eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
سکوت درمانی ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻦ !.. ﻫﻨﮕﺎﻣﯿﮑﻪ ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﯽ ﭼﻪ ﺑﮕﻮﯾﯽ، ﭼﻪ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﻫﯽ ﻭ ﯾﺎ ﭼﻄﻮﺭ ﺑﮕﻮﯾﯽ, ﻓﻘﻂ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻦ! ﮔﺎﻫﯽ ﻧﮕﻔﺘﻦ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺗﺮ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻦِ ﺳﺨﻨﺎﻥِ ﺁﺷﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺳﺒﮏ ﻣﯿﮑﻨﺪ ... ﺩﺭ ﺁﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻦ . ﯾﮏ ﻭﻗﺘﻬﺎﯾﯽ ﺳﻌﯽ ﮐﻦ ﭼﺸﻤﺎﻧﺖ ﺭﺍ ﺑﺒﻨﺪﯼ ﺑﺮ ﺣﺮﻓﻬﺎﯼ ﻧﯿﺶ ﺩﺍﺭ، ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻨﯽ ﻭ ﺑﻪ ﺯﺑﺎﻧﺖ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯽ ﺳﮑﻮﺕ ﺭﺍ ﺗﻤﺮﯾﻦ ﮐﻨﺪ ... ﺁﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﮐﻪ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﯼ ﭼﻪ ﺷﺪ ﻭ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺑﺮ ﺳﺮﺕ ﺁﻭﺍﺭِ ﻣﺼﯿﺒﺖ ﺁﻣﺪ، ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﻣﻘﺼﺮ ﻧﮑﻦ, ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻦ ﺗﺎ ﺩﻟﯿﻞِ ﺍﺻﻠﯽ ﺭﺍ، ﺩﺭ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺑﯿﺎﺑﯽ ! ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺣﺲِ ﺍﻧﻔﺠﺎﺭ ﺩﺭ ﺳﻠﻮﻟﻬﺎﯾﺖ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺭﻭﻥ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ, ﺳﮑﻮﺕ ﺭﺍ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﮐﻦ, ﮐﻪ ﺫﻫﻨﺖ ﺑﺎ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺑﺎ ﻗﻠﺒﺖ ﻣﺸﻮﺭﺕ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺗﺼﻤﯿﻤﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﺑﮕﯿﺮﺩ . ﯾﮏ ﻭﻗﺖ ﻫﺎﯾﯽ " ﺳﮑﻮﺕ" ﭘﺎﺳﺦِ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺩﺭﺩﻫﺎﺳت👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی) این مقدار مواد تقریبا ۲۰ عدد نان خامه ای متوسط میده آب ۲۵۰ (یک پیمانه + یک چهارم پیمانه) کره ۴۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد (ریز نباشه) آرد 125 گرم (یک پیمانه) وانیل 1ق.چ شکر یک ق م نمک یک پنس(یک هشتم ق چ) فر رو از یک ربع قبل درجه ۲۵۰ روشن کنید برای توستر ۲۰۰ درجه ۱۰ دقیقه اول و 20 دقیقه بعد حرارت ۱۶۰) حرارتها متغیرن مواظب باشین نسوزن. ابتدا در ظرف مناسب آب، کره، نمک و شکر را روی حرارت میگذاریم همینکه از کناره های ظرف شروع کرد حباب زدن آرد را اضافه کرده، مرتب هم می زنیم و میپزیم تا یکدست شود و ابش کامل کشیده بشه از روی شعله برداشته,میگذاریم تا خنک شود. (یه قاشق داخل خمیر بذارید قاشق نباید بیافته) وقتی خنک شد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده، وانیل را نیز اضافه میکنیم. با همزن میزنیم تا خمیر تقریبا چسبناکی بدست بیاد ته سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید مواد نان رو داخل قیف ریخته و با ماسوره شکوفه شروع به شکل دادن خمیر میکنیم و در فر با درجه حرارت 250 قرار میدهیم ده دقیقه زمان می دهیم تا پف کند سپس دما را روی ۱۸۰ درجه قرار می دهیم به مدت بیست دقیقه تا پخته و آماده شود. (حرارت فرها متغیره ممکنه زمان کمتر یا بیشتری ببره). در فر رو تو طول پخت باز نکنید ... بعد از پخت فر رو خاموش کنید اجازه بدین یک دقیقه تو فر بمونه سپس خاموش کنید ... بعد از اینکه کامل سرد شد ته نان خامه ای رو سوراخ کنید و با خامه پر کنید. دو ساعت تو یخچال استراحت بدین سپس میل کنید. 🌟
♥️ تو بخند ツ من قول میدهم که تمامِ سوژه‌هایِ عکاسیِ من تــو باشی ♥️♥️
17.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینارو لازم داریم: سه قاشق سرپر سس مایونز یک لیوان ماست یک قاشق سس کچاپ نمک و فلفل سیاه ماکارونی شکلی به اندازه دلخواه نصف سینه مرغ خیارشور چهار پنج عدد فلفل دلمه ای نگینی شده یک عدد هویج دو عدد ذرت کنسرو شده نخودفرنگی کنسروشده حتما بعد از آماده شدنش چند ساعت بذارید بمونه یخچال تا خوب سرد بشه و جا بیوفته
14.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسقطی انار😍😋 مواد لازم نشاسته گل نصف لیوان آب انار دو لیوان شکر نصف لیوان آب سرد نصف لیوان گلاب دو ق غ هل ساییده نصف ق چ روغن مایع سه ق غ ابتدا نشاسته و آب سرد رو مخلوط میکنیم کاملا حل شد از صافی رد میکنیم گلوله ای نمونه با آب انار مخلوط میکنیم شکر و گلاب و هل رو هم اضافه میکنیم روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه اگر میخواین نرم تر باشه یکم غلیظ شد بردارین اگر میخواین سفت تر باشه باید از دور قابلمه جمع بشه بیاد وسط و غلیظ بشه در آخر کار روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و خاموش میکنیم کف هر ظرفی خواستین رو چرب کنید و مایه مسقطی رو تا داغه داخلش بریزید و و خوب پخش کنید داخل قالب سیلیکونی هم میشه بریزید سه تا چهار ساعت داخل یخچال باشه می تونید برش بدین یا از قالب دربیارید کمی داخل آرد یا پودر نارگیل بچرخونبد به همین راحتی