eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
سه کیلو قارچ رو تمیز بااسکاج شستم و اصلا قبلش نخیسوندم قارچ رو و به دلخواهم خورد کردم و سی لیوان آب رو (اندازه لیوان دسته دار فرانسوی) گذاشتم جوش که اومد یک پیمانه و نیم آبلیمو یا سرکه سفید اضاف کردم و پنج قاشق غذاخوری پررر نمک اضاف کردم و گذاشتم باز آب جوشید قارچ رو ریختم توی آب در حال جوش و سر قابلمه رو گذاشتم روش حالت نیمه باز و تایم گرفتم پنج دیقه و بعد از آب درآوردم و گذاشتم کامل هم قارچها و هم آب سرد شدن و بعد ریختم توی شیشه و بعد از همون آب ریختم روش و سرشو محکم بستم و گذاشتم یخچال تا سه ماه قابل نگهداری توی یخچاله و موقع استفاده با یه قاشق تمیز ازش درمیاریم ، از همین روش هم برای بلانچ و فریز کردن استفاده میکنیم و فقط وقتی آبکش کردیم سریع میریزیم توی آب سرد یخکی که پختش سریع متوقف بشع و بعد از دو دیقه و آبکش میکنیم و فریز میکنیم😍😍 نوش جان ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🎂 𝐉𝐎𝐈𝐍 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋 🍵 ↓↓→→→→🍗→→→→↓↓ cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
زندگی شبیه فصل ست🌸🌸 هیچ فصلی همیشگی نیست🍂🍃 در زندگی نیز روزهایی برای کاشت، داشت، استراحت🌾🌾 و تجدید حیات وجود دارد زمستان تا ابد طول نمی کشد🌧 اگر امروز مشکلاتی دارید بدانید که بهار هم در پیش است😊🌺🌱 ظهرتون بخیر ☀️☀️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍡 😋 ▫️نشاسته گل 1/2پ ▫️شکر 1 پ ▫️پودر ژله یک بسته، من از پودر ژله زغال اخته استفاده کردم که عالی بود. ▫️آب سرد 1و1/2پ ▫️گلاب 1/2پ 🔸نشاسته را درون آب سرد ریخته تا حل شود از صافی رد میکنیم بعد پودر ژله وشکر وگلاب را اضافه کرده وهم میزنیم روی حرارت ملایم قرار داده ومرتب هم میزنیم تا غلیظ شود ،ونیازی نیست خیلی سفت شود .شبیه مسقطی تقریبا ، بعد روی سلفون در ظرف پیرکس ریخته به مدت 4 ساعت درون یخچال قرار میدهیم بعد برش زده درون پودر نارگیل یا نشاسته ذرت میزنیم، من یک قاشق پودر ژلاتین هم با یک چهارم آب سرد بن ماری کردم ودر آخرین مرحله پخت اضافه کردم که خیالم راحتتر باشه
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸شربت خاکشیر وتخم شربتی یکی از بهترین نوشیدنی های سنتی که بیشتر در ماه مبارک رمضان و تابستان بصورت خنک مصرف می‌شود 🔹این شربت ضد یبوست ومسهل است👌 🔹مواد لازم شکر دو لیوان آب یک لیوان گلاب ویا عرق بید مشک نصف استکان زعفران دم کرده ویا پودر شده به میزان لازم 🔹آب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد جوش که اومد شکر رو بریزید شعله رو کم کنید شکر کم کم حل بشه وآب دوباره بجوش بیاد گلاب وزعفران رو اًضافه کنید اینجا من یادم رفته (فیلم رو ادیت کنم وقتی دارم گلاب میریزیم) شربت رو بین دو انگشت تست کنید اگر چسبندگی داشت قوام اومده گاز رو خاموش کنيد وبزارید یخچال تا سرد بشه.
🌺🌿می گویند با هر کس باید مثل خودش رفتار کرد! اما شما گوش نکنید چون اگر چنین بود ، از منش و شخصیت هیچکس، چیزی باقی نمی ماند ! هر کس، هرچه به سرت آورد ، فقط خودت باش ... نگذار برخورد نادرست آدمها ، "اصالت و طبیعت" تو را خدشه دار کند اگر جواب هر جفایی ، بدی بود ؛ که داستان زندگی ما، خالی از آدمهای خوب می شد .!.
درمان سینوزیت های شدید در زمستان👇 !👌🏻 گیاهان زیر را باهم بجوشانید و به مدت 7 شب هنگام خواب میل کنید ▫️گل گاو زبان ▫️اسطوخودوس ▫️مـرزنجوش ▫️گل بابونه ▫️آویشن
زندگی مانند قطار شهربازی است پر از پستی و بلندی‌های فراوان .. اما اين تو هستی كه انتخاب میکنی: كه بترسی و با نگرانی فرياد بزنی، و يا اينكه بخندی و از آن لذت ببری👌👌 ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🥨🥖 -50 گرم کره ذوب شده -شیر (200 میلی لیتر -1 تخم مرغ -15 گرم مخمر خشک -500 گرم +/- آرد -3 قاشق غذاخوری شکر -1 قاشق غذاخوری کاکائو -کمی نمک. برای پر کردن ، به دلخواه شما از شکلات نوتلا ، شیر جوشانده غلیظ شده ، مربا ، آجیل ، میوه های خشک و غیره استفاده می کنیم. برای خمیر ، تمام مواد را به جز کاکائو و آرد مخلوط کنید. آنها را به 2 قسمت تقسیم می کنیم. کاکائو را به یک قسمت اضافه کنید ، 2 خمیر مختلف را مخلوط کرده و ورز دهید. ما اجازه می دهیم آنها در یک مکان گرم بالا بیایند. ما کیک را جمع می کنیم ، دوباره اجازه می دهیم تا بالا بیاید ، حدود یک ساعت و نیم روی آن را با فیلم مواد غذایی می پوشانیم. سپس با زرده ، که با کمی شیر رقیق شده ، چرب کنید. ما آن را برای حدود 25-30 دقیقه به اجاق گرم با درجه 180 درجه می فرستیم.
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شگرد گوشت شیشه اے کارے میکنه که گوشت زیر دندونت آب بشه ،ازطعمش ڪ دیگه نگم برات👌 گوشت گوسفندے کم چرب و بدون استخوان که شسته و خرد شده رو داخل شیشه بریزید ¼پیاز ۱حبه سیر و باقے موند گوشت هارو بریزید در آخر ،۱عدد برگ بو توے شیشه بذارید و در شیشه رو محکم ببندید داخل قابلمه‌ے آبجوش بذارید و ۴ ساعت زمان بدید تا بپزه (تواین مدت نباید آب قابلمه کم بشه و اگه آبش تبخیر شد،آببریزید) بعداز ۴ ساعت گوشتمون حسابے آب انداخته و آماده س درشو باز کنید و برش بزنید ،براحتی میشه بافت لطیف و نرمشو تشخیص داد...