8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تیرامیسو_میوه_ای 😍😋
هرچی تیرامیسو تا بحال خوردین رو فراموش کنید که این یکی حرف نداره طعم بهشت میده🤤👌🏻
اول مربا انبه رو درست میکنیم که شکر و لیمو و انبه رو میذاریم روی حرارت ملایم و هم میزنیم تا زمانی که آب انبه کشیده شه
و بعد کافیه تیرامیسوها رو تو مانجو بغلطونید و تو ظرف بچینید و لایه لایه مواد پنیری روش بریزید
همون لحظه که درستش کردین هم میشه سرو کرد ولی تو یخچال بذارین مزه ها خوب باهم فیکس میشن و عالی تر میشه
خامه قنادی و یا صبحونه هم خیلی فرقی نداره
16.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کشک_بادمجون😍😋
بادمجون حدود نیم کلو
پیاز خلالی دو عدد درشت
سیر یک قاشق سرخالی رنده شده
گردو نیم کوب یه مشت (میزانش دست خودتونه)
نمک، فلفل، زردچوبه
نعنا یه قاشق غذاخوری
کشک سه تا چهار قاشق غذاخوری پر
✔️روش سرخ کردن بادمجون به خودتون بستگی داره میتونین برای جذب کمتر روغن بهش سفیده تخم مرغ یا ماست بزنین
✔️حتما بزارید بادمجونا، گردو و سیرداغ پیاز داغ یه چهل و پنج دقیقه ای با هم بپزن نعنا رو که ریختین یک دقیقه بعد خاموش کنین روغنی که انداخته روغن کردو هست قشنگا
تقدیم به پدرم
اولین معلمم
که کلاس درسش را از پشت نیمکت ها به گستره ی تمام شجاعت و ایثار وسعت داد. خود پرواز کرد و با عروج خونینش درس عاشفی و دلدادگی را نه فقط به. دانش آموزان و فرزندان خود ,که به تمام جوانان وطنم آموخت....
.....
پدر مهربانم، تو که پاسدار ارزش های اسلام بودی و معلم ایثار و شجاعت. درس آموز مکتب خمینی بودی و فدایی راه حسین گشتی، سنگرت را از کلاس درس و پشت نیمکت های مدرسه به وسعت جبهه ایثار گستراندی و چه زیبا بال گشودی به سوی محبوبت، پدر عزیزم، روزت که روز تمام شجاعت هاست، روز تمام خوبیهاست و روز تمام احساسهای زیبای عالم مبارک.... پدر شجاعم، تو همیشه با من هستی. صدایم را میشنوی و پاسخم میدهی. تو همیشه با من هستی، حاضر در لحظه هایم، پیدا در صحنه صحنه زندگیم و موثر در تمام گامهایی که بر میدارم. درست مثل روزها و سالهای اول عمرم که عطر وجودت در کوچه باغ جانمان هویدا بود. درست مثل روز اولی که با تو راه رفتن را یاد گرفتم، به شیرینی تمام خوشیهای پنج ساله ای که با تو داشتم، به رنگ رنگی تمام گلهایی که تو باغچه کوچک خانه میکاشتی و به من می آموختی مراقبت از آنها را. آری، تو همیشه با من هستی پدر خوبم. . معلم اولم، پاسدار تمام ارزشهایم.... روزت مبارک
#روزپدرمبارک
#روزت_مبارک_پدر
cнαɴɴεℓ 💓჻ᭂ࿐✰
◍⃟ @MadarPedar 💓჻ᭂ࿐✰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکر واقعی آن است
که عاشق لطف وقهر خداوند
هردو باشی
قهر او عین لطف اوست
پس قهر او نیزشکری واجب لازم دارد
اصلا اگرنیک بنگری
قهری وجودندارد
عاشقانه پذیرای حوادث
ورویدادها باش
#لوف_کیک_شکلاتی_پرتقالی خوشمزه🌸
مواد لازم :
تخم مرغ ۴ عدد
کره نرم شده ۱۵۰ گرم
آرد ۳۲۰ گرم (۲ و ۱/۲ پیمانه)
شکر ۱۸۰ گرم (۱ پیمانه)
آب پرتقال ۱۲۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
شیر ۱/۳ پیمانه
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه این کیک خوشمزه هم تو فیلم کاملا مشخصه.
