه به این نکته ها توجه کنید همیشه خورشت تون بهترین طعم رو میگیره و تمام.. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز رنده شده.....۱عدد سیر رنده شده.....۶ حبه گردو خرد شده.....۲۰۰ گرم رب الوچه......به مقدار لازم لیمو ترش....۱عدد نمک و فلفل طرز تهیه: ابتدا چنجه داخل ظرف ریخته.با مواد مخلوط کنید.حدود ۸ ساعت بماند تا کامل مزه دار بشه و گوشت بیات بشه.بعد چنجه را به سیخ چوبی بزنید.داخل فر قرار می دهیم.ظرف فر حتما چرب کنید.مواد مرینیت مجدد آماده کنید روی حرارت تفت می دهیم.این سس می توانیم کنار غذا سرو کنیم
✔️مواد اولیه : ▪️کیوی (پوست گرفته) یک کیلو ▪️خیار ۴ عدد ▪️هویج ۴ عدد ▪️سیب زرد (کوچک) ۱ عدد ▪️فلفل سبز (تند) ۳ عدد ▪️سیر (کوچک) سیر یک بته ▪️چوچاق (ساطوری شده) ۴ قاشق غذاخوری ▪️نعنا خشک ۱ قاشق مربا خوری ▪️گلپر ۱ قاشق چایخوری ▪️نمک به میزان کافی ▪️سرکه ۳ لیوان 🌱روش تهیه : ابتدا کیوی ، خیار ، هویج و سیب را رنده میکنیم درون صافی میریزیم تا آب اضافی آن برود.سیر را رنده می کنیم و به همراه فلفل ساطوری شده و گلپر و سبزی و نمک به مواد اضافه می کنیم.بعد سرکه می ریزیم.همه مواد را با هم مخلوط کرده درون ظرف در بسته در جای خنک نگه داری می کنیم.این ترشی بعد یک هفته قابل استفاده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی پر است از گره‌هایی که تو آن را نبسته ای اما باید تمام آنها را به تنهایی باز کنی ، تنهای تنها ولی اگر به خدا توکل کنی او گره ها را یکی یکی برایت باز می کند توکل بـه خـــدا میکنیم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌓‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌
اشکنه موادلازم گوجه ی اصل محلی: تخم مرغ ۴ عدد پیاز درشت ۱ عدد آرد ۲ قاشق غذاخوری سیب زمینی متوسط ۲ عدد رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی پیاز رو خرد می کنیم تفت می دیم آرد رو تفت می دیم گوجه و و رب رو هم تفت می دیم سیب زمینی و شنبلیله رو اضافه می کنیم آب می ریزیم تا بجوشه و قوام بیاد و سیب زمینی ها بپزه در نهایت به تعداد نفرات تخم مرغ داخلش می شکنیم تا تخم مرغ ببنده غذای فوری فوتی ما آماده س👍 پ ن :اِشْکِنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می‌شود. این غذا تاریخچه‌ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخت می شوند
برگ شنبلیله‌ی خام برای درمان کم‌خونی👇 برگ شنبلیله سرشار از آهن است، این گیاه مغذی را برنامه‌ی غذایی روزانه‌تان بگنجانید چرا که برای درمان کم‌خونی بسیار مفید است.
خوراکی هایی مانند : زرده تخم مرغ، خورش فسنجان به همراه گردوی فراوان، خورشت کرفس، مصرف پلو به همراه زیره برای درمان در دوران توصیه می شود
مواد لازم🔻 برگهای اسفناج حدود ۴۰۰ گرم ماست چکیده وهمزده وبدون آب حدود یک کاسه سیر چهار الی ۵ حبه گردوی خرد شده کمی روغن زیتون ویا مایع دو قاشق طرز تهیه🔻 ساقه های بلند اسفناج رو جدا کرده شسته و خرد کنید. اسفناج خرد شده رو بخار پز کنید.ابش که جمع شد کنار بزارید. سیر رو خرد کرده ویا رنده کنید وبا دو قاشق روغن تفت بدید فقط تفت بدید سیر سرخ بشه تلخ میشه سیر تفت داده شده به اسفناج اضافه کرده با هم تفت کوچولو میدیم گاز رو خاموش کرده بزارید سرد بشه. ماست‌رو تو کاسه نسبتا بزرگی بریزید .بزنید تا یکدست بشه ماست یونانی عالیه واسه بورانی اسفناج سرد شده ونمک وگردو به ماست اضافه کنید ،مخلوط کنید و بریزید تو کاسه سرو 😍به همین راحتی دلیل تفت دادن سیر🔻 اگه واسه مهمونی درست کنید بعدا نگران بوی سیر نمیشید. گردو طبع گرم داره تا حدی طبع سردی ماست داستان رو میگیره یکبار امتحان کنید پشیمون نمیشد. 🌟
حالا میان خانه اش کوثر ندارد تنهاست مولایم علی، یاور ندارد بی بال و پر مانده است حیدر، پر ندارد زهرا که رفته، زینبش مادر ندارد مولاست با طفلان بی حال و پریشان مولاست با یک قبر مخفی، چشم گریان دائم کنار بستر خالی نشسته چشمان بارانی خود را باز بسته هی روضه می خواند به یاد دست بسته با خاطرات کوچه پهلویش شکسته با چادر خاکی که بر روی سرش داشت زینب دوباره رنگ و بوی مادرش داشت حق علی را هیچ کس باور ندارد مولای عالم مانده و لشکر ندارد این خانه دیگر دست نان آور ندارد دیگر حسین بن علی مادر ندارد» پروانه ای که پهلویش را در گرفته حالا از این خانه شبانه پر گرفته شب ها کنار قبر زهرای جوانش می سوخت از داغ جوان قد کمانش وقتی رمق می رفت او از زانوانش سر باز می کرد او تمام سوزِ جانش: زهرا چرا از حیدر خود رو گرفتی دیدم که دستت را روی پهلو گرفتی با من نگفتی غصه ی غصب فدک را با من نگفتی ضربه ی سخت کتک را شب ها حسن می خوابد اما با تب آخر در خواب می گوید: نزن سیلی به مادر بر خیز زهرا، بهر زینب مادری کن زهرا، حسین تشنه لب را یاوری کن برخیز تا این خانه را از نو بسازم برگرد تا کاشانه را نو بسازم کج می کنم بانو سرِ مسمارها را خود در میارم سنگِ این دیوارها را دیگر توان دیدنِ ماتم ندارم لولای در را رو به کوچه می گذارم انگار وقت رفتنم نزدیک گشته دنیا دوباره تیره و تاریک گشته نه سال بودی بهر تو کاری نکردم زهرا حلالم کن که باید بازگردم زهرا گمانم غرق تب بیدار گشته حالا حسینم تشنه لب بیدار گشته شاعر. وحید محمدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه مرغ یکی از خوشمزه ترین خورش های ایرانی و جنوبی که اصولا با ماهی اماده میشه . برای تهیه ویدیو ها زحمت زیادی کشیده میشه ، لطفا لایک کنید و ویدیو را کامل ببینید.🌹🙏 مواد لازم : سبزی گشنیز ۲۵۰ گرم سبزی شنبلیله ۵۰ گرم سینه مرغ ۲ عدد تمر هندی ( عصاره ۱ لیوان ) آب ۵۰۰ میلی لیتر آرد ۱ ق.شربت خوری سیر ۲ حبه متوسط پیاز ۱ عدد متوسط ادویه ها: نمک ۱ ق.چ فلفل قرمز ½ ق.چ زرد چوبه ۱ ق.پ پرک فلفل ½ ق.چ .روغن مایع تقریبی برای سرخ کردن سبزی ۴ ق.غ
🍲 😋 ▫️آش سبزي(تره،ريحان،جعفري،شويد،برگ چغندر) 1 كيلو ▫️نخود 1 ليوان ▫️بلغور نصف ليوان ▫️برنج آش نصف ليوان ▫️پياز 1 عدد ▫️گوجه فرنگي 2 عدد ▫️نمك بميزان لازم ▫️روغن بميزان لازم ▫️آبغوره 1 ليوان 🔸پياز را خرد كرده و با كمي روغن سرخ ميكنيم بعد گوجه فرنگي هارو پوست گرفته ريز خرد ميكنيم وقتي پياز كمي سرخ شد گوجه فرنگي هارو اضافه كرده نمك پاشيده در قابلمه را گزاشته ميزاريم تا گوجه ها نيم پز بشه بعد نخود را ك از شب قبل خيس كرده بوديم ابشو خالي كرده و شسته همراه بلغور ب آش اضافه ميكنيم و تا نصف قابلمه آب داخل اش ريخته ميزاريم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد سبزي ك خوب پاك كرديم و شستيم ب آش اضافه كرده در قابلمه را گزاشته ميزاريم با حرارت كم بجوشه در اين ميان برنج را اضافه كرده و آش را همزه ميگزاريم تا آش خوب جا بيفته در اخر 1 ليوان آبغوره ب آش اضافه كرده همزده و از روي حرارت برميداريم يا هم بسته ب مزاجتون موقع سرو ميتونيد ابغوره استفاده كنيد