eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
امروز 30 دی ماه 🌷برای خودتون 🍃خانواده های پر مهرتون 🌷عزیزان و دوستانتون 🍃و همه کسانیکه 🌷دوستشون دارید 🍃ارزوی سلامتی 🌷و حال خوب خوب دارم 🍃همیشه شاد باشید 🌷و الهی که خدا هر روز صداتونو بشنوه🤲💐 صبحتون خوش🌞
🍮 😋 ▫️پودر ژلاتين اق غ ▫️اب ١/٣پيمانه ▫️شير عسلي يك قوطي ▫️بيسكوييت پتي بور پودر شده ١٢٠گرم ▫️خامه صبحانه دو عدد٢٠٠گرمي جمعا٤٠٠گرم 🔸قوطي شير عسلي رو تو ي قابلمه بزرگ پر از اب سه ساعت ميجوشونيم و توجه داشته باشيد اب قابلمه كم نشه چون قوطي نبايد از اب بيرون بمونه بعد اجازه بديد تا قوطي به دماي محيط برسه در اين حالت شير عسلتون كاراملي ميشه. ژلاتين را با اب سرد بنماري كنيد. شير عسل كارامل شده رو در كاسه بريزيد و بيسكوييت پودر شده رو اضافه كنيد خامه را كمي هم بزنيد تا ي دست بشه و به شير عسلي و بيسكوييت اضافه كنيد بعد ژلاتين ماري شده از حرارت افتاده رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم در قالب دلخواه ريخته و سه ساعت در يخچال ميزاريم تا خودش رو بگيره ‌🍩 cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
این مربا هم خوشگله و هم مجلسی و هم خوشمزه چون از آهک استفاده نکردم می تونید خیلی راحت بخورید همون مزه مربای هویج می ده و خوشمزه ست. حالا مقدار مواد و توضیحات: این مربا رو معمولا زیاد درست نمی کنن حالت تزئینی داره من دو تا هویج بزرگ استفاده کردم(بهتره هویج ها صاف و بلند باشن،هر چی هویج بلند تر، گل شما بزرگتر😉) برا این مقدار یک و نیم لیوان شکر یک لیوان آب نصف لیوان گلاب رو بزارید روی حرارت و گاهی هم بزنید تا شکر حل بشه،بعد از اینکه شمر کاملا حل شد و روی شربت کف کرد (حدود ۵ دقیقه) شربت رو خاموش می کنم یه ذره که از دما افتاد گل هامون رو می چینیم توش و زیرش رو روشن می کنیم ،با دمای خیلی کم تا هم هویج ها بپزن و هم شربت خیلی غلیظ نشه،بیست دقیقه بعد از اینکه هویج ها رو ریختیم ۱/۴ ق چ وانیل و ۱/۲ ق چ آبلیمو اضافه می کنیم،و ده دقیقه بعد زیرش رو خاموش می کنیم. (می تونید از هل و زعفرون هم استفاده کنید ولی من طعم وانیل رو تو مربای هویج دوست دارم) دقت کنید هویج ها کامل بپزن در غیر این صورت مربا کپک می زنه،و شربت به قوام برسه. یعنی بعد خنک شدن کمی کش بیاد . راستی تو فیلم هم اشاره کردم حتما لایه های هویج رو بعد نرم شدن بشورید تا نمکشون بره و دو سه بار تو آب معمولی خیس کنید و آبش رو عوض کنید تا طعم نمک کامل بره. یه نکته دیگه هم اینه که می تونید گل ها رو دوازده ساعت تو آب آهک خیس کنید تا انسجام بیشتری داشته باشن،ولی همین طور که تو فیلم دیدید بدون آهک هم مشکلی نداشتن. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. 🌟
با مواد زیر ۴ کاسه شله زرد شد . برنج ایرانی یا نیم دانه ۱ لیوان (فقط و فقط) شکر ۲ الی ۲/۵ لیوان کره ۵۰ گرم روغن مایع ۴ ق غ زعفران دم کرده به مقدار لازم هل به مقدار لازم (عصاره هل) گلاب نصف استکان خلال بادام به مقدار لازم حدودا ۵۰ گرم دارچین برای تزیین برنج رو ازقبل شستم و خیسوندم .خلال بادام رو شسته و با آب و کمی گلاب خیسوندم . برنج رو داخل قابلمه بزرگ ریختم و ۶ برابر مقدار برنج آب ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه . میزان آب حتی تا ۸ برابر برنج هم ریخته میشه . این بستکی به نوع برنجتون و حرارت شعله تون داره. اگه روی برنج کف کنه ، کف روش رو بگیرین . وقتی که مغز برنج نرم شد زعفران دم کرده رو بهش اضافه کردم و خوب هم زدم . هیچ وقت اول شکر نریزین بعد زعفران ، چون شکر باعث میشه دونه های برنج خوب رنگ نگیرین و اگه یه موقع دیدین شله زردهایی رو که میخورین مغز برنج هنوز سفیده علتش اونه . بعد از اینکه زعفران رو ریختم ، شکر رو به تدریج و کم کم اضافه کردم و هی شله زردم رو هم زدم . بعد ازمدتی خلال بادام رو همون طور که با آب و گلاب خیسونده بودم ، با هم داخل شله زرد ریختم .