eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸🍃 زندگی نیست بجز نم نم باران بهار زندگی نیست بجز دیدن یار زندگی نیست بجز عشق بجز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی زندگی تجربه‌ی تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه‌ی یک عمر بیابان دارد ما چه کردیم و چه خواهیم کرد در این فرصت کم؟! عصر سررررد زمستونی تون بخیر تنـــــــــور دلتون گرررمِ گرم😍☕️🌱 ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
مواد لازم: آرد: 1لیوان حدود 150گر م پودر قند: 1/4لیوان حدود 40گرم تخم مرغ :1 عدد بیکینگ پودر : 1 ق چ سر صاف روغن مایع : 3 ق غ حدود 20 گرم آب پرتقال : 2 ق غ حدود 20 گرم رنده پوست‌ پرتقال: 1 ق چ مغز بادام: برای تزئین طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ وپودر قند را یکی دو دقیقه با همزن دستی بزنيد بعد رنده پوست پرتقال ،روغن مایع واب پرتقال را بریزید کمی هم بزنید در آخر مخلوط آرد وبیکینگ پودر را اضافه کنید و با دست‌ کمی ورز دهید تا به‌ صورت‌ خمیر دربیاد. اين خمیر کمی چسبیده س،پس آرد بیشتری اضافه نکنين بزارید نيم ساعت داخل يخچال تا چسبندگیش از بين بره‌. حالا از خمیر گلوله‌های کوچکي اندازه فندق کمی بزرگتر بردارین و در دست گرد کنين، داخل پودر قند بغلتانین و در سینی فر با فاصله‌ بچینین چون‌ اين شیرینی کمی پف می‌کنه. حالا کمی شیرینی‌ ها رو پهن کنين و يه دونه بادوم پوست‌ کنده وسطش بزارید. سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه‌ به‌ مدت‌ 30 دقیقه قرار بدين تا کاملأ بپزید. نکته‌: بعد از 10 دقیقه در فر رو باز کنید و بادام ها رو کمی فشار بدين تا داخل شیرینی شوند چون‌ بعد از پف بادام ها بيرون می‌زنن. هر چقدر در پودر قند بیشتری بغلتانین، ترک کوکی ها بیشتر می‌شه. اگه دوست دارین رنگ کوکی ها نارنجی شه، کمی رنگ خوراکی نارنجی به‌ مواد اضافه کنين ولی چون‌ من مخالف رنگ مصنوعی هستم‌، استفاده نکردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته😍😋 🫕کوفته از اون غذاهاییه که پختنش همیشه قلق خاصی داره و مهارت فوق العاده ای میخواد باید خیلی حرفه ای بپزی که کوفته ها نه وا بشن و نه خیلی سفت! 👌🧑‍🍳 ✅مواد لازم: برنج نیم دونه ۱ پیمانه لپه ۱پیمانه سبزی معطر تازه ۱پیمانه خرد شده یا ۴ ق غ سر پر خشک یک عدد تخم مرغ ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده ✅طرز تهیه: 🔸نصف چرخ کرده مرغ و نصف گوشت، از گوشت مرغ برای انسجام بیشتر استفاده کردم می تونید فقط از گوشت قرمز استفاده کنید 🔹پیاز رنده شده آب گرفته یک عدد درشت زرشک پیاز داغ و گردو برای داخل کوفته ها ادویه شامل نمک،زردچوبه،فلفل، ادویه پلویی، کاری ✅برای سس: پیاز یا پیاز داغ رب ادویه زردچوبه دو لیوان آب مراحل کار تو فیلم مشخص هست 🥗‌😋 ▫️گوجه فرنگی گیلاس 50 گرم ▫️خیار تازه 2 عدد ▫️فلفل شیرین 1 عدد ▫️پیاز شیرین 1 عدد ▫️پنیر فتا 100 گرم ▫️کاهو 300گرم ▫️روغن زیتون به میزان لازم ▫️آب لیمو تازه به میزان لازم ▫️نمک به میزان لازم ▫️فلفل به میزان لازم ▫️زیتون به میزان لازم ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‎‌🌼👉 🌼👉
♥️خیالم راحته که ⚪️اگه زمستون هرچقدرم ♥️سرد باشه دوستانی ⚪️مثل شما دارم ♥️که دمشون خیلی گرمه ⚪️الهی حال دلتون ♥️همیشه خوب خوب باشه ⚪️و لبتون همیشه ♥️به خنده وا بشه ♥️تقدیم به شما دوستان گلم لحظاتتون خوش🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 هرچی تیرامیسو تا بحال خوردین رو فراموش کنید که این یکی حرف نداره طعم بهشت میده🤤👌🏻 اول مربا انبه رو درست میکنیم که شکر و لیمو و انبه رو میذاریم روی حرارت ملایم و هم میزنیم تا زمانی که آب انبه کشیده شه و بعد کافیه تیرامیسوها رو تو مانجو بغلطونید و تو ظرف بچینید و لایه لایه مواد پنیری روش بریزید همون لحظه که درستش کردین هم میشه سرو کرد ولی تو یخچال بذارین مزه ها خوب باهم فیکس میشن و عالی تر میشه خامه قنادی و یا صبحونه هم خیلی فرقی نداره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بادمجون حدود نیم کلو پیاز خلالی دو عدد درشت سیر یک قاشق سرخالی رنده شده گردو نیم کوب یه مشت (میزانش دست خودتونه) نمک، فلفل، زردچوبه نعنا یه قاشق غذاخوری کشک سه تا چهار قاشق غذاخوری پر ✔️روش سرخ کردن بادمجون به خودتون بستگی داره میتونین برای جذب کمتر روغن بهش سفیده تخم مرغ یا ماست بزنین ✔️حتما بزارید بادمجونا، گردو و سیرداغ پیاز داغ یه چهل و پنج دقیقه ای با هم بپزن نعنا رو که ریختین یک دقیقه بعد خاموش کنین روغنی که انداخته روغن کردو هست قشنگا
تقدیم به پدرم اولین معلمم که کلاس درسش را از پشت نیمکت ها به گستره ی تمام شجاعت و ایثار وسعت داد. خود پرواز کرد و با عروج خونینش درس عاشفی و دلدادگی را نه فقط به. دانش آموزان و فرزندان خود ,که به تمام جوانان وطنم آموخت.... ..... پدر مهربانم، تو که پاسدار ارزش های اسلام بودی و معلم ایثار و شجاعت. درس آموز مکتب خمینی بودی و فدایی راه حسین گشتی، سنگرت را از کلاس درس و پشت نیمکت های مدرسه به وسعت جبهه ایثار گستراندی و چه زیبا بال گشودی به سوی محبوبت، پدر عزیزم، روزت که روز تمام شجاعت هاست، روز تمام خوبیهاست و روز تمام احساسهای زیبای عالم مبارک.... پدر شجاعم، تو همیشه با من هستی. صدایم را میشنوی و پاسخم میدهی. تو همیشه با من هستی، حاضر در لحظه هایم، پیدا در صحنه صحنه زندگیم و موثر در تمام گامهایی که بر میدارم. درست مثل روزها و سالهای اول عمرم که عطر وجودت در کوچه باغ جانمان هویدا بود. درست مثل روز اولی که با تو راه رفتن را یاد گرفتم، به شیرینی تمام خوشیهای پنج ساله ای که با تو داشتم، به رنگ رنگی تمام گلهایی که تو باغچه کوچک خانه میکاشتی و به من می آموختی مراقبت از آنها را. آری، تو همیشه با من هستی پدر خوبم. . معلم اولم، پاسدار تمام ارزشهایم.... روزت مبارک cнαɴɴεℓ 💓჻ᭂ࿐✰ ◍⃟‌ @MadarPedar 💓჻ᭂ࿐✰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکر واقعی آن است که عاشق لطف وقهر خداوند هردو باشی قهر او عین لطف‌ اوست پس قهر او نیزشکری واجب لازم دارد اصلا اگرنیک بنگری قهری وجودندارد عاشقانه پذیرای حوادث ورویدادها باش
🔴بعد از خوردن انگور آب ننوشید! 🔹نوشیدن آب پس از استفاده از انگور مضر است و می تواند حالت تهوع و استفراغ را به همراه داشته باشد،بنابراین اشخاصی که با خوردن انگور احساس تشنگی می کنند،می توانند مقدار کمی شربت سکنجبین بنوشند ┅❅❈❅┅
سیب بخورید ! اگر بیش از 8 تا 10 ساعت در روز با گوشی موبایل یا کامپیوتر کار می‌کنید ، حداقل در روز یک سیب بخورید ! سیب از آسیب به سلول‌های چشم و مغز جلوگیری می‌کنه ♡••♡••♡••♡••♡
خوشمزه🌸 مواد لازم : تخم مرغ ۴ عدد کره نرم شده ۱۵۰ گرم آرد ۳۲۰ گرم (۲ و ۱/۲ پیمانه) شکر ۱۸۰ گرم (۱ پیمانه) آب پرتقال ۱۲۰ گرم (۱/۲ پیمانه) شیر ۱/۳ پیمانه پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه این کیک خوشمزه هم تو فیلم کاملا مشخصه. مدت زمان پخت ۵۰ دقیقه درجه حرارت فر ۱۷۵ درجه سایز قالب لوف ۱۰ در ۲۰ 🔶می تونید تو قالب کرد ساده سایز ۲۱ هم درست کنید. 🔶کره قابل جایگزینی با روغن مایع نیست. 🔶بهتره از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید ولی اگر نبود میتونید از سوپرمارکت هم تهیه کنید. 🔶به جای رنده پوست پرتقال از چند قطره اسانس پرتقال میتونید استفاده کتید. 🔶برای تزئین روش هم از گاناش استفاده شده. که بای تهیش کافیه ۱۰۰ گرم خامه صبحانه رو داغ کنید و بریزید روی ۱۰۰ گرم شکلات خرد شده بعد اجازه بدید دو سه دقیقه بمونه بعد هم بزنید تا شکلات آب بشه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای تهیه ی این باقالی خشک من 250گرم باقالی خشک رو شستم و داخل اب به مدت 24 ساعت خیس کردم روی باقالی خشک هارو باید یک وجب آب پر کرد که موقع خیس خوردن آب کم نیاره؛بعد از 24 ساعت درشت میشن و اماده ی پخت؛به مدت سه ساعت با آب کافی گذاشتم بپزه و در آخر کمی نمک بهش اضافه کردم و یه قل که خورد زیر قابلمه رو خاموش کردم؛ اگر اول نمک بزنید باقالی رو سفت میکنه ها____ داخل ظرف سرو ریختم روش حسابی سرکه ریختم و بعد نمک و فلفل قرمز و گلپر... ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب دل مرغ دل مرغ پاک شده نیم کیلو پیاز کوچک: ۱ عدد سیر: یک تا دو حبه ادویه فلفل زردچوبه و نمک به میزان لازم آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری رب انار: ۱ قاشق غذاخوری کمی نعنا و اویشن خشک اول دلارو خوب تمیز کنید و برش بزنید و بشورید بعد با ی مقدار پیاز و قدری ابلیمو و رب انارو سیر له شده نمک و ادویه و کمی نعنا خشک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاتلی صدفی مواد لازم: 2 لیوان روغن مایع (لیوان یا پیمانه قنادی) 1 لیوان شیر 3 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 5.5 لیوان آرد برای شربت: 3 لیوان شکر 4 لیوان آب 1 برش لیمو طرز تهیه: ابتدا شربت را آماده کنید آب و شکر و برش لیمو را داخل قابلمه ای بریزید و 14_13 دقیقه روی اجاق بجوشانید سپس شربت را از روی اجاق بردارید و کنار بذارید سرد شود. برای خمیر تاتلی تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید (با همزن دستی یا قاشق) سپس آرد را بریزید بهتر است آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید که خمیر نرمی شود. از خمیر تیکه هایی بردارید و گرد کنید و مثل فیلم با لیوان شکل بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. بعد از اینکه تاتلی را از فر بیرون آوردید حدود 3_2 دقیقه بعد که گرمای اولیه خود را از دست داد شربت سرد را روی تاتلی بریزید کمی بعد تاتلی را برگردانید تا طرف دیگر هم شربت را جذب کند. نوش جان
🌸ســلام 💓صبح آخر هفته تون بخیر و شادی 🌸روزتون پر از سر زندڪَے 💓زندڪَیتون پر از آرامش 🌸لب هــاتون پـر از لبخند 💓سفره تون پـر از بـرڪت 🌸صبح زیبـاتون بخیـر ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
🍊 😋 ▫️نشاسته گل : یک و نین پ ▫️شکر : یک‌ و نیم تا دو پ ▫️ آب سرد : یک پ ▫️آب پرتقال : دو پ ▫️کره : پنجاه گرم ▫️رنده پوست پرتقال : دو ق غ 🔸مهم ترین نکته در تهیه  باسلوق  صبر و حوصله هستش. باید روی حرارت کم و مرتب هم بزنین . نشاسته رو با آب توی قابلمه ریخته و مخلوط کنین تا حل بشه . آب پرتقال و شکر اضافه کرده و  روی حرارت بسیار ملایم مدام هم می زنیم تا کم کم‌ به غلظت برسه . نزدیک یک ساعت و نیم برای من طول کشید . وقتی به حدی رسید که وقتی با قاشق سرش خط می انداختین خط پاک نمیشد تو این مرحله کره  و رنده پوست پرتقال افزوده و یک ربع دیگه هم بزنین . من‌ظرف مستطیل شکلی کمی چرب کرده و مواد داغ داغ داخل ظرف ریختم‌، بعد اینکه از حرارت افتاد حداقل چهار ساعت در یخچال گذاشته و سپس برش بزنید 👇🏾 cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 همراه ما باشید💞
مواد اولیه: گوشت (چرخكرده) نیم كیلو/آرد نخودچی نیم كیلو/پیاز (بزرگ) پیاز 4 عدد/نمك به میزان لازم/فلفل به میزان لازم/زردچوبه به میزان لازم/سركه 1 فنجان/شكر 2 فنجان/كره به میزان لازم/نعنا (خشك) به میزان لازم/آب 5 پیمانه طرز تهیه: 1. ابتدا 2 عدد پیاز را رنده كنید و به همراه گوشت چرخ‌كرده، آرد نخودچی، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و كم كم به آن آب اضافه كنید. توجه داشته باشید آب به میزانی باید اضافه شود كه مایه شل نشود و حالت انعطافی داشته باشد. 2. مواد را ورز دهید بعد به شكل دایره‌های كوچك درست كرده، در كره سرخ كنید. می‌توانید دو عدد پیاز دیگر را به صورت نگینی سرخ‌كرده، زردچوبه و نمك زده بعد آب را اضافه كرده، نعنا را ساییده و در آب بریزید. 3. سركه و شكر را اضافه كرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشد بعد نافله‌های سرخ‌شده را درون مواد آبكی قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه جوش بزند. نكات: 1. بهتر است از سركه قرمز یا سركه سیب استفاده كنید. 2. این غذا رب ندارد ولی در صورت تمایل میتوانید مقداری زعفران به آن اضافه كنید. 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 همراه ما باشید💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 موادلازم: تخم مرغ چهار عدد شکر ۱۲۰ گرم(از نصف لیوان یک بند انگشت بیشتر) وانیل یک قاشق چایخوری آرد ۱۰۰ گرم(از یک لیوان یک بند انگشت کمتر) کاکائو ۳۰ گرم(سه قاشق غذا خوری) بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری 🔺اندازه های رولت چون باید دقیق باشه به گرم نوشتم ولی به پیمانه هم اندازه کردم،اگر خواستید اضافه میکنم ولی اگه رولت تون خوب نشد دیگه تقصیر از من نیست. طرز تهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل و با هم میزنیم تا سفید و پوک شود،بعد مواد خشک رو تلک کرده اضافه میکنیم و با لیسک آروم هم میزنیم،داخل سینی ۳۰ در ۴۰ کاغذ گذاشته مواد رولت رو میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه حدود ۹ تا ۱۱ دقیقه میپزیم. بعد از اینکه از فر خارج کردیم و رولت از داغی افتاد روی دستمال پودر قند الک میکنیم و رولت رو با دستمال رول میکنیم و میزاریم بمونه خنک بشه،بعد از خنک شدن باز میکنیم و خامه کشی کرده و دوباره رول میکنیم و داخل یخچال دوساعت استراحت میدیم و برش میزنیم ،من روش کمی خامه زدم و شکلات بن ماری ریختم بعد برش زدم. خامه ای که استفاده کردم‌و استوری میکنم ببینین. cнαɴɴεℓ↝ JOiN➣ @AshpaziBano
🍃🌺 پنجشنبه 6 ❤️بهمن ماهـتون پر از بهترینها 🍃🌺همان بهترین هایی که ❤️فقط خـدا میداند و بس 🍃🌺زندگیتون پر از نگـاه ❤️پرمهر و محبت خدا 🍃🌺پنجشنبه تون شاد و زیبا ❤️در کنار دوستان و عزیزان 🍃🌺آخر هفته تون به زیبایی گلهای بهشتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا