فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸تقدیم به گلهای گروه🙏
☘شنبه تـون سرشـاراز موفقیت
🌸چهرتون همیشه خندان
☘قلبتون پـراز عـشق و محبت
🌸آرامش همنشین شما
☘هوای زندگیتون گرم و پرنشاط
🌸ولطف خـداهمیشه شـامل حالتـون
☘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_خانه داری
بسته بندی گوشت چرخ کرده، نظم دهی کابینت و اشپزخانه
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تنقلات زمستونی 🔝😍🎥
شما چی بهش میگید؟😍😍
ما بهش میگیم
گندمک و برنجک😋😍😍😍
ترد و نمکی
امروز با مامان درست کردیم
.
با خوردن گندمک و برنجک خرچ و خروج توی خونه راه بندازین😂
.
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_اموزشی
یه #کباب بدون ذره ایی روغن فقط مواد رو مخلوط کنید و شکل بدین و در فر بگذارید به همین سادگی
رژیمی
❄️این متن بسیـار زیــبا
ارزش هزار بار خواندن رو داره
❄️خداوند نمیپرسد
چه ماشینی سوار می شدید
بلکه میپرسد
چند پیاده را سوار کردید؟
❄️خداوند نمیپرسد
مساحت منزلتان چقدر بوده
بلکه میپرسد .
در آن خانه به چند نفر خوش آمد گفتید
❄️خداوند نمیپرسد .
در کمد خود چه لباسهایی داشتید
بلکه میپرسد
به چند نفر لباس پوشاندید .
❄️خداوند نمیپرسد .
بیشترین حقوق دریافتی شما چقدر بوده است،
بلکه میپرسد
برای بدست آوردن آن چقدرشخصیت خود را کنترل دادید .
❄️خداوند نمیپرسد
عنوان شغلی شما چه بود ،
بلکه می پرسد
چقدر سعی کردید با بیشترین توانتان بهترین کار را انجام دهید .
❄️خداوند نمیپرسد .
که در همسایگی چه کسی زندگی می کردید،
بلکه می پرسد
چه رفتاری با همسایگانتان داشتید .
❄️خداوند نمیپرسد
چند دوست داشتید،
بلکه میپرسد
با دوستانتان چگونه رفتار کردید .
در مورد رنگ پوستتان نمیپرسد ،
بلکه از شخصیت شما سئوال می کند
#ترشی_شلغم
سلام من اومدم با یه ترشی خوشمزه و راحت و عالی 😍.
شلغم یک کیلو
چغندر (لبو) 1 تا 2 عدد(نپخته)
سیر 3 تا 4 حبه
برگ بو 1 عدد
سیاه دانه ، تخم گشنیز ، گلپر در صورت تمایل 1 ق م
نمک 1 ق م
سرکه سفید 2 لیوان
آب جوشیده خنک 2 لیوان
آب و نمک و برگ بو رو روی حرارت قرار دادم تا بجوشه ، وقتی جوشید از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار خنک بشه .
چغندر و شلغم رو شستم و خشک کردم و سر و ته اش رو گرفتم و پوستش رو گرفتم . به صورت خلالی و درازا خرد کردم . خرد کردن و طرح دادن دست خودتونه حتی می توتید قالب بزنید .
سیر رو پوستش رو گرفتم و ورقه ای خرد کردم به خاطر اینکه داخل ترشی با اون یکی مواد یک دست بشه و ظاهرش زیبا بشه .
تمامی مواد خشک باشند ، آبی نمونه .
لایه لایه شلغم و چغندر و سیر رو داخل ظرف شیشه ای قرار دادم . اگر هم ادویه دوست دارید بریزید از سیاه دانه و تخم گشنیز و گلپر می تونید استفاده کنید .
به نسبت مساوی آب و سرکه با هم مخلوط کردم . دو لیوان سرکه هم با آب جوشیده خنک ترکیب کردم و داخل ظرف شیشه ریختم . از اونجایی که من خیلی تیز و تند دوست ندارم در ترشی ها نصف به نصف آب جوشیده خنک و سرکه می ریزم .می تونید کلش رو سرکه بریزید و یا از ترکیب آبغوره و سرکه هم می تونید استفاده کنید.
(آب جوشیده خنک هست و نمیزاره ترشی کپک بزنه و چون جوشیده و استریل شده)
در ظرف رو بستم و خوب چفت کردم . محیط خنک و به دور از نور آفتاب قرار بگیره تا رنگش بد رنگ نشه . حدودا یک هفته تا ده روزبعد ترشی آماده است . بعد از آماده شدن داخل یخچال نگه داری کنید .
👈این ترشی تا چندین هفته داخل یخچال می مونه . بهترین زمان مصرف 6 هفته است و به مرور شلغم ها نرم می شوند . اگر دیدید رنگش تغییر کرده می تونید هر زمانی خواستید لبو داخلش بریزید تا رنگش خوش رنگ تر بشه .
👈لبو قابل حذفه و بابت رنگ دهی و خوشرنگ شدن در این ترشی استفاده میشه .می تونید حتی کلم بنفش استفاده کنید
👈دو روش برای تهیه این ترشی هست که روشی که به صورت خام هست مواد و روشی به صورت پخته . اگر چه که پختن مواد ترشی با سرکه ، ماندگاری ترشی رو طولاتی می کند و و احتمال کپک زدن کمتر ، اما ترشی شلغم و لبو نسبت به ترشی های دیگر حساس تر و زودتر خراب می شود . اگر برای این ترشی چغندر رو بپزید شفاف تر و خوش رنگ تر می شود اما دوام کمتر و زود کپک می زند
✨
#دلمه_بادمجان
مواد لازم:
برنج 1 پیمانه
لپه 4 قاشق غذاخوری
سبزی دلمه 1 کاسه سوپ خوری
پیاز 1 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و کمی آبلیمو
برای سس دلمه
رب گوجه 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و 2 لیوان آب
طرز تهيه:🍲
برنج رو ابتدا با يك ليوان آب نيم پز ميكنيم و لپه رو هم پخته به برنج اضافه ميكنيمو كنار ميزاريم ،پياز رو خرد و سرخ ميكنيم گوشت رو بهش اضافه و تفت ميديم سبزي رو هم اضافه و مخلوط و رب گوجه و برنج نيم پز و لپه و ادويه رو اضافه و باهم مخلوط ميكنيم و كنار ميزاريم،داخل بادمجونها رو با قاشق خالي ميكنبم و با مواد دلمه پر ميكنيم و داخل ظرف ميچينيم ،براي سس دلمه، پياز رو تفت ميديم و سرخ ميكنيم رب گوجه و ادويه و آبليمو رو اضافه و تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم بعد از ب جوش اومدن سس رو كنار دلمه ها اضافه ميكنيم و زمان ميديم تا بپزن