کره رو اضافه کردم و هم زدم و بعد روغن رو ریختم . بعد باز هم گلاب و هل رو اضافه کردم . من هل در شله زرد رو خوب می کوبم و داخل قوری دم می کنم و از صافی رد می کنم و عصاره اش رو به شله زرد اضافه می کنم با این کار دانه های هل توی شله زرد مشخص نمیشه. هر وقت دیدین که آب شله زرد کمه بهش آب جوش اضافه کنین . یه دم کنی هم روش بزارین تا جا بیفته فقط حواستون باشه ته نگیره 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ســــــــلام ✨آرزو دارم ✨عصرتون پراز زیبایی ✨پراز آرامش ✨پراز لبخند‌ از ته دل ✨و پراز محبت باشه ✨عصرتون ✨سرشاراز عشق و شادی ✨طعم زندگیتون شیرین ✨ایام به کام ✨عصر زیباتون بخیر☕️
🥕 😋 براي ترشي از گل كلم، هويج، فلفل، ساقه كرفس، پياز ترشي،سير، موسير،سيب زميني ترشي و لبو واسه خوشرنگ شدنش، سبزي ترشي و ادويه جات ( فلفل سياه نكوبيده، گلپر آسياب نشده، نمك، سياه دونه) سركه رو بذاريد روي شعله بجوشه مقداري نمك بهش اضافه كنيد و اجازه بدين سرد شه ، بعد هم مواد و سبزيجات و ادويه جات نكوبيده رو به سليقه خودتون بريزيد تو شيشه تا پُر شه و در آخر محلول سركه و نمك رو اضافه كنيد .(مقدار سركه بايد به حدي باشه كه كاملا روي مواد بگيره) cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
🍌مواد لازم: 🔸كره ۲ قاشق سوپخوري 🔸تخم مرغ ۱ عدد 🔸شیر و آرد سفيد از هر کدام ۱ پيمانه 🍫روش پخت : -آرد را در ظرفي بریزید وسط آن را گود کنید شير را كم كم داخل آن بریزید و هم بزنيد بعد تخم مرغ را اضافه کنید و كره آب شده را بریزید و هم بزنيد تا مواد يکنواخت شوند اگر در مواد گلوله اي وجود داشت مي توانيد مايه را از صافي رد كنيد بعد تابه اي كوچك را چرب کنید دو قاشق سوپخوري از مايه را در آن بریزید و مثل كرپ دو طرف نان را سرخ كنيد و بگذاريد تا سرد شود بعد مي توانيد آن را با سس شكلات و حلقه هاي موز تزئين كنيد. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک عمر در انتظاری تا بیابی آن را که درکت کند و تو را همان گونه که هستی بپذیرد، و عاقبت در می یابی که او از همان آغاز " خودت " بوده ای!
⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️آرد 130 گرم ▫️پودر قند 50 گرم ▫️روغن جامد 75 گرم ▫️زعفران دم کرده غلیظ یک ق مرباخوری ▫️پودر هل یک ق چای خوری 🔴طرز تهیه🔻 🥟 🔸پودر قند رو با روغن و زعفران آب شده و هل کاملا مخلوط کرده (چ همزن دستی چ برقی فرقی نداره) بعد آرد رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد خمیر نیاز به استراحت ندارد به قطر نیم سانت باز کرده و با کاتر دلخواه قالب زده و تو سینی فر با فاصله کم چیده و تو فر 170 درجه به مدت 10 الى 15 دقیقه میپزیم. این شیرینی چون تخم مرغ نداره ماندگاریش بالاست.من بعد از سردشدن با شکلات سفید بن ماری شده و پودرپسته تزیینش کردم.خوبیش اینه آماده کردن مواد و درست کردن و پختنش سرجمع نیم ساعت هم وقت نمیبره. 🌟
💗🍃باسپـردن همه چیـز به دستـان گـرم خـدا خـودت رابـرای یک روزبهتـر آمـاده کن آنوقـت زیبـاترازهمیشـه نفـس میکشـی زیبـاتراز همیشـه میبینـی بهتـراز همیشـه زنـدگی میکنـی🌿🌺
درکنار انسانهای خوشبخت همواره کسانی زندگی میکنند که در هنگام جداشدن به آنها میگویند ؛ "مراقب خودت باش".... آنها نه اینکه به تواناییهای مان اعتماد ندارند , نه بلکه با زبان بی زبانی ارزش و اهمیت من و تو را به خودشان و ما یادآوری میکنند.... در واقع "مراقب خودت باش" ، همان جمله معجزه گر و پر از معنای"دوستت دارم" است که سراپای مخاطب را سرشار از عشق و انگیزه میکند.... " مراقب خودت باش "❤️❤️ ‎‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی با سه قلم مواد فوری فقط با سه قلم مواد و در عرض ده دقیقه یه شیرینی خوشمزه و دلچسب درست کن ! با کوک مگ همرا شو👌 به پانصد گرم خرما احتیاج داریم. هسته هاشو دربیارید و با چاقو کمی خرد کنین. بعد داخل میکسر بریزین تا پوره بشه. سیصد گرم بادام زمینی پوست کنده و تفت داده شده رو هم داخل میکسر خرد کنین . مواد رو داخل ظرفی بریزین و دو قاشق کاکائو بهش اضافه و کاملا یکدست کنین. کف ظرف مناسبی کاغذ روغنی بندازین و مواد رو بریزین و صاف کنین و روش نایلون بکشین . چند ساعت داخل یخچال استراحت بدین تا منسجم بشه. کاغذ رو جدا کنید بعد هم به اینصورت برشش بزنین. از طعم عالیش نگم براتون که واقعا محشره و خیلی هم مقویه مخصوصا برای بچه 🌟
