eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 مواد A:قسمت زرد رنگ •50 میلی لیتر روغن 70 میلی لیتر خامه مایع(مخلوط خامه و شیر) 60 گرم آرد (الک شده) 4 عدد زرده تخم مرغ مواد B:برای شکلاتی کردن مرنگ 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل 8 گرم پودر کاکائو + 2 گرم قهوه فوری (ذوب شده با 2 قاشق غذاخوری آب داغ) ** قهوه فوری را می توان در صورتی که دوست ندارید حذف کنید :) مواد C (مرنگ) •4 عدد سفیده تخم مرغ 1 قاشق چایخوری آب لیمو کمی نمک • شکر 70 گر...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕🧀🍿 ‌۲فنجان پنیرموزارلاچیپسی یک ق چ نمک یک ق چ پودرسیر یک ق چ ریحان خشک شده یک ق چ اورگانویاپونه کوهی نصف ق چ فلفل روغن یک سوم فنجان پپرونی ♨️ ‌5تا8دقیقه پخت درفربادمای ۱۸۰درجه سانتیگراد
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
یه پیاز متوسط و تفت دادم وقتی سبک شد گوشت چرخ کرده اضافه کردم بهش نمک و پودر سیر و پودر آویشن اضافه کردم و تفت دادم در تابه رو بستم تا بپزه تو یه ظرف دیگه یکم مرغ پختم بعد اینکه گوشت پخت مرغ پخته شده رو ریش ریش کردم و به گوشت اضافه کردم و هم زدم بعد قارچ اسلایس شده اضافه کردم در تابه رو بشتم تا قارچ آب بندازه وقتی قارچ آب انداخت کمی رب گوجه اضافه کردم و هم زدم تا جا بیفته بعد زیر گاز و خاموش کردم روی خمیر سس کچاب مالیدم بعد پنیر پیتزا بعد مواد گوشتی ریختم و روش پنیر فراوون ریختم روشم کمی فلفل دلمه ای خورد شده و قارچ اسلایس شده و گوجه فرنگی خورد شده ریختم بعد خمیر و گذاشتم تو فر از قبل گرم شده به مدت ده دقیقه الی یک ربع با دمای صد و هشتاد درجه بعد پیتزامون و از فر بیرون آوردم و روی پنیر کمی آب اسپری کردم و دوباره گذاشتم تو فر گریل و روشن کردم تا پنیر آب بشه و طلایی . دلیل اینکه آب اسپری کردم اینه که باعث میشه پنیر کش بیاد ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزی کوکو خرد شده 400 گرم سبزی کوکو شامل تره+جعفری+گشنیز+شوید به نسبت مساوی و چند برگ کاهو به دلخواه شنبلیله خشک 1 قاشق غذاخوری(به دلخواه) نمک+فلفل سیاه+زردچوبه+پودر سیر به میزان لازم تخم مرغ 3 تا 4 عدد آرد 1 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری کره یا مارگارین گیاهی
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 همه جورش و‌دوست دارم!سرد،گرم، باشیر،بدون شیر،ترک،فرانسه،اسپرسو امااعتراف میکنم اصلانمیتونستم یه قهوه خوب ترک درست کنم تااین ویدئورودیدم🤩 رازش همزدن زیادوآهسته اضافه کردن آب هست
توبیخ کودک تهدید او غرزدن به او ایراد گرفتن از او دادزدن سرش توضیح دادن ودلیل آوردن برای او تهاجم به حوزه شخصی کودک است و اگر بیش از 5بار در روز اتفاق بیفتدبرای کودک خطرناک است
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون فر (قابلمه ای)🍫 مواد لازم👇🏻 🍪بیسکوییت شکلاتی کرمدار ۴۰ عدد (بسته به اندازه ی بیسکوییت هاتون ممکنه این عدد کم یا زیاد تر بشه) 🥄بیکینگ پودر ۱ ق چ 🥛شیر ۲۵۰ میلی لیتر یا ۱ پیمانه ‌ 💠قابلمه رو چرب کنید، کفش کاغذ شیرینی پزی بندازین، دربش رو بذارین و به مدت ۴۰ دقیقه اجازه بدین بپزه. این کیک زیاد پف نمیکنه. ‌ 💠میتونید روش رو با هر چیزی که دوست داشتین مثل گاناش شکلاتی و چیپس شکلات تزیین کنید. ‌ 🍫گاناش (گنش) شکلاتی: ۱۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه رو روی گاز بذارین تا داغ بشه (اندازه نصف خامه صورتیا میشه، کل پاکتش ۲۰۰ میلی لیتره) ، اما قبل اینکه بجوشه و قل بزنه از روی حرارت برش دارین چون فقط باید گرم بشه که شکلات رو داخلش حل کنه و بعد با ۸۰ گرم شکلات مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه. ‌ هرچی بیشتر بمونه و خنک بشه، سفت تر میشه، بعد از حدود ۱۰ دقیقه میتونید روی کیک بریزین، اگر بیشتر بمونه (حدود نیم ساعت) و همدمای محیط بشه ، مثل خامه ی فرم گرفته حالت کرمی به خودش میگیره و میتونین روی کیک بمالید😋😋