مدت زمان پخت ۵۰ دقیقه
درجه حرارت فر ۱۷۵ درجه
سایز قالب لوف ۱۰ در ۲۰
🔶می تونید تو قالب کرد ساده سایز ۲۱ هم درست کنید.
🔶کره قابل جایگزینی با روغن مایع نیست.
🔶بهتره از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید ولی اگر نبود میتونید از سوپرمارکت هم تهیه کنید.
🔶به جای رنده پوست پرتقال از چند قطره اسانس پرتقال میتونید استفاده کتید.
🔶برای تزئین روش هم از گاناش استفاده شده. که بای تهیش کافیه ۱۰۰ گرم خامه صبحانه رو داغ کنید و بریزید روی ۱۰۰ گرم شکلات خرد شده بعد اجازه بدید دو سه دقیقه بمونه بعد هم بزنید تا شکلات آب بشه.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
cнαɴɴεℓ↝
JOiN➣ @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_پخت_باقالی_خشک
برای تهیه ی این باقالی خشک
من 250گرم باقالی خشک رو شستم و داخل اب به مدت 24 ساعت خیس کردم روی باقالی خشک هارو باید یک وجب آب پر کرد که موقع خیس خوردن آب کم نیاره؛بعد از 24 ساعت درشت میشن و اماده ی پخت؛به مدت سه ساعت با آب کافی گذاشتم بپزه و در آخر کمی نمک بهش اضافه کردم و یه قل که خورد زیر قابلمه رو خاموش کردم؛
اگر اول نمک بزنید باقالی رو سفت میکنه ها____
داخل ظرف سرو ریختم روش حسابی سرکه ریختم و بعد نمک و فلفل قرمز و گلپر...
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
cнαɴɴεℓ↝
JOiN➣ @AshpaziBano
10.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب دل مرغ
دل مرغ پاک شده نیم کیلو
پیاز کوچک: ۱ عدد
سیر: یک تا دو حبه
ادویه فلفل زردچوبه و نمک به میزان لازم
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
کمی نعنا و اویشن خشک
اول دلارو خوب تمیز کنید و برش بزنید و بشورید بعد با ی مقدار پیاز و قدری ابلیمو و رب انارو سیر له شده نمک و ادویه و کمی نعنا خشک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاتلی صدفی
مواد لازم:
2 لیوان روغن مایع (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
5.5 لیوان آرد
برای شربت:
3 لیوان شکر
4 لیوان آب
1 برش لیمو
طرز تهیه:
ابتدا شربت را آماده کنید آب و شکر و برش لیمو را داخل قابلمه ای بریزید و 14_13 دقیقه روی اجاق بجوشانید سپس شربت را از روی اجاق بردارید و کنار بذارید سرد شود.
برای خمیر تاتلی تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید (با همزن دستی یا قاشق) سپس آرد را بریزید بهتر است آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید که خمیر نرمی شود. از خمیر تیکه هایی بردارید و گرد کنید و مثل فیلم با لیوان شکل بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. بعد از اینکه تاتلی را از فر بیرون آوردید حدود 3_2 دقیقه بعد که گرمای اولیه خود را از دست داد شربت سرد را روی تاتلی بریزید کمی بعد تاتلی را برگردانید تا طرف دیگر هم شربت را جذب کند.
نوش جان
🌸ســلام
💓صبح آخر هفته تون بخیر و شادی
🌸روزتون پر از سر زندڪَے
💓زندڪَیتون پر از آرامش
🌸لب هــاتون پـر از لبخند
💓سفره تون پـر از بـرڪت
🌸صبح زیبـاتون بخیـر
⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan