eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم گردو ۲۰۰گرم رب‌انار ۳قاشق آب یخ ۵-۴لیوان پیاز ۱عدد بادمجان ۴عدد زردچوبه ۱قاشق‌چایخوری فلفل‌سیاه ۱قاشق‌چایخوری نمک‌ اگه دوست داشتین یه کوچولو گلپر بزنید گردو و رب انار رو داخل تابه کمی تفت بدید بهش دولیوان اب و یخ اضافه کنید و اجازه بدید ۲ ساعت بپزه بعد از این مدت به خورشت پیاز داغ با زردچوبه نمک.و فلفل اضافه کنید به لخواه میتونید توی این مرحله گلپر بزنید و ۱ ساعت زمان بدید تا بپزه توی این مدت ۲ لیوان دیگه اب و یخ اضافه کنید بادمجون هارو پوست بکنید نگینی خرد کنید نمک بزنید تا تلخیش گرفته بشه و فعد سرخ کنید و به خورشتتون اضافه کنید و ۱۵ دقیقه اجازه بدید بپزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن یه خیارشور ترد و خوشمزه خونگی که کپک هم نزنه چند تا نکته داره: اولیش اینه که همه ی مواد باید کاملا خشک و تمیز باشن؛ پس وقتی سبزی ها و خیار و شیشه خیارشور رو شستین بذارین کاملا خشک بشه گاز نخود هم خیلی توی ترد شدن خیارها موثره پس حتماً چند تا نخود هم بهش اضافه کنید مقدار مواد لازم: آب: ۶ لیوان خیار : ۱ کیلو نمک طبیعی: ۳ قاشق سرکه: یک سوم فنجان شوید: صد گرم ترخون خشک: ۲ قاشق غذاخوری سیر : ۴ حبه فلفل تند : ۲ عدد نخود: ۱۰ عدد وقتی آب نمک و سرکه سرد شدن بریزینش توی ظرف و کاملاً پرش کنین و درشو جوری ببندین که اصلا هوا نکشه. بعد بذارینش توی یه جای خشک و خنک! دو الی سه هفته ی بعد خیارشورتون آماده ست👌😍
ماش ✅ مصرف آش ماش سردردهای شدید و آبریزش بینی ناشی از سرماخوردگی را درمان می کند و سرفه و تب را تسکین می بخشد.
🍁 مواظب آدمهایی صبور و مهربان زندگیتون باشید ... اگر بمانند برای همیشه است و اگر بروند میروند که دیگر برنگردند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه میوه ارایی ساده و شیک برای مهمونیهاتون ببین و لذت ببر😍 چطوربود؟؟ امیدوارم دوست داشته باشین
🌹ای آنکه به ملک خویش پاینده تویی 🌹وز دامن شب صبح نماینده تویی 🌹کار من بیچاره قوی بسته شده 🌹بگشای خدایا که گشاینده تویی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه ترش 🍛 . . موادی که نیاز داریم🥩🧅 گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم پیاز درشت ۱ عدد زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری، کمی پودر دارچین و نمک سیب زمینی عدد رب گوجه ۱ ق چ رب انار ۲ ق غ تمر هندی ۱۰۰ گرم . . . . . - نمک رو از همون اول اضافه کنید، نه تنها گوشتتون دیر نمیپزه، بلکه پروتئنای گوشت شکسته میشه و گوشت پنبه ای تحویل میگیرین😉 - هرچی سیب زمینی پخته بیشتر باشه غذاتون غلیظ تر میشه و ترشی غذا کمتر میشه، پس به اندازه دلخواهتون اضافه کنید . -سیب زمینی سرخ کرده هم دلخواه هست😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸شب داستان زندگی ماست ⭐️گاهی پر نور و گاهی کم نور میشود 🌸اما به خاطر بسپار ⭐هر آفتابی غروبی دارد 🌸و هر غروبی طلوعی 🌙شبتون غرق در عطر گل 🌸به امید طلوع آرزوهایتان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح چهارشنبه تون عالی روزتـــون قشنگـــــــ هـمراه با مـوفقیت و پراز اتفاقات زیبـا بـراتـون روزی پـراز لطـف خـداونـد دلی آرام ، زندگی گـرم و یک دنیـا سلامتی آرزومندم🕊❄️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸عشق یعنی امید ❄️یعنی سفیدی 🌸دانه های ریز برف ❄️عشق یعنی ساز زندگی 🌸و لبریز از خوشی ❄️و عشق یعنی 🌸راز زیستن عاشقانه ❄️زمستونتون پراز 🌸عاشقانه های زیبا
مواد لازم : بامیه سبز یک کیلو ، سیر پنج حبه ، فلفل سبز سیصدگرم، سرکه، نمک و فلفل ، ادویه ترشی دلخواه ، برگ نعنا و ترخون خرد کرده. طرز تهیه : سبزی دلخواه رو پاک کرده و شسته خشک و خرد کنین .این ترشی بدون سبزی هم درست میشه . . نمک ید دار برای شور و ترشی مناسب نیست .از نمک معمولی استفاده کنید . سر بامیه ها را به قاعده جدا کرده و و می شوییم و با کمی آب نمک و یک چهارم پیمانه سرکه می گذاریم ، نیم پخت بشه و بعد خنک میکنیم . سیر رو هم رنده یا ریز ریز خرد می کنیم . فلفل ها را هم می شوییم و ریز خرد می کنیم . مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و نمک و می زنیم و در شیشه ای میریزیم اگرسرکه اش کم شد باز کمی سرکه به آن اضافه میکنیم . بعد از دو هفته دیگر ترشی آماده است . . معمولا سر بامیه ها رو از ته جدا نمیکنیم و قسمتی از آن را می گذاریم بماند تا بامیه بعد از رسیدن متلاشی نشود ، هم برای ترشی و هم برای خورش . استریل_کردن_شیشه_ها ظرف ترشی رو توی فر صدو هشتاد درجه حدود ده دقیقه بذارین تا استریل بشه . یا داخل آب در حال جوش داخل قابلمه ای قرار بدین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ گوشت قلقلی با پنیر و سس گوجه و جعفری سس گوجه جعفری: ۷-۸ عدد گوجه رو پوره یا رنده کنید و با نمک و روغن بذارید رو حرارت کم تا بپزه (۴۰ دقیقه) دو دقیقه آخر جعفری خرد شده رو اضافه کنید و تمام. گوشت قلقلی: ۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده نمک و فلفل سیاه یک عدد پیاز رنده شده (کوچک باشه) یک قاشق چای‌خوری تخم گشنیز یا پودر سیر (این ادویه اختیاری هست) خوب ورز بدید، مثل من گوشت قلقلی درست کنید و سرخ کنید. هر چند ثانیه اون‌هارو بچرخوید و در آخر یه چیکه آب بزنید تا کاراملی بشه! حرارت رو کم کنید پنیر ورقه‌ای (پیتزا، موزارلا یا پارمسان) بذارید و یک دقیقه در ماهیتابه رو ببندید. همه چیز آماده هست. مثل من ساندویچ‌هارو درست کنید و نوش جون کنید
مواد لازم🔻 آب ۱/۴ لیوان پودر ژلاتین ۳ ق غ پوره کدو حلوایی ۱ لیوان شیر ۲ لیوان شکر نصف لیوان (اگه کم شیرین دوست دارید کمتر بریزید) خامه ۲۰۰ گرم (من خامه صبحانه پاکت صورتی ریختم اگه خواستید خامه قنادی بریزید چون خدش شیرینه شکر کمتری بریزید) پودر دارچین ۱/۲ ق چ طرز تهیه🔻 آب رو داخل کاسه بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشید و روی بخار کتری بزارید تا ژلاتین حل بشه.حالا دیگه باید همه مواد رو مخلوط کنیم.داخل مخلوط کن پوره کدو حلوایی، شکر، شیر، خامه، ژلاتین حل شده و پودر دارچین رو بریزید و حسابی مخلوط کنی تا یکدست بشه قالب رو با دستمال کاغذی آغشته به روغن چرب کنید و مایه دسر رو توی قالب بریزید یک شب تو یخچال بزارید تا دسر خودش رو بگیره.اطرافش رو با چاقو آزاد کنید و یک بشقاب مرطوب بزارید روش و دسر رو برگردونی. 🌟
ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻟﻬﺎﯾﻤﺎﻥ ... ﺑﺮﺍﯼ ﭼﺸﻢ ﻫﺎﯾﻤﺎﻥ ... ﺑﺮﺍﯼ ﮔﺮﯾﻪ ﻫﺎ ﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﻫﺎﯾﻤﺎﻥ ... ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺧﺪﺍﯼ ﻣﻦ !!! ﺍﯼ ﺧﺰﺍﻧﻪ ﺩﺍﺭ ﺑﺨﺸﺸﻬﺎ، بهترینها ﺭﺍ ﺑﺮﺍیمان مقدرکن... ســـلام😍 صبـــح بخــیر تنور دلتــون گرم ایام ب کام روزگارتون پراز اتــفاقات قشنــگ☀️
به چهارشنبه 7 دیماه خوش اومدین صبح خوشگلتووووون بخير فنجون عشقتون پر مهر خونه دلتون گرم دستانتون پر روزي نگاهتون قشنگ
✍🔻فواید ماساژ روی پا ؛ 👈🏽 تنظیم جریان خون 👈🏽کاهش ابتلا به پا درد🔺 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🌱👈🏼اگر کودکی قد بلند میخواهید ، را در برنامه غذایی اش قرار دهید ! 🌱👈🏼بی اشتهایی با سوپ جعفری از بین میرود (روی سوپ لحظه آخر جعفری بریزید) 🌱👈🏼تب، سرخک،آسم و بوی بددهان با جعفری نابود میشود..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به چهارشنبه 7 دیماه خوش اومدین صبح خوشگلتووووون بخير فنجون عشقتون پر مهر خونه دلتون گرم دستانتون پر روزي نگاهتون قشنگ
اگر به تخم مرغ حساسیت دارید حتما این ته دیگ رو درست کنید ته دیگ ماستی بدون تخم مرغ برنج رو چند ساعت قبل خیس کنید وابکش کنید برای ته دیگ ماستی ویا ته جین حتمااا از ماست چکیده وشیرین وچرب استفاده کنید تو ریختن زعفران دست ودلباز باشید حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید سه کفگیر برنج آبکش شده ، سه قاشق ماست چکیده . ماست وزعفران خوب بزنید کمی نمک مخلوط کنید وبرنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید ومخلوط کنید زیاد نزنید برنج خورد شه قابلمه رو داغ کنید وچند قاشق روغن مایع بریزید تا داغ شه مخلوط برنج وماست رو بریزید وبا پشت قاشق صاف کنید وقتی که صاف ویکدست شد برنج سفید رو به آرامی روش بریزد هر دفعه که یک کفگیر برنج میریزید صاف کنید وبا پشت قاشق فشار دهید تکه های سینه که از مرغ حلزونی باقی مانده بود با کمی روغن تفت دادم کمی زرشک وپیاز داغ بهش اضافه کردم وروی برنج سفید ریختم وکفگیر بعدی برنج رو بریزید. دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با شعله کم من زیرش شعله پخش کن گذاشتم حدود یک ساعت یادتون نره وقتی بخار کرد روغن داغ روش بریزید عزیزانی که ماستشون شله سفت نیست یک ساعت بریزید تو کیسه نخی تا آب اضافیش جدا بشه 🌟
سلام روزتون بخیر عزیزانم یه حلوای مجلسی و بوتیکی و مدرن که بی نهایت دوست داشتنی و خوشمزه است 🥰🤗 ویفر ۶۰ گرم ( حدود ۲ بسته) آرد سفید ۱۰۰ گرم (۲/۳ لیوان) آرد برنج ۵۰ گرم (۱/۳ لیوان) کره ۵۰ گرم روغن مایع یکی دو قاشق پودر قند ۵۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان) شکلات صبحانه ۲ ق غ (یا شکلات تخته ای آب شده) من از ویفر شکلاتی استفاده کردم و با آسیاب پودر کردم . آرد سفید رو الک کردم و روی حرارت کم تفت دادم ، حدود ۲۰ دقیقه . آرد برنج رو الک کردم و اضافه کردم و همراه آرد سفید ۱۰ دقیقه هم تفت دادم . کره رو ریختم و خیلی کم روغن مایع ریختم و بعد از حرارت برداشتم .بلافاصله پودر قند الک شده و ویفر پودر شده و شکلات رو اضافه کردم و مخلوط کردم تا کامل یکدست بشه . داخل قالب سیلیکونی ریز (نیاز به چرب کردن نیست چون حلوا به قدر کافی کره و روغن داره )ریختم و فشرده کردم . در یخچال حدود ۲ ساعت قرار دادم و بعد از قالب جدا کردم . روشون کمی پودر پسته ریختم . پ.ن : تعداد برای من نزدیک ۲۰ عدد شد . اگر می خواید سفید رنگ بشه ، می تونید از ویفر غیر شکلاتی استفاده کنید و همچنین شکلات تخته ای سفید بریزید . 🌟