يكى از بهترين هديه هايى كه ميتونى به آدمهاى اطرافت بدى اينه كه ازشون براى اينكه قسمتى از زندگيت هستن تشكر كنى. قدرت اين كارهاى ساده رو دست كم نگير، رنگ و بوى زندگيت رو عوض ميكنه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷اولین روزِ 🌼🍃بهمن ماه هم از راه رسید 🌷گلچینی از زیباترین 🌼🍃گلهـای آرزو را 🌷در زورقی از دعا میگذارم 🌼🍃و مزین به روبانی از آمین 🌷تقدیم قلب ‌مهربانتان میڪنم 🌼روز_زیباتون_بخیر ❤️🌷
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
🌭 😋 ▫️٣ عدد سوسیس رنده شده ▫️١ عدد سیب زمینی رنده شده ▫️١ عدد پیاز رنده شده ▫️نصف فلفل دلمه اي خرد شده ▫️نمک و فلفل ▫️١ عدد تخم مرغ 🔸ابتدا سیب زمینی و سوسیس ها را رنده ریز کنيد،پیاز را نیز رنده كنيد و آب اضافی آن را بگيريد. فلفل دلمه اي خرد شده با نمك و به مخلوط سوسیس، سيب زميني و پياز اضافه كرده و هم بزنيد. تخم مرغ رو بشكونيد و با مابقي مواد مخلوط كنيد. مواد را در دست حالت داده و در روغن داغ سرخ كنيد. مي تونيد از سيب زميني پخته هم استفاده كنيد. در اينصورت بعد از پخت آنرا رنده كنيد. اگر دوست داشتيد كتلتها رو قالب بزنيد
آرد گندم یا برنج یک‌لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر یک لیوان شکر یک‌ لیوان سرخالی. گلاب نصف لیوان زعفرون دم کرده پنج ق غ. هل ساییده یک ق چ(ضروری نیست) آرد و تفت بدین حدود پنج دقیقه تا بوی خامیش گرفته بشه اصلا نیازی به تغییر رنگ نیست بعد که تفت دارین آرد رو الک کنید .و بعد بهش روغن رو اضافه کنید . شیر و شکر و گلاب و زعفران و هل رو مخلوط کنید بزارید رو حرارت تا شکر تو شیر و گلاب حل بشه و جوش بخوره ؛ روغن رو که اضافه کردین حدود سه دقیقه کافیه سرخ بشه بعد زیر گاز رو خاموش کنید بعد مخلوط شیر و گلاب و شکر و کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا به خورد آرد بره بعد دوباره روی حرارت بزارید و هم بزنید اگر میخواین حلوا سفتر بشه مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه اگر میخواین حلوا رو از ماسوره رد کنید و شکوفه بزنید کمی روغن بیشتر بزنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 خوشمزه تر از این کوکو نخورده بودم😍 راستی راز وانرفتن کوکو رو تو کپشن بهتون گفتم😍👌🏼 اکه از غذاهای تکراری خسته شدی این غذا رو حتما امتحان کن👌🏼 حتما سی..و کن و به دوستت که دنبال غذای نونی هست بفرست🥰 سلام به روی ماهتون😘 امروز اومدم با یه کوکوی خوشمزه😋 شمام قول دادید خوب ازش حمایت کنید😇 هم خیلی راحته هم خوشمزه👌🏼 طعمش واقعا متفاوت و بینظیره😋 مواد لازم: سیب زمینی ۳ عدد هویج ۱عدد سوسیس ۱ عدد فلفل دلمه ای یک چهارم تخم مرغ ۲عدد آرد ۴ الی ۵ ق غ سرپُر پودر سیر.فلفل پول بیبر. فلفل سیاه.زردچوبه و نمک به مقدار لازم طرز تهیه: سیب زمینی رو با آب کم بپزید تا درنهایت آب بخار بشه و کشیده بشه ❌️نکته: برای اینکه کوکو وانره حتما بزارید سیبزمینی کامل خنک بشه بعد له یا رنده ش کنید هویج رو ساطوری کنید فلفل دلمه و سوسیس رو ریز خرد کنید همه مواد رو در ظرفی کامل مخلوط کنید به کوکو شکل بدید ❌️نکته: برای اینکه مواد به دستتون نچسبه یه ظرف آب کنار دستتون بزارید و دستتون رو خیس کنید و به کوکو شکل بدید..میتونید دستتون رو چرب هم بکنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا