eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
31.1هزار عکس
35.6هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ کره ای رو یه بار امتحانش کن بهت قول میدم عاشقش میشی 😍😋 پس حتما ذخیره اش کن تا درستش کنی😘 اینارو میخوایم 😍👇🏻 فیله مرغ ۵۰۰ گرم قارچ به تعداد فیله پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم کره ۵۰ گرم زعفرون دمکرده ۴ ق غ نمک ۲ ق م فلفل سیاه ، پاپریکا دودی پولبیبر هرکدام ۱ ق چ 🍃نیم ساعت مرغ داخل یخچال استراحت کنه 🍃 مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه دمای ۱۸۰ درجه
آش یزدی مواد لازم برای۴ نفر جو 1.5 پیمانه هویج ۲ عدد سینه‌ مرغ ۱ عدد پیاز ۲ عدد نعنا خشک ۲ قاشق سوپ خوری کشک ۱ لیوان نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه ۱- جو رو که از قبل خیس کردیم رو با مرغ و یک عدد پیاز خرد شده ،ادویه و نمک و فلفل میذاریم بپزه. ۲- وقتی خوب مرغ پخته شد و و جو لعاب داد از مواد جداش میکنیم و ریش ریش میکنیم. ۳- حالا دو عدد هویج رو رنده میکنیم و به همراه مرغ ها به جو اضافه میکنیم. ۴- نعناع داغ و کشک و پیاز داغ رو به آش اضافه میکنیم و اجازه میدیم خوب جا بیفته ۵- اواخر پخت نمک رو اندازه میکنیم. و با نعناع داغ و پیاز داغ سرو میکنیم... سایر نکات من چون نمیخواستم زیاد روغنی بشه نعناع رو بدون روغن رو آش ریختم..واین سلیقه ایه..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻زندگی کوتاه است 🍃 زمان به سرعت می گذرد... 🌻نه تکراری ... 🍃نه برگشتی ... 🌻پس از هر لحظه ای که 🍃می آید لذت ببرید😊 ظهرتون بخیر دوستان☀️☀️
جلوی عرق کردن را نگیرید ! عمل تعریق به بدن کمک می کند تا مواد سمی را از خود خارج کند و به ما در کنترل دمای بدن خود کمک می کند جلوگیری از عرق کردن برای سلامت ما بسیار خطرناک است. + ضدعرق ها با مسدود کردن غدد چربی پوست، جلوی تعریق را می گیرند.استفاده ی مداوم از محصولات ضد عرق منجر به بروز مشکل در میکروبیوم ما میشود. بنابراین بهتر است بیشتر از ۲ یا ۳ بار در هفته از این محصولات استفاده نکنید و قبل از خواب هم پوست خود را از این مواد پاک کنید.
✍ آیا مے دانید کسانی ڪه زیاد خرما میخورند تمام دردهاے درونی آنها شفا یافته و دیگر به دارو احتیاج پیدا نخواهند کرد
🔴نگو ✍ چون زنگ نزد بهش زنگ نزدم چون سلام نکرد سلامش نکردم چون دعوتم نکرد دعوتش نکردم چون محل نذاشت محلش نذاشتم چون عذرخواهی‌نکرد عذرخواهی‌نکردم بـاران به همه جا می‌بارد چه زمین حاصلخیز چه شوره زار 🌧 تو بـــاران باش 🌧 بدی دیگران را با نیکی دفع کن، ناگهان خواهی دید همان کس که میان تو و او دشمنی است، گویی دوستی گرم و صمیمی ❤️ تو شده است. ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌
🌯 😋 ▫️تن ماهى ٢ عدد ▫️ذرت پخته يا كنسرو ١ ليوان ▫️سيب زمينى پخته نگينى ٢ عدد ▫️پياز بنفش خلالى يا نگينى ١ عدد متوسط ▫️پيازچه براى عطر بهتر ٢،٣ عدد "قابل حذفه" ▫️شويد تازه ٣ ق غ ▫️خيار شور ٧ عدد ▫️گردو "اختيارى" اندازه دست خودتونه ▫️سس مايونز ٤ ق غ ▫️سس خردل ١تا٢ ق غ ▫️نمك ▫️فلفل سياه ▫️پاپريكا ▫️ادويه رو خودتون بچشين ديگه ▫️ليموترش ١ عدد ▫️نان باگت 🔺مواد رو مثل فيلم خورد كنين و با هم قاطى پاطى كنين و سس بزنين . بهتره كه چند ساعت تو يخچال باشه طعم ها بره تو خورد هم ولى اگه مثل من عجولين همون موقع ميتونين گريل كنيد و بخورين، يا گريل نكنين 🌟
*اگر می خواهید سلامت مغز خود را ارتقا دهید، از سرعت پیر شدن آن بکاهید و ریسک افت شناختی را کم کنید، باید تا حد امکان از مصرف قند و نمک خودداری کنید. شیرینی جات و مواد قندی به مرور به مغز صدمه می زنند، چون مصرف آن ها ممکن است منجر به بروز دیابت شود، بیماری ای که ریسک ابتلا به آلزایمر را بالا می برد. cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @Dooctor
🍖☘️🧅🍚🌾🧂🌶️🌱🥣 مواد لازم: سبزی آش: ۵۰۰ گرم گوشت گوسفند چربی دار با استخوان: ۶۰۰ گرم دنبه گوسفند: ۱۰۰ گرم پیاز متوسط: ۵ عدد برنج نیم دانه: ۱.۵ پیمانه نخود: ۱/۲ پیمانه لوبیاچیتی: ۱/۲ پیمانه عدس: ۱/۳ پیمانه ماش: ۱/۳ پیمانه بلغور گندم: ۱/۳ پیمانه زردچوبه: ۲ قاشق مرباخوری پر فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری سرصاف نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: گوشت و دنبه را به همراه نخود و لوبیاچیتی و سه عدد پیاز ریز شده و مقداری آب داخل زودپز می پزیم. در قابلمه اصلی برنج، ماش، عدس، بلغورگندم و به همراه سبزی آش و مقداری آب با هم می پزیم. گوشت و دنبه پخته شده را با مقداری لوبیا و نخود پخته شده له می کنیم و با مابقی نخود و لوبیا داخل قابلمه اصلی آش می ریزیم و بصورت مداوم هم می زنیم تا زمانیکه مواد آش مانند حلیم کش بیاد. در انتها دو عدد پیاز را خلالی ریز کرده، داخل روغن سرخ می کنیم، زردچوبه و فلفل را می ریزیم و تفت می دهیم و به همراه نمک به آش جا افتاده اضافه می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: لوبیا و نخود از بیست و چهار ساعت قبل خیس می کنیم. ماش، عدس، برنج و بلغور گندم به مدت ۲ ساعت خیس می کنیم. از برنج نیم دانه ایرانی یا برنج گرده برای این آش استفاده کنید. بهترین گوشت برای شوربا گوشت گوسفندی چربی دار با استخوان می باشد. سبزی آش شوربا ترکیب: تره، جعفری، گشنیز و برگ چغندر یا اسفناج هست. برای پخت گوشت داخل زودپز حدود سه ساعت زمان نیاز هست، در صورت نداشتن زودپز داخل قابلمه معمولی و با آب و زمان بیشتر گوشت را بپزید. خوشمزگی این آش به پیاز داغش هرچه بیشتر بهتر. زمان پخت این آش در حجم کم حدود چهار ساعت و در حجم زیاد حدود ۱۲ ساعت است. برای جاافتادن هر چه بهتر این آش باید بصورت مداوم هم بخورد. 